レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Jag bestÀllde lampor i början av april och har fortfarande inte fÃ¥tt nÃ¥gon leverans. Har kontaktat företaget tvÃ¥ gÃ¥nger via Whatsup och Mail men bara fÃ¥tt ett AI svar pÃ¥ hollÀndska. Vilket bara sa at... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

BestÀllde lampor men dom kommer inte, mailat, chattat och ringt men ingen kontakt. Det Àr nÃ¥n jÀkla AI bÃ¥de pÃ¥ mail och chatt och pÃ¥ telefon ber dom en att maila och sen avbryts samtalet. TyvÀrr kolla... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

BestÀllde lampor och luciakrona och leveransen dröjde sÃ¥ lÀnge att luciakronan kom efter lucia (bestÀllde tvÃ¥ veckor innan och det stod att allt fanns pÃ¥ lager och skulle levereras snabbt) dessutom ha... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Köpte LED-lampor som ska hÃ¥lla mÃ¥nga Ã¥r enligt deras beskrivning. Har en lampa som inte funkar lÀngre och har börjat flimra konstant och har haft det knappt 1 Ã¥r. De andra lampor kommer sÀkert börjar... もっず芋る

䌁業が回答したした

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

BestÀll inte något hÀrifrån!!

Jag bestÀllde lampor i början av april och har fortfarande inte fått någon leverans. Har kontaktat företaget två gånger via Whatsup och Mail men bara fått ett AI svar på hollÀndska. Vilket bara sa att varorna Àr försenade. Helt omöjligt att få något vettigt svar. Köp inget från detta företaget!!

2026幎5月11日

Ingen kontakt

BestÀllde lampor men dom kommer inte, mailat, chattat och ringt men ingen kontakt. Det Àr nån jÀkla AI både på mail och chatt och på telefon ber dom en att maila och sen avbryts samtalet. TyvÀrr kollade jag jnte upp företaget före köp. Handla inte hÀr.

2026幎4月28日

VÀntar och vÀntar

La in en oeder för en månad sedan jnget kÀnde på 2 veckor, fick som svar att en artikel saknasi lager., varför hörde de inte av sig? Nu en månad efter ordern lades ingenting har kommit, tyst från företaget.

2025幎2月28日
5぀星のうち1の評䟡

BestÀllde lampor och luciakrona och

BestÀllde lampor och luciakrona och leveransen dröjde så lÀnge att luciakronan kom efter lucia (bestÀllde två veckor innan och det stod att allt fanns på lager och skulle levereras snabbt) dessutom har jag i skrivande stund inte heller fått hela min leverans, delar av den saknas. Det står i orderbekrÀftelsen att jag ska kunna följa min order men det går inte. Har mailat kundtjÀnst två gånger och frågat vart resten av min order Àr men de svarar inte.

2024幎12月18日

FARLIGA lampor

Jag bestÀllde lampor. Lampor var av fruktansvÀrd kvalitet, det verkar som att de gjordes någonstans i ett garage, krokiga och trasiga.
Jag provade 2 lampor, den ena fungerade inte, den andra exploderade i mina hÀnder nÀr jag kopplade in den, en dag hade jag inget ljus i huset. Lampor Àr FARLIGA!

2024幎2月23日

Lamportillallt からの回答

Vårt företag har specialiserat oss på ljuskÀllor av alla de slag och gjort så sedan 10 år. Vi har ett fungerande kvalitetsarbete. Du mejlade ungefÀr som i denna riktigt tråkiga texten och det fanns inget att svara eftersom du redan returnerat. Vi hÀmtar returer hos ombud cirka en gång i veckan och dÀrefter hanterar vi snabbt Àrendet och återbetalar. Vi har inte hanterat din retur Ànnu.

5぀星のうち1の評䟡

varning för detta företag.

varning för detta företag.
köpet lampor av detta företag och var så dåligt förpackade att de var trasiga redan nÀr de kom fram

2024幎1月30日

Lamportillallt からの回答

Hej, ser att du varit i kontakt med vår kundtjÀnst och att lamporna trots allt fungerade. LED lamporna du köpte Àr tillverkade i plast och krÀver inte ytterligare förpackning. Med tips från oss Àr nu orsaken utredd varför du inte fick dem att lysa. Hoppas du vill handla av oss igen.

5぀星のうち1の評䟡

Absolut mer Àn uruselt företag!

Absolut mer Àn uruselt företag!
Lamporna håller i nån vecka bara!!!!
Köpte för över 800 kr och de bara går sönder, men det Àr helt normalt enligt sÀljaren!?!
KÖP INTE AV DENNA FIRMA

2023幎12月28日

Lamportillallt からの回答

Hej, du fick ett generellt svar av oss dÀr vi förklarar olika egenskaper hos olika slags ljuskÀllor. Har vi problem med en artikel sÃ¥ behÃ¥ller vi inte den i sortimentet, det Àr ju sjÀlvklart. Du köpte mÃ¥nga olika artiklar men alla var glödlampor som har sÀmst hÃ¥llbarhets egenskaper och vi byter inte ut dem efter fyra mÃ¥nader. (StÃ¥r en glödlampa med medellivslÀngd 1000 timmar pÃ¥ dygnet runt sÃ¥ blir det 41 dagar). Är livslÀngd en viktig egenskap vÀlj LED lampor i stÀllet.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。