Elsker alt ved Goodiebox og hele konceptet. Jeg ville aldrig have mulighed for at prøve så mange forskellige produkter, hvis jeg skulle købe dem o butikkerne. De 200 kr man betaler for den classiske e... もっと見る

企業が回答しました
Boxen gik tabt i posten. Men der bliver ikke taget ansvar for at få sendt en ny box igen bagefter. Først kan den ikke sendes pga. Optælling af lager og næst bliver hvad de så kan tilbyde af afsendel... もっと見る
企業が回答しました
Jeg har været medlem af Goodiebox siden August, og elsker at få min boks med skønne produkter.. men men indenfor den sidste stykke tid, uges tid kan jeg ikke komme ind på min app, uden den viser fejl... もっと見る
企業が回答しました
Super produkter og fantastisk app til brugen af produktet og god tilbud og andre aktiviteter Nem at bruge og så er det bare super hyggeligt at gå ind i App og se sig omkring
当該企業による記述
Goodiebox har som mission at inspirere kvinder verden over til at tage tid til sig selv – helt uden dårlig samvittighed. Vi bryder med den kultur, der får kvinder til konstant at undskylde, og siger: sorry not sorry! 🔥
Med Goodiebox modtager du hver måned en nøje sammensat samling af beauty-produkter, der vil overraske og begejstre dig.
Hver boks er fyldt med ekstraordinære produkter, som du kan opdage, prøve og elske 🌟 Vi præsenterer de nyeste trends og mest populære brands inden for beauty-industrien 💄💋 og sammensætter hver boks med stor kærlighed, omhu og opmærksomhed.
Vores fantastiske Team Happiness står altid klar til at hjælpe dig med spørgsmål. Den hurtigste måde at kontakte os på er via Chatbotten i appen eller på vores hjemmeside. Du kan også nå os via E-mail, Facebook eller Instagram 💌
Nysgerrig? Læs mere på vores hjemmeside og oplev Goodiebox-universet.
Artillerivej 86, 2300, København S, デンマーク
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常48時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
jeg har været i Bangkok for at blive opereret, skriver til goodie box at de ikke skal sende eller trække penge 2 måneder... nu er jeg hjemme, og 2 boxe er blevet trukket fra min konto, og sendt automatisk retur
.. føler mig fuldkommen holdt for nar, og det er ikke muligt at komme i kontakt med dem

Goodiebox Danmark からの回答
Jeg har oprettet et abonnement hos goodiebox igen efter mange års pause.
Lækre og gode produkter dog er leveringstiden meget meget lang.
Den e-mail i anmoder efter igennem trustpilot er ikke den samme som jeg er oprette med hos jer igennem goodiebox 🙃

Goodiebox Danmark からの回答
Goodiebox er fyldt med lækre kvalitetsprodukter. Normalt ville jeg aldrig selv købe til fuld pris, men her kan jeg få lov til at prøve luksus plejeprodukter til en pris hvor alle kan være med.

Goodiebox Danmark からの回答
Produkterne er pengene værd, fint pakket ind og det var også nemt at udmelde sig, da jeg ønskede pause, for ikke at få ophobning af produkter

Goodiebox Danmark からの回答
Syntes ikke det var den bedste ,er lige startet igen så håber det bliver bedre

Goodiebox Danmark からの回答
Endnu engang stort ros til valg af produkter.
Jeg er efter en længere pause vendt tilbage til Goodiebox – og jeg er endnu engang meget positivt overrasket! ✨
Boksen indeholder en god variation af produkter, så man får mulighed for at prøve forskellige ting, man måske ikke selv ville have valgt. Jeg synes især, det er rigtig fint, at der altid følger en grundig gennemgang med af produkterne, så man ved præcis, hvad de er, og hvordan man bruger dem.
Videoerne er også virkelig gode – de gør det nemt at komme i gang med produkterne, og det er rart, at man altid kan vende tilbage til dem, hvis man lige har brug for en opfrisker.
Alt i alt en virkelig god oplevelse igen!

Goodiebox Danmark からの回答
Det meget lækre produkter der kommer i de fineste æsker

Goodiebox Danmark からの回答
Der var nogle ting, som jeg ikke kommer til at bruge, men sådan er det jo nok bare... Må se, om det fortsætter sådan... Og så vurderer om, det er pengene værd.

Goodiebox Danmark からの回答
Altid super gode produkter, som stort set altid holder hvad de lover.
Elsker at få prøvet en masse nyt og forskelligt, ville ikke selv kunne nå at følge med, hvis jeg selv skulle finde frem til de produkter.

Goodiebox Danmark からの回答
Super fin boxer, med mange lækre produkter. Ser frem til, hver måned jeg modtager næste box

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。