レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Ville kÞbe en julegave til min kÊre mormor - desvÊrre var jeg sÃ¥ dum ikke at lÊse anmeldelser inden jeg kÞbte. 3 uger senere har vi stadig ikke modtaget noget. De svarer ikke pÃ¥ mail og man kan ikk... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Hej Jag bestÀllde produkter för 421 kr den 7:e september 2017 . Order nr 200025371 . Jag har fortfarande inte fÃ¥tt produkterna eller fÃ¥tt svar pÃ¥ mina mail och telefonförsök. Jag har tyvÀrr bet... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

VARNING! BestÀllde tvÃ¥ hjeronymus ansiktsvatten i början av april. Betalade. Produkterna har Ànnu inte kommit till mig och det har gÃ¥tt nÀstan tvÃ¥ mÃ¥nader. Pengarna har dragits. Jag har skickat e-p... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Jag gjorde en bestÀllning 26/4-17 pÃ¥ tvÃ¥ stycken Elsa Hjeronymus ansiktsvatten men har Ànnu inte mottagit dessa? Pengar har Àven dragits frÃ¥n mitt konto. Jag har Àven skickat mejl till deras kundtjÀns... もっず芋る

1.3

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

vÀntar på leverans

Hej
Jag bestÀllde produkter för 421 kr den 7:e september 2017 .
Order nr 200025371 .
Jag har fortfarande inte fått produkterna eller fått svar på mina mail och telefonförsök. Jag har tyvÀrr betalat med kort eftersom Klarna inte lÀngre fungerar med Bybloom . Om någon produkt Àr slut kan jag istÀllet acceptera ett ansiktsvatten. Hoppas mina betalda produkter kommer snart.
Joanna

2017幎9月21日

Hej, inte fått produkt Àn fast leveranstid 5-7 dgr

Jag har bestÀllt " Shiseido Radiant Liftin" den 18 juni, (se bekrÀftelse nedan), och leveranstid var mellan 5-7 dagar. Jag har inte fått produkten Àn och undrar varför det tar så lång tid samt vill höra om den skickades ivÀg till mig.

Hoppas att höra ifrån er snarast

Mvh

Ana

Från: ByBloom.com
Skickat: den 18 juni 2017 08:43
Till:
Ämne: Tack för din order (200025242) hos ByBloom!

VÀlkommen!

Köpta varor:
Artikel BenÀmning Antal Moms% Moms.SEK Exkl.SEK Inkl.SEK
================================================================================
9620-I40 Shiseido Radiant Liftin 1 25,00 63,60 254,40 318,00

=====================================
Inkl. Moms: 318,00 SEK

Öresavrundning 0,00
Att betala: 318,00 SEK

För frågor angående din order eller returÀrenden Àr du vÀlkommen att kontakta
vår kundtjÀnst.

2017幎7月5日

EJ FÅTT MIN PRODUKT!

Jag bestÀllde en mascara och fick ordernummer: 200025128.
Denna bestÀllde jag 2017-05-16 och idag Àr det 2017-06-12. HAR FORTFARANDE INTE FÅTT NÅGOT!

Jag har mailat och skrivit på deras hemsida och inte fått något svar alls.

Fick fakturan förra veckan som har förfallodatum 2017-06-21. Denna tÀnker jag inte betala om jag inte fått min produkt!
Jag tÀnker anmÀla detta till konsumentverket!

MYCKET DÅLIGT!

2017幎6月12日

VARNING!

VARNING!

BestÀllde två hjeronymus ansiktsvatten i början av april. Betalade. Produkterna har Ànnu inte kommit till mig och det har gått nÀstan två månader. Pengarna har dragits. Jag har skickat e-post utan att få svar. Ringt flera gånger utan att någon svarat på deras telefon, senast ringde jag alldeles nyss. Kommer nu polisanmÀla stölden. Handla aldrig från detta företag!

2017幎5月29日
5぀星のうち1の評䟡

jeg har bestilt og betalt elsa

jeg har bestilt og betalt elsa hjeronimus produkter d.17-4 2017. Jeg har endnu ikke modtaget dem idag d. 18-5 2017.
Jeg har skrevet på kontaktsiden, sendt 2 emails, 1 sms. De reagerer overhovedet ikke!
LAD VÆRE MED AT HANDLE DER !
Ulla KorsbÊk
Frederiksbergvej 48 1.tv.
4180 SorÞ

2017幎5月18日

BestÀllning

Jag gjorde en bestÀllning 26/4-17 på två stycken Elsa Hjeronymus ansiktsvatten men har Ànnu inte mottagit dessa? Pengar har Àven dragits från mitt konto. Jag har Àven skickat mejl till deras kundtjÀnst men Ànnu inte fått något svar. Vad Àr det som hÀnder? Mycket dåligt!!

2017幎5月17日

Ualmindelig dårlig service.

Har lavet en bestiilng sammen med min sÞster den 21 Marts 2017 og stadig ikke modtaget mine vare - ordre nummer 200024666.
Vi har begge ringet og sendt emails uden held - det grÊnser til svindel og vi overvejer derfor en politi anmeldelse.
Jeg kan se vi er mange i samme båd.
ByBloom - Kontakt os venligst asap hvis i har en forklaring på dette,

2017幎5月9日

VÀrldens sÀmsta kundservice

Gjorde en bestÀllning men har flera veckor senare inte mottagit min order. Har försökt maila och ringa men blir bara ignorerad. Så fruktansvÀrt dåligt! Kommer ALDRIG igen handla hos bybloom.com och jag hoppas att ni snart lÀgger ner er fruktansvÀrt oseriösa e-handel.

2017幎3月29日

Otroligt dåligt

Bybloom har den absolut sÀmsta hanteringen av ordrar och kunder jag någonsin stött på. BestÀllde en ansiktskrÀm 14/10-2016 order.nr 200022216, betalade via Klarna. Har trots flera mail inte fått produkten, en förklaring eller pengarna tillbaka.
Otroligt ofattbart dåligt!
//Pernilla

2017幎2月19日

Hej Pernilla
Hoppas allt fint med dig

Vi kunde inte hitta mailet. Men nu har vi krediterat ordern och pengarna Àr på vÀg tillbaka.

Ber om ursÀkt för detta

Aldrig mer bybloom

Jag fick bara en utav produkterna som jag bestÀllde för över en månad sedan. Den andra skulle skickas v.1 men dök aldrig upp. Ingen svarar på mejl eller i telefon. Har nu varit i kontakt med Klarna så att jag får tillbaka pengarna som tur Àr! Och råder er andra att göra samma sak om ni inte fått era saker! Man kÀnner sig ju ganska lurad nÀr man lÀser alla andras omdömen hÀr inne! Ett råd till er bybloom... istÀllet för att sitta hÀr inne och svara på allas omdömen och ge de mest förkastliga förklaringarna samt tro att situationen går att rÀdda, så kan ni ju börja svara i telefon och på mejl i stÀllet! Aldrig mer bybloom...

2017幎1月17日

Hej Thea
Hoppas allt bra med dig

Vi har nu tagit bort vattnet från fakturan och skickat ut nytt paket med vattnet som kompensation

Ha en fortsatt fin dag

Under all kritik

Min mamma bestÀllde 4 burkar Elsa Hjernoymus acne relief fick ingen ordersedel/godkÀnnande från butik.
Mailade tre ganger utan svar, samt försökte ringa, upptaget alltid.
Tillslut vÀnde hon sig till Klarna som löste problemet.

Jag skulle då prova bestÀlla för att se till så det blev rÀtt om hon hade gjort fel.
Jag fick OrdererkÀnnande från dom : 200023123
Efter ca 2 veckor utan att något kommit så mailade jag och ringde, samma sak Inga svar.

Fick då Àven jag vÀnda mig till Klarna som löste problemet..

Under all kritik att bedriva en handel såhÀr dÀr man varken svarar på mail eller telefon.

SÀmsta betyg utan tvekan, kan inte rekommendera någon att handla hÀrifrån om man vill ha sina saker. Bara problem och strul.

2017幎1月11日

Hej Philip
Det var tråkigt och höra. Vi har bytt system och med det vart det en del problem på vÀgen, ledsen att det drabbade dig.

Bra att det Àr löst nu i alla fall.

Ha en fortsatt fin dag

Anna

MEGET dårlig kÞbsoplevelse!!!!!

DesvÊrre handlede jeg hos Bybloom. GÞr IKKE som jeg. De sender ingen varer til dig! Bestilte varer d.25. nov. 2016 og har ikke modtaget nogen varer....men penge er trukket fra konto. DET kan de gÞre.. Har sendt mange mails og rykket for varer uden resultat.De svarer ikke på på kritik af deres manglende kundeservice. De har ingen kundeservice. Jeg er rasende på dem.

Ordrenr. 200023093 from 25-11-2016!!!!!!!

19-1-2017
Jeg har modtaget min ordre 200023093 bestilt d.25-11-2016 og betalt d. 29-11-2016!!!!!!! Afsendt fra Bybloom d. 10-1-2017!!!! Fantastisk!!! 😡😡😡😡😡Såååå langsomme er postnord ikke, sÃ¥ det er ikke pÃ¥ grund af posten ordren har vÊret lÊnge undervejs.

26-1-2017 vedr. ordre 200023093.
I dag har jeg modtaget kompensation på min bankkonto. 50 % som i lovede mig.

Jeg har skrevet til jer mange, mange gange, via hjemmesiden og til jeres mailadresse. Ingen svar overhovedet. Dårligt. Det er meget lang tid at vente på bestillingen og IKKE ok! Kommunikation er kun muligt via TRUSTPILOT. Det er ikke ok!!! Der skete fÞrst noget i sagen da jeg offentliggjorde sagen på Trustpilot.......
Konklusion:
Ordre modtaget og kompensation modtaget 2 mdr. efter bestillingen!
Det er en meget dårlig oplevelse.
Anne B.

22-1-2017
Anne B.

2017幎1月3日

Hej igen
Vi börjar om från början.

Har du ordernummer så att det blir rÀtt person / order

170120 - Hej Anne - vi kan ta det via trustpilot om du vill, vi har bett om dina bankuppgifter på mail. Vi behöver följande av dig.

Betalningsmottagarens namn och adress
Betalningsmottagarens IBAN/kontonummer
Mottagande banks BIC/Nationellt ID

Hej igen
Förstår vi rÀtt att du har inte mottagit kollinummer UA699736625SE som står som utlÀmnad på http://www.postnord.dk?

Vart mailar du? Vi kan inte se att du har gett oss dina bankuppgifter på mail.
Maila följande till oss

Betalningsmottagarens namn och adress
Betalningsmottagarens IBAN/kontonummer
Mottagande banks BIC/Nationellt ID

170123 - vi har svarat dig på mailen att vi har mottagit uppgifterna idag. Vore bra och kunna hålla oss till ett stÀlle istÀllet för två. Du skriver att du inte vill anvÀnda Trustpilot men Àndå anvÀnder du det hela tiden. Tror inte att Trustpilot Àr till för just detta - det handlar om köpupplevelsen som du sÀger Àr dålig, men sen kan man lösa det via mail.

Ha en fin helg

Anna

Uselt!

Varorna skulle komma inom en vecka men tiden gick. Jag mejlade företaget 2 ggr utan svar. Tog sedan kontakt med klarna som kontaktade företaget så efter en månad kom ett paket - men med fel produkter. Klarna var nog i kontakt med företaget för till slut fick jag ett mejl med info om vart jag kan skicka tillbaka grejerna. Men jag tÀnker inte betala returfrakt och vÀntar nu på att företaget ska skicka en returfraktsedel. Suck!

2016幎12月24日

Hej Linda
Hoppas allt bra med dig

Enligt klarna ville du inte ha mascorna. Vi har tagit bort fakturan, du har fått behålla dessa gratis för 450kr

Ledsen att du kÀnner så hÀr.

God fortsÀttning

Oseriöst företag - Varning

AvrÃ¥der starkt frÃ¥n att vÀnda sig till detta sk företag ! Inga varor , inget svar pÃ¥ mail och heller ingen som svarar pÃ¥ kundtjÀnst !!! Denna sida borde stÀngas ner ! 👿👿👿

2016幎12月21日

Hej Annika
Hoppas allt bra med dig

Vi makulerade denna order som var lagd med Klarna, vi hade fel saldo. Ledsen att denna information inte nådde idag, har du tittat i skrÀpposten? Inga pengarna Àr dragna.

Ska se om det inte Àr så att Àven Klarna skickar ut ett mail att ordern Àr makulerad.

Gott nytt år

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス