Bestilte supervin til fin pris pÃ¥ facebook - afhentede nÊste dag i Byens vinhandel - stod klar, da vi ankom. Tog vel ca. 30 sekunder fra man gik i butikken og igen sad i bilen. Kan det vÊre nemmere?... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Det er altid en god oplevelse at handle hos Byens Vinhandel i Esbjerg; Meget kompetent og venlig vejledning - altid med smil, en frisk bemÊrkning og mulighed for en smagsprÞve. Stort og godt udvalg me... ãã£ãšèŠã
Dygtige, Êrlige og meget professionelle. Kan pÃ¥ det varmeste anbefales. Bestilte en sÊrlevering af rom, og fandt en flaske var blevet glemt. Den ankom med bud dagen efter, gratis levering. Er kun tilf... ãã£ãšèŠã
Super oplevelse. Hurtig levering. Blev ringet op, da jeg havde bestilt mere end der nok kunne vÊre i postafhengningsdepot. Blev jeg kontakte for at hÞrer om der mÃ¥tte leveres pÃ¥ palle pÃ¥ hjemlig matri... ãã£ãšèŠã
Hos Byens Vinhandel sÊlger vi kvalitetsvine til lave priser. LÊs mere om os på vores hjemmeside.
Stormgade 2 , 6700, Esbjerg, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Altid en fornÞjelse at handle med Byens Vinhandel i Esbjerg :)
Venlige og kompetente medarbejder.
Hurtigt levering og fedt koncept.
Skarpe priser pÃ¥ hÞjt vurderede vine - og hurtig leveringðð»ð·ð
Super oplevelse. Hurtig levering. Blev ringet op, da jeg havde bestilt mere end der nok kunne vÊre i postafhengningsdepot. Blev jeg kontakte for at hÞrer om der måtte leveres på palle på hjemlig matrikel. Super service og levering.
Rigtig god og kvalificeret service. HjÊlpsom uden at vÊre påtrÊngende. Ved meget om vin og deler gerne ud af det. Bedste vinforretning jeg har besÞgt.
Rigtig god service! Venlig personale. Det er bestemt ikke sidste gang, at vi handler hos Byens Vinhandel.
fin og hurtig service. Pakken blev leveret få dage efter bestilling og var fint pakket ind.