レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jeg har nu brugt bulespecislisten gennem flere Ã¥r pÃ¥ mit vÊrksted til opretning af buler. Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til Kenneth. 5 store stjerner herfra Mvh Anders Indeha... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Havde fÃ¥et en meget lille bule i bagskÊrmen. Et par mails frem og tilbage, og en snak med Kenneth gjorde, at han allerede dagen efter kom forbi om eftermiddagen og fik repareret bulen pÃ¥ en halv tim... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Har netop gennemgÃ¥et et 2 dages kursus i at rette buler - uden lakering. god faglighed og har flair for at kunne lÊre fra sig og forklare de forskellige processer, sÃ¥ man kommer hjem med en masse, som... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Skulle have foretaget 2 stÞrre spot lakeringer pÃ¥ min sorte Audi. Dette blevt klart til perfektion pÃ¥ 3 timer. Resultatet er imponerende og jeg kan varmt anbefale "Bulespecialisten" til andre der h... もっず芋る

䌁業情報

1. 自動車のぞこみ修理サヌビス
  2. 自動車修理店

圓該䌁業による蚘述

Bulespecialisten er vi specialist i at rette buler ud uden brug af spartel og maling. På den måde kan kunden få repareret sin bil hurtigt da reparationstiden kun er mellem 1 og 3 timer. Bulespecialisten har mobil service som er inkluderet i prisen, så vi kommer til DIG når DU har TID. Bulespecialisten laver buleudretning i Østjylland

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 8ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Kenneth gav en utrolig god service og

Kenneth gav en utrolig god service og fik rettet en mindre bule på min bil til langt under hvad vÊrkstedet skulle have for samme opgave. Resultatet er simpelthen så flot og man kan ikke se at der nogensinde har vÊret en bule det. De stÞrste anbefalinger af Bulespecialisten.

2024幎9月6日
5぀星のうち1の評䟡

Pas på med at leje bil her

1.800 kr. for at leje en tudsegammel og godt slidt Toyota Aygo i én dag.

Jeg lejede en Toyota Aygo i én dag af Bulespecialisten via Oscar biludlejning.

De reserverer et depositum på kreditkortet.
De vil ikke refundere mit depositum på grund af et fake gebyr, der ikke står i de udleverede dokumenter.

Kan det virkeligt vÊre lovligt?

Bilen var mere end 10 år gammel, og have kÞrt 200.000 km.

2024幎7月31日
Bulespecialisten ロゎ

Bulespecialisten からの回答

KÊre Henrik
Du har lejet en Toyota Aygo fra 2012 der har kÞrt 190.000km.
Bilen har du lejet for en dag til 384kr, dertil kommer 218kr som du har betalt for ekstra km som du har tilkÞbt da de 100km som er inkluderet ikke var nok.
SÃ¥ har du betalt 1200kr i gebyr da du har haft hund i bilen.
Hund og rygning i bilen er IKKE tilladt, og står også i vores lejebetingelser.
Oven i kÞbt har hunden besÞrget i bilen hvilket efter utallige rensninger ikke har kunnet fjerne lugten. Dette har resulteret i at vi har vÊret nÞd til at udskifte kabinen.

De omkostninger der har vÊret med dette, kan ikke måle sig med de 1200kr du har betalt i gebyr.
Det resterende af dit depositum har du fået tilbage.

Denne anmeldelse er på ingen måde berettet da du har underskrevet en kontrakt om at hund ikke må vÊre med i bilen, så det kan ikke komme bag på dig.
At true med retssag og lave dårlige anmeldelser hjÊlper ikke noget.

Alt var som aftalt

Aftalen var 9.00 men allerede 8.45 var Kenneth klar og gik straks igang. Det passede med de anslåede 3 timer. Resultatet er godt, og prisen var også som aftalt. Kenneth er professionel, seriÞs og en meget behagelig mand.
Tak for en god oplevelse.

2024幎7月4日
5぀星のうち5の評䟡

FLOT ARBEJDE 👍Der var service over hele linien.

Der var service over hele linien.
Den flinke mand lagde ud med, at jeg kunne nÞjes med at få slebet og poleret, og derved spare en del.
Jeg valgte dog at få det lakeret, og med et super flot resultat.
Det er ikke sidste gang, at jeg vil benytte Bulespecialisten, hvis der skulle vÊre brug for det.
At man kan få det gjort på egen adresse er et yderligere plus.
Fair til prisen 👍👍👍👍👍

2023幎6月7日

Som magi

Fik en bule fra en indkÞbsvogn på en dÞr, bulen blev rettet og er fuldstÊndig vÊk. Kunne jeg give flere stjerner gjorde jeg det. Super service.

2023幎1月19日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス