レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Hurtigt levering for under 24 timer efter bestilling og pakken kunne hentes. Var pakket og klar pÃ¥ en halv time. Og tÞjet er god kvalitet som ikke krymper meget og holder pasformen. Godt udvalg sÃ¥ m... もっず芋る

䌁業が回答したした

Det er rett og slett umulig Ã¥ fÃ¥ byttet eller returnert varer hos store drenge. Det tar svÊrt lang tid til returen blir behandlet og dersom den har fÃ¥tt hard medfart i posten er det ikke store drenge... もっず芋る

Hurtig levering. Jeg bestilte varerne om lÞrdagen og kunne afhente min pakke om tirsdagen. Jeg bestilte diabetes strÞmper i str. 49- 52 og de passer perfekt til mandens stÞrrelse 47 brede fod m... もっず芋る

䌁業が回答したした

Helt fantastisk hurtig. God service. God kvalitet. Anbefales i den grad! Bestilte sÞndag, fik leveret tirsdag. Jeg havde mÃ¥lt forkert og bestilte samme dag i anden stÞrrelse. Fik leveret onsdag - dag... もっず芋る

䌁業情報

1. 玳士衣料店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

StoreDrenge.dk leverer tÞj i store stÞrrelser direkte hjem til dig. Smart og lÊkker tÞj til hverdag, fritid, arbejde og fest. Xxxl tÞj i sportstÞj, t-shirt, bukser, jeans og meget mere.

4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

142件のレビュヌ

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Hurtigt levering for under 24 timer

Hurtigt levering for under 24 timer efter bestilling og pakken kunne hentes. Var pakket og klar på en halv time.
Og tÞjet er god kvalitet som ikke krymper meget og holder pasformen.
Godt udvalg så min mand har et godt udvalg. Vil klart anbefale dem videre!

2026幎5月5日

Hej Tina

Tak for din anmeldelse. Den er vi glade for, at du har taget dig tid til at skrive. :-)

Vi er glade for, at fragtfirmaet også har gjort deres, så pakken kunne komme hurtigt frem.

Glad og tilfreds kunde

Jeg har handlet hos StoreDrenge adskillige gange efterhånden og de er altid hurtige til at sende, og de sender det rigtige, altså det man har bestilt :)

Nu her står jeg og skal sende en jakke tilbage, som er for stor, og derfor var jeg inde på deres hjemmeside for lige at checke, hvordan man gÞr. Der ser jeg så, at de har 30 dages returret, hvilket er over dobbelt så lang tid, som loven krÊver. Det, synes jeg, er klasse!

Så tÊnkte jeg: Nu må jeg altså tage mig sammen og så få skrevet en positiv anmeldelse af dem på Trustpilot. Det er hermed gjort!

2026幎3月20日

Hej Henrik

Tusind tak for din anmeldelse, som vi er glade for, at du har taget dig tid til at skrive. :-)

Det betyder meget for os, at kunder har lyst til at vende tilbage igen og igen.

På gensyn i vores webshop nÊste gang behovet og lysten til nyt tÞj opstår. :-)

Rigtig god lÞrdag.

Jeg er yderst tilfreds..

Har handlet for fÞrste gang hos StoreDrenge og må sige at jeg er yderst tilfreds. 2 dage fra bestilling til jeg modtager varen. Alt passer som det skal og tÞjet er i en rigtig god kvalitet.
Det er ikke sidste gang jeg handler hos StoreDrenge.
I har fået jer en ny kunde..
Tak!!!

2025幎10月24日

Hej Claus

Tusind tak for din positive anmeldelse, som vi er glade for, at du har taget dig tid til at skrive.

Vi glÊder os over, at du er tilfreds med kvalitet, varerne og leveringen.

Vi ser frem til, at du kigger forbi en anden god gang igen.

Rigtig god dag.

Mvh. Arvid, StoreDrenge.dk

det kan godt vÊre i hedder storedrenge

det kan godt vÊre i hedder storedrenge men langsom er i bestemt ikke da. bestilte og igen ved 19 tiden modtog jeg en email på at varen var sendt.. bare blive ved i gÞr det godt..

2025幎4月30日

Hej Jens

Tak for at du handler hos endnu en gang. Og ja - vi prÞver at vÊre hurtige, selvom vi hedder StoreDrenge.dk. :-)

Vi er glade for din positive anmeldelse og ikke mindst at du har tage dig tid til at skrive anmeldelsen.

Vi Þnsker en god dag.

Sikke en fantastisk service ⭐⭐⭐⭐⭐

Sikke en fantastisk service ⭐⭐⭐⭐⭐

Havde lavet en kÊmpe brÞler i min ordre,sendte mail & det blev rettet med det samme & havde pakken dagen efter..
Det er bestemt ikke sidste gang der bliver bestilt noget derfra.
Må I alle have en fantastisk jul🎄
Lisbeth Bodenwald-Hansen

2024幎12月3日

Hej Lisbeth

Tusind tak for din positive anmeldelse, som er god at varme sig på, i en lidt rå kold december.

Det var godt du fangede brÞleren i din ordre hurtigt, for så kunne vi netop nå at få din ordre rettet til, fÞr den blev sendt. Og den hurtig levering, der sender vi en tak videre til fragtfirmaet, som også var hurtige.

Tak og ligeledes en rigtig glÊdelig jul til dig og dine.

Mvh. Arvid, StoreDrenge.dk

Vare i god kvalitet og retur uden

Vare i god kvalitet og retur uden problemer.

2024幎11月15日

Hej Anne-Mette

Tak for den positive anmeldelse og ikke mindst, at du synes det er nogle gode produkter. :-)

Derudover, er det rart når fragten og retur er uden problemer.

Mvh. Arvid, StoreDrenge.dk

Hurtig levering. God kvalitet for pengene.

Hurtig levering.
Jeg bestilte varerne om lÞrdagen og kunne afhente min pakke om tirsdagen.
Jeg bestilte diabetes strÞmper i str. 49- 52 og de passer perfekt til mandens stÞrrelse 47 brede fod med hÞj vrist. Skaftet på strÞmperne er blÞdt og lÞst. Han siger, at de fÞles meget behagelige at have på.

Som altid leverer Store Drenge varen.

Det bliver et sikkert julegavehit!

2024幎11月19日

Hej Marianne

Din ros af strÞmperne kan vi ikke tage kreditten for, men vi kan sende den videre til producenten.

Vi er selvfÞlgelig glade for, at vi i samarbejde med fragtfirmaet kunne få din bestilling hurtigt afsendt og omdelt.

På gensyn i vores webshop nÊste gang behovet og lysten til nyt tÞj er tilstede. :-)

Rigtig god lÞrdag.

Arvid, StoreDrenge.dk

Mail til storedrenge.dk fungerer tilsyneladende ikke

Mail til storedrenge.dk fungerer tilsyneladende ikke, da mail af 9/9 24 og 23/9 24 om nikkel i relation til kÞbte seler ikke besvares.
Skuffende at der ikke besvares.

2024幎9月9日

Hej Marianne

Tak for din anmeldelse og fordi du har taget dig tid til at skrive den.

At du ikke har fået svar på din henvendelse skyldes ene og alene en fejl fra min side. Det undskylder jeg!

Din e-mail henvendelse er nu besvaret og vi ser frem til at hÞre tilbage fra dig.

Med venlig hilsen,
Arvid, StoreDrenge.dk

Helt fantastisk personlig service på

Helt fantastisk personlig service pÃ¥ nettet, fik hjÊlp til at vÊlge stÞrrelse pÃ¥ min nye habbitjakke/blazer pga jeg var i tvivl om stÞrrelsesangivelserne iforhold til hvad jeg bruger i andet tÞj😀

Har handlet her flere gange hurtig levering og service i top, ikke sidste gang jeg handler her 😉

Mvh
Marc Luther

2024幎10月4日

Hej Marc

Tak for din anmeldelse og at du har taget dig tid til at skrive den.

Vi har skrevet sammen om kÞbet på mail også, og jeg håber du stadig er tilfreds med blazerjakken!

Når behovet om nyt tÞj igen er der, så håber vi, at vi kan leve om til dine tidligere oplevelser.

Mvh. Arvid, StoreDrenge.dk

tror på forsendelsen er pakket og sendt

tror på forsendelsen er pakket og sendt hurtig men fik aldrig besked om at jeg kunne hente pakken i pakkeshop

2024幎10月1日

Hej L. R.

Tak for din anmeldelse, som vi er glade for, at du har taget dig tid til at skrive.

Din bestilling blev afsendt samme dag, som du bestilte hos os.

Det er rigtig Êrgerligt, hvis du ikke har fået besked fra GLS om at du kunne hente pakken.
Hvis det er muligt, så angiv gerne mobilnummer på din bestilling, når du handler online, for så får du en SMS når pakken er klar til afhentning.
Hvis du "kun" får besked pr. mail, så er der en risiko for, at disse mails sorteres fra som spam og det kan måske vÊre tilfÊldet her.

Kontakt os gerne 2-3 dage efter vi givet besked om at din ordre er afsendt, hvis du ikke har hÞrt fra GLS (eller Postnord), og så hjÊlper vi gerne med spore pakken.

PÃ¥ gensyn i vores webshop en anden god gang.

Fejl på fejl

Jeg er meget utilfreds med jeres hÃ¥ndtering af min bestilling. FÞrste gang jeg bestiller nogle ÊrmelÞse bluser hos jer sender I nogle der ikke svarer str pÃ¥ de sidste jeg bestilte . Dette indrÞmmer i og jeg sender dem retur og gÞr det meget klart at jeg ikke vil modtage nogle nye bluser hvis de ikke er tilsvarende i str som dem jeg tidligere have bestilt og jeg have endda sent den gamle bluse med fÃ¥r at I kunne samlinge dem sÃ¥ jeg ikke endnu engang fik en forkert str. Men men om jeg sÃ¥ ikke modtager en ny forsendelse med bluser der igen ikke svarer I str det er under alt kritik. Nu vi de have at jeg endnu engang sender tilbage tros jeg har gjort det klart for dem at der er langt fra jeg til pakkeshop . De er ubehÞvlet i deres svar til mig der er absolut ingen sevices nÃ¥r det er dem der har gjort sÃ¥ mange fejl 😒

2024幎8月1日

Hurtigste levering

Hurtigste levering! Jeg bestilte varerne kl 16 tirsdag, en time efter var pakken sendt og jeg hentede i pakkeboks dagen efter
 Det var mere og hurtigere end forventet, tak for det.

2024幎6月18日

Hej Sanne

Tak for din positive anmeldelse.

Vi er glade for, at vi kunne nå at få din bestilling med, den dag du havde bestilt og samtidig så skal vi dele rosen med fragtfirmaet, som har sÞrget for, at pakken er blevet omdelt, hverdagen efter vi har afsendt.

Vi håber, at vi i samarbejde med fragtfirmaet, kan give dig en ny god oplevelse, nÊste gang din vej bringer dig forbi for webshop.

Vi Þnsker en rigtig god sommer.

Kvalliteten er vÊk

Har vÊret glad for at kÞbe deres tanktop i flere år. Men bliver nået skuffet når man bestille samme tanktop men kvalliteten er blevet så dårlig at jeg må sende dem retur. tÊnker jeg lige har spildt 100 kr i fragt på at finde ud af jeg ikke kan handle ved jer mere.
De t-shirt jeg kÞbte var heller ikke gode kvallitet. TÊnker jeg må finde et andet sted at handle...Þv

2024幎6月12日

Hej BjÞrn

Tak for din anmeldelse, den er glade for at du har taget dig tid til at skrive.

Vi er også glade for, at du igennem årene har lagt +10 bestillinger hos os, så heldigvis har du vÊret tilfreds med os igennem en rigtig lang periode. Tak for det.

De T-shirts du har bestilt (tank-toppe, ÊrmelÞse T-shirts og almindelige T-shirts) produceres i hver deres kvaliteter, hvor Tank-toppen produceres i den lettest/tyndeste kvalitet, den ÊrmelÞse i lidt kraftigere kvalitet og T-shirten i den mest kraftige kvalitet af de 3 modeller.

Jeg kan ikke ud fra din anmeldelse vurdere om det kan vÊre medvirkende til, at du oplever kvaliteterne forskelligt, men skriv gerne til os på info@storedrenge.dk, hvis du Þnsker en dialog.

Når vi modtager din returforsendelse og du returnerer hele din ordre, så vil du få din fragt retur, for at have fået varen tilsendt, så det vil koste dig 49,- kr. i fragt og det vil koste StoreDrenge.dk 49,- kr. i fragt.

Vi håber selvfÞlgelig, at du vil handle hos os igen en anden god gang, men hvis du Þnsker at handle hos en af vores gode kollegaer, så håber vi, at du bliver godt tilfreds der.

Rigtig god sommer.

Glad kunde

Jeg er ny kunde og har handlet der 2 gange inden for den sidste måned. Rimelige priser, så jeg kan jo kun vÊre tilfreds. Ens ting bliver pakket hurtigt og bliver leveret hurtigt. Kun ros her fra. :)

2024幎5月12日

Hej Ida

Tusind tak for, at du har taget dig tid til at skrive en positiv anmeldelse. :-)

På gensyn i vores webshop en anden god gang, når behovet igen er der.

Rigtig god dag.

Mvh. Arvid, StoreDrenge.dk

Jeg har tidligere vÊret glad for

Jeg har tidligere vÊret glad for storedrenge- de sender rigtig hurtigt varen frem, men 50 kr for at sende en vare jeg har kÞbt til 180 kr,- retur er simpelthen ikke okay.. specielt når jeg har fulgt deres stÞrrelsesguide og de så overhoved ikke passer...

2024幎5月7日

Hej Metin

Vi er selvfÞlgelig også glade for, at du har vÊret glade for os, og vi håber du kan blive det igen. :-)

Nu har du ikke taget kontakt til os direkte, så jeg har kun de informationer du har skrevet her, men jeg kan se, at der er to stÞrrelser til forskel mellem det tidligere kÞb og det nuvÊrende kÞb.

Hvis du derfor stadig passer dit forrige kÞb, så kan denne forskel, vÊre grunden til, at de ikke passer i stÞrrelsen.

Du er velkommen til kontakte os på info@storedrenge.dk, således at vi kan hjÊlpe dig.

Hos StoreDrenge.dk betaler kunden fragten for at sende en eller flere vare retur og StoreDrenge.dk betaler for at sende nye stÞrrelser retur til kunden.

Fragtfirmaerne udregner fragtprisen efter vÊgt og ikke ikke prisen på varen, så der er desvÊrre ikke en sammenhÊng mellem varens pris og fragten.

Vi ser frem til at hÞre nÊrmere fra dig, således at vi kan hjÊlpe med at få styr på stÞrrelsen.

Vi Þnsker en god dag.

Anbefales varmt.

Jeg har handlet hos StoreDrenge flere gange. Altid hurtig levering og nemt at sende tÞjet retur, hvis det ikke passer.

2024幎4月30日

Hej Evy

På gensyn i vores webshop en anden god gang, når behovet igen er der.

God weekend.

Hurtig og god service

Bestilte en jakke til min sÞn fÞr jul, og fik den kort tid efter. DesvÊrre havde jeg bestilt jakken i en forkert stÞrrelse, hvorefter jeg sendte den retur og blot 3 dage efter, havde jeg modtaget den i ny stÞrrelse. Så har kun positivt at sige om denne hjemmeside. Hurtig ekspedering og god service.

2024幎1月2日

Hej Linda

Tak for den positive anmeldelse.
Vi er rigtig glad for, at alt fra kÞb, levering og ombytning er forlÞbet som det skulle. Derfor også en tak videre til fragtfirmaet. :-)

Godt nytår.

SUPER Webshop og SUPER betjening

Jeg bestilte et 'Sort stofbÊlte' med et såkaldt pladespÊnde som jeg HAR set fÞr, to dage efter havde jeg det og glÊdede mig, MEN jeg kunne ikke få spÊndet til at fungere. skrev en mail angående noget 'teknisk support' til at få bÊltet til at kunne lukke. Der gik måske 10 min. efter afsendelse, så ringede indehaveren af bixen Arvid Kristiansen han fandt et bÊlte magen til og han fortalte og jeg gjorde det samme og jeg kunne stadig ikke få lukningen til at holde OG det kunne han heller ikke ;-) så sagde han med det strax at jeg kunne få pengene refunderet, eller hvis jeg kunne finde et andet bÊlte i samme pris-nabolag. Han foreslog et andet stofbÊlte med alm. spÊnde, som han guidede mig til på hjemmesiden, som jeg kunne få tilsendt kvit og frit og smide det andet vÊk. jeg sagde ja til de bÊlte han foreslog. ???hvornår fik jeg det så med posten DAGEN EFTER'. Det er fan'me den bedste og hurtigste service jeg nogensinde har oplevet fra en webshop og Arvid Kristiansen er en sÞd fyr og det virkede som om vi havde den samme form for humor. TAK TAK TAK

2023幎9月14日

Hej Hans JÞrgen

Tak for den positive anmeldelse og ikke mindst er det godt at hÞre, at vi fik lÞst fejlen hurtigt og du er tilfreds med vores betjening af dig og din ordre. :-)
Samtidig en tak til Postnord, for at de var hurtige med pakken.

God weekend og på gensyn i vores webshop, når behovet igen opstår.

Mvh. Arvid, StoreDrenge.dk

Quick service er deres motto.

Quick service er deres motto.
Intet er for småt til at de gider svare dig. Fint udvalg og god kvalitet. 6 ud af 5 stjerner 😇

2023幎9月11日

Hej Ulla

Tak for den positive anmeldelse og ikke mindst er det godt at hÞre, at du har kunne bruge vores svar, samt at du finder udvalget og kvaliten af tÞjet godt.. :-)

Fantastiske produkter og hurtig

Fantastiske produkter og hurtig levering. En fornÞjelse at handle på deres webshop. Men returnering er noget ged og koster dig yderligere, så man skal vÊre sikker på sin stÞrrelse

2023幎9月6日

Hej Daniel

Tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for, at du har taget dig tid til at lave den.

Vi er selvfÞlgelig glade for, at du er tilfreds med såvel produkterne samt en hurtig levering. Den hurtige levering har GLS eller Postnord stået for, så også en tak til dem.

Jeg kan ikke se hvad du har handlet alene ud fra navnet "Daniel", men hvis du har handlet for 800,- kr. er der fri fragt på levering til et afhentningssted.

Men det er helt korrekt, at du som kunde selv betaler returfragten, som man også gÞr hos rigtig mange andre tÞjbutikker, men samtidig så betaler StoreDrenge.dk for at fremsende den eller de nye stÞrrelser til dig, som du Þnsker at ombytte til.

Og helt generelt vedr. fragt, så koster det desvÊrre fragt at sende varerne og vi har ikke indregnet, ombytningsfragt i vores priser, da tilbagevendende kunder, dermed kommer til at betale en hÞjere pris for varerne, end de burde, når de kender deres stÞrrelse og model og ikke har brug for at ombytte.

Vi Þnsker et rigtig godt efterår og på gensyn i vores webshop når behovet for lidt nyt tÞj igen er tilstede. :-)

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。