Jeg har nu brugt bulespecislisten gennem flere Ã¥r pÃ¥ mit vÊrksted til opretning af buler. Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til Kenneth. 5 store stjerner herfra Mvh Anders Indeha... ãã£ãšèŠã
Havde fÃ¥et en meget lille bule i bagskÊrmen. Et par mails frem og tilbage, og en snak med Kenneth gjorde, at han allerede dagen efter kom forbi om eftermiddagen og fik repareret bulen pÃ¥ en halv tim... ãã£ãšèŠã
Har netop gennemgÃ¥et et 2 dages kursus i at rette buler - uden lakering. god faglighed og har flair for at kunne lÊre fra sig og forklare de forskellige processer, sÃ¥ man kommer hjem med en masse, som... ãã£ãšèŠã
Skulle have foretaget 2 stÞrre spot lakeringer pÃ¥ min sorte Audi. Dette blevt klart til perfektion pÃ¥ 3 timer. Resultatet er imponerende og jeg kan varmt anbefale "Bulespecialisten" til andre der h... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Bulespecialisten er vi specialist i at rette buler ud uden brug af spartel og maling. PÃ¥ den mÃ¥de kan kunden fÃ¥ repareret sin bil hurtigt da reparationstiden kun er mellem 1 og 3 timer. Bulespecialisten har mobil service som er inkluderet i prisen, sÃ¥ vi kommer til DIG nÃ¥r DU har TID. Bulespecialisten laver buleudretning i Ãstjylland
8420, Knebel, ãã³ããŒã¯
- info@bulespecialisten.dk
- bulespecialisten.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Rigtig flot arbejde
Vi fik idag rettet en bule ud på et forskÊrm. Bulen var på stÞrrelse med en stor knytnÊve efter et mÞde med et rådyr. Men det blev som nyt, rigtig flot arbejde kan kun anbefales.
JÞrgen L. Jensen
imponerende
imponerende, bagefter tÊnker man. âHvad for en buleâð hurtigt og professionelt arbejde,
Det kunne ikke blive bedre
Super god og hurtig service
Super god og hurtig service! Kan klart anbefales!
Maling af bagskÊrm
Aftalte med Kenneth at få kigget på en lidt anderledes opgave, som at få malet et lille stykke på min bil som jeg egentlig var i tvivl, om kunne lade sig gÞre, da det sad midt på en bagskÊrm.
Han kiggede på det og sagde det kunne han nok godt men det var et lidt kompliceret sted så måtte acceptere at det muligvis ikke blev helt 100..
Jeg tog chancen da han virkede ret overbevist om et godt resultat..
Resultatet er ikke kun fuldstÊndig usynligt, men her en lille månede efter er det (stadig) helt 100!
Han virker yderst kompetent og man fÞler sig tryg nÃ¥r han gÃ¥r igang.. ððŒ
God service og et pragtfuldt resultat!
Var skeptisk om min lille bule kunneâŠ
Var skeptisk om min lille bule kunne rettes, men alt skepsis er vÊk og det er bulen også. Kan varmt anbefale.
Super betjening
Super betjening, flot arbejde, fair pris
Varmt anbefales.
8 nov. 2019
JÞrn Ole
Super flot arbejde :)
De bedste anbefalinger herfra!
Jeg havde bulespecialisten ude enâŠ
Jeg havde bulespecialisten ude en fredsg formiddag, for at rette en bule ud jeg havde fået afvide på vÊrkstedet hos forhandleren ikke kunne rettes ud uden lakken ville gå i stykker, men det kunne bulespecialisten nu godt klare uden den gik i stykker lakken...
Fantastisk arbejde
Kan kun anbefales!
Jeg har flere gange benyttet bulespecialisten til mine biler, og har hver gang fået super service! I lÞbet af ingen tid havde Kenneth rettet en meget grim bule i bagklappen på min Audi. Yderst tilfreds med det flotte arbejde!
super service
super service, kompetent og fagligt dygtig. kan anbefales
Hurtig og professionel
Havde fået en lille bule og ridse i lakken på kÞlerhjelmen af min nye bil. Fik fat i Kenneth, der kom forbi en tidlig morgen - og i lÞbet af ingen tid var bulen vÊk og ridsen så godt som usynlig. Super professionelt arbejde, kan kun anbefale bulespecialisten.
Super tilfreds!
Jeg er super godt tilfreds med det stykke arbejde Kenneth har lavet på min BMW. Dygtig fagmand og rar fyr. Tak for hjÊlpen endnu en gang og jeg håber ikke vi ses igen ;-)
Mvh Kristian