Banner for Goodiebox Sverige

Goodiebox Sverige レビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Alltså jag är verkligen NÖJD MED MIN MÅNADSBOX PRENUMERATION! JAG KAN REKOMMENDERA GOODIEBOX! man får fullstorlek på flera produkter i varje box, och kvaliteten är BRA BRA BRA! De har även en hel... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Riktigt bra produkter! Har aldrig blivit besviken faktiskt. Riktigt prisvärt. Tokbra krämer,ansiktsmasker som räcker länge, parfymstick, scrub osv. Ibland har jag fått smink som inte är min färg, men... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Prisvärda produkter som ger lycka och energi i vardagen. Små provprodukter i varje paket som alltid gör det extra roligt när man öppnar sin box. Trevligt bemötande. - på den tid det tar att... もっと見る

5つ星のうち2の評価

Väldigt bra innehåll i boxarna men vad hjälper det när boxen plötsligt skickas till fel stad och det tydligen är upp till mig att lösa. Jag har inte lust att krångla med sånt och sade upp min prenumer... もっと見る

企業情報

1. 美容製品提供業者

Goodiebox Sverige について

当該企業による記述

Goodiebox har som mål att inspirera kvinnor över hela världen att ta tid för sig själva – helt utan dåligt samvete. Vi gör upp med kulturen där kvinnor ständigt ber om ursäkt och säger: sorry not sorry! 🔥

Med Goodiebox får du en noggrant utvald samling skönhetsprodukter varje månad som kommer att överraska och glädja dig.

Varje box är fylld med fantastiska produkter att upptäcka, testa och älska 🌟 Vi visar dig de senaste trenderna och de mest populära varumärkena inom skönhet 💄💋 och varje box sätts ihop med massor av kärlek, omtanke och uppmärksamhet.

Vårt underbara Team Happiness finns alltid här för dig. Det snabbaste sättet att nå oss är via chatten i appen eller på vår hemsida. Du kan även kontakta oss via e-post, Facebook eller Instagram 💌

Nyfiken? Läs mer på vår hemsida och upptäck Goodiebox-världen.

ほぼ満足

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 253

レビューを書く

Produkter

Produkter. Alltid lika kul att få paket. Men saknar lite överraskning. Typ ansiktsmasker utöver

Goodiebox Sverige からの回答

Det är underbart att höra hur mycket glädje ett paket i postlådan kan ge 🫶 Vi förstår verkligen att du längtar efter den där extra överraskningskänslan och saknar godbitar som ansiktsmasker i mixen. Förslagen från våra medlemmar betyder enormt mycket för oss, så vi tar absolut med oss din önskan till produktteamet inför kommande boxar. Vi hoppas att nästa leverans bjuder på precis den variation du hoppas på 💖🌸

5つ星のうち3の評価

Det är bra med att man får testa nya…

Det är bra med att man får testa nya produkter som du kanske inte hade köpt själv utan att testa dom. Minus är att det har blivit ganska dyrt och det är bara nya kunder som får extra produkter. Man kanske skulle före de trogna kunderna något extra också

Goodiebox Sverige からの回答

Det är fantastiskt värdefullt för oss att få ta del av dina tankar kring medlemskapet. Vad roligt att du uppskattar upptäcktsfärden med nya produkter, men vi förstår helt din känsla kring att trogna medlemmar ska premieras. Vi vill väldigt gärna tipsa om att vi har funktioner som "Pick Your Product" i appen, vilket är en exklusiv förmån för dig som varit medlem i över tre månader 💖🌸

Bra innehåll

Bra innehåll, upptäcker nya saker varje gång

Goodiebox Sverige からの回答

Variationen och överraskningsmomentet är något vi lägger ner mycket kärlek på, så det betyder massor att det uppskattas 🫶 Hoppas du får stor nytta av dina senaste fynd och att du har en riktigt härlig dag. ✨💖

Leveranssätt

Smidigt sätt att hämta sitt paket.

2026年6月11日

Goodiebox Sverige からの回答

Stort tack för att du tog dig tid att skriva en recension. Det gläder oss verkligen att höra att det var både enkelt och smidigt för dig att hämta ut ditt paket. Vi hoppas att du får en härlig stund med produkterna i din box och önskar dig en riktigt fin dag 💖🌸

5つ星のうち3の評価

Lite tråkigt att man får en nattkräm i…

Lite tråkigt att man får en nattkräm i varje box,om det är tema fötter så hade jag uppskattat en fotkräm istället för en till nattkräm och är det tema kroppen så önskar jag en kropps lotion istället för åter igen en nattkräm!!!! Så nu har jag tre nattkrämer som jag inte hinner använda utan får ge bort istället och det tycker jag är trist!!

Goodiebox Sverige からの回答

Tack för att du delar din upplevelse med oss 🙏 Det är självklart tråkigt att du har fått produkter som inte riktigt matchade dina förväntningar. Vi strävar alltid efter att skapa en bra mix i våra överraskningsboxar, så vi tar absolut med oss dina synpunkter gällande variatonen och temamatchningen till vårt produktteam. Önskar dig en fin dag ✨💖

5つ星のうち5の評価

Bra ,intressanta produkter som jag…

Bra ,intressanta produkter som jag aldrig fått chansen att prova , och i varje box hittar jag någon ny bra produkt /väl värt pengarna

Goodiebox Sverige からの回答

Stort tack för att du delar med dig av det här 🫶 Det är precis det som är hela tanken med våra boxar, så det värmer verkligen att höra att du upptäcker nya favoriter varje gång. Vi ser fram emot att fortsätta ge dig härliga överraskningar framöver 💖🌸

2026年6月17日

Goodiebox Sverige からの回答

Tack för att du tog dig tid att lämna feedback. Vad roligt att höra att leveransen gick så snabbt och smidigt 🤩 Vi hoppas du får mycket glädje av din box. Önskar dig en riktigt fin dag 💖

5つ星のうち5の評価

tyvärr så var inte alla produkter bra…

tyvärr så var inte alla produkter bra för mig.upplever att dom är lite starka annars smidigt.

2026年7月20日

Goodiebox Sverige からの回答

Tusen tack för din fina 5-stjärniga recension ⭐️ Det betyder massor för oss. Tack även för din ärliga feedback om produkterna - alla hudar är ju olika. Vi är i alla fall väldigt glada att du gillar smidigheten med Goodiebox 💖🎁

5つ星のうち3の評価

I love that you get surprises for…

I love that you get surprises for yourself every month. But every month, you also get to choose one product for your box, which I did... and then suddenly I had to make a new choice and didn’t get the product I actually choose. So there for i give it 3 stars otherwise i would give them 5 stars. But it’s annoying that my choice was something else than what I first choose.

2026年8月12日
自発的なレビュー

Goodiebox Sverige からの回答

Tusen tack för den härliga anmälningen och 5 stjärnor ⭐️ Det gör oss så otroligt glada att höra att du tycker det är kul att upptäcka nya produkter med oss. Det är precis den där känslan av vardagslyx och överraskning vi vill ge dig varje månad. Ha en underbar dag 💖🌸

5つ星のうち5の評価

Fina produkter anpassade efter årstiden.

Fina produkter anpassade efter årstiden.

Goodiebox Sverige からの回答

Tusen tack för din superfina recension ⭐️ Vad underbart att höra att du uppskattar hur vi anpassar produkterna efter säsongen. Vi lägger ner mycket omtanke på att sätta ihop boxar som passar perfekt för just den årstid vi befinner oss i. Vi längtar redan efter att få överraska dig med nästa box 💖🌸

verkligen bra produkter!

Goodiebox Sverige からの回答

Vad härligt att höra, stort tack för din recension ⭐️ Vi är superglada att du uppskattar innehållet och vi ser verkligen fram emot att få skämma bort dig med fler härliga produkter framöver! Önskar dig en riktigt fin dag ✨💖

5つ星のうち4の評価

Bra produkter och korta bra filmer på…

Bra produkter och korta bra filmer på hur de används!

Goodiebox Sverige からの回答

Tusen tack för den jättefina recensionen 🫶 Vad underbart att höra att du både gillar produkterna och att våra korta instruktionsfilmer är till hjälp. Vi lägger ner mycket kärlek på att skapa filmerna så att du enkelt ska få ut det allra bästa av varje produkt. Vi längtar efter att få överraska dig igen med nästa box. Ha en fantastisk dag 💖🌸

Nöjd

Nöjd med både leverans produkter kvaliteten allt.

Goodiebox Sverige からの回答

Tusen tack för en fantastisk recension ⭐️ Det finns inget bättre för oss än att höra att du är helt nöjd med allt från leverans till produkternas kvalitet. Det är exakt den känslan vi alltid strävar efter att ge dig! Vi längtar redan efter att få skämma bort dig med nästa box. Ha en underbar dag 💖🌸

Snabb hjälp

Snabb hjälp, och trevligt bemötande! Önskar lite mer personligt anpassade produkter bara 😊

2026年3月26日

Goodiebox Sverige からの回答

Tusen tack för att du delar din feedback med oss. Vad tråkigt att höra att du upplever produkterna som tråkiga och att du inte fick det du valt – det ska såklart stämma när man gör ett val 🫶

Vi vill självklart hjälpa dig med detta direkt, samt visa dig exakt var du hanterar eller avslutar ditt medlemskap om du önskar det. Vi har skickat ett mejl till dig så att vi kan kika nærmare på ditt val från förra boxen och hjälpa dig vidare. Kika gärna i din inkorg! 🌸

5つ星のうち5の評価

Bra och lyxiga produkter.

Bra och lyxiga produkter.
Bra app och service.
Endast fått min 1a box än så länge men är mkt nöjd med den.
Hoppas det håller i sig!

Goodiebox Sverige からの回答

Stort tack för de fina orden och 5 stjärnor! Vad roligt att din första box blev en så god start, och att du uppskattar appen och vår service. Vi ställer in siktet på att hålla samma höga nivå framöver och längtar efter att få skicka nästa box till dig ✨💖

5つ星のうち3の評価

Än så länge bara en box men produkterna…

Än så länge bara en box men produkterna i den var sådär, mascaran usel och de andra produkterna luktade det alldeles för mycket parfym. Men ser ändå fram emot någon/några boxar till innan jag ev avslutar prenumerationen

2026年7月31日

Goodiebox Sverige からの回答

Tusen tack for at du delar med dig av din upplevelse. Det var väldigt synd att den första boxen inte blev en fullträff för dig och att produkterna inte riktigt föll dig i smaken.

Vi uppskattar verkligen din ärliga feedback gällande både mascaran och doftnivån – det hjälper oss mycket i vårt arbete med framtida boxar. Vi är superglada att du vill ge oss en chans till, och vi hoppas verkligen att nästa box kommer att överraska dig positivt. Ha en underbar dag! 💖🌸

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。