Altid en god oplevelse at spise på en af Burgerbooms restauranter. LÊkre burgere, sÞd og venlig personale og ikke mindst gode priser på deres menuer.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vi bestilte to menuer fra burger boom vesterbrogade den ene en cheeseburger menu hvor der manglede ost. Vi kontaktede restauranten med billede og fik svaret at deres procedure gÞr at de ved der er... ãã£ãšèŠã
Ermh det var skrÊkkeligt??! Har vÊret Êgte syg og dehydreret i to dage pga en burger fra ovenstÃ¥ende virksomhed. Aarhus, Frederiksgade fra Wolt Det var instant madforgiftning/ salmonella forgiftn... ãã£ãšèŠã
ForfÊrdelig oplevelse!! Aalborg Burgerbollen var kold og selve burgeren have en fisket og rÃ¥dden smag. Kunne ikke fÃ¥ pengene retur, blev tilbudt âgavekortâ skulle skrive navn og tlf pÃ¥ en seddel... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Svindel og dÃ¥rlig serviceâŠ
Svindel og dÃ¥rlig serviceâŠ.
Snakkede med dette firma vedr. et gavekort (4 stk) jeg havde fået i vores Aalborg julekalender. De vil ikke leve op til de gavekort jeg har fået, da de mener det er underskud for forretningen. Jeg har betalt for de gavekort, og firmaet vil ikke servere produktet. De Þnskede blot gratis reklame fra Aalborg julekalender.
Anden gang på burger boom i à rhus
Anden gang på burger boom i à rhus. Stadig totalt lÊkkert mad, god service og vi kommer helt sikkert igen.
SÃ¥dan skal en burger smage!
SÃ¥dan skal en burger smage!
Fantastisk står og laver burgeren på stedet. Ikke en Frost burger!
Kan kun anbefale jer at prÞve den og vurder selv.
God smag, billig burger fra bunden!
DÃ¥rlig service, DÃ¥rlig service og DÃ¥rlig service
Bestiller 3 x spicy cheeseburger-menuer til en fodboldkamp kl 19. Leveringstiden kunne jeg ikke sÊtte en finger på, men at jeg får 3 hamburger menuer er sgu for dårligt. Det fremgår sågar af kvitteringen ar jeg har fået de forkerte burgere. Jeg spiser ikke maden, men skriver blot til dem at jeg vil have det jeg har bestilt eller mine penge refunderet. Jeg kan få 3 nye burgere, men ikke nye pomfritter, der er vel og mÊrket gået 45 min siden jeg fik leveret menuerne!!!! Kolde pomfritter og forkerte burgere må vÊre det jeg kan tage med videre fra Burger Boom.
Kolde pomfritter fås langt billigere i kÞledisken i Rema 1000!!!!!!!
Utroligt ringe
Utroligt ringe. Vi er tre gutter der bestiller tre burger menuer med chili cheese tops i. Vi får leveret tre almindelige cheese burgere. Fair nok, fejl kan ske. Vi kontakter restauranten som henviser os til Wolt. Vi vil gerne have vores burgere, men restauranten vil ikke levere det vi har betalt for. UTROLIGT RINGE KUNDESERVICE. At man som virksomhed i 2021 ikke leverer god kundeservice og Þnsker tilbagevende kunde er under al kritik. Skuffet!!
DÃ¥rlig service
DÃ¥rlig service, efter vi fik de forkerte burgere.
Generelt var burgeren også ret god til den pris :)
det er ikke premiumkvaliteten, men jeg nÞd virkelig deres saucer, og det bedste er, at de er helt gratis ... Generelt var burgeren også ret god til den pris :)
Burger Boom Aalborg
Burger Boom Aalborg
Bestilte 2 cheeseburger menuer og 1 hamburger menu. De skulle vÊre uden lÞg og pickles - men var fyldt med det hele. DesvÊrre var der så ikke ost i.
Pommes frites var kolde og kedelige.
Restauranten sagde, vi kunne komme og bytte, men det havde vi desvÊrre ikke mulighed for.
Der er heldigvis andre steder at kÞbe mad i Aalborg.
dette er den bedste burger i Aarhus
dette er den bedste burger i Aarhus! elsker det...â€ïž
Hurtig udbringning og lÊkker mad âŠ
Randers burger boom har Hurtig udbringning og deres sÞde kartofle fritter er himmelsk, deres vegetar burger mangler lidt smag i forhold til deres kÞd burgere og den ene dip var ikke rigtig men udover det var det virkelig lÊkkert
I like it!
I see a lot of people giving this place a star. It is not a 5 stars but a 3-4 stars for me.
Ok burger. I love a classic simple one and I find that after my taste from time to time burger boom is right up my alley.
I recommend!
DÃ¥rlig service!
Min kÊreste og jeg bestiller to burger fra burger boom i Aalborg.
Vi skriver i kommentarfeltet at der INGEN LÃG SKAL I vores burger grundet allergi.
Da burgeren kommer er der rÞdlÞg i begge burgere til vores store skuffelse.
Min kÊreste ringer ind og forklare situationen, hvor hende der tager telefonen virker pisse lige glad og ikke engang undskylder for deres fejl.
Vi får bare at vide vi skal kontakte Wolt som vi har bestilt igennem.
Herudover er det ikke fÞrste gang de laver denne fejl, men 2 anden gang!
NEJ.. det skriger af at tage et andet sted hen.
TÊnk at i glemmer noget til pomfritterne, fordi i skal tage en telefon imens i kÞrer en ordrer fÊrdig. samt en latterlig tone ved modtagelse af bestilling.
SERVICE er vejen frem, når der findes 5 andre burger steder omkring jer.
Så klipper i på samme tid posen sammen, så der ingen rig mulighed for at kunne se dette fÞr man er hjemme igen.
'Sidste gang her fra.
Vi bestilte tre menuer to- go fraâŠ
Vi bestilte tre menuer to- go fra Burgerboom à lborg i weekenden. De havde sÃ¥ glemt at sende sodavand med. Ãv. Vi var skuffede, da vi kom hjem og skulle spise. Jeg ringede derind. Og fik at vide, vi selv skulle betjene os med sodavand i restauranten? Vi kunne kun se et kÞleskab med drikkevarer bag disken, og synes det vil vÊre unaturligt selv at skulle hente der!
Fik i dag frokostmenu
Fik i dag frokostmenu. 2 chickenmenuer + 1 alm. burgermenu.
Uden smag og slatten salat i de 2 burgere de have husket salat.
KÞber ikke hos Burgerboom igen.
Ãv
Virkelig virkelig en god oplevelse!
Virkelig virkelig en god oplevelse!! Så sÞde medarbejdere, forholdsvis hurtig servering og en ekstra gratis pomfrit! SÞde folk og god stemning - vi kommer igen!
Vi var hos Ãstergade i Aarhus :)
I dag var det godt
I dag var det godt
Bestillingen var rigtig
FÊrdig til tiden
Venlig betjening
Kommer aldrig pÃ¥ burger boom, Ãstergade i Aarhus igen.
I dag d. 5/6-21 har jeg vÊret forbi burger boom, Ãstergade i Aarhus. Jeg bestilte to burger menuer, den ene menu uden ost i burgeren. Selve bestillingen gik upÃ¥klageligt og hele ordren blev lÊst hÞjt inden der blev betalt, sÃ¥ledes at maden kunne laves korrekt. Da jeg efter 20 minutter henter min mad spÞrger jeg, om de har husket at lave min ene burger uden ost, svaret var âÞh, det har jeg hvertfald skrevet pÃ¥ ordrebestillingenâ. Jeg tjekker den burger som skulle laves uden ost og der er ost i. Derefter konfronterer jeg personalet og forlanger en ny burger, flabet som den ene medarbejder er, sÃ¥ stÃ¥r hun i kÞkkenet sÃ¥ jeg uden tÞven kan lytte med i samtalen med hendes kollega, hvor hun siger til sin kollega âdet er jo ligesom ingen ost iâ, det skal lige siges at hele den ene side af burgeren var smurt ind i ost og ligesÃ¥, var der inde i burgeren. Jeg kommer derefter med en kommentar som fortÊller hende helt prÊcist hvor denne ost i burgeren er, som hun formÃ¥r at overse.
Derefter siger de at jeg skal vente yderligere 20 minutter på den burger som de ikke har lavet rigtigt. Derefter forlanger jeg at hele min ordre bliver leveret samlet og varmt. Det vil de ikke og jeg siger derfor, at jeg vil have mine penge retur. Dette nÊgter de og fortÊller mig at burger boom ikke refundere folks penge, selv om jeg har modtaget en varer, jeg ikke har bestilt. Jeg spÞrger om burger boom er frataget at fÞlge den danske lovgivning, hvilket giver dem sved på panden og de går straks igang med at lave min burger som var blevet leveret med ost, som skulle have vÊret uden. Efter kort tid modtager jeg den burger som skulle laves om, denne gang var der godt nok ikke ost i, men den ene bÞf var rå indeni!
Til alle jer som har lÊst hertil, gÞr jer selv den tjeneste at holde jer langt vÊk fra burger boom!
Vesterbrogade 4
Burgeren var glimrende, men pommes fritene var virkelig ikke sÊrlig gode. Derudover var kundeservice i forretningen ikke god nok.
LÊkker burger
LÊkker burger. Gode fritter - dog en anelse blÞde.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ