Vi havde en virkelig god oplevelse med den service vi har fÃ¥et hos Bryde og SÞnner A/S. Fra besÞget i vores lejlighed, tilbudsgivning og levering af flyttekasser til selve dagen hvor flytningen... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hold jer langt vÊk fra dem. De er storbrydere. Fik 80 kasser til nedpakning og 6 klÊdeskabe som blev anbragt i container. Da jeg modtog den efter 1œ Ã¥r ankom kun70 kasser samt 5 klÊdeskab i en flytteb... ãã£ãšèŠã
Vi havde en rigtig god oplevelse med Bryde & SÞnner A/S. Hele processen gik glat fra start til slut, og alt blev hÃ¥ndteret professionelt. FlyttemÊndene var punktlige, venlige og yderst effektive â man... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fordi fÞrste flytning med Bryde gik sÃ¥ godt, sÃ¥ brugte vi dem igen her 6 Ã¥r senere. Og jeg mÃ¥ sige, at de igen leverede. Fra fÞrste kontakt med Nick og et fair og klart tilbud - til nedpakning og opbÊ... ãã£ãšèŠã
Vi yder professionel flytteservice og logistiklÞsninger til firmaer, privatkunder og organisationer.
Meterbuen 20-22, 2740, Skovlunde, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 50ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Flyttefolkene er desvÊrre på timelÞn og ikke akkord, hvilket er meget tydeligt at se, når de åbenlyst står og holder flere lÊngerevarende pauser under en 1œ times flytning.. Jeg kommer ikke til at benytte dem igen.
Godt, pålideligt flyttefirma, der overholdt alle aftaler, tidsplaner mm. Rigtig god og venlig betjening samt fleksibilitet. Fin mulighed for opbevaring af mÞbler mm. I container.
Da vi ikke indhentede andre tilbud tÞr jeg dog ikke gÊtte på, om det var dyrt eller billigt i forhold til andre.
Hvis du mangler et opbevaringsrum så tjek Bryde & SÞnner - de tilbyder bl.a. opbevaring i en flyttecontainer som leveres hvor du bor og udbringes igen når du har brug for tingene, så du slipper for at leje flyttebil mv.
De er meget forsigtige når containeren lÞftes til og fra lastbilen - men pak alligevel dine ting omhyggeligt for det kan ikke undgåes at det hele rykker lidt rundt.
Jeg fik super service hos Bryde og SÞnner - og deres priser er billigere end de opbevaringsrum + flyttebil jeg har kunnet finde i KBH .
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã