レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Appen Àr katastrof sedan den uppdaterades. AnvÀnda biljettter ligger kvar trots att det stÃ¥r att man har resor kvar pÃ¥ biljetten. Har du köpt flera biljetter har du ingen aning om vilka Àr anvÀnda för... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

VÀldigt missnöjd med flygbussarna. Det krÀvs en gedigen utredning och utforskning och maps och annat för att ta reda pÃ¥ vilken busshÃ¥llsplats bussen Ã¥ker. Dessutom stÃ¥r flygbussarna pÃ¥ bussen som slu... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち1の評䟡

Awful, buses are often late, app crashes all the time, customer support claims nothing is wrong. Incompetent company all around, better use cheaper Flixbus or Arlanda Express trains

5぀星のうち5の評䟡

Jag tycker att ni Àr fantastiska, jag tyckte det var roligt nÀr bussföraren sa till mig att det Àr bara en halv biljett för QR-koden var sÃ¥ liten, och bussföraren var proffs och sa att han kan bli li... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. バス䌚瀟

圓該䌁業による蚘述

Vy flygbussarna trafikerar flygplatserna Arlanda, Skavsta, Landvetter, Malmö, VÀsterås och Visby (sommartid). Res tryggt och bekvÀmt med oss i fossilfria bussar, med gratis Wi-Fi och ladduttag vid varje plats. Köp din biljett på webben eller i appen för bÀst pris.

1.9

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Awful

2026幎4月1日

Appen Àr katastrof sedan den

Appen Àr katastrof sedan den uppdaterades. AnvÀnda biljettter ligger kvar trots att det står att man har resor kvar på biljetten. Har du köpt flera biljetter har du ingen aning om vilka Àr anvÀnda för appen uppdateras inte! Sen står du dÀr o dividerar med en chaufför som sÀger att biljetten inte gÀller! Någon kundservice tycks inte heller existera nÀr man reklamerar per mejl. Priset Àr också fel i appen så tog bort appen o bytte till Flixbuss!

2026幎3月8日
5぀星のうち1の評䟡

Som vanligt så dyker inte bussen upp

Som vanligt så dyker inte bussen upp, sista gången man åker med det hÀr skitbolaget

2026幎3月6日

Vy flygbussarna からの回答

Hej och tack för ditt omdöme. Jag beklagar att du inte kunde åka med den avgång som du planerat. Vår kundservice finns tillgÀnglig via vår hemsida om du önskar yrka på ersÀttning i enlighet med våra resevillkor.
Önskar dig en fin dag och en trevlig helg!

VÀldigt missnöjd med flygbussarna

VÀldigt missnöjd med flygbussarna. Det krÀvs en gedigen utredning och utforskning och maps och annat för att ta reda på vilken busshållsplats bussen åker. Dessutom står flygbussarna på bussen som slutdestination vilken gör saken inte alls mycket lÀttare. Jag missade bussen till följd av detta och fick ta en taxi för drygt 800kr.
Inte bra alls.

2026幎2月22日

Vy flygbussarna からの回答

Vi förstår att det blev en frustrerande situation. Vi vill gÀrna förtydliga att bussen avgår från hållplatsen på motsatt sida av vÀgen Àn dÀr du vÀntade. Våra hållplatslÀgen och kartor finns alltid i reseinformationen, men vi tar med oss din feedback om att göra detta Ànnu tydligare framöver.

Vi hoppas få vÀlkomna dig ombord under bÀttre omstÀndigheter nÀsta gång.

VÀrsta mardrömmen!!!

VÀrsta mardrömmen!
Den 15 februari 2026 börjar vår sportlovsresa kl. 05:00 med Flygbuss från Linköping till Skavsta. Flyget har vi kl. 08:40.
En mamma med två barn . Vi kliver på bussen som Àr iskall, lika kallt som utomhus, minus 19 grader. Det Àr 4 till passagerare och bussföraren. Jag frågar varför Àr det så kallt och inget vÀrme på. Föraren förklarar att de haft lite problem med den bussen, men det kommer att vÀrmas nÀr bussen åker ivÀg och att det kan ta några minuter innan det blir varmt. Vi åker redan 20 min och temperaturen i bussen Àr fortfarande minus 19 grader. Svinkallt, hemskt, hela kroppen fryser och vi kÀnner inte tårna och fingrarna. Föraren försöker sÀtta på och vrida olika knappar men vÀrmen fungerar inte. Då ringer han någon som Àr ansvarig och förklarar situationen så bra han kan ( hans svenska Àr inte så bra) . Den andra personen lyssnar och lÀgger på. Ingen förklaring. Bussföraren fryser och darrar och förklarar att vi måste åtminstone komma till Norrköping. Det vÀrsta Àr att det blir mer och mer is på både in-och utsidan på förarens vindruta och han kan knappt se vart han kör. Barnen på bussen börjar må riktigt dåligt. Vi vuxna med. Bussen kommer till Norrköping resecentrum och då ringer föraren igen och den gången pratar vi passagerare med. Ingen förklaring vad som kommer att ske. Tiden går vi fryser rejÀlt. Efter 10 min fick vi veta att de skickar ersÀttnings taxi med det kommer att dröja 20 min till enligt Föraren. Hur ska vi klara oss, hur ska vi överleva? Barnen? Inger vÀrme i nÀrheten, allt Àt stÀndigt. Jag ringer 112. De kan inte och ska inte göra något, för att " företaget borde skicka ersÀttningsbuss" . Ingen taxi kommit. Det slutade med att vi , passagerare bokar sjÀlva två taxibilar som kommer inom 20 min och åker vidare.
Detta hÀndelse kommer att anmÀlas . Det var omÀnskligt hemskt, ett företag i Sverige, 2026. VÀrsta mardrömmen. Aldrig mer i livet ska någon resa med dem. Ingen ersÀttning kommer att tÀcka vårt upplevelse, vår stress och våran hÀlsa!!!

2026幎2月15日

Vy flygbussarna からの回答

Vi Àr verkligen ledsen att lÀsa om er upplevelse. Det ni beskriver Àr helt oacceptabelt och långt ifrån den standard vi vill erbjuda våra resenÀrer.

Tack för att ni tog er tid att berÀtta!

Vi tar detta på största allvar och kommer att föra vidare Àrendet internt.

För att vi ska kunna hjÀlpa er vidare och se över möjlig kompensation ber vi er kontakta vår kundservice, så vi kan hantera Àrendet på bÀsta sÀtt.

Helt förskrÀligt

Helt förskrÀligt, trodde aldrig att nÃ¥got liknande skulle hÀnda i Sverige 2026. Vi gÃ¥r pÃ¥ bussen klockan 05:00 en söndag morgon, temperaturen ute Àr ca -20 grader. NÀr vi gÃ¥r pÃ¥ bussen mÀrker vi direkt att det Àr vÀldigt kallt inne i bussen, vi frÃ¥gar chauffören ifall det finns vÀrme och vi fÃ¥r ett svar att det kommer finnas alldeles strax. Efter 15 minuter av lidande Àr det fortfarande ingen vÀrme inne i bussen. Vi frÃ¥gar chauffören och han sÀger att det Àr nÃ¥got problem, inne i bussen Àr det -19 grader
. Inte bara det men bussen har stÃ¥tt ute under hela natten. Nu börjar vi mÀrka att vi inte kommer fÃ¥ nÃ¥gon vÀrme under hela resan. Det finns mammor med smÃ¥ barn pÃ¥ bussen
.. Vi Ã¥ker sammanlagt i 40 hela minuter stillasittande i en buss dÀr det Àr -20 grader, och nÀr jag sÀger det menar jag verkligen det. Chauffören kunde se temperaturen inne i bussen och han sa sjÀlv att det var -20 grader. NÀr vi kommer fram till första stoppet sÀger vi till chauffören att detta inte gÃ¥r, detta Àr livshotande. Flertal passagerare pÃ¥ bussen började tappa kÀnslan i sina kroppsdelar, folk vart bleka i ansiktet och flertal var nÀra pÃ¥ att svimma pÃ¥grund av kylan. Under denna tur ber chauffören oss flertal gÃ¥nger om vatten dÃ¥ han inte kan se ut nÃ¥got genom rutan, det Àr fullt med is pÃ¥ rutan som inte smÀlter. Vi ligger pÃ¥ E4an och det Àr mörkt ute
. NÀr vi dÃ¥ kommer fram till det första stoppet ber jag chauffören att ringa ledningen, dÃ¥ vi inte kan nÃ¥ de sjÀlva pÃ¥grund av att det Àr sÃ¥ tidigt pÃ¥ morgonen. Han ringer de och de sÀger att de inte kan göra nÃ¥got Ã¥t det, helt sjukt. Jag ber honom ringa upp de igen sÃ¥ att jag som passagerare kan berÀtta situation för de. Jag förklarar för mannen i telefon vad som hÀnder och jag sÀger att nÃ¥got mÃ¥ste göras, tex. ersÀttningsbuss eller liknande. Jag nÀmner Àven för honom hur allvarligt detta Àr, mÀnniskor liv sÀtts i fara, delvis för att vi har en chaufför som inte ser nÃ¥got genom rutan men Àven kylan inne i bussen. Svaret jag fÃ¥r Àr att HAN LÄGGER PÅ. Vi stÃ¥r nu ute och ingen vet vad vi ska göra, gÃ¥r inte att gÃ¥ in och vÀrma sig nÃ¥gonstans just för att det Àr sÃ¥ tidigt en söndag morgon. Nu har det sammanlagt gÃ¥tt strax över en timme sen vi gick pÃ¥ bussen, och det finns fortfarande ingen lösning. Nu börjar passagerare fÃ¥ panik pÃ¥ riktigt, dÃ¥ detta Àr livshotande. Efter ca en halvtimme ute i kylan, lyckas chauffören tillslut komma fram till ledningen i telefon. Nu sÀger de att de har fixat ersÀttningstaxi till oss och att den kommer om ca 10 minuter. Den taxi dök sÃ¥klart aldrig upp, vi vÀntade i ca 20 minuter och chauffören fortsÀtter sÀga ”en kvart”. Det vart sÃ¥ illa sÃ¥ att tvÃ¥ passagerare fick gÃ¥ fram till en frÀmling som stod med bilen parkerad lite lÀngre bort, och be om att fÃ¥ komma in och vÀrma sig i nÃ¥gon minut. Vi börjar sedan ringa upp olika taxi firmor, men eftersom det Àr sÃ¥ tidigt gÃ¥r det inte att hitta en taxi. Till slut lyckas vi dock hitta en taxi. Vi hade inget val, dÃ¥ allas flyg som satt pÃ¥ den bussen gick om mindre Àn 1 timme och 30 minuter. Nu Ã¥terstÃ¥r det att se ifall vi blir Ã¥terbetalde/ ifall vi fÃ¥r ersÀttning av flygbussarna, men med tanke pÃ¥ hur det har sÀtt ut hittills ser det rÀtt mörkt ut
..Summan av kardemumman, kommer jag aldrig i mitt liv sÀtta min fot pÃ¥ dessa Àckliga bussar igen och rekommenderar ingen att göra det!!!!!!!! (Detta var bussen frÃ¥n Linköping till Skavsta flygplats, 15 februari 2026 med avgÃ¥ng 05:00 frÃ¥n Linköping.

2026幎2月15日

Vy flygbussarna からの回答

Tack för att ni tog er tid att berÀtta!
Vi tar detta på största allvar och kommer att föra vidare Àrendet internt.

5぀星のうち1の評䟡

Main reason to miss your flight⚠

I took Flygbussarna from Kista Centrum to Arlanda, and it was a total disaster. The bus was delayed, and the driver drove extremely slowly. I planned my trip according to their timetable, but because of their terrible service, I missed my flight after the total delay was +80 minutes.
They only offered 50% refund for the bus ticket, not for the flight I actually lost.

This is honestly the worst bus company ever. I don't see any positive things related to them, only negative:
- Expansive tickets
- Buses don't come on time
- Customer support have 0 comuncation skills
- Drivers drive like a turtle, as if they are not already late

I already told them I will share this online so ppl know how bad you are, and they said they don't care. So, they just care about getting their money only and nothing else.

Take them if and only if you want to miss your flight.
YOU HAVE BEEN WARNED ⚠

2026幎1月12日

Vy flygbussarna からの回答

Thank you for sharing your experience. We understand how stressful it is to miss a flight. Your case has been handled according to our terms and conditions, and the compensation offered is based on the departure time of the ticket. We always recommend travelling with sufficient time margin to avoid delays affecting your journey.
If you have any further questions, you’re welcome to contact our customer service.

Ockerpriser på biljetterna

Ockerpriser på biljetterna. Jag hoppas alla som reser anvÀnder ett annat alternativ.
Hade det kostat 110kr och ingått minst 20 minuters resa med vÀsttrafik så hade jag valt er men ni vÀljer att skita i folk.

2026幎1月1日

Vy flygbussarna からの回答

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.
Vi strÀvar alltid efter att erbjuda en pålitlig och smidig resa, och vi ser kontinuerligt över vår prissÀttning för att vara så konkurrenskraftiga som möjligt.
Din feedback kring pris och resealternativ Àr vÀrdefull och vi tar den vidare internt.
Tack för att du tog dig tid att skriva till oss.

5぀星のうち4の評䟡

Bag Security

Visited Stockholm for 1 wk 20-27/12/25. Used this airport bus both ways, I had no problems, significantly cheaper than the Arlander Express, however I was concerned about the security of my suitcase, particularly at other stops en route, on my trips the bus drivers never got out to supervise loading/unloading suitcases, their presence on the pavement would be enough to determine opportunists.

2025幎12月27日

Vy flygbussarna からの回答

Hello and thank you for your review.
We’re glad to hear that your journeys went smoothly and that you found our service to be a good alternative. We also appreciate you sharing your concern about luggage security at intermediate stops. Your feedback is valuable, and I will forward it internally.
We hope to welcome you on board again in the future.

Humilié !

On m'a traité comme un chien ...je suis désolé mais je suis obligé d'employer ces mots-là. Je demande un renseignement au chauffeur en lui montrant mon téléphone en lui disant que je ne parlais pas anglais ni suédois et je voulais savoir si c'était JUSTE le bon bus pour aller à l'aéroport de Arlanda Stockholm il m'a sorti moi et ma valise du bus a fermer la porte et il est parti...ils se prennent pour qui??? il faut qu'il redescende je peux vous dire vous vous êtes un opérateur Pourri !!! j'ai vraiment été énervé et humilié je déteste ça ! !!
Plus jamais chez vous 🫡🫡🫡

PS : Je suis restée trÚs poli moi !
Jeter les gens comme des chiens Bravos 👏🏻👏🏻👏🏻

2025幎12月27日

Hi,
Thank you for your review. We’re very sorry to hear about your experience! This is not the level of service we want to provide. We take this kind of feedback seriously and would appreciate if you contact our customer service through our website to provide more details about the incident and provide additional information.
I wish you a good day.

Noll respons från kundtjÀnst

Glömde min keps på bussen (Landvetter-Göteborg), skev formulÀr till hittegods, inget svar, ringde 2 ggr, de förklarade att jag måste vÀnta max 3 veckor för svar, skrev igen, inget svar alls. Skrev klagomål via mejl, fick en bekrÀftelse, men inget svar alls, ingen respons på mina frågor /klagomål.

2025幎11月27日

Vy flygbussarna からの回答

Vi beklagar att du inte fått respons! Jag ser till att föra vidare denna info internt för utredning.
Önskar dig en trevlig dag.

5぀星のうち1の評䟡

Andra gÃ¥ngen i rad nu som jag Àr med om

Andra gången i rad nu som jag Àr med om att ingen flygbuss från Arlanda T4 mot Liljeholmen kommer, utan någon information.

2025幎11月4日

Vy flygbussarna からの回答

Hej! Tack för ditt omdöme.
VÀnligen kontakta vår kundtjÀnst med mer information om din resa, så har vi en möjlighet att utreda hÀndelsen.
Önskar dig en trevlig dag.

VÀntade pÃ¥ buss frÃ¥n Göteborg C till

VÀntade pÃ¥ buss frÃ¥n Göteborg C till Landvetter som skulle gÃ¥ 07:20, den kom aldrig, nÀsta buss kl 07:40, ja den kom inte den heller. Det blir lite pulsökning nÀr man har flyg att passa men inga bussar kommer

2025幎10月16日

Vy flygbussarna からの回答

Vi beklagar din negativa upplevelse. VÀnligen kontakta vår kundtjÀnst så vi kan hjÀlpa dig vidare.

Horrible service

2025幎10月15日

Jag hade dåligt uplevelse

Jag hade dåligt uplevelse,
jag köpte en biljet Skavsta - T-centraletmed den sista resa klockan 21:25. Ingen annat buss efter den tiden.
Min Flygplan var försenat 1 timme men det fans buss Àndå utan att informerar att busssen kan vÀnta eller inte.
Jag har kontaktat kundtjÀnsten men Àndå de kan inte hjÀlpa med återbetala biljetten.
Jag kan inte lita på flygbussarna lÀngre...

2025幎10月2日

Bussen 30 min sen

Bussen 30 min sen. Otrevlig busschaufför

2025幎9月3日

Vy flygbussarna からの回答

Vi beklagar förseningen och negativa upplevelse med förare.
Vi uppskattar om du kontaktar vår kundtjÀnst för mer hjÀlp

Förseningar

Förseningar, stannat i depån, sajten för att klaga och reklamera Àr inte kompatibel med safari. Resan tog nÀrmare en timme. Rekommenderar taxi.

2025幎8月24日

Vy flygbussarna からの回答

Beklagar förseningen och tekniska problem med reklamationssidan!
Vi rekommenderar att prova en annan webblÀsare.
För ytterligare frågor, Àr du vÀlkommen att kontakta kundtjÀnst för mer hjÀlp

5぀星のうち1の評䟡

Bus is consistently late from Kista

Bus is consistently late from Kista centrum to Arlanda, often 20+ minutes and sometimes doesn't show up at all.

2025幎8月8日

Vy flygbussarna からの回答

Thanks for your feedback.
We strive to keep our buses running on schedule, but sometimes unexpected events on the road can cause delays. We're sorry to hear the bus from Kista Centrum to Arlanda has been consistently late or missing.

To report this or get assistance, please contact customer service via our feedback form https://kundservice.flygbussarna.se/s/kontakt?language=en_US

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。