Mobiel van Budget Thuisレビュー

2,050
TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち3の評価

Het gaat om Energie. Ze worden ieder jaar duurder, en de adviezen voor maandelijkse betalingen deugen van geen kant. Maanden lang aangeven dat het bedrag naar beneden kan,en dan bij de jaar afrekenin... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち1の評価

Dit bedrijf is oplichterij. Ik heb geld gestort om telefoontjes van buiten de Europese Unie te ontvangen, en mijn contract met hen is al afgelopen. Het geld staat nog steeds op mijn rekening, maar ze... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Mijn telefoon doet het altijd! Er is 1 nadeel,ik kan geen o9oo nummers bellen ,dan moet je extra tegoed aanschaffen.liever betaal ik bij mijn abonnement maandelijks meer zodat ik echt alles kan belle... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Super netwerk, altijd bereik en voordelig. Alles goed en snel geregeld. Vandaag een kaartje als bedankje gekregen en er kan zelfs een gratis kaartje gestuurd worden om iemand blij mee te maken.

企業情報

1. 住宅用公共施設
  2. 移動体通信事業者

当該企業による記述

Mobiel is allang geen luxe meer. En te veel betalen voor iets wat je elke dag nodig hebt? Dat gaat er bij ons niet in. Bij Budget Thuis bel en stream je onbeperkt op het betrouwbare 5G-netwerk van KPN, met landelijke dekking. Geen haperingen, geen verrassingen op je rekening. Gewoon zorgeloos streamen en bellen. Budget Thuis. Het huismerk voor mobiel.

連絡先

(2,050)

過去12か月のレビュー数: 450

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Goede snelle service via de chat

Goede snelle service via de chat. Makkelijk en praktisch opgelost.

2026年3月18日

Beste R.M.
Bedankt voor de mooie review!
We zijn blij om te horen dat je goed en snel bent geholpen :)

Snel en adequaat

Snelle, adequate reactie via de chat (Dylan).

Beste Ronald,
Bedankt voor je mooie review!
Fijn om te horen dat Dylan je goed heeft geholpen :)

Snel en service gericht

Snel en service gericht. Goed geholpen door Dylan.

Beste Anja,
Bedankt voor je mooie review!
Fijn om te horen dat Dylan je goed heeft geholpen :)

5つ星のうち5の評価

Klantenservice en geholpen door Dylan was heel goed

Had contact met de klantenservice en Dylan heeft me supergoed geholpen. Netjes en heel behulpzaam

Beste Erica,
bedant voor je mooie review!
We zijn blij om te horen dat je goed bent geholpen en dat onze topper Dylan behulpzaam was :)

terrible

terrible! it happened that two times I talked with the customer service. a very impolite girl! second every few days I recive notofication that internet is finished and charge it. I didn't have this problem with Lebara, dezpite I was using instagram in that time and now I don't use any other apps from my mobile only watsappnot satisfied!

2026年3月9日

Hi Persila,

Thank you for your feedback. We’re sorry to hear about your experience with our customer service this is not the standard we aim for.Regarding the data notifications, we understand how frustrating this can be. We’d be happy to check your usage and help find the cause.
We appreciate your input and are here to help if you reach out again.

Kind regards. Tanja

5つ星のうち2の評価

Abonnement dat niet actief was komt wel een dreig sms met extra kosten voor!

Ik had een tijdelijk nummer toegewezen gekregen omdat ik een abonnement met nummerbehoud had aangevraagd. Echter ik kon nog niet weg bij mijn huidige provider dus gaf aan dat het abonnement niet kon doorgaan. Ik kreeg na telefonisch contact met de klantenservice schriftelijk op 24-2 een excuusmail en daarbij ook te horen dat mijn tijdelijke nummer verwijderd was en dat ik een vrijstelling eind factuur zou ontvangen. Wat schetst mijn verbazing? Krijg ik op 4 maart een sms bericht van Budget mobiel dat ik nog 1 dag heb om te betalen anders zou er 25 euro incassokosten bij komen! Nou ik dacht toch echt dat het onterechte abonnement was verwijderd door de klantenservice aangezien ik daarvan schriftelijk bericht gekregen had. Blijkbaar werkt de incassoafdeling niet samen met de klantenservice! Ik ga dus niet betalen voor een abonnement dat er niet is! Dus wat mij betreft geen positieve ervaring met Budget Mobiel.

2026年3月4日

Beste Ingrid,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We begrijpen volledig dat deze situatie frustrerend voor u is en bieden hiervoor onze excuses aan. Het is absoluut niet de bedoeling dat onze klanten onterecht betalingsherinneringen ontvangen.
We willen dit graag voor u rechtzetten. Het lijkt erop dat er inderdaad sprake is geweest van miscommunicatie, waardoor de annulering van de kosten niet goed zijn verwerkt. Om dit op te lossen, verzoeken wij u vriendelijk om contact op te nemen met onze klantenservice, zodat wij uw dossier kunnen controleren en de onterechte incasso direct kunnen annuleren.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak. We waarderen uw feedback, want het helpt ons onze processen te verbeteren en dit soort situaties in de toekomst te voorkomen.

Langzaam mobiel internet…

Heb mobiel internet via budget mobiel van 100mbs maar kom nooit hoger dan 20 mbs soms zelfs 1 78 mbs totaal onacceptabel. Je bent gewaarschuwd begin er niet aan.👎 na telefonische contact 0,0 verbetering. Dus hoe willen jullie helpen. Wat een onzin.👎

Beste John
Wat vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt met Budget Mobiel. Een groot verschil tussen de geadverteerde snelheid (tot 100 Mbps) en de snelheid die je daadwerkelijk haalt kan erg frustrerend zijn.
We willen u hier graag bij helpen u kunt contact opnemen met onze klantenservice (020 205 55 55)

Ik kon niet SMSen

Ik kon niet SMSen, Maryam wist gelijk wat er hand was, resetje op afstand en alles werkte weer. Fijne chat ervaring!

Beste Brent,
Bedankt voor je mooie review!
Fijn om te horen dat Maryam je goed heeft geholpen :)

Hajar van de Budget Mobiel klantservice overtreft alle verwachtingen

De chatfunctie van Budget mobiel is uitstekend. Toen ik het abonnement afnam hield ik rekening met een ietwat slechtere klantenservice ervaring maar bij contact met een super behulpzame en empathische medewerker (Hajar) werden al mijn verwachtingen overtroffen. Vandaar ook de moeite die ik hier op Trustpilot doe. Budget Mobiel is dus helemaal niet 'budget'.

Top service (en ik werd binnen drie minuten geholpen), top mensen (Hajar) en altijd bereik (ik woon in de Randstad).

Beste Jan-jaap,
Hartelijk dank voor je super mooie review! Wat een plezier om te horen dat Hajar je zo goed heeft kunnen helpen en dat onze klantenservice jouw verwachtingen heeft overtroffen. We waarderen dit enorm!
Nogmaals bedankt voor je review, en mocht je ooit vragen hebben, dan staan wij altijd voor je klaar. :)

5つ星のうち5の評価

Hajar heeft mij snel en correct geholpen

Hajar heeft mij snel en correct geholpen. Topper!

Beste Glory,
Bedankt voor je mooie review!
Wat fijn om te horen dat onze topper Hajar je zo goed heeft geholpen :)

5つ星のうち1の評価

Klantenservice 0.0 geblokkeerd maar wel…

Klantenservice 0.0 geblokkeerd maar wel betaald. Meneer zegt doodleuk uw heeft niet betaald. We zitten niet op 1 lijn kan uw niet helpen en hangt op.

Beste Meneer De Bruin
We willen dit graag voor u uitzoeken en samen oplossen. Wilt u hiervoor alstublieft contact opnemen met onze klantenservice via 020 205 55 55? Dan kunnen we direct met u meekijken naar de betaling en de blokkade, zodat we duidelijkheid kunnen geven en dit zo snel mogelijk kunnen herstellen.

Snel en goed geholpen!

Wederom een uitstekende ervaring via de chat van Budget Mobiel. In het contact met medewerk Hajar werd ik snel, vriendelijk en uitstekend geholpen. Binnen no time werd mijn vraag beantwoord en mijn abbo omgezet. Helemaal top! Ga zo door!;-)

Beste Christiaan,
Bedankt voor je mooie review!
Wat fijn om te horen dat je zo goed en snel bent geholpen bent door onze topper Hajar :) We zullen dit zeker aan haar doorgeven!

5つ星のうち5の評価

Hajar van de chat is een topper

De ervaring met Hajar was geweldig een dikke 10 plus. 3 minuten op de chat gesproken en deze persoon heeft mijn probleem opgelost. De collegas daarvoor in het uur daarvoor dus absoluut niet

Beste Jessica,
Bedankt voor je mooie review!
Vervelend om te horen dat u eerst niet goed geholpen bent. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Het is wel fijn om te horen dat onze topper Hajar dot heeft kunnen recht trekken en je zo goed heeft geholpen :) We zullen dit zeker aan haar doorgeven!

5つ星のうち5の評価

Hajar was absolutely incredible!!

Hajar was absolutely incredible, really easy and lovely customer service! He solved my problem in 2 minutes - 10/10 service

Dear Lily Rae,
Thank you so much for your kind words! We’re very happy to hear that Hajar was able to assist you quickly and provide such a positive experience. We’ll be sure to pass along your feedback to her :) If you need anything else in the future, don’t hesitate to reach out. We appreciate your 10/10 review

Kind regards,

5つ星のうち1の評価

Als je klant bent is het best oké

Als je klant bent is het best oké. Je betaald je rekeningen op tijd. Je moet zelf in de gaten houden of een verlening niet voordeliger is. Vele jaren heel erg tevreden klant geweest totdat ze twee keer in een half jaar de prijs verhoogde. Nu ik wil overstappen wordt er ontzettend moeilijk gedaan. De klachtenservice antwoord niet op mijn vragen. Pas als ik de vraag meerder keren herhaal krijg ik uiteindelijk een datum wanneer ik geen gebruik meer kan maken van budget mobiel. Daarna wordt de chat gestopt omdat ik te veel dezelfde vraag stel en niet snel genoeg reageer. Een datum noemen wanneer het abonnement eindigt is schijnbaar heel moeilijk.

2026年2月23日

Beste Nathalie,
Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je recente ervaringen niet aan je verwachtingen voldeden, vooral wat betreft de prijsverhogingen en het contact met onze klantenservice. We begrijpen dat dit teleurstellend kan zijn, zeker na jarenlang tevreden klant te zijn geweest.
We willen je verzekeren dat we constant werken aan het verbeteren van onze dienstverlening, ook op het gebied van communicatie en het beantwoorden van vragen. Het is zeker niet de bedoeling dat je je herhaaldelijk ongemakkelijk voelt bij het stellen van vragen of dat je geen duidelijke antwoorden ontvangt.
We nemen je opmerkingen ter harte en zullen dit intern verder bekijken om te voorkomen dat dergelijke situaties in de toekomst voorkomen. Mocht je nog hulp nodig hebben bij het overstappen of het oplossen van eventuele andere vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons. Dit kan ook via de mail, als daar uw voorkeur naar uit gaat. (klanten@budgetthuis.nl)
Nogmaals, onze excuses voor het ongemak en we hopen dat we je in de toekomst beter van dienst kunnen zijn.

5つ星のうち1の評価

Mijn ervaring is ik geef aan iedereen…

Mijn ervaring is ik geef aan iedereen ik advies iedereen niet bij budget iets aansluiten heel slecht internet en als je klantenservice belt help ze je niet en ik heb geen zien om mijn hele ervaring te typen maar mijn advies niet doen

2026年2月27日

Beste Saleh,
Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent met onze service en dat je problemen hebt ondervonden met het internet en de klantenservice. Dit is uiteraard niet de ervaring die we voor onze klanten willen bieden. We nemen je feedback serieus en zullen dit verder onderzoeken om te zien waar het mis is gegaan.
Als je nog steeds hulp nodig hebt, zouden we graag een manier vinden om dit voor je op te lossen. Neem gerust contact met ons op via de klantenservice of de mail (klanten@budgetmobiel.nl) zodat we je verder kunnen helpen.
met vriendelijke groet,

Szybką i profesjonalna pomoc

Szybką i profesjonalna pomoc

2026年2月26日

Beste Damian,
Bedankt voor je mooie review!
Fijn om te horen dat je goed en snel bent geholpen :)

Drogi Damian,
Dziękujemy za Twoją pozytywną opinię!
Cieszymy się, że otrzymałeś szybką i skuteczną pomoc. :)

groetjes/ Pozdrowienia,

alles is soepel gegaan

alles is soepel gegaan
Hajar was Top

2026年2月25日

Beste Juan,
bedankt voor je mooie review!
Fijn om te horen dat onze topper Hajar je goed heeft geholpen :)

Fijn geholpen en meegedacht

Fijn geholpen en meegedacht - Maryam

2026年2月25日

Mobiel van Budget Thuis からの回答

Heel erg bedankr voor uw mooie revieuw over onze topper Maryam

Team Webcare

Trustpilot エクスペリエンス