by Green Cotton レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Super lÊkre materialer og produkter, og ofte gode nedsatte priser. Jeg bestilte kun for 350 kroner, men fik en gave med til min store overraskelse. En kÊmpe stort flot net og en bodylotion, tak for... もっず芋る

䌁業が回答したした

Ich habe schon mega oft bei By Green Cotton , vor allem MÃŒsli bestellt und liebe die QualitÀt und das super angenehme Material, egal ob fÃŒr meine Kids, fÃŒr mich selbst oder jetzt auch das erste Tshirt... もっず芋る

䌁業が回答したした

Meine drei Kids sind mit der Kleidung groß geworden, vor allem die Bodies! Hatte allerdings eine Àußerst unangenehme Erfahrung mit dem Kundenservice, wo mir keine Lösung angeboten werden konnte. Nun... もっず芋る

䌁業が回答したした

Hurtig levering, gode priser og virkelig god kvalitet! Jeg har bestilt flere ordre hos bygreencotton, og aldrig haft problemer. Dagen efter bestilling (som jeg ofte gÞr om aftenen) fÃ¥r jeg b... もっず芋る

䌁業情報

1. 子䟛服店
  2. ベビヌ服店
  3. 玳士衣料店
  4. 婊人服店

圓該䌁業による蚘述

by Green Cotton is an online shop, that sells certified organic clothing for babies, children and adults under the Green Cotton concept. We own, and sell the brands MÃŒsli by Green Cotton, Fred's World by Green Cotton and Conservandum by Green Cotton. We always look for the gentlest way to produce a piece of clothing. All our products made of cotton are GOTS certified, and if this is not possible, we always look for the next best certification.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 20ä»¶

レビュヌを曞く

ELSKER hele opstillingen af

ELSKER hele opstillingen af hjemmesiden, den er nem og overskuelig, skÞnt man kan se stÞrrelser der er til rÃ¥dighed uden af skulle ind pÃ¥ hver del, nem sÞgning, pakkerne er altid hurtig sendt afsted og modtage i perfekt stand inden for fÃ¥ dage, tÞjet er lÊkkert og lever op til billeder og beskrivelse 😄
Vi kommer altid igen og igen

2024幎1月25日

by Green Cotton からの回答

Ej tusind tak for din positive og konstruktive anmeldelse Rikke.
Det betyder rigtig meget for os at du synes vores nye webshop bare spiller :-)
-vi har også arbejdet hårdt på at den skulle vÊre så brugervenlig og flot som muligt
Vi ser frem til at modtage ordrer fra jer igen og igen :-)

Virkelig fint bÞrnetÞj af god kvalitet

Virkelig fint bÞrnetÞj af god kvalitet. Jeg synes klart det er noget af det tÞj, som kan holde til at blive vasket flest gange uden at det kan ses. God service og hurtigt levering!

2024幎1月24日

by Green Cotton からの回答

Tak Anna for din fine anmeldelse :-)
Det er rart at hÞre at du er tilfreds med kvaliteten på det tÞj vi producerer.
Det bÊredygtige aspekt er netop vigtigt for os.
Vi takker for dine ord

Mega hurtigt levering og mega lÊkkert

Mega hurtigt levering og mega lÊkkert regntÞj

by Green Cotton からの回答

Tak Kicki for din positive og glade anmeldelse :-)
Det betyder meget for os at hÞre at leveringen gik som den skulle og at du er tilfreds med vores lÊkre regntÞj :-)

StrÊkbar super kvalitet!

Deres tÞj er så blÞdt og strÊkbar. God kvalitet til gode priser. Super service og hurtig lavering.

by Green Cotton からの回答

Mange tak Vicki for din positive anmeldelse :-)
Du kan tro at det glÊder os at hÞre at du synes godt om vores produkter og services

Super service.

Igen super service.
Mine bÞrn fik tÞj fra jeres webshop i julegave, men begge dele var forkert stÞrrelse. Det var kÞbt pÃ¥ 2 forskellige ordrenr. Jeg skrev til kundeservice, om jeg mÃ¥tte returnere pÃ¥ 1 returlabel, selvom det var 2 ordrenr. Hurtigt svar og det var fint at det blev pakket i samme returpakke, bare det lÃ¥ separat i pakken. God service😊
Skal jeg sige en lille ting, mÃ¥ jeg give svigerfar ret, at det er svÊrt at se og Êndre stÞrrelse, nÃ¥r man klikker ind pÃ¥ tÞjet og handler fra Smartphone😅😊 det kunne mÃ¥ske gÞres tydeligere🙏

2023幎12月27日

by Green Cotton からの回答

Mange tak Mie for dine flotte anmeldelse :-)
Det glÊder mig at hÞre at du har haft en god oplevelse med kundeservice, vi bestrÊber os på at give den bedste service muligt.
Jeg tager din kritik af webshoppens stÞrrelse-valg til efterretning og giver beskeden videre til webshop-teamet, måske det kan Êndres til det bedre :-)

Fantastisk tÞj i god kvalitet

Fantastisk tÞj i god kvalitet! Hurtig levering og god service, meget nemt at finde rundt på hjemmesiden. TÞjet holder i lang tid og er bare lÊkkert! Jeg er en trofast kunde hos bygreencotton.dk

2024幎1月17日

by Green Cotton からの回答

Tak Pamela for din fine anmeldelse :-)
Du kan tro det glÊder os at hÞre at du er glad for vores produkter og kvaliteten.
Dejligt at du finder vores nye hjemmeside nem at navigere på,
-vi ser frem til flere ordrer fra dig <3

Virkelig god oplevelse - kan kun anbefales 🀩

Jeg havde fået en body i barselsgave, hvor jeg var vild med farven. Bestilte nogle bodyer hjemme i samme farve (troede jeg), men da jeg åbnede pakken, vidste det sig, at det ikke var den rigtige farve desvÊrre. Heldigvis var der gratis returseddel med, så jeg kunne sende den tilbage.

EfterfÞlgende skrev jeg til kundeservice, for at hÞrer om de kunne vÊre behjÊlpelige med at finde farven og den body.
Anne fra kundeservice var virkelig sÞd, og ville geren hjÊlpe. Efter et par mails, havde vi fundet frem til farven, som desvÊrre var udgået på hjemmesiden. Men fik et par links, til nogle andre hjemmesider, som havde prÊcis den body jeg sÞgte.
Det kalder jeg virkelig god service 🀩👌🏻
Tak for hjÊlpen, og dejligt med en medsendt returlabel 🙏🏻

by Green Cotton からの回答

Mange tak Bente for de sÞde ord og den flotte anmeldelse :-)
Det lyder til at du har fået god service -det er skÞnt at hÞre.
Det er så dejligt når det lykkes at finde frem til varer også selvom det er udsolgt på egen side- godt at det lykkes at finde frem til den helt rigtige farve body :-)

Ottima qualità

Era da tempo che vedevo i vostri prodotti Ú mi sono piaciuti da subito il materiale Ú ottimo..

by Green Cotton からの回答

Mange tak Maria for din positive anmeldelse.
Det glÊder os at hÞre at du synes godt om kvaliteten af vores produkter :-)
-vi arbejder altid på at kunne levere de bedste produkter vi kan, til vores kunder.
Grazie mille Maria per la tua recensione positiva.
Siamo felici di sapere che apprezzi la qualità dei nostri prodotti :-)
-lavoriamo sempre per fornire i migliori prodotti possibili ai nostri clienti.

Kan bestemt anbefales

FÞrste gang jeg har handlet på hjemmesiden. God oplevelse og tÞj i lÊkker kvalitet. Blev leveret hurtigt trods det blev bestilt i december
MÃ¥ned. Ikke sidste gang jeg handler her.

2024幎1月4日

by Green Cotton からの回答

Tak for din dejlige anmeldelse Malene Camilla, det er dejligt for os at hÞre at du er tilfreds med kvaliteten af de produkter vi laver.
-vi bestrÊber os på at levere så hurtigt som muligt, også i travle perioder.
Vi ser frem til at handle med dig igen :-)

Hurtig forsendelse

2023幎12月20日

by Green Cotton からの回答

Tak Helle for din positive feedback, det betyder meget for os at du giver dig tid til at give os en anmeldelse :-)
-dejligt at din forsendelse kom hurtigt og planmÊssigt frem til dig :-)

Altid gode produkter og hurtig

Altid gode produkter og hurtig levering. Et af mine yndlings mÊrker.

2023幎12月7日

by Green Cotton からの回答

Tak Anne for din dejlige og positive anmeldelse :-)
Du kan tro at det glÊder os at hÞre at vi er et af dine yndlings mÊrker, det betyder meget for os at vi rammer plet hos dig!

Fantastisk kvalitet

Fik tilsendt et godt tilbud. Nemt at bestille.
Supergode varer.

2023幎12月1日

by Green Cotton からの回答

Tak for din positive feedback og anmeldelse Inge.
Det betyder meget for os at du er tilfreds med kvalitet og vores brugervenlige webshop :-)

Hurtig levering af lÊkre

Hurtig levering af lÊkre kvalitetsvarer. Det helt tynde uld er så skÞnt at have under tÞjet.

2023幎11月29日

by Green Cotton からの回答

Tak for din positive anmeldelse Betina :-)
Det betyder meget for os at du er tilfreds.
Den tynde, lÊkre uld, er som du skriver, helt perfekt som inderste lag, isÊr her i de kolde måneder :-)

Herhjemme elsker vi bÞrnetÞj fra By

Herhjemme elsker vi bÞrnetÞj fra By Green Cotton. Jeg shopper mest på tilbud, da tÞjet er en anelse dyrt. Til gengÊld er det super lÊkkert bÞrnetÞj i rigtig god kvalitet.
Varerne sendes hurtig og vi har aldrig oplevet nogle problemer.

2023幎12月5日

by Green Cotton からの回答

Tak for din flotte og positive anmeldelse Anne-Mette
Hvor er det dejligt at hÞre at du er glad for de produkter vi laver :-)
-og hvem er ikke fan af gode tilbud ;-)

LÊkkert kvalitets bÞrnetÞj

LÊkkert kvalitets bÞrnetÞj. Rigtig god kundeservice der svare med det samme.

2023幎11月23日

by Green Cotton からの回答

Mange tak for de 5 stjerner og de rosende ord Anna, det betyder meget for os at du er glad og tilfreds med både service og kvalitet :)

KvalitetstÞj til gode priser

KvalitetstÞj til gode priser. Altid hurtig levering. Jeg shopper nÊsten alt vores bÞrnetÞj her.

2023幎11月16日

by Green Cotton からの回答

Hvor dejligt at hÞre at du shopper stÞrstedelen af jeres bÞrnetÞj hos os, og at du er tilfreds med både kvalitet og levering, det glÊder os at hÞre :-)

Mega lÊkre produkter til en fair pris

Mega lÊkre produkter til en fair pris. PÊnt og forsvarligt pakket og hurtig levering. Alt i orden ❀

2023幎11月21日

by Green Cotton からの回答

Mange tak for den positive anmeldelse :-)
Vi vÊrdsÊtter at du er glad og tilfreds med både produkter, levering og pris :-)

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。