Bus4you レビュー 406

TrustScore 5段階評価の2

2.0

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Idag 23 oktober åkte jag från Norrköping mot Kalmar 1430 och fick ett kärt återseende: Chauffören som hjälpte mig att komma hem för en månad sedan när alla andra val var uttömda. Vill bara berömma... もっと見る

2.0

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Ingen buss kom - bryter GDPR?

Ingen buss kom. Får mejl om att bussen är 20 minuter sen till Västerås. Medan jag väntar ser jag via ”följ bussen”-länken att bussen är påväg. Sedan når bussen oss enligt kartan, men ingen buss syns till på ytterligare 10 minuter. Bussen svänger av E18, och till sist ser jag och ännu en annan person att bussen åker rätt förbi oss, vidare mot nästa påfart på E18. På kartan är bussen då påväg mot Enköping, men ser att den till sist åker förbi Enköping också utan något stopp.

Tyvärr inte första gången jag har problem med Bus4You, då de tidigare fick problem med hjulet på busshållplatsen - busschauffören ber oss hoppa på tåget mot Stockholm C och därefter byte med Arlanda Express. Chauffören säger klart och tydligt att vi får spara kvitton från tågresorna då Bus4You kommer att återbetala oss. Efter kontakt med kundtjänst menar de på att vi godkänt köpevillkor under bokningsprocessen och därmed inte har rätt till kompensation. Därefter skickar kundservice också passivt-aggressiva mejl med bild på alla mina tidigare resor med detta företag - och menar på att jag kommer resa med dem igen.

Oseriöst bussbolag, hemsk kundservice och noll förståelse mot kunder som förlitar sig på detta företag att ta dem till flygplatsen, eller någon annanstans.

Aldrig någonsin åker jag med er igen, och jag kommer göra allt i min makt att säkerställa att ingen jag bryr mig om heller åker med er. Skäms!

2026年4月14日

Hej Em,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse, även om det är mycket tråkig läsning för oss. Vi ber om ursäkt för det som inträffat; så här ska en resa med oss naturligtvis inte fungera.

Det du beskriver gällande både den uteblivna bussen och det tidigare bemötandet från vår kundservice ser vi mycket allvarligt på. Vi vill gärna gå till botten med vad som hänt i båda fallen för att säkerställa att vi lever upp till den standard våra resenärer förtjänar.

Vi vill gärna utreda händelsen och titta närmare på ditt ärende omgående. Vi ber dig därför att kontakta oss via vårt formulär här: https://kundservice.bus4you.se/s/kontakta-oss

5つ星のうち1の評価

Sick-sack-körning på motorväg i påsktrafik

I mycket tät påsktrafik på E4:an från Norrköping mot Stockholm sick-sack-kör bussföraren mellan vänster-och högerfil och gör mängder av helt onödiga omkörningar. Trafiken flyter i ca 100 km/h i båda filerna. Tydligt att föraren är pressad av tidtabell men bussens sick-sackande skapar många onödiga risker och faror.

2026年4月6日

Hej Carina,
Tråkigt att höra om din upplevelse, men tack för att du tar dig tid att återkoppla.
Vi ser allvarligt på det du beskriver då säkerheten alltid är vår högsta prioritet. Vi vill hemskt gärna titta närmare på händelsen och ta detta vidare med den berörda föraren.
Skicka gärna in mer detaljerad information om resa, datum och tidpunkt till oss via vårt formulär här: https://kundservice.bus4you.se/s/kontakta-oss.

5つ星のうち1の評価

Priserna var nästan lika höga som en…

Priserna var nästan lika höga som en flygbiljett till Polen. I slutändan sitter man på trånga och helt obekväma stolar. Det går absolut inte att jämföra med svenska lokalbussar som Nobina till exempel. Sträckan från Göteborg till Kastrup tar fyra timmar och det finns ingen toalett, trots att det står på biljetten att det ska finnas. Bussen skulle enligt informationen vara tvåvånings, men den var bara en våning. Biljetten hade ett sittplatsnummer, men av snålhet fanns det inga nummer i bussen. Folk satte sig överallt utan att följa platsnumren, och föraren gjorde absolut ingenting åt detta – han bara log ett dumt och fånigt skratt. Hela situationen kändes kaotisk och oprofessionell. Detta kommer att bli min sista resa med Vy Bus4You; nästa gång kommer jag helt klart att boka flyg istället.

2026年4月3日

Hej Ammar,
Tack för att du delar med dig av din upplevelse, även om det är tråkigt att höra att resan inte levde upp till dina förväntningar.
Det du beskriver – en enplansbuss utan toalett och utan numrerade platser – låter som en avgång med Vy express. Dessa resor körs alltid av våra samarbetspartners och skiljer sig i komfort och service från våra egna dubbeldäckare (Vy bus4you). Vi förstår verkligen frustrationen när informationen på biljetten inte stämmer överens med verkligheten ombord.
Vi vill gärna titta närmare på vad som hänt vid din specifika avgång och reda ut varför informationen brast. Vänligen skicka in ditt ärende till oss via vårt kontaktformulär på hemsidan, så att vår kundservice kan utreda detta vidare.
Vi hoppas att du vill ge oss chansen att kika på detta!

5つ星のうち1の評価

Kaos när vår buss från Stockholm mot…

Kaos när vår buss från Stockholm mot Göteborg stannade i Linköping och hade 50 väntande passagerare som skulle gå på vår fullsatta buss. Uppenbarligen "fattades" en buss och det tog orimlig tid för en busschaufför att få ordning på situationen.

För 15 år sen var Bus4you ett välfungerande bussbolag och jag åkte ofta. Men med sånt här kaos så tar jag inte risken.

2026年4月3日

Hej Kund!

Tack för ditt omdöme. Vi beklagar verkligen den kaosartade situation som uppstod vid bussen i Linköping.

Vi har i nuläget inte alla exakta uppgifter kring det specifika händelseförloppet, men det som beskrivs är givetvis mycket beklagligt. Ibland kan den mänskliga faktorn tyvärr spela in, vilket i detta fall fick olyckliga konsekvenser för logistiken.

Vi är uppriktigt ledsna för de gäster som drabbades, särskilt nu under påskhelgen när många är på väg till nära och kära eller viktiga arbetspass. Vi tar till oss av din kritik och för den vidare internt för att säkerställa att vi kan leva upp till den kvalitet vi vill att våra gäster ska uppleva hos oss.

Waqqas Iqbal

I booked with them from Orebro to Oslo and they gave me Bus number 844 on my ticket when i reached Orebro i kept waiting on the bus stop for 844 but they changed the number to 850 and i was not aware. I missed the bus now they are saying its my mistake.

How its my mistake if on my ticket bus number is written as 844 while the actual bus ran on that day was 850. How will i know i have to sit in 850 ?

I contacted them and they are blaming me for not figuring it out on my own.

These are my details:
Booking no: WVYZMGKK
Ticket no: 260302601602

18:35 Örebro Central - 23:15 Oslo Bussterminal, Vy Bus4You, Express Bus, Bus 844
EU förordn 181/2011 tillämpas

2026年3月27日

Hi Waqqas,

Thank you for reaching out. We are sorry to hear about the confusion regarding your journey.

However, we would like to clarify that a public review platform like Trustpilot is not a suitable forum for handling specific customer service cases or claims. For your own security, we strongly recommend that you do not share booking numbers or ticket details publicly, as this information could potentially be misused.

Regarding your booking, we can see from the format of your booking number that this was not booked directly through Vy bus4you. This is a Resplus journey (a combined trip involving multiple carriers), which means it was purchased through a third-party reseller.

In Sweden, buses are identified by their line numbers. Our specific line serving the Oslo–Örebro–Stockholm/Arlanda route is Line 850. You can find detailed information about the stop in Örebro and locations here: https://www.bus4you.se/destinationer/orebro/#!/
Since your ticket was issued by a reseller, we kindly ask you to contact the specific travel agency or the point of purchase where you bought your ticket. They are responsible for the booking information provided to you and are the correct party to assist you further with your claim.

5つ星のうち1の評価

Det finns ingen luft väldig svårt att…

Det finns ingen luft väldig svårt att andas verkar som det finns ingen ventilation.

2026年3月24日

Hej Maja!
Vi beklagar din upplevelse. Vi kan försäkra dig om att det finns frisk luft och fungerande ventilation på alla våra bussar. Om du upplevde problem med klimatanläggningen under din resa får du gärna lämna detaljer om avgången i vårt kontaktformulär här: https://kundservice.bus4you.se/s/kontakta-oss så att vi kan kika närmare på det. Välkommen åter!

5つ星のうち1の評価

Blev av med väskan och fick ingen ersättning

Om ni är rädd om väskan, åk INTE med Bus4you. Jag skulle resa från Sthlm till Linköping. Resan var redan från början 30min sen och vi kom fram till Linköping sent på kvällen. När jag ska ta ut min väska upptäcker jag att den är borta. Jag pratar genast med busschauffören men han kan inget göra och hänvisar till kundtjänst. Jag hade ändå tur att jag hade namn och nummer på min väska så en tjej som gick av i Norrköping hade tagit hand om min väska som blivit kvar där. Jag fick då åka hela vägen tillbaka till Norrköping sent på kvällen, en resa på 10mil, i jättedåligt väglag.
När jag kontaktade kundtjänst om kompensation så hänvisar de bara till ansvarsprincipen och likställer ärendet som likvärdigt med att ifall någon annan resenär skulle spilla kaffe på mig så har Bus4you inget ansvar. Så enligt deras principer måste alla resenärer gå av vid varje stopp och kolla så ingen har tagit ut väskan. Busschauffören har inget ansvar överhuvudtaget. De kunde inte ens kompensera mig för resan som goodwill. Otroligt dåligt. Kommer verkligen försöka undvika Bus4you i framtiden. Åker mycket hellre med SJ som idag när de inte kunde erbjuda frukost som skulle ingå, kompenserade resan och med värdecheck. Så värt att lägga de pengarna på att åka med dem!

2025年10月30日

Bus4you からの回答

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar verkligen de stora besvär som uppstod när din väska förväxlades och blev kvar i Norrköping, samt den påfrestande resa det innebar för dig att återfå den under sena timmar och vid dåligt väglag.

Vi förstår att vår tidigare förklaring kan kännas frustrerande. Anledningen till att vi nekat ersättning i detta fall grundar sig i reglerna i EU:s busspassagerarförordning. Som Konsumentverket beskriver på sin webbplats, har man som resenär rätt till ersättning om bagaget skadas eller försvinner på grund av en olycka eller brist som bussbolaget ansvarar för. Om bagaget däremot försvinner av orsaker som inte beror på bolaget – exempelvis genom en medresenärs agerande – finns dessvärre inget lagstadgat krav på ersättning.

Våra förare ansvarar för säkerheten under färden, men de har tyvärr ingen praktisk möjlighet att kontrollera att varje enskild resenär tar rätt väska vid varje delstopp längs linjen. Vi är dock mycket tacksamma för att du hade märkt din väska så väl att den kom tillrätta.

Vi tar till oss av din kritik gällande vår hantering av ärendet och hur vi kommunicerar dessa regler, då vi alltid strävar efter att förbättra vår kunddialog.

5つ星のうち3の評価

Usually on time

Usually on time, and friendly staff, but quite pricy. Their website only works with Chrome browser.

2026年1月27日

Hi!
Thank you for sharing your experience. We are very happy to hear that you appreciate our punctual service and friendly staff.
Regarding our website, we would like to clarify that it is designed to be fully compatible with all major modern browsers, including Safari, Firefox, and Edge. If you are experiencing issues outside of Chrome, it might be due to a technical glitch or an outdated browser version. We would like to help you resolve this, please reach out to us at https://kundservice.bus4you.se/s/kontakta-oss so our team can look into it.
We also appreciate your feedback on our pricing. We always strive to provide high-quality service that reflects the value you receive, and your input helps us improve.

5つ星のうち1の評価

Sämsta upplevelsen jag haft som kund…

Sämsta upplevelsen jag haft som kund någonstans överhuvudtaget.. Personalen lämnade OLIKA besked ang min ombokning och visade ingen som helst god vilja i ärendet. Personligen kommer jag aldrig mer att resa med Bus4you, som sjunkit till en nivå långt under konkurrentens.. Flixbus är given vinnare av dessa två! 👍

2026年2月13日

Bus4you からの回答

Det är verkligen tråkigt att läsa om din upplevelse. Att du har fått motstridiga besked och upplevt en brist på tillmötesgående är långt ifrån den service vi strävar efter att leverera.

Vi är stolta över att ha Sveriges nöjdaste privatresenärer enligt Svenskt Kvalitetsindex, men vi vet att vi aldrig är bättre än vår senaste resa. Din feedback visar tydligt att vi här har brustit i vår kommunikation, vilket vi tar på största allvar.

Vi vill gärna titta närmare på vad som hänt med din ombokning för att säkerställa att detta inte upprepas. Kontakta oss gärna via vårt kundservicetillformulär eller svara på ditt befintliga ärende, så ska vi göra vårt yttersta för att reda ut detta.

Tack för att du hjälper oss att förbättra vår service!

5つ星のうち1の評価

Buschauffören kastade väskor och bagage…

Buschauffören kastade väskor och bagage och slängde dem på ställen som inte var åtkomliga, vilket gjorde det svårt att få tag på dem vid avstigning, och han hjälpte inte till. Antingen ska han göra sitt jobb ordentligt eller kliva åt sidan så att vi kan göra det själva!!!
Detta var från Linköping till Göteborg

2026年2月6日

Hej Yalda,
Tack för att du tar dig tid att dela med dig av din feedback, även om det är tråkigt att läsa om din upplevelse mellan Linköping och Göteborg.

Vi ser allvarligt på det du beskriver, då ett professionellt och hjälpsamt bemötande är en kärndel i vår tjänst. Så ska det naturligtvis inte gå till vid bagagehantering. Vi kommer att gå vidare med detta internt för att säkerställa att våra rutiner och vår servicegrad efterlevs av alla förare.
Vi vill gärna titta närmare på den specifika avgången. Kontakta oss gärna via vårt kundservicformulär, https://kundservice.bus4you.se/s/kontakta-oss, och ange ditt bokningsnummer, så att vi kan utreda händelsen vidare.

5つ星のうち1の評価

Hjernerystelse på grund af buskørsel.

Jeg fik hjernerystelse, da bussen slingrede fra side til side på 2 hjul ved ankomst til København. Chaufføren sænkede ikke farten, da han skulle svinge ind i Bus4yous bane. En ung kvinde gav chaufføren besked, men han hjalp ikke i situationen. Min pårørende kom og fandt mig helt fortumlet på en bænk. Han ville tale med chaufføren. Denne satte i småløb væk fra bussen og råbte tilbage at han ikke havde tid uden at vende sig om. Fuldstændig psyko. Vildeste oplevelse. Jeg måtte direkte på skadestuen.

2025年7月26日

Bus4you からの回答

Tack för att du delar med dig av detta. Vi ser mycket allvarligt på det du beskriver, då säkerheten för våra resenärer är vår högsta prioritet. Vi beklagar verkligen den upplevelse du haft och att du skadats i samband med din resa med oss.
Eftersom detta rör en personskada och en allvarlig incident, behöver vi utreda händelsen skyndsamt internt. Vi har tyvärr inte möjlighet att hantera personuppgifter eller medicinska detaljer här på Trustpilot.
Vi vill gärna hjälpa dig vidare och ber dig därför att kontakta oss direkt via vårt digitala kontaktformulär, https://kundservice.bus4you.se/s/kontakta-oss så snart som möjligt.

Delay without refund

2026年1月21日

Hi Medi Sam,
Thank you for taking the time to share your feedback. We are sorry to hear about your experience and the delay on your journey.

Please note that delays and any related compensation are handled in accordance with Regulation (EU) No 181/2011 on the rights of passengers in bus and coach transport. In addition to the statutory rights set out in this regulation, we also offer further goodwill compensation as described in our travel terms and conditions.

Each case is assessed individually based on the specific circumstances of the journey. If you believe that your case has not been handled correctly or that you have not received the compensation you may be entitled to, we kindly ask you to contact our customer service with your booking number so that we can review the matter in detail.

5つ星のうち1の評価

åkte från jönköping till Arlanda och…

åkte från jönköping till Arlanda och tåget anlände till destinationen I mer än en timme försenad och chaufförerna var inte alls trevliga

2025年8月5日

Hej Layan,
Tack för att du tar dig tid att berätta om din upplevelse.
Vi är verkligen ledsna för att din resa från Jönköping till Arlanda blev mer än en timme försenad, det är inte den standard vi vill erbjuda.
Ibland kan förseningar tyvärr uppstå på grund av trafikläge eller andra händelser längs vägen, men vi ska alltid göra vårt bästa för att informera och ta hand om våra gäster under tiden.
Att du dessutom upplevde att våra förare inte var trevliga är något vi tar på stort allvar. Bemötandet ombord är väldigt viktigt för oss, och vi vill att alla som reser med Vy bus4you ska känna sig väl bemötta och trygga. Din feedback kommer att föras vidare internt till berörda ansvariga.
För att vi ska kunna utreda just din resa närmare och se över vad som hänt (samt om det finns möjlighet till ersättning utifrån våra resevillkor), får du gärna kontakta vår kundservice och ange datum, avgångstid och bokningsnummer via våra kontaktformulär, https://kundservice.bus4you.se/s/kontakta-oss

Glada och trevliga chauförer

I just got on the bus in Norrköping and was greeted by the driver with my first name, a very nice and personal touch. On the bus, the driver made a wonderful announcement. At Linköping, they switched drivers, and the second driver also made a wonderful greeting to all the passengers.

2026年1月19日

Bus4you からの回答

Thank you so much for sharing your experience!
We’re delighted to hear that our drivers made your journey feel personal and welcoming. Greeting passengers by name and creating a warm atmosphere is something we truly value, and it’s wonderful to know that both drivers made such a positive impression.
We look forward to welcoming you on board again soon!

5つ星のうち2の評価

Vi vill sitta bredvid varandra!

Trots bokning lång tid i förväg fick vi, som par, inte platserna intill varandra. 3: e gången det händer. Medpassagerare vittnar om samma fenomen. Man får "kohandla" med övriga passsgerare om platserna. Cyniskt av Bus 4 You. Man vill tvinga resenärerna att köpa till platsreservation, annars straffas man. Ful algoritm man använder vid placering av sina kunder. Tänk om samma gjordes på teatrar, bio etc...

2026年1月12日

Bus4you からの回答

Hej C-G, tack för att du delar din upplevelse!

Vi förstår att det är viktigt att kunna sitta tillsammans när man reser. När biljetter bokas i samma bokning tillämpar vi en "seated together"-logik, vilket innebär att systemet försöker placera resenärer bredvid varandra. Det är alltså inte en algoritm som medvetet separerar par eller grupper. Om detta inte har fungerat vid din resa beror det troligen på en felaktig placering eller rankning av platser på just den avgången, vilket vi beklagar.
Vi tar gärna emot detaljer om din resa så att vi kan undersöka vad som har hänt och förbättra upplevelsen framåt. Du kan kontakta oss via vårt formulär här:
👉 https://kundservice.bus4you.se/s/kontakta-oss

Bra billigt alternativ

Åker med bussarna cirka 2 gånger i månaden, upplever bus4you som ett superbra prisvärt alternativ! Mycket trevlig personal och tidpunktliga! En extra hyllning till den chaufför som körde idag 11/1 linköping-gbg (framme gbg 21:25), vilken underbar energi och service! Guldstjärna ⭐💛

2026年1月11日

Hej Maya,
Stort tack för ditt fantastiska omdöme och för att du väljer att resa med oss så ofta! Det gläder oss verkligen att höra att du upplever våra resor som prisvärda och att vår personal gör ett gott intryck. Vi är extra glada över din fina feedback till vår förare på turen Linköping–Göteborg den 11/1 – vi ser till att din hälsning når fram till rätt person. 🌟
Vi ser fram emot att välkomna dig ombord snart igen!

5つ星のうち5の評価

Smidigt, bekvämt och prisvärt!

Jag tycker att det är supersmidigt att boka sin resa via nätet till bra priser. Bussarna är alltid rena och fräscha med sköna säten. Chaufförerna är supertrevliga och hjälpsamma. Allt har fungerat utmärkt varje gång jag rest. Kan varmt rekommendera att resa med Bus4You.

2025年12月25日

Hej Linnea,

Vilket fint omdöme, stort tack för att du delar med dig!

Det betyder mycket för oss att höra att du tycker bokningen är smidig och att våra bussar och förare gör resan bekväm och trevlig. Vi lägger stor vikt vid att skapa en trygg och behaglig resa, så din feedback gör oss riktigt glada.

Vi ser fram emot att få välkomna dig ombord igen snart!

5つ星のうち1の評価

Köpte en biljett åt min mor för 650kr…

Köpte en biljett åt min mor för 650kr med egen vald sits. Hon kunde inte åka men det gick inte avboka om man inte köpt ett avbokningsskydd. RIktigt där är det otroligt dåligt, ta gärna en avgift men låt en få avboka med pengarna tillbaka. Jag jobbar på hotell och vi har alltid så att folk kan avboka fram till samma dag. Priset från början var väldigt lågt men påvägen under bokningen så blev priset bara dyrare och dyrare. Riktig dålig scam.
Eftersom min mor inte kunde åka så försökte jag omboka men det går inte. Det står att det ska kosta 59kr men det gör det inte, det slutar alltid på typ 200kr oavsett vad jag gör vid ombokningen. Allt lyx jag redan betalat för, måste jag betala på nytt så dubbelt upp ska bluffmakarna ha betalt för. Det är inte logiskt för fem öre. Nu tänkte jag avboka så någon annan kan få sittplatsen. Men det går inte ens göra det så nu är en sittplats tom. Det här så fruktansvärt illa, fail efter fail och 650 kr åt skogen. Kommer aldrig använda detta bolag igen.

2025年12月25日

Hej Andreas,

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss. Vi beklagar att du känner dig missnöjd, det är inte den känsla vi vill att våra gäster ska ha.

Vi förstår din frustration kring avbokning och ombokning om du har andra förväntningar än de faktiska. Våra biljetter har olika villkor beroende på vilken typ av biljett och tillval som gjorts vid bokning. För att kunna erbjuda så låga grundpriser som möjligt är våra standardbiljetter inte avbokningsbara utan avbokningsskydd, vilket framgår i bokningsvillkoren.
Avbokningsskyddet är ett tillval som ger flexibilitet om planerna ändras.
När det gäller ombokning ska kostnaden normalt vara 59 kr, men om du har valt extra tillval som t.ex. specifik sittplats eller komforttillägg, behöver dessa läggas till igen vid ombokning. Detta beror på att tillvalen är knutna till den ursprungliga resan och inte automatiskt kan flyttas över.
Vi tar dina synpunkter på stort allvar och ser över hur vi kan göra processen tydligare och mer användarvänlig framöver. Din feedback är värdefull för oss i vårt arbete med att förbättra kundupplevelsen.

Om du vill, kontakta gärna vår kundservice direkt via https://kundservice.bus4you.se/s/kontakta-oss så kan vi se om det finns något vi kan göra för att hjälpa dig i efterhand.

Tack igen för att du hörde av dig, och vi hoppas få möjlighet att ge dig en bättre upplevelse i framtiden.

5つ星のうち2の評価

Det är omöjligt att boka via web eller…

Det är omöjligt att boka via web eller app - det har varit trasigt i minst ett år.
Jag har testat i Firefox och Android-appen. Går inte att logga in varken på webben eller Android - på webben går det inte att gå vidare - kollade i konsolen och det skickas en 403 när sidan försöker nå /sv/api/booking/SubmitSelectDeparture
I Android-appen går det inte att återställa sitt lösenord - får meddelandet "Återställning av lösenordet misslyckades" direkt när jag försöker få ett nytt.
Synd, för jag har för mig att bussarna var rätt så bekväma senast jag lyckades boka :)

2025年12月17日

Hej Niklas,
Tack för att du tog dig tid att ge oss så detaljerad information. Det uppskattar vi verkligen!
Vi förstår att det är frustrerande när bokningen inte fungerar som den ska.
För att kunna hjälpa dig vidare behöver vi att du kontaktar vår kundservice via följande länk:
Där kan vi hantera ditt ärende på rätt sätt och se till att du får den hjälp du behöver.
Tack igen för din feedback och för att du delar med dig av din upplevelse. Vi hoppas att du snart får uppleva våra bekväma bussar igen!

Punktlig, bekväma bussar.

Åkt flera gånger med bus4you, mellan Örebro - Arlanda. Är nöjd med servicen. Punktlig, och bekvämma bussar.

2025年7月25日

Hej Dosty,
Stort tack för ditt fina omdöme och för att du väljer att resa med oss!
Vi är glada att höra att du uppskattar både punktligheten och komforten på våra bussar. Din feedback betyder mycket för oss och motiverar oss att fortsätta leverera en riktigt bra reseupplevelse.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。