Altid en god oplevelse at spise på en af Burgerbooms restauranter. LÊkre burgere, sÞd og venlig personale og ikke mindst gode priser på deres menuer.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vi bestilte to menuer fra burger boom vesterbrogade den ene en cheeseburger menu hvor der manglede ost. Vi kontaktede restauranten med billede og fik svaret at deres procedure gÞr at de ved der er... ãã£ãšèŠã
Ermh det var skrÊkkeligt??! Har vÊret Êgte syg og dehydreret i to dage pga en burger fra ovenstÃ¥ende virksomhed. Aarhus, Frederiksgade fra Wolt Det var instant madforgiftning/ salmonella forgiftn... ãã£ãšèŠã
ForfÊrdelig oplevelse!! Aalborg Burgerbollen var kold og selve burgeren have en fisket og rÃ¥dden smag. Kunne ikke fÃ¥ pengene retur, blev tilbudt âgavekortâ skulle skrive navn og tlf pÃ¥ en seddel... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Burger Boom, Ãstergade, Aarhus
Burger Boom - Ãstergade Aarhus
Har netop fået leveret en cheesburger med pomfrits til. Super lÊkkert! KÞdet var rosa, saftigt og mÞrt - bollen varm, blÞd og frisk - tilbehÞr i burgeren var perfekt afstemt... fritterne var sprÞdstegte, uden at vÊre tÞrre. God mÊngde salt og lÊkkert med frisk timian.
Uforglemmelig dejlig aftensmad :)
Burger Boom Randers
Burger Boom Randers. Skulle efter anbefaling afprÞve Burger Boom, men hold da op hvor blev vi skuffede. BÃ¥de burgere og fritter sejlede i fedt. KÞdet var mere kogt end stegt og med âpÊneâ bruskstykker. MÃ¥tte simpelthen opgive at spise det. Det eneste postive var den venlige betjening.
Bestiller 2 menu kl 14.14 og efter 30âŠ
Bestiller 2 menu kl 14.14 og efter 30 minutter spÞrger vi om de glemt os.....
Ikke noget undskyld.... kun jag laver det nu..
Fik mad 40 minutter etter vi betalt og personer der kom in efter os fik fÞre..
Ikke i orden!!!!!
Sidste gang!!!ð¡
Skruer op for prisen og ned for maden
Skruer op for prisen og giver fÊrre fritter.
Oven i det, var de ikke blevet gennemvarmet.
Burgeren smagte lÊkkert, som den plejer, men bÞffen er også skrumpet.
Har altid bestilt cheeseburger med bacon, men de glemmer alt for ofte baconen, som de desuden tager 8kr ekstra for.
DesvÊrre for mange dårlige oplevelser hos Burgerboom efterhånden.
God mad og fantastisk service
God mad og fantastisk service! Havde glemt, at bestille hvidlÞgsdip (som i Þvrigt er fremragende) via Wolt. Ringede derned og de fik det ordnet :-D
En god burger og god service i Randers
En god burger og god service i Randers. Pommes fritterne var en anelse tÞrre. Men der var til gengÊld rigeligt af dem :-) og et ekstra shout out til deres service: de ringede for at fortÊlle, at de havde altså haft maden klar lÊnge, men hungry/foodora var ikke kommet for at hente ordren. Virkelig et par sÞde og venlige gutter jeg talte med. Hungry kan jeg til gengÊld ikke anbefale.
Fik DesvÊrre mavepine og tyndskid
Fik DesvÊrre mavepine og tyndskid. Det her er ikke normalt. Plejede at spise ude. (Det er FÞrste jeg fik ondt og Mer. Ruben. ð§ð»âðŠŒð€®og fÞlte mig Syg. Godt jeg kom pÃ¥ Toilet ðœðœðœðœðœðœðœðœðª£ððŒð§»ð§»ð§»ð§»ð§»ðœðœðœ
1/10 BURGERBOOM ER DÃ RLIGT!!!!
1/10
Selve burgermenuen jeg havde bestilt var ukorrekt lavet, der var både pickles, lÞg og andet jeg nÊvnte hÞjt og tydeligt ikke skulle med.
Burgerboom Aarhus har ved deres disk lagt en stor lang kogeplade, hvor man let kan komme til at brÊnde hÊnderne.
Ja de havde lagt et skilt under, jeg er ordblind og kan ikke lÊse, tilgÊngÊld syntes jeg det er så uansvarligt at stille en kogeplade ved disken. Yngre bÞrn har adgang til den, som fx ikke kan lÊse.
Jeg har personligt brÊndt min hånd, hvor jeg har fået en 2-3 gradsforbrÊning.
ForfÊrdelig oplevelse
Hej Burgerboom.
Hej Burgerboom.
Jeg har lige vÊret hos Jer pÃ¥ Storv 18, Ã
rhus C og hentede 3 menuer, 1 cheese burger menu og 2 burgerboom menuer, transaktionen 2022, 07.28, 11,54CET.
Jeg bad om bÞfferne skulle vÊre welldone men alle bÞfferne var simple kulsorte (sidste gang vi kÞbte, var bÞfferne for rÞdt). Burgerne var ikke spiselige. Vi har altid vÊret glÊde for jeres burger men jeg må sige at I svigtede os (igen) denne gang. Jeg ringede ind til butikken men ingen tog tel.
Nå, så må vi finde noget andet nÊste gang.
David Nguyen
Lyver om prisen
Hold nu op hvor dårligt Burger Boom Aalborg!
Bestilte burger som så tit fÞr på hjemmesiden og skal betale i butik.
Der er frokost tilbud som altid dog ville butikken ikke give dette på bestillinger online!
Det har aldrig fÞr vÊret et problem at bestille online og betale ved afhentning.
Da de ville have 110,- hvor den koster 84,- hvis du ringer til dem
Jeg nÊgtede at betale det mere for samme menu som jeg kunne ringe og bestille.. de måtte smide maden ud nu!
DÃ¥rlig ny ejer af butikken.
SÃ¥ lige jeres tidligere anmeldelse ogâŠ
SÃ¥ lige jeres tidligere anmeldelse og det ikke vildt godt ud :(
Men seriÞst har ALDRIG fået så lÊkker, saftig, og mÞr burger så var nÞdt til at spise den så hurtigt at jeg kun smagte den kun én gang Den rÞg lige ned i lÞgneren så på den måde kan jeg forstå den ene stjerne
Men oplevelsen alt i alt er 5 stjerner vÊrd
God ekspition
Og lÊkkert at se at de steger deres bÞffer oven i kÞbet med stegetermometer
Håber i får får flere gode stjerner
Ekstremt dårlig kundeservice
Min kÊreste bestilte en vegetarburger, men da vi er kommet hjem med maden finder vi ud af at det er en med kÞd. Vi forsÞger at kontakte dem på mail og telefon, men får intet svar. De opfordre sågar selv til at man retter henvendelse, hvis man har fået noget forkert. Utrolig jammerligt!
Fik en kold burger den smagte fint menâŠ
Fik en kold burger den smagte fint men kunne bruges mere tid på at lave den min kÊrestes var for snaske
dårlig chef!!!
Jeg har 3 niletter fra Aalborg kalenderen af som skulle give burger + pommes. Dette vil den nye ejer ikke lÊngere gÞre selvom biletterne holder til d. 28/2.
Simpelthen en forfÊrdelig butik, håber alle som lÊser denne anmeldelse vil tÊnke sig en ekstra gang om fÞr de tager ind på det sted.
Vanvittig dårlig oplevelse
Vegetar burgeren smager så godt!
For få måneder siden besluttede jeg mig for at blive vegetar. Jeg havde sådan virkelig lyst til en burger, og overvejede om jeg skulle tillade mig selv at spise kÞd i ny og nÊ, og om jeg bare skulle få mig den burger.
Jeg endte dog med at prÞve vegetar burgeren... og den var bare sÃ¥ lÊkker!!! Smagte som en ganske almindelig burger med kÞd i. Pommes frittesâne er ogsÃ¥ rigtig gode.
Eneste minus er at man ikke kan vÊlge juice i bÞrnemenuen i stedet for sodavand :)
Utroligt ringe!
For dårligt de ikke overholder deres aftale med Aalborg kalenderen og samtidig er utroligt uhÞflige overfor deres kunder⊠Det kan ikke passe, at det er kunderne, der skal have skÊld ud over de ikke opretholder en aftale!
EXTREM dårlig kundeservice
EXTREM dÃ¥rlig kundeservice, ihvertfald af den nye ejer her i Randers, holder hverken de aftaler der fÞlger med i overtagelsen eller dem han/de selv laver til kunden ð
Der er andre steder både mig og min omgangkreds kan stÞtte og dét gÞr vi så !
Burger Boom i Randers har set sin sidste krone herfra !!!!!!!!!!!!!
Svindel og vildledende markedsfÞring
Det er simpelthen ikke i orden at snyde kunder vedr. indlÞsning af Aalborgkalender.
D.23.12.21 sent om eftermiddag Aalborg kalender skriver at sidste dag for indlÞsning af låger er 26.12.21 , efterfÞlgende kommer der en officiel skrivelse på Burger Booms Aalborg Facebook side at lågen kan indlÞses indtil d. 28.02.22 ( jeg har gemt kopi af skrivelsen), dvs I berolige folk for at sikre at der er mindst muligt kommer til at indlÞse lågen i perioden 23.12-26.12 .
D. 26.12.21 slette Burger Boom Aalborg sin skrivelse fra Facebook side og påstår nu at lågen kan ikke indlÞses pga ejerskifte. Jeg sÊtter et stor spÞrgsmålstegn vedr den ejerskifte. Det lygter meget at den er fiktiv ( bare at Êndre ejernavn på papir) for at undgå sin aftale med Aalborg Kalender.
Det er også meget tyder på at der er angivet den forkerte cvr. Nr på hjemmesiden. Hvis Burger Boom Aalborg ikke efterleve sine forpligtelse vedr. indlÞsning af Aalborg kalender bliver hele sagen sent til Forbrugerombudsmand .
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ