Varför ska det vara nödvÀndigt att 'bestÀlla' LED-lampor. DÀrför gillar jag detta stÀlle dÀr dom fortfarande har 6500K LEDs för dagens 2700K ger knappt lyse för att slippa gÃ¥ pÃ¥ nÃ¥t. SnÀlla, sluta... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Allting kom som det skulle det som var svÃ¥rt var att avgöra om hur starka lysrören var i förhÃ¥llande till dom gamla jag hade dom gamla var 3300 lm och dom hÀr var 2600 lm men vÀl pÃ¥ plats var dom dubb... ãã£ãšèŠã
Snabbt enkelt, bra alternativ produkt mot original lampor⊠Kunde vara packade mer ekonomiskt, 10 lampor i en gigantisk kartong, dÀr de skramlar runt.. inte speciellt stötsÀkert, med tanke pÃ¥ ömtÃ¥lighe... ãã£ãšèŠã
Första köpet var helt felfritt med fantastiskt snabb leverans. Andra leveransen likaså. Hanterar ni eventuella reklamationer lika bra så ser jag ingen anledning till att Àndra något.
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Budgetlight.se har ett omfattande sortiment av energieffektiva LED armaturer, ljuskÀllor och tillbehör av hög kvalitet till marknadens absolut lÀgsta priser. Vi vill att det ska vara enkelt att handla hållbar belysning online, vare sig du Àr företag eller privatkund. Med kÀnda mÀrken, brett sortiment och billiga priser gör du bÀst deals på Budgetlight!
é£çµ¡å
Stora Badhusgatan 18, 411 21, Göteborg, ã¹ãŠã§ãŒãã³
- info@Budgetlight.se
- budgetlight.se
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Första ljuskÀllan fungerade ej
Första ljuskÀllan fungerade ej. trasig. reklamerade och fick en ny fungerande direkt. toppenservice
Mycket snabb Ã¥terkoppling med svar pÃ¥âŠ
Mycket snabb återkoppling med svar på alla mina frågor
LÀtt och snabb bestÀllning braâŠ
LÀtt och snabb bestÀllning bra bemötande utmÀrkt ðð»
Ãlskar 6500K
Varför ska det vara nödvÀndigt att 'bestÀlla' LED-lampor.
DÀrför gillar jag detta stÀlle dÀr dom fortfarande har 6500K LEDs för dagens 2700K ger knappt lyse för att slippa gå på nåt.
SnÀlla, sluta INTE att sÀlja dessa 6500K.
BestÀllde 4 led lysrör varav tvÃ¥ varâŠ
BestÀllde 4 led lysrör varav två var trasiga vid leverans. Försökt få kontakt men får endast lÀnk till serviceförfrågan och förstår inte hur jag ska returerna lysrören. Finns inget telefon nr att få personlig hjÀlp. Myckt besviken!
Företag man kan lita på
Bra företag man kan lita på. Stor utbyt av produkter och snabb leverans. Tack!
Varning för SPAM
TÀnk på att om du handlar hÀr så får du regelbundet reklam från dem till din e-post. LÀnken, "avprenumerera" på webbsidan fungerar inte. Deras kundtjÀnst har lovat att plocka bort mig men reklamen fortsÀtter att lusa ner min inbox. Mejlat dem två gånger. Fått svar första gången 21 feb, men inget hÀnder.
Mycket bra priser på led lampor
Mycket bra priser på diverse led lampor! Snabb leverans och allt kom fram oskadat.
Alla lysrör leverade trasiga, dålig support
Alla lysrör leverade trasiga. MisstÀnksam support som krÀver extra bildunderlag ("vi vill ha EN bild med ALLA trasiga lysrör") innan återbetalning.
Billigt och snabb leverans.
Snabb leverans och snabb kontakt
Snabb leverans och snabb kontakt - rekommenderas varmt! Kommer bestÀlla alla lampor hÀrifrån framåt.
Snabbt enkelt
Snabbt enkelt, bra alternativ produkt mot original lampor⊠Kunde vara packade mer ekonomiskt, 10 lampor i en gigantisk kartong, dÀr de skramlar runt.. inte speciellt stötsÀkert, med tanke på ömtålighet?
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ