Denne anmeldelse er af det nye bylivet. Billedet stemmer ikke overens med den vare jeg modtog. Derudover betaler man for returnering, hvilket er øv, og går at man tøver med at bestille derfra igen.
レビュアーのコメントを見てみましょう
Rigtig god shop, man kan sagtens gøre et kup derinde med deres tilbud. Super sød kundeservice også, når man lige får kløjset i det med returnering. 5/5 herfra, eneste lille forbedring kunne være... もっと見る
企業が回答しました
Siden min søn blev født i november 2019 har jeg ledt efter højtaljede jeans, der kunne passe min “nye” morkrop. Jeg bestilte to par Noisy May Callie bukser fra ByHusted og med deres fantastiske og spe... もっと見る
企業が回答しました
Super fine varer, og sindssyg god service! Sofie fra ByHusted gav mig den bedst mulige service, i forbindelse med at gls havde lavet problemer. Kan helt sikkert anbefale, at shoppe her, og kommer h... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
By Husted er et unikt, moderne og personligt brand, som med små og anderledes detaljer afspejler nutidens trends. Vi arbejder hver dag sammen på nøje at udvælge og udskifte vores produkter, så de hele tiden passer til hverdagens krav til stil og mode.
Nupark 51, 7500, Holstebro, デンマーク
- info@byhusted.dk
- byhusted.dk

Dejlig oplevelse
SKØN kundeservice, hurtig levering & gode beskrivelser. Det er bare iorden ! Det er ikke sidste gang jeg køber hos dem.<3

Byhusted からの回答
Super service, hurtigt tilbagemelding omkring str.
Kan varmt anbefales af købe hos Byhusted.

Byhusted からの回答
Langsom returnering og besværligt at…
Langsom returnering og besværligt at der ikke følger returseddel osv. med. Ærgerligt når levering egentlig foregik hurtigt og nemt.

Kan klart anbefale Byhusted
Super lækkert tøj, hurtig levering og god service! Kan klart anbefale Byhusted.

Byhusted からの回答
Jeg bestilte tøj torsdag middag og…
Jeg bestilte tøj torsdag middag og modtog min ordre fredag morgen. Sikken service🤩 Derudover lækre produkter.... Kan varmt anbefales!

SÅ glad og tilfreds
Kære ByHusted, jeg lagde min første ordre hos jer tirsdag eftermiddag, og har modtaget mine varer i dag (torsdag), og jeg er SÅ glad og tilfreds, blev glædeligt overrasket over de søde beskeder fra Cecilie. Jeg kan kun anbefale jer til andre.
I klarer det alle så godt

Vildt god service
Vildt god service. Bestilte kl. 12:40 og varen var allerede klar til afhentning 12:52. Kan klart anbefales:)

Byhusted からの回答
Hjemmelevering sker ikke som bestilt i gennem GLS, selv om der var en hjemme .
Service fra butikken er bare i top . Men deres distributør GLS har ikke levet op til forventet . Jeg havde bestilt hjemmelevering, men fik bare en sms om at man havde forsøgt levering . De sidste to gange jeg har fået fra webshoppen har der været denne besked, og der har været en hjemme begge gange men ingen GLS levering . Øv .

Byhusted からの回答
Meget hurtig og god service
Meget hurtig og god service. Virkelig søde medarbejdere, der var nemmer at komme i kontakt med!

Byhusted からの回答
Fantastisk service hver gang og gode…
Fantastisk service hver gang og gode priser. Jeg er fuldt ud tilfreds med kommunikationen uanset om det gælder en reklamation eller en returforsendelse. 5 stjerner her fra! 😄

Byhusted からの回答
Bløde bukser med dybe lommer
Glimrende service. Fandt et par hyggebukser på tilbud Black Friday. De kom rigtig hurtigt, og de er lækre og bløde at have på. Og med dybe lommer, så jeg ikke taber min telefon hele tiden.

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。