Elsker alt ved Goodiebox og hele konceptet. Jeg ville aldrig have mulighed for at prøve så mange forskellige produkter, hvis jeg skulle købe dem o butikkerne. De 200 kr man betaler for den classiske e... もっと見る

企業が回答しました
Boxen gik tabt i posten. Men der bliver ikke taget ansvar for at få sendt en ny box igen bagefter. Først kan den ikke sendes pga. Optælling af lager og næst bliver hvad de så kan tilbyde af afsendel... もっと見る
企業が回答しました
Jeg har været medlem af Goodiebox siden August, og elsker at få min boks med skønne produkter.. men men indenfor den sidste stykke tid, uges tid kan jeg ikke komme ind på min app, uden den viser fejl... もっと見る
企業が回答しました
Super produkter og fantastisk app til brugen af produktet og god tilbud og andre aktiviteter Nem at bruge og så er det bare super hyggeligt at gå ind i App og se sig omkring
当該企業による記述
Goodiebox har som mission at inspirere kvinder verden over til at tage tid til sig selv – helt uden dårlig samvittighed. Vi bryder med den kultur, der får kvinder til konstant at undskylde, og siger: sorry not sorry! 🔥
Med Goodiebox modtager du hver måned en nøje sammensat samling af beauty-produkter, der vil overraske og begejstre dig.
Hver boks er fyldt med ekstraordinære produkter, som du kan opdage, prøve og elske 🌟 Vi præsenterer de nyeste trends og mest populære brands inden for beauty-industrien 💄💋 og sammensætter hver boks med stor kærlighed, omhu og opmærksomhed.
Vores fantastiske Team Happiness står altid klar til at hjælpe dig med spørgsmål. Den hurtigste måde at kontakte os på er via Chatbotten i appen eller på vores hjemmeside. Du kan også nå os via E-mail, Facebook eller Instagram 💌
Nysgerrig? Læs mere på vores hjemmeside og oplev Goodiebox-universet.
Artillerivej 86, 2300, København S, デンマーク
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常48時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Goodiebox Danmark からの回答
Elsker alle de produkter man får, alt kan bruges hver eneste gang ❤️

Goodiebox Danmark からの回答
Det er første gang jeg lige har modtaget en Påske edition og den var rigtig fin og lækker. Gode ting i og det var nemt at vælge måned pakken fra da den skulle komme et par dage efter. Det foreslog firmaet selv var praktisk så jeg ikke fik for meget på en gang. 🫶🏻

Goodiebox Danmark からの回答
Lækre ting og der er videoer med vejledning i deres app, så det er super skønt.

Goodiebox Danmark からの回答
Rigtig gode produkter. Kunne godt have lidt flere “allergi venlige “ produkter, men ellers rigtigt fint

Goodiebox Danmark からの回答
Har modtaget min første boks, og den er fyldt med dejlige produkter. Har glæde af dem hver dag og glæder mig allerede til næste levering

Goodiebox Danmark からの回答
Dejligt at modtage så skønne produkter, glæder mig til næste

Goodiebox Danmark からの回答
Jeg tror at de har fået et påskeæg galt i halsen.
I deres “Easter sale” koster nogle produkter op mod 1000 kr.
nogle af produkterne har jeg modtaget i den månedlige box, dem vil jeg da skynde mig at sælge.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。