Banner for Goodiebox Danmark

Goodiebox Danmarkレビュヌ

4,416
TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Elsker alt ved Goodiebox og hele konceptet. Jeg ville aldrig have mulighed for at prÞve sÃ¥ mange forskellige produkter, hvis jeg skulle kÞbe dem o butikkerne. De 200 kr man betaler for den classiske e... もっず芋る

䌁業が回答したした

Boxen gik tabt i posten. Men der bliver ikke taget ansvar for at fÃ¥ sendt en ny box igen bagefter. FÞrst kan den ikke sendes pga. OptÊlling af lager og nÊst bliver hvad de sÃ¥ kan tilbyde af afsendel... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har vÊret medlem af Goodiebox siden August, og elsker at fÃ¥ min boks med skÞnne produkter.. men men indenfor den sidste stykke tid, uges tid kan jeg ikke komme ind pÃ¥ min app, uden den viser fejl... もっず芋る

䌁業が回答したした

Super produkter og fantastisk app til brugen af produktet og god tilbud og andre aktiviteter Nem at bruge og så er det bare super hyggeligt at gå ind i App og se sig omkring

䌁業情報

1. 矎容補品提䟛業者

Goodiebox Danmark に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Goodiebox har som mission at inspirere kvinder verden over til at tage tid til sig selv – helt uden dårlig samvittighed. Vi bryder med den kultur, der får kvinder til konstant at undskylde, og siger: sorry not sorry! 🔥

Med Goodiebox modtager du hver måned en nÞje sammensat samling af beauty-produkter, der vil overraske og begejstre dig.

Hver boks er fyldt med ekstraordinÊre produkter, som du kan opdage, prÞve og elske 🌟 Vi prÊsenterer de nyeste trends og mest populÊre brands inden for beauty-industrien 💄💋 og sammensÊtter hver boks med stor kÊrlighed, omhu og opmÊrksomhed.

Vores fantastiske Team Happiness stÃ¥r altid klar til at hjÊlpe dig med spÞrgsmÃ¥l. Den hurtigste mÃ¥de at kontakte os pÃ¥ er via Chatbotten i appen eller pÃ¥ vores hjemmeside. Du kan ogsÃ¥ nÃ¥ os via E-mail, Facebook eller Instagram 💌

Nysgerrig? LÊs mere på vores hjemmeside og oplev Goodiebox-universet.

ほが満足

(4,416)

過去12か月のレビュヌ数: 318ä»¶

レビュヌを曞く

Bedste beautyboks på markedet

Holder pause ind imellem, for at prÞve andre bokse, men vender straks tilbage til goodiebox.
Klart bedste og mest alsidig beautyboks på markedet

Wauw, sikke et kompliment! 🏆✚

Vi er sÃ¥ beÊrede over, at du altid finder vej tilbage til os, selv efter at have prÞvet andre bokse. At blive kaldt den mest alsidige boks pÃ¥ markedet gÞr os utroligt stolte. Velkommen hjem igen 🏠

Hurtig levering og gode produkter

Hurtig levering og gode produkter

Hurtigt og herligt! 🏎✚

Vi er sÃ¥ glade for at hÞre, at dine produkter nÃ¥ede frem lynhurtigt, og at du er tilfreds med kvaliteten. Vi gÃ¥r altid efter 5-stjernede oplevelser, sÃ¥ vi vil fortsÊtte med at gÞre os umage, sÃ¥ din nÊste levering bliver endnu mere magisk. Rigtig god fornÞjelse med dine produkter 📊

Dejligt at skulle prÞve noget nyt

2026幎4月24日

Goodiebox Danmark からの回答

At gÃ¥ pÃ¥ opdagelse er det allerbedste ved Goodiebox-rejsen. 🗺 Vi elsker at vÊre din "beauty scout" og introducere dig for nye favoritter, du mÃ¥ske ikke ellers havde fundet.

Rigtig god fornÞjelse med at teste det hele! 🧪✚

Super fine produkter

Super fine produkter

Goodiebox Danmark からの回答

Kort, sÞdt og prÊcis hvad vi elsker at hÞre! Vi er topglade for, at du er tilfreds med dine produkter. Rigtig god fornÞjelse med dine nye skÞnhedsfavoritter! ✚🌷

Dejligt med lidt selv forkÊlelse og så

Dejligt med lidt selv forkÊlelse og så til gode priser og gode og velduftende produkter

2026幎4月6日

Goodiebox Danmark からの回答

SelvforkÊlelse og skÞnne dufte - den perfekte opskrift pÃ¥ "me-time"! 🌞 Vi er sÃ¥ glade for at hÞre, at du nyder bÃ¥de kvaliteten og duften af vores produkter. Du fortjener i den grad det lille Þjeblik af luksus til en god pris 💎 🛁

En kÊmpe applaus for din 5-stjernede anmeldelse! 👏✚

At gÞre dig glad er det, vi gÞr bedst, og vi glÊder os til at bringe dig endnu flere "tilfredsstillende" overraskelser i din nÊste levering! Rigtig god fornÞjelse med dine produkter. 💖

Meget gode og lÊkre produkter

Meget gode og lÊkre produkter

Goodiebox Danmark からの回答

Vi er sÃ¥ glade for at hÞre, at du nyder kvaliteten og de lÊkre produkter i din boks. Vores mission er at bringe lidt ekstra luksus ind i din hverdag, og din 5-stjernede anmeldelse fortÊller os, at vi er pÃ¥ rette vej. 🛻

Rigtig god fornÞjelse med din selvforkÊlelse! 💗

Rigtig lÊkre produkter

Rigtig lÊkre produkter. Det er dejligt at få prÞvet lidt forskellige produkter til en billig pris.

Goodiebox Danmark からの回答

Det er prÊcis det, vi strÊber efter 💞💖

LÊkker skÞnhedspleje og nye opdagelser skal vÊre tilgÊngelige for alle, sÃ¥ vi er glade for, at du fÞler, du fÃ¥r masser af vÊrdi for pengene. Det er den perfekte mÃ¥de at forkÊle sig selv pÃ¥! 🛍

Gode produkter

Gode produkter. Super introduktion til produkterne.

Goodiebox Danmark からの回答

Tusind tak skal du have! 🌟 Vi Þnsker, at oplevelsen skal vÊre sÃ¥ nem og sjov som muligt fra det Þjeblik, du lÞfter lÃ¥get. Rigtig god fornÞjelse med at teste det hele 🧎

Dejligt at prÞve nye produkter og blive

Dejligt at prÞve nye produkter og blive inspireret til makeup.

Goodiebox Danmark からの回答

Hvor er det bare dejligt at hÞre, at vi har givet dig ny inspiration til din makeup! 💄✚

Vi glÊder os til at se, hvilke looks du tryller frem med dine nye lÊkkerier 🎚

Imponeret efter fÞrste boks

Har stadig “kun” modtaget min fÞrste boks, men er fuldt ud tilfreds allerede, dejlig forskellige produkter, stor fan.

Goodiebox Danmark からの回答

Velkommen til familien 🥳 Vi er sÃ¥ utroligt glade for at hÞre, at din allerfÞrste boks har gjort sÃ¥ stort et indtryk. At du allerede er "stor fan", er det bedste kompliment, vi kan fÃ¥!

GlÊd dig til masser af velfortjent "mig-tid" fremover! 🚀

LÊkker boks med spÊndende brugbare ting

LÊkker boks med spÊndende brugbare ting lÊkkert med selvforkÊlelse

Goodiebox Danmark からの回答

Der er intet bedre end en omgang velfortjent "mig-tid"! 🧘‍♀✚ Vi er begejstrede for, at du fandt produkterne bÃ¥de spÊndende og brugbare. At skabe det perfekte Þjeblik til selvforkÊlelse er vores absolutte yndlingsmission, og vi er sÃ¥ glade for, at du nyder de godter, vi har udvalgt til dig. Rigtig god fornÞjelse med din forkÊlelse! 🌞

Fantastisk oplevelse

Goodiebox Danmark からの回答

Vi er sÃ¥ utroligt glade for at hÞre, at din oplevelse hos os har vÊret helt fantastisk. At bringe lidt ekstra glÊde ind i din hverdag er prÊcis det, vi strÊber efter. Tusind tak fordi du er en sÃ¥ skÞn del af vores community! 💗

Goodiebox jippie yea

Goa produkter min kone blev riktigt glad 😀

Goodiebox Danmark からの回答

Jippie yea! Vi er sÃ¥ glade for at hÞre, at din kone blev rigtig glad for produkterne. Der er intet bedre end at vÊre den, der overleverer en boks fyldt med glÊde og overraskelser 🎁

Tusind tak fordi du valgte os til hendes forkÊlelsesstunder. Vi vil gÞre vores bedste for, at den nÊste oplevelse bliver til fulde 5 stjerner for jer begge 🔝

Products I don't use

There is always eyeshadow and /or lipstick products in my box. As I don't use any makeup products I just throw them out. I like the idea of trying new cosmetics - especially face care, but every time I subscribe I get the same eyeshadows. Unfortunately, there is no option to opt out from the makeup, which is why I unsubscribe...
It would be nice to have the possibility to opt out from the makeup. It will be better for both my experience and the environment :)

Goodiebox Danmark からの回答

Thank you for sharing your thoughts with us! 🌿 We completely understand that not every product will be a perfect match for everyone. While the Classic box is designed as a surprise mix of both skincare and makeup, we actually prioritize skincare and body care in most of our selections (as we have the Crush box dedicated to makeup products).

We’re sad to hear that the makeup products are being thrown out, as many of our members who don't use specific items love to pass them on as little gifts to friends or family, it’s a wonderful way to spread the joy and be kind to the environment! 🌎 While we don't currently have a "skincare-only" option, we truly value your feedback on the "opt-out" feature. We'll make sure to share this with our product team as we continue to evolve. 💜

Dejlige produkter dog for meget gengang af produkterne.

Dejlige produkter.

Goodiebox Danmark からの回答

Tusind tak for din Êrlige feedback! 🙏 Vi er glade for, at du synes om produkterne, men vi er trÊtte af at hÞre, at du har oplevet for mange gentagelser pÃ¥ det seneste. Vores mÃ¥l er at gÞre hver boks spÊndende og unik, sÃ¥ det er helt sikkert noget, vi gerne vil kigge nÊrmere pÃ¥. Vi rÊkker ud til dig direkte for at hÞre mere, sÃ¥ vi kan sikre os, at din skÞnhedsprofil er sat rigtigt op til at give dig den bedste variation ♥

Blev helt glad i låget

Blev helt glad i låget. Kassen var fuld af gode produkter som straks blev taget i brug. SkÞnt.

Goodiebox Danmark からの回答

Hvor er det bare skÞnt at hÞre, at du blev helt glad i lÃ¥get af din boks! 🌞 Det er prÊcis den fÞlelse, vi hÃ¥ber pÃ¥ at give, nÃ¥r kassen Ã¥bnes. Vi er super glade for, at produkterne faldt i sÃ¥ god jord, at de kom i brug med det samme. Rigtig god fornÞjelse med dine nye yndlingsprodukter! ✹

Fin boks

Fin boks, spÊndende med produkter man normalt ikke selv ville kÞbe.

2026幎4月8日

Goodiebox Danmark からの回答

Mange tak for de fine ord! 🌞 Det er lige prÊcis det, vi elsker; at give muligheden for at gÃ¥ pÃ¥ opdagelse i produkter, man ikke nÞdvendigvis selv ville have fundet. Det er ofte sÃ¥dan, man finder sine nye favoritter! ✹ Rigtig god fornÞjelse med at fÃ¥ dem testet igennem.

God produkter

God produkter

2026幎4月8日

Goodiebox Danmark からの回答

Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Det glÊder os utrolig meget at hÞre, at du er glad for produkterne. Det er lige prÊcis det, vi arbejder for! Rigtig god fornÞjelse med dem. ✹

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。