äŒæ¥ãåçããŸãã
Fantastische schoentjes (maatje kleiner dan dat ik normaal heb) en een hele prettige klantenservice! Ik raad deze webshop aan.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Het was een fantastische ervaring. Ik had de verkeerde kleur schoenen geleverd gekregen en toen ik hierover belde, bood de man die ik sprak meteen zijn excuses aan en bood aan om mijn geld terug te s... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Goede ervaring met levering en wat betreft berichtgeving hierover. (Was ook al zo bij eerdere bestellingen). Scboentjes zijn heel makkelijk in het dragen. Goede service.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Comfortabele Portugese schoenen â met liefde gemaakt, voor elke dag âšOnze gebreide Portugese schoenen worden al meer dan 30 jaar met zorg en vakmanschap geproduceerd in een klein familiebedrijf in Pombal, Portugal. Deze schoenen combineren comfort, flexibiliteit en stijl op een manier die zelden te vinden is. Dankzij het zachte, elastische breisel passen de schoenen zich moeiteloos aan uw voeten aan, zonder drukpunten of knellingen. Of u nu thuis bent, op reis, herstellende van een ingreep of gewoon prettig wilt lopen â deze schoenen bieden ondersteuning waar het telt. Elke schoen bevat een uitneembare inlegzool die schokken opvangt en de druk op gewrichten verlicht. Gebruikt u eigen steunzolen? Dan kunt u onze zooltjes eenvoudig vervangen. De schoenen zijn licht, ademend en wasbaar in de wasmachine (zonder inlegzolen), wat ze ideaal maakt voor dagelijks gebruik. Wij verzenden snel en betrouwbaar vanuit Assen en staan bekend om onze persoonlijke service. Twijfelt u over de maat of pasvorm? Dan denken we graag met u mee. Passen mag altijd â en retourneren is geen probleem. Kies voor kwaliteit en comfort met onze Portugese schoenen. Een vertrouwd product waar duizenden klanten inmiddels niet meer zonder willen.
Bilderdijkplantsoen 18, 9402ND, Assen, ãªã©ã³ã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã

Portugese Schoenen ããã®åç
Ik had twijfels over de maat, daar kreeg ik een goed advies over

Portugese Schoenen ããã®åç
Ik raad deze webshop aan.

Portugese Schoenen ããã®åç
De bestelling ging vlot en het telefonisch contact en de oplossing bij een klein probleempje is naar grote tevredenheid opgelost . Ik beveel deze online shop aan , geen stress en een vlotte afhandeling gegarandeerd!

Portugese Schoenen ããã®åç
Bestelling en levering tip top in orde âŠ. Dankjewel

Portugese Schoenen ããã®åç
Mijn ervaring is super geweldig , is het persoonlijk telefonisch contact . Veel online shops zijn alleen per e-mail te bereiken of helemaal niet . In de afgelopen jaren veel teleurstellingen gehad . Maar Portugese schoenen heeft een uitmuntende service daar kunnen anderen een voorbeeld aan nemen de telefonische afhandeling was snel klantvriendelijk en de service prima bedankt heren jullie verdienen een 10

Portugese Schoenen ããã®åç
Zitten prima maar volgende keer een maat kleiner en de binnenzolen worden ruw. Dat vind ik niet fijn aan blote voeten

Portugese Schoenen ããã®åç
Heel fijne schoenen.Ik heb ze altijd gehad. En snel verzonden. Een goed bedrijf.

Portugese Schoenen ããã®åç
Snel geleverd en fantastische omruilservice. Nieuwe waren al geleverd voordat ik de oude had kunnen terugsturen. Top.

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã