レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Har en 3 fold sofa, som har vÊret hÞjt elsket, og brugt af nu 3 bÞrn. Men betrÊkket er efterhÃ¥nden slidt og plettet. Jeg ville Þnske, at det var muligt, at kÞbe et nyt betrÊk, ligesom man kan det, hos... もっず芋る

䌁業が回答したした

LÊkkert design og super kvalitet. Har bÃ¥de foldemadras og kids chair og begge dele bliver brugt flittigt. MÞblerne har mange anvendelsesmuligheder og holder virkelig godt - efter 8 Ã¥rs leg og tumlen... もっず芋る

Hele familien elsker vores KK 3 Fold madras fra by KlipKlap. Siden pigerne var smÃ¥ er der blevet tumlet, leget og hygget pÃ¥ den. Madrassen er vokset med bÞrnene, og har vÊret inventar pÃ¥ bÃ¥de bÞrnevÊ... もっず芋る

Har kÞbt hos byklipklap flere gange, senest fik jeg fantastisk service af Anne over Instragram. Vi er super glade for vores KK3 fold sofa, 4 fold single og nu glÊder vi os til modtage en babynest til... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 子䟛甚家具店

圓該䌁業による蚘述

Skabt ud fra en filosofi om, at mÞbler får et lÊngere liv, når de opfordrer til en multifunktionel måde at leve på, fÞlger vores multifunktionelle madrasser med dig igennem et helt liv.

4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

58件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Det startede med en KK 3 Fold Sofa

Det startede med en KK 3 Fold Sofa, som jeg hurtigt fandt ud af kunne alt muligt leg og tumlen med min 2 årige datter. Hun er nu 6 og vi folder den stadig ugentligt ud for pt at Þve at gå i bro eller bygge hule. Vi har senerehen erhvervet os stolene til pigerne, som jeg var lidt skeptisk overfor ifht pletter, men farverne Brown og Sand har gjort det godt.

2023幎11月6日

Value for money

Vi har haft ByKlipKlap foldbare madrasser i en årrÊkke og er imponerer af den forsat fasthed i skummet, i kvaliteten af stoffet som er både slidstÊrk og snusafvisende og i den funktion som har givet anledning til mange forskellige lege og hyggestunder.

2023幎8月7日

Hele familien elsker vores KK 3 Fold

Hele familien elsker vores KK 3 Fold madras fra by KlipKlap. Siden pigerne var små er der blevet tumlet, leget og hygget på den. Madrassen er vokset med bÞrnene, og har vÊret inventar på både bÞrnevÊrelset, i stuen, i gÊstevÊrelset og i shelteret. Det betyder meget at den er af lÊkker kvalitet og at den pÊn at se på.
Jeg kan varmt anbefale by KlipKlaps produkter👏

2023幎9月3日
自発的なレビュヌ

Folde mÞbler med mange anvendelser

hurtig og nem levering af folde madrasser. Vores fÞrste KK 4 fold kÞbte vi for 12 år siden, den er blevet brugt flittigt og er fortsat i brug, selv med teenage bÞrn i huset. Vi har sidenhen kÞbt 3 fold madrassen, til overnattende kammerater.

2023幎6月1日

Hej Signe,
Vi glÊder os over at vores kunder bruger tid pÃ¥ at give os feedback - bÃ¥de ris og ros. Vi takker for din anmeldelse her pÃ¥ Trustpilot 😊

Fantastisk kvalitet

Fantastisk kvalitet! Vi bruger vores 3-folds madras hver dag, til både store og små. Vi er så glade for vi valgte by KlipKlap, da kvalitet er i top!

Hej Maria,
Katrine

Bedste anbefalinger til madras og kids chair

Kan kun anbefale madras og kids chair fra byKlipKlap. Vi har haft en 3fold madras i snart 14 år - lige siden vores bÞrn blev fÞdt - og vi har glÊde af den endnu. BÞrnene har tumlet på den, de har ligget på den og set fjernsyn, de har siddet på den med vennerne og spillet FIFA, de har sovet på den i sovevÊrelset, når de ikke ville sove i deres egen seng på deres eget vÊrelse. Stolene har de siddet på, kravlet på, taget på hovedet og meget andet. Stolene er nu givet videre som dåbsgaver til nye små bÞrn, de kan have glÊde af dem. Både stole og madras har holdt facon og udseende i alle årene, og jeg giver produkterne mine bedste anbefalinger.

Hej Susanne,

Vores bedste kÞb!

Vi har både den store og lille 3 fold og har haft dem i 10-11 år nu siden vi fik vores fÞrste barn. Det er mÞbler vi aldrig skiller os af med og som vores bÞrn stadig bruger dagligt stadig - om de er 0 år eller 10år. Også ideel til gÊster og tv hygge, tumle og gymnastik og huler.
Efter 10 Ã¥r stÃ¥r vores stadig super pÊn sÃ¥ kvaliteten er helt utrolig i top
. NÊste kÞb bliver klip klap 3fold sofa / stÃ¥r hÞjt pÃ¥ Þnskelisten.

Hej Camilla,

Skuffende oplevelse

Den By Klipklap 3 fold madras vi har kÞbt er så hård at ingen af vores gÊster hverken voksne eller bÞrn kan sove på den. På Byklipklaps hjemmeside anbefaler de 3 fold madrassen som gÊstemadras, hvilket er meget misvisende

Madrassen er voldsom dyr og vi tÊnkte at der nok var sammenhÊng mellem pris og kvalitet, men hold fast hvor blev vi snydt. Alle gÊster der har forsÞgt at sove på madrassen har sovet helt elendigt. Ingen har kunne sove på den en hel nat.

Jeg kontakter derfor byklipklap for at reklamere. De skriver tilbage at madrassen skal have en topmadras ovenpå for at vÊre komfortabel. Det glemmer de bare at oplyse på deres hjemmeside. Hele idéen med en foldemadras går ligesom af hvis der skal en topmadras ovenpå inden brug.
Byklipklap vÊlger ikke at hjÊlpe os med reklamationen hvilket er virkelig dårlig service. Deres vare lever slet ikke op til det lovede.

Svar til by Klipklaps svar på min anmeldelse:
På jeres hjemmeside informerer i ikke om at madrassen kun kan bruges som gÊsteseng med en topmadras ovenpå. Det er meget vÊsentlig viden i undlader at skrive og jeg tror mange ville fravÊlge at kÞbe den hvis i oplyste det som det er.
I henviser heller ikke til softmodellen i tilfÊlde af at man Þnsker at bruge madrassen som gÊsteseng i lÊngere tid. Den information kommer i blot med her på trustpilot som svar på min anmeldelse, men det kan jeg jo ikke bruge til noget nu.

Luxoliving som jeg har kÞbt madrassen igennem skrev til mig at de kontaktede jer her til morgen omkring reklamationen hvor i efter sigende afviste reklamationen.
Det går jeg ud fra er rigtigt?
Hvis i derimod har indvilget i at acceptere en efterfÞlgende reklamation fra luxoliving så er situationen selvfÞlgelig en anden. I så fald må i meget gerne informere mig om det.
Selvom jeg har kÞbt varen hos luxoliving har i som producent et stort ansvar for den meget tydelige misinformation.

2023幎8月22日

Hej Camilla,

KK 3 fold er en af vores mest solgte madrasser, så vi beklager naturligvis din oplevelse med vores produkt.

På vores hjemmeside og via. vores kundeservice henviser vi til at madrassen foruden at vÊre et multimÞbel, også kan bruges som gÊsteseng. Både af hensyn til komforten og hygiejne anbefales en tynd topmadras på toppen, så overnattende gÊster får en god nats sÞvn.

Ønsker man yderligere komfort, og skal bruge madrassen til flere overnatninger, sÃ¥ anbefales det at kÞbe en af de madrasser der hedder soft. PÃ¥ disse varianter er komforten hÞjere, da der er et toplag af memory foam som gÞr sidde- og liggekomforten ekstra god.

Hvis der ikke er en fejl på produktet, er det i dette tilfÊlde forhandleren du skal henvende dig til i forbindelse med en eventuel fortrydelsesret. Rent praktisk har vi ikke mulighed for at gÞre noget, når du ikke har handlet med os, da det er en sag mellem dig og den butik, hvor du har kÞbt produktet.

Vi hÃ¥ber at I derhjemme finder en god lÞsning pÃ¥ det, sÃ¥ jeres nye madras bliver brugt til mange timers bÃ¥de leg og overnatning – det er det der har vÊret intentionen med produktet herfra.

Mvh Katrine

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。