Jeg har nu brugt bulespecislisten gennem flere Ã¥r pÃ¥ mit vÊrksted til opretning af buler. Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til Kenneth. 5 store stjerner herfra Mvh Anders Indeha... ãã£ãšèŠã
Havde fÃ¥et en meget lille bule i bagskÊrmen. Et par mails frem og tilbage, og en snak med Kenneth gjorde, at han allerede dagen efter kom forbi om eftermiddagen og fik repareret bulen pÃ¥ en halv tim... ãã£ãšèŠã
Har netop gennemgÃ¥et et 2 dages kursus i at rette buler - uden lakering. god faglighed og har flair for at kunne lÊre fra sig og forklare de forskellige processer, sÃ¥ man kommer hjem med en masse, som... ãã£ãšèŠã
Skulle have foretaget 2 stÞrre spot lakeringer pÃ¥ min sorte Audi. Dette blevt klart til perfektion pÃ¥ 3 timer. Resultatet er imponerende og jeg kan varmt anbefale "Bulespecialisten" til andre der h... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Bulespecialisten er vi specialist i at rette buler ud uden brug af spartel og maling. PÃ¥ den mÃ¥de kan kunden fÃ¥ repareret sin bil hurtigt da reparationstiden kun er mellem 1 og 3 timer. Bulespecialisten har mobil service som er inkluderet i prisen, sÃ¥ vi kommer til DIG nÃ¥r DU har TID. Bulespecialisten laver buleudretning i Ãstjylland
8420, Knebel, ãã³ããŒã¯
- info@bulespecialisten.dk
- bulespecialisten.dk
Jeg har nu brugt bulespecislistenâŠ
Jeg har nu brugt bulespecislisten gennem flere år på mit vÊrksted til opretning af buler.
Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til Kenneth.
5 store stjerner herfra
Mvh
Anders
Indehaver NewTech Car Service
- BilDetailing
Super flot arbejde som BulespecialistenâŠ
Super flot arbejde som Bulespecialisten udfÞrte på vores bil, kan varmt anbefale dem.
Perfekt opretning
Super flot arbejde
Hurtig, nemt og effektiv.
Bulespecialisten kom forbi samme dag, selv om han egentlig var på vej på ferie.
Hurtig, nemt og effektiv.
Perfekt og effektivt udfÞrt arbejde
Havde fået en meget lille bule i bagskÊrmen. Et par mails frem og tilbage, og en snak med Kenneth gjorde, at han allerede dagen efter kom forbi om eftermiddagen og fik repareret bulen på en halv times tid, så man overhovedet ikke kan se, at den nogensinde har vÊret der. Det var nÊsten magisk at se bulen forsvinde foran ens egne Þjne, mens Kenneth arbejdede.
LÊg dertil at han er yderst venlig, imÞdekommende og ikke mindst ekstrem professionel i sit arbejde. Varm anbefaling herfra.
Hurtig og effektiv service med superâŠ
Hurtig og effektiv service med super flot resultat
Fuld tilfredshedAlt blev ordnet fuldstÊndig perfekt!
Fuld tilfredshed
Alt blev ordnet fuldstÊndig perfekt!
Effektiv og fornuftig pris
Bulespecialisten lever helt op til sit navn. Han kom hjem til os, og tre kvarter efter havde rettet en bule ud over bagskÊrmen på vores Hyundai i10. Flot arbejde, der ville have kostet det firdobbelte på et vÊrksted.
Bilka-bule rettet til UG!
Kent har til fuld tilfredsstillelse fixet en bilka-bule i min hÞjre forskÊrm uden omlakering vel at mÊrke. Perfekt arbejde.
en tosse havde lavet en 15 cm lang ogâŠ
en tosse havde lavet en 15 cm lang og dyb bilkabule i min hÞjre fordÞr ,men en opringning til Kenneth og en aftale 2 dage senere gjorde at fordÞren står som ny igen ,og det lavede han sku oven i kÞbet udenfor i 3 graders frost...det synes jeg sku er ret cool, så Kenneth får så lige 5 kokkehuer herfra :-)
mvh. Peter B.
Altid god og hurtig service.
VeludfÞrt, til tiden og ingen overraskelser.
Jobbet blev veludfÞrt og til den aftalte pris. Der var ikke lang ventetid på at få en tid og han kom som aftalt. Så jeg er ganske tilfreds.
Han er mege dygtig
Han er mega dygtigt, vi har brugt ham flere gang med små P buler i vores Skoda, som er lavet ved at folk har åbnet en dÞr op i siden af bilen, han kommer ud privat og udfÞre sit arbejde, og afregner selv med vores forsikring. meget professionelt arbejde
Har netop gennemgÃ¥et et 2 dages kursusâŠ
Har netop gennemgået et 2 dages kursus i at rette buler - uden lakering. god faglighed og har flair for at kunne lÊre fra sig og forklare de forskellige processer, så man kommer hjem med en masse, som man kan arbejde videre med efterfÞlgende. Kurset afholdes én til én, så man ikke står som nummer 10 i rÊkken med spÞrgsmål til professoren. skÞnt
Hurtig og mobil service