Jeg har nu brugt bulespecislisten gennem flere Ã¥r pÃ¥ mit vÊrksted til opretning af buler. Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til Kenneth. 5 store stjerner herfra Mvh Anders Indeha... ãã£ãšèŠã
Havde fÃ¥et en meget lille bule i bagskÊrmen. Et par mails frem og tilbage, og en snak med Kenneth gjorde, at han allerede dagen efter kom forbi om eftermiddagen og fik repareret bulen pÃ¥ en halv tim... ãã£ãšèŠã
Har netop gennemgÃ¥et et 2 dages kursus i at rette buler - uden lakering. god faglighed og har flair for at kunne lÊre fra sig og forklare de forskellige processer, sÃ¥ man kommer hjem med en masse, som... ãã£ãšèŠã
Skulle have foretaget 2 stÞrre spot lakeringer pÃ¥ min sorte Audi. Dette blevt klart til perfektion pÃ¥ 3 timer. Resultatet er imponerende og jeg kan varmt anbefale "Bulespecialisten" til andre der h... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Bulespecialisten er vi specialist i at rette buler ud uden brug af spartel og maling. PÃ¥ den mÃ¥de kan kunden fÃ¥ repareret sin bil hurtigt da reparationstiden kun er mellem 1 og 3 timer. Bulespecialisten har mobil service som er inkluderet i prisen, sÃ¥ vi kommer til DIG nÃ¥r DU har TID. Bulespecialisten laver buleudretning i Ãstjylland
8420, Knebel, ãã³ããŒã¯
- info@bulespecialisten.dk
- bulespecialisten.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Hurtig og mobil service
Kenneth gav en utrolig god service ogâŠ
Kenneth gav en utrolig god service og fik rettet en mindre bule på min bil til langt under hvad vÊrkstedet skulle have for samme opgave. Resultatet er simpelthen så flot og man kan ikke se at der nogensinde har vÊret en bule det. De stÞrste anbefalinger af Bulespecialisten.
Pas på med at leje bil her
1.800 kr. for at leje en tudsegammel og godt slidt Toyota Aygo i én dag.
Jeg lejede en Toyota Aygo i én dag af Bulespecialisten via Oscar biludlejning.
De reserverer et depositum på kreditkortet.
De vil ikke refundere mit depositum på grund af et fake gebyr, der ikke står i de udleverede dokumenter.
Kan det virkeligt vÊre lovligt?
Bilen var mere end 10 år gammel, og have kÞrt 200.000 km.

Bulespecialisten ããã®åç
Alt var som aftalt
Aftalen var 9.00 men allerede 8.45 var Kenneth klar og gik straks igang. Det passede med de anslåede 3 timer. Resultatet er godt, og prisen var også som aftalt. Kenneth er professionel, seriÞs og en meget behagelig mand.
Tak for en god oplevelse.
Personalen er venlig ,god servic,
Personalen er venlig ,god servic,
Jeg fik min bil tilbage prÊcis efter 2 timer .
AnbefalingsvÊrdigt firma med fair priser, og flink kundeservice.
Stor ros og tak til Kenneth / Bulespecialisten for et grundigt og tålmodigt arbejde med at fjerne en grim parkeringsbule i fordÞren.
Resultatet blev perfekt, og man kan ikke se, at der nogensinde har vÊret en bule.ð
Meget tilfreds med resultatet
Meget tilfreds med resultatet, lovede ikke mere end han kunne overholde.
God info og godt arbejde
Fik rettet en lille bule
Fik rettet en lille bule, som nu nÊsten ikke kan ses er fuld tilfreds, imod at min egen mekaniker mente at den ikke kunne rettes så den så pÊn ud igen. Uden at den skulle males
Hurtig prisoverslag og flot arbejde
Hurtig prisoverslag, flot arbejde og god betjening
FLOT ARBEJDE ðDer var service over hele linien.
Der var service over hele linien.
Den flinke mand lagde ud med, at jeg kunne nÞjes med at få slebet og poleret, og derved spare en del.
Jeg valgte dog at få det lakeret, og med et super flot resultat.
Det er ikke sidste gang, at jeg vil benytte Bulespecialisten, hvis der skulle vÊre brug for det.
At man kan få det gjort på egen adresse er et yderligere plus.
Fair til prisen ððððð
God og Êrlig rådgivning
God rådgivning. Bulespecialisten kunne dog ikke lave reparationen, men var meget Êrlig omkring det. Så jeg fandt en anden lÞsning.
Kenneth er perfektionist ð
Kenneth er virkelig dygtig til sit arbejde, han er meget perfektionistisk med det han laver ð kan kun anbefale ham
Som magi
Fik en bule fra en indkÞbsvogn på en dÞr, bulen blev rettet og er fuldstÊndig vÊk. Kunne jeg give flere stjerner gjorde jeg det. Super service.
Hvide ridser
De hvide ridser på min bil er totalt vÊk, og man kan ikke se, de har vÊret der. Flot stykke arbejde.
Godt arbejde
Professionelt og meget omhyggeligt arbejde. kan varmt anbefales.
Bulespecialeten har rettet 2 buler iâŠ
Bulespecialeten har rettet 2 buler i min fiat bravo med fantastisk resultatð kan kun anbefale
Perfekt reparation
Meget flexibel mht. at planlÊgge reparationen, selve arbejdet udfÞrt perfekt.
5 stjerner er ikke nok...
5 stjerner er ikke nok..
Kenneth er en super rar og behagelig mand og udfÞrslen af hans arbejde er tip top. Jeg kan varmt anbefale hans service!
En super oplevelse hosâŠ
En super oplevelse hos bulespecialisten, en yderst kompetent og rar mand, som ved hvad han laver. Kan absolut anbefale Kenneth.
JÞrn Juul.