Er was een probleem met mijn zwembadrobot. Ik kreeg eerst duidelijke en correcte uitleg om het probleem eventueel zelf op te lossen. Uiteindelijk bleek het toestel deels defect te zijn en mocht ik... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Via Google hier het zwembadpomp gevonden dat ik zocht en voor verreweg de scherpste prijs (zelf incl. gratis opsturen). Vrijdagavond een mailtje gestuurd met een vraag over het type pomp, Zaterdagocht... ãã£ãšèŠã
Bij Bunx een pizzaoven besteld, helaas was het model niet meer leverbaar en hebben zij dit opgelost door een vergelijkbaar, mooier en duurder model te leveren voor dezelfde prijs! Ik had zelf aangegev... ãã£ãšèŠã
Bedankt! Ich muss auf Deutsch schreiben: Ihr seid die besten! Echte Europameister! Freitag Abend bestellt und Montag bei mir. Perfekter Service! Ich habe in "ganz Europa" gesucht:... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Bunx is de webwinkel voor alle levensgenieters die dromen van optimale ontspanning in en rondom het huis. Je winkelt bij Bunx onbezorgd en veilig online tegen scherpe prijzen. Dagelijks wordt ons assortiment uitgebreid met de nieuwste artikelen en interessante aanbiedingen.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Uitstekende service van Bunx
Uitstekende service van Bunx! Visautomaat deed het na 2 weken niet meer en het was 2 dagen voor onze vakantie. Maar het werd prima opgelost door Bunx, hij werd zondermeer omgeruild voor een nieuwe. En omdat we in de buurt wonen konden we langs om om te ruilen. Ook vriendelijk aan de telefoon en met het afhalen. Kortom heel tevreden over Bunx, ga zo door en bedankt voor de snelle service!

Bunx ããã®åç
Slechte klantenservice en onwettige dreigingen
Ik bestelde een product bij Bunx, maar ontving een verkeerd artikel dat bovendien â¬10 duurder was dan mijn bestelling.
In eerste instantie stelde Bunx voor dat ik het verkeerde product eerst zou retourneren voordat ik het juiste product kreeg. Hier ging ik niet mee akkoord. Vervolgens werd besloten dat ik het juiste product eerst zou ontvangen en het verkeerde product daarna zou terugsturen, binnen 3 dagen. Ook hier ging ik niet mee akkoord, waarna de termijn werd aangepast naar 7 dagen.
Ik wil benadrukken dat de 7 dagen wettelijk niet verplicht zijn en dat het terugsturen van het verkeerde product juridisch gezien niet nodig is, omdat het volledig hun fout betreft. Uit coulance en klantvriendelijkheid stuur ik het product toch terug.
Tijdens dit hele proces dreigde de klantenservice herhaaldelijk met extra kosten (â¬69), wat juridisch niet toegestaan is.
Hoewel ik uiteindelijk het juiste product heb ontvangen, was de communicatie herhaaldelijk druk uitoefenend, onprofessioneel en klantonvriendelijk. Het is teleurstellend dat een middelgroot bedrijf op deze manier met klanten omgaat bij een fout in de levering.

Heel tevreden
Heel tevreden! Goede uitleg en snelle levering, top service zelfs na verkoopð€©

Bunx ããã®åç
De service was perfect en lamp ook !
Tevreden klant
- Zeer snelle levering.
- Alles netjes verpakt, hoewel de doos wel erg groot
- was voor de inhoud.
- Goede prijs-kwaliteit verhouding.
- In mijn geval was er een onderdeel verkrijgbaar dat ik nergens anders kon krijgen.
- Een zeer uitgebreid assortiment

Fijne zaak
Fijne zaak ! Alles goed geleverd , verdient 5 sterren ,
Super
Super, bestelling gedaan voor het buitenland. Alles verliep zoals gepland, vooraf alles geregeld met Bunx klantendienst en levering geplaatst, betaald en de levering gebeurd binnen de 3 werkdagen naar Zuid-Frankrijk. Toffe en eerlijke mensen om mee samen te werken, dank u Roland, Lars en de anderen.

Bunx ããã®åç
Een onstaan probleem met de leveringâŠ
Een onstaan probleem met de levering hartstikke goed en adequaat opgelost! Echt top service!

Bunx ããã®åç
Snelle levering en als enige hetâŠ
Snelle levering en als enige het product wat ik zocht

Bunx ããã®åç
Snel antwoord en snel geleverdð
Perfect geleverd,in zeer goede staat
Perfect geleverd,in zeer goede staat
Bedankt
Perfecte service
Ipv 2x 5kg verpakkingen werden er 2x 1kg verstuurd. Na ontvangst en mijn telefoontje werd dit direct de volgende dag gecorrigeerd. Ik mocht de verkeerde verpakkingen houden. Hulde.

Helemaal Top
Zeer duidelijke en overzichtelijke website, onze bestelling werd al meteen de dag erna geleverd, we waren onder de indruk!
Ook toen er een fabricagefout in het geleverde zwembad werd vastgesteld, werd dit keurig en snel afgehandeld waardoor het binnen de week rechtgezet werd. Dus op alle vlakken, ook de dienst na verkoop, is Bunx een échte aanrader! Helemaal Top, doe zo verder!!

Ik ben tevreden
Alles verliep vlot en correct
Duidelijke website, hele vlotte levering, duidelijke communicatie, product voldoet aan de verwachtingen en is zoals de foto op de website weergeeft.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ