レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Bij Bunx een pizzaoven besteld, helaas was het model niet meer leverbaar en hebben zij dit opgelost door een vergelijkbaar, mooier en duurder model te leveren voor dezelfde prijs! Ik had zelf aangegev... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Bedankt! Ich muss auf Deutsch schreiben: Ihr seid die besten! Echte Europameister! Freitag Abend bestellt und Montag bei mir. Perfekter Service! Ich habe in "ganz Europa" gesucht:... もっと見る

企業情報

1. インターネット ショップ

当該企業による記述

Bunx is de webwinkel voor alle levensgenieters die dromen van optimale ontspanning in en rondom het huis. Je winkelt bij Bunx onbezorgd en veilig online tegen scherpe prijzen. Dagelijks wordt ons assortiment uitgebreid met de nieuwste artikelen en interessante aanbiedingen.

連絡先

過去12か月のレビュー数: 73

レビューを書く

5つ星のうち3の評価

Prijzen zijn goed

Prijzen zijn goed, retour procedure onnodig omslachtig. Formulieren downloaden, redenen opgeven terwijl dit wettelijk niet nodig is binnen bedenktijd. Tevens ook bij de FAQ aangegeven en dan toch nog formulieren opsturen.

2026年6月22日
Bunx ロゴ

Bunx からの回答

Goedemorgen, het retourformulier is niet verplicht. We vragen hier alleen om, omdat het onze medewerkers helpt om retouren sneller en correct te verwerken. Uiteraard mag je binnen de bedenktijd ook op een andere manier aangeven dat je de bestelling wilt retourneren.

Top service

Er was een probleem met mijn zwembadrobot. Ik kreeg eerst duidelijke en correcte uitleg om het probleem eventueel zelf op te lossen. Uiteindelijk bleek het toestel deels defect te zijn en mocht ik het kostenloos terugsturen.

Amper een week later ontving ik al een splinternieuw toestel.

Top service, snelle afhandeling en zeer klantvriendelijk. Absoluut een aanrader!

2026年6月24日
5つ星のうち1の評価

Je kan beter ergens anders je bestelling doen

Je kan beter ergens anders je bestelling doen, klantenservice neemt al 3 dagen niet op en er wordt ook niet op emails gereageerd.
Op de website staat “op werkdagen voor 20:00 besteld volgende dag in huis” maar dat klopt niks van. Dat was ook de reden dat ik bij Bunx had besteld want dat kwam goed uit voor mijn schema.
Maandag middag besteld 3 dagen later nog niks ontvangen, ook niet eens een bericht dat het later kan zijn ivm het weer bijvoorbeeld.
Ondertussen al bij iemand anders besteld en thuis gekregen. Dus deze gaan gelijk retour helaas.

2026年6月22日
5つ星のうち5の評価

Zwembadpomp besteld. Scherpe prijs, snel geleverd, heldere en vlotte communicatie.

Via Google hier het zwembadpomp gevonden dat ik zocht en voor verreweg de scherpste prijs (zelf incl. gratis opsturen). Vrijdagavond een mailtje gestuurd met een vraag over het type pomp, Zaterdagochtend al reactie. Die dag meteen de bestelling geplaats. Dinsdagochtend had ik hem in huis. Heldere communicatie, messcherpe prijs en snel geleverd. Wat wil je nog meer. Aanrader.

2026年6月23日
5つ星のうち1の評価

Bestelling stenen kleur wit

Bestelling stenen kleur wit
Zie bijgaande foto’s

We hadden witte stenen besteld voor ons rond zwembad met diameter 5 meter

Bij levering bleek echter dat de stenen niet wit waren maar off-white. Dit is een grijzere tint en dus niet iets wat we hadden gewenst.
We hebben dit aangekaart en de uitleg die we kregen was: dit is het witste dat we kunnen maken.
Waarom bied je dan de kleur wit aan en niet off white, zo vermijd je deze discussie al.

Bij plaatsing bleek ook dat de stenen niet de juiste vorm (radius) hadden, sommige stenen waren precies voor een kleiner zwembad, andere dan weer voor een groter, dat zie je aan de voegen. Sommige voegen lopen parallel (zoals het hoort) andere lopen in “v” vorm en weer andere in “A” vorm. Kortom, de stenen zijn niet juist gemaakt, of gewoon bij elkaar genomen van de vooraad.

Na plaatsing in de lijm bleek al gauw dat er ook kleurverschil zat op de verschillende stenen, sommige zijn “off-white” andere zijn meer “jasmijn” kleurig. Dit valt heel hard op als de stenen nat worden, wat wel eens kan gebeuren bij een zwembadrand natuurlijk.
Vreemd dat dit kan gebeuren, want op hun site staat dat de levertermijn zolang is omdat de stenen in 1 lot worden aangemaakt na bestelling, juist om kleurverschil te vermijden.

We hebben de problemen aangekaart bij de verkoper en deze gaf aan dat er inderdaad een kleurverschil op de stenen is, en dat de stenen inderdaad niet mooi aansloten op elkaar. Dit laatste zou echter aan het zwembad liggen volgens de verkoper, omdat dit niet 100% rond zou zijn! Wat heel vreemd is, doordat het zwembad boven en onderaan in een ronde geleiding loopt.

Hun voorstel was om de stenen terug te nemen en nieuwe stenen te leveren, met nog eens een wachttijd van 4 tot 6 weken, dit zagen wij niet zitten omdat eerst en vooral het zwembad afgewerkt diende te worden binnen de door ons opgestelde termijn, en omdat er een groot risico is/was om het zwembad te beschadigen bij afbraak van de randstenen, kans op vallen in het zwembad en zo nog hogere kosten te hebben.

Hun voorstel was € 200,- teruggave, dit was voor ons onvoldoende.
Ons voorstel, volledige terugbetaling wegens de hoge kosten die we moeten maken om alles mooi te krijgen, zijnde: voegen allemaal uitslijpen zodat deze parallel lopen en de boordstenen in een witte kleur laten schilderen.
Hun laatste tegenvoorstel € 350,-
We hebben dit met tegenzin moeten aanvaarden en zijn hier zeker niet tevreden mee.
We proberen nog een volledige terugbetaling te krijgen via Paypal

Onze raad: blijf weg van Bunx en Home outside(vooral voor zwembad stenen)

Lieven Van Eetvelt

2026年5月22日
Bunx ロゴ

Bunx からの回答

Beste Lieven, wij vinden het jammer dat je niet tevreden bent over het eindresultaat.

Naar aanleiding van jouw melding hebben wij de situatie beoordeeld en de fabrikant ingeschakeld. Op basis van de aangeleverde foto's heeft de fabrikant aangegeven dat er mogelijk sprake was van kwaliteitsafwijkingen en daarom aangeboden om kosteloos een volledig nieuwe set randtegels te produceren en om te ruilen.

Omdat de randtegels op dat moment al geplaatst waren en vanwege de extra levertijd van enkele weken, heb je aangegeven hiervan geen gebruik te willen maken. Vervolgens heb je zelf gevraagd of een commerciële tegemoetkoming mogelijk was.

In overleg hebben wij deze verhoogd van € 200 naar € 350, waarna dit voorstel is geaccepteerd en uitbetaald. Wij begrijpen dat dit voor jou niet de gewenste uitkomst is geweest.

Tegelijk vinden wij het belangrijk dat ook bovenstaande feiten worden meegenomen, zodat een volledig beeld van het dossier ontstaat.

Ondanks het verschil van inzicht wensen wij je veel plezier met het zwembad.

5つ星のうち2の評価

Geen reactie op klacht

Ik heb 31 mei 2026 een Velda vis voederautomaat a 174,95 gekocht. Deze kan ik niet waterdicht afsluiten, zodat er regenwater in de kop kan komen waar de elektrische aansluiting zich bevindt. De kit waarmee de bedrading vastzit duwt de houder terug. Op 5 juni hierover een klacht ingediend, Bunx meldt alleen dat de leverancier is geinformeerd. Een week later gebeld, de klantenservice zou erachteraan en dezelfde dag terugbellen. Tot vandaag 21 juni geen bericht ontvangen. Baal hier enorm van!
inmiddels een nieuwe voederautomaat ontvangen, deze vertoont echter dezelfde tekortkoming, dus ook retour. Geen reclame voor Velda.,
Alles is nu, 10 juli, snel door Bunx opgelost en mijn geld wordt terug gestort.

2026年6月21日

Trustpilot エクスペリエンス