Koop al jaren dezelfde schoenen in verschillende kleuren, en nu hadden ze zelfs de kleur taupe, voor mij een nieuwe kleur. Super enthousiast en zoals gewoonlijk zitten ze voor mij heerlijk. Steunzolen... もっと見る
企業が回答しました
Met mijn moeilijke voeten ( een paar operaties ivm cyste in m’n voet) had ik de hoop een beetje opgegeven dat ik ooit nog fijne, maar ook betaalbare goede schoenen zou vinden. Ik werk in de kraamzo... もっと見る
企業が回答しました
Het bedrijf reageerde snel en de schoenen waren snel binnen. Alleen jammer dat er geen track and tracé was of bekent via welk postorderbedr u nf het bezorgd zou worden. Verder zitten ze goed fijne ant... もっと見る
企業が回答しました
Helaas heb ik de schoenen teruggestuurd omdat zij knelden op mijn enkels. De maat was goed, maar de zijkant kwam precies op mijn enkels terecht. Kortom, geen schoenen om lang op te lopen helaas.
企業が回答しました
Online verkoop van gecertificeerde werksneakers met aandacht voor diegene die de schoen draagt. Extra zorg door de goede voetondersteuning en hieldemping. Met als direct resultaat minder vermoeidheid en op termijn minder fysieke klachten. Want 20.000 stappen per dag is al snel 15km. En doe dat maal 5. We werken hierin samen met de landelijke organisatie van Podologen. Stijlvol je dag beginnen en deze ook uitgerust weer afsluiten.
オランダ
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常2週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Superblij met mijn nieuwe werkschoenen van BSS SHOES.
Ze zitten heerlijk en voldoen aan de informatie.
Snelle service!

BSS Shoes からの回答
Lopen heerlijk alleen wat stug aan de voorkant bij de instap waardoor dat het lopen iets minder lekker maakt.
Wel goede demping tegen schokken.

BSS Shoes からの回答
Uiterste comfortabele en goed uitziende schoen!
Op het oog valt de schoen niet op als veiligheidsschoen, maar het voldoet zeer zeker aan deze eisen. Daarnaast is het comfort qua lopen ook enorm prettig.

BSS Shoes からの回答
Melding doorgegeven en binnen een dag antwoord gekregen. Goede service en heel snel afgehandeld👍 aankoopbedrag terug gekregen en een nieuwe paar schoenen. Deze bedrijf is geweldig 👍👍👍 ze luisteren en doen er alles aan om het probleem op te lossen.

BSS Shoes からの回答
Heerlijke schoenen om de hele dag op te lopen .

BSS Shoes からの回答
Voor mijn man zijn eerste paar werkschoenen met stalen neus hier gekocht, super tof ontwerp met de dikke zool wat hem hipper maakt. Wat ook niet onbelangrijk is.....pasvorm is goed, maat valt goed (46) en ze lopen fijn!!
Aanrader 👍

BSS Shoes からの回答
Ooit een gebroken teen gehad, loop altijd op sneakers maar deze lopen heerlijk.

BSS Shoes からの回答
Ik had de nieuwe werkschoenen besteld maar helaas waren ze mij te zwaar aan de voeten. Heb hele smalle voeten
Dus de oude soort weer besteld. Mijn 4 de paar. Ze zitten zo fijn
Nooit geen zere voeten naar mijn werk in de bakkerij. Kreeg netjes mail contact over de retour. Alles super voor elkaar

BSS Shoes からの回答
Eindelijk! Een veilige schoon die er ook nog eens tof uitziet! Ik heb al 15 jaar artrose in mijn onderrug zoals veel andere mensen denk ik maar sinds ik werk op de schoenen van BSS heb ik daar veel minder last van. Ik kan er makkelijk de hele dag op lopen. Ik heb nog de DB.01 maar ga zeker de nieuwe DB.02 proberen. 👟👟 Die zien er nog toffer uit namelijk 😄👌🏼

BSS Shoes からの回答
Mijn 5 e paar alweer. Heerlijk schoenen. Het zou leuk zijn als er meer kleuren komen

BSS Shoes からの回答
Fantastische schoenen! Ik heb een spierziekte (HSP) waardoor ik moeilijker loop. En veel pijn aan mijn voeten en benen ervaarde. Met deze schoenen heb ik een betere ondersteuning, waardoor ik aan het einde van de dag veel minder klachten ervaar! En daar ben ik uiteraard super blij mee!
Vlugge levering, alles netjes verpakt.
De maat die ik heb is voor deze schoenen perfect, zitten, lopen goed.
Na een hele dag gewerkt te hebben geen pijnlijke, vermoeide voeten.
Ik kan ze aanraden om ze ook te kopen.

BSS Shoes からの回答
Op deze schoenen loop je zo weg. En niemand die het hoort.

BSS Shoes からの回答
Een half jaar geleden ben ik deze schoenen gaan dragen omdat ik al twee jaar last had van een gebroken grote teen. Het werd alleen maar erger. Dit waren de enige schoenen waar ik op kon lopen zonder pijn. Dat komt omdat ze stevig zijn en mijn voeten er recht in blijven. Inmiddels is mijn teen nu genezen en kan ik meerdere schoenen aan, maar deze zijn nog steeds mijn favoriet, vooral ook tijdens wandelingen!

Een ideale schoen!!!
Zeker als je veel moet staan en lopen
Geeft veel steun
Echt een aanrader