Ville kÞbe en julegave til min kÊre mormor - desvÊrre var jeg sÃ¥ dum ikke at lÊse anmeldelser inden jeg kÞbte. 3 uger senere har vi stadig ikke modtaget noget. De svarer ikke pÃ¥ mail og man kan ikk... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Hej Jag bestÀllde produkter för 421 kr den 7:e september 2017 . Order nr 200025371 . Jag har fortfarande inte fÃ¥tt produkterna eller fÃ¥tt svar pÃ¥ mina mail och telefonförsök. Jag har tyvÀrr bet... ãã£ãšèŠã
VARNING! BestÀllde tvÃ¥ hjeronymus ansiktsvatten i början av april. Betalade. Produkterna har Ànnu inte kommit till mig och det har gÃ¥tt nÀstan tvÃ¥ mÃ¥nader. Pengarna har dragits. Jag har skickat e-p... ãã£ãšèŠã
Jag gjorde en bestÀllning 26/4-17 pÃ¥ tvÃ¥ stycken Elsa Hjeronymus ansiktsvatten men har Ànnu inte mottagit dessa? Pengar har Àven dragits frÃ¥n mitt konto. Jag har Àven skickat mejl till deras kundtjÀns... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
SÀmsta webhandeln någonsin
Har bestÀllt från bybloom två gånger, och precis som förra gången strular det... Leveranstiderna Àr sjukt långa och det står det inget om nÀr man lÀgger sin bestÀllning, så dÀrav utgår man ju ifrån att man ska få varan inom ett par dagar.. ICKE!!! Det tar evigheter att få sina varor, och om man ledsnar på att vÀnta och vill avbestÀlla, så kan man glömma det oxå, för precis som vid förra bestÀllningen jag gjorde för ca 6-7 månader sedan, så Àr det omöjligt att få tag på dem via varken mail eller telefon, så kundtjÀnst har dom inte skulle man kunna sÀga!! Otroligt dålig service, kommer aldrig mer handla från Bybloom och avråder alla andra att göra det oxå.
Nöjd kund
Handlade förra veckan, fick fantastiskt bemötande och service, återkommer snart igen.
/T
Bybloom - Helt och hållet uselt
BestÀllde av Bybloom den 27:e januari, fick inte förrÀn den 17:e februari EN av grejerna jag bestÀllt. Idag Àr det den 23:e mars och idag fick jag hela fakturan, på sakerna jag inte ens fått! Betalar gÀrna för den grejen jag (efter lång tid) Àndå fick, men fan heller att jag vill betala för det som inte kommit. Har mailat och ringt Bybloom FLERTALET gånger under denna snart två månaders vÀntetid utan svar. Bybloom verkar helt enkelt bara vara sÀmst. Råder INGEN att köpa dÀr!
Varning !
BestÀllde den 7/3 och har Ànnu inte fått min vara. Vid den första kontakten skyllde de på posten, sen har de inte svarat mig. Handla inte hÀr ! Det verkar som om de Àr ute på vÀldigt hal is.
Anna Sahlberg
BestÀll inte produkter från Bybloom och betala i förvÀg!
BestÀllde varor och betalade dem i förvÀg med Paypal. Efter 6 veckors vÀntan på uteblivna produkter mailade jag Bybloom och fick efter en vecka svar: varorna var restnoterade så de skulle kreditera mig i stÀllet. VÀntade lÀÀÀnge men fick inga pengar tillbaka, mailar dem flera gånger under några veckors tid och efter några veckors vÀntan fick jag svar: de skulle kolla vad som gått fel. VÀntade och vÀntade - inget hÀnde. Hörde av mig till Paypal men det hade gått för lång tid för att jag skulle få tillbaka pengarna via Paypal. Ringde Bybloom många gånger (endast telefonsvarare som svarade) och mailade företaget flera gånger utan att få något svar så till slut polisanmÀlde jag Bybloom (min banks inrådan). För att få tillbaka pengar (inte från Bybloom utan från min bank) fick jag: göra kortreklamation och i min kortreklamation visa kvitto på min betalning till Bybloom/ alla de mail som jag skickat företaget/ de få svarsmail som jag fått från Bybloom. (alla telefonsamtal gick ju inte att visa upp) Det tog tid men var helt klart vÀrt det nÀr Bybloom inte såg till att jag fick tillbaka mina pengar och tokvÀgrade svara på mail och telefon!
Allt man behöver och lite till
HeltÀckande sortiment, bra priser och snabba leveranser. Handlar all min hudvård och mitt smink hÀr!
Bra sortiment & Billigt!
De har så brett och bra sortiment av de stora kÀnda mÀrkena och billigt Àr det också. Jag fick leveransen efter 2 dagar så jag kommer helt klart att handla dÀr igen!
Uselt
Jag bestÀllde två pincetter den 13/1-15 kl 8 på morgonen. Idag den 29/1 har jag fortfarande inte fått pincetterna. Jag har mailat 5 ggr men inte fått svar på något utav mina mail, har dessutom ringt varje dag men inte fått något svar dÀr heller! Vad gör man?! Jag betalade pincetterna direkt nÀr jag bestÀllde...! Man Àr lagom irriterad just nu! Hur kan man inte få något svar?!
Det sÀmsta jag någonsin varit med om
Jag handlade från Bybloom i mitten av december (2014), av den info jag kunde hitta på hemsidan så kunde jag vÀnta mig att varorna skulle levereras inom 2-7 dagar om de inte var slut. Men om något Àr slut så bör ju det 1. Stå på produktsidan eller 2. att man får ett mail kort efteråt med infon att varorna Àr slut - men icke! Så nÀr det gått 7 arbetsdagar efter att jag bestÀllt varorna så började jag undra vart de kunde ha tagit vÀgen. Så jag kontaktade ByBloom - inget svar, varken på telefon eller via deras kontaktformulÀr på hemsidan. I slutet av december hade jag fortfarande inte fått några varor eller kontakt med ByBloom trots många försök från min sida. Då blev jag såklart lite orolig... Så jag kontaktade dem återigen, via mail då telefonen endast verkar vara en inredningsdetalj och inte något man svarar i, och bad dem makulera min order då jag inte lÀngre var i behov av de bestÀllda varorna. UngefÀr en vecka (5/1) senare får jag avin för att hÀmta ut paketet, vilket slag i ansiktet! Snacka om att kÀnna sig nonchalerad. Två dagar senare får jag Àven första mailsvaret- dvs 11 dagar efter att jag bett dem makulera min order! Och nu sitter jag hÀr idag, ca 40 dagar efter jag lagt min bestÀllning, utan varor och ex antal hundralappar fattigare. Och fortfarande inget svar från ByBloom... Så mitt råd till alla som ens funderar på att handla från ByBloom Àr: handla INTE på ByBloom - du kommer att ångra dig!
Hurtig levering
jeg har vÊret meget tilfreds med hele forlÞbet og kan klart anbefale firmaet til mine venner
bra utbud och service
har bara haft positiva erfarenheter, bra utbud och snabba leveranser.
dom har visst bytt namn till bybloom.com nu.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ