Bysonnenschein レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har handlet hos bysonnenschein mange gange. Det er min yndlings webshop. Der forhandles en masse lÊkkert garn, samt tilbehÞr! Udover det findes der de fineste hÊkleopskrifter, som er sÃ¥ gennemf... もっず芋る

I’m giving three stars because the pattern missed out on some instructions for crocheting. I have been crocheting since a little girl so could figure out what to do next in the parts that the instruct... もっず芋る

Bedste oplevelse pÃ¥ hjemmesiden. Christine er super venlig og mega dygtig. Hendes opskrifter er nemme at fÞlge med og du ender med en masterpiece por trods af du er ny begynder. Hendes varer er af god... もっず芋る

䌁業情報

1. 手芞甚品店

圓該䌁業による蚘述

Unikke opskrifter på de sÞdeste hÊklede figurer til alle verdens små vidundere. Find alt hvad du har brug for til dit nÊste hÊkle- eller strikkeprojekt

優良

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 9ä»¶

レビュヌを曞く

Nemme flotte opskrifter :) og helt

Nemme flotte opskrifter :) og helt igennem skÞn person, som også kigger med når man tagger hende i det produkt man har lavet. Kan varmt anbefale Bysonnenschein :)

2022幎4月12日

Tusind, tusind tak Gina🙏🏌🥰 Det varmer mit hjerte at hÞre❀

Helt igennem en positiv oplevelse

Helt igennem en positiv oplevelse. Ukompliceret handel, gode og fyldestgÞrende opskrifter. Tak

2022幎4月12日

Bysonnenschein からの回答

Tusind tak🥰❀ Det er jeg virkelig glad for at hÞre🙏🏌🥰

Elsker nÃ¥r virksomheder gÞr lidt ekstra

Elsker når virksomheder gÞr lidt ekstra for at krÊse om kunderne. Den skÞnneste lille pakke. Kan klart anbefale!

2022幎4月11日

Bysonnenschein からの回答

Tusind, tusind tak Simone🙏🏌🥰 Det betyder meget for mig at hÞre❀🙏🏌🥰

Vild med universet hos

Jeg er vild med hele universet hos Bysonnenschein. Der er altid inspiration at hente til ens nÊste hÊkleprojekt. SkÞnne, nemme opskrifter med gode beskrivelser og billeder. LÊkre produkter, stort udvalg - der er, hvad man behÞver til ens hÊkleprojekter. Hurtig og personlig levering. Og Christine, der står bag Bysonnenschein, står altid klar til at hjÊlpe og vejlede.

2022幎3月10日

Topkarakter herfra!

Jeg har handlet hos bysonnenschein mange gange. Det er min yndlings webshop. Der forhandles en masse lÊkkert garn, samt tilbehÞr! Udover det findes der de fineste hÊkleopskrifter, som er så gennemfÞrte, og alle kan vÊre med på svÊrhedsgraden.
Pakkerne pakkes ind med kÊrlighed, det er en kÊmpe fornÞjelse at åbne dem.
Hvis du mangler noget til dit nÊste hÊkleprojekt, så vil jeg klart anbefale dig at handle her.
Servicen er helt i top🀩

2022幎3月7日
自発的なレビュヌ

Yndlings garn webshop med alt hvad ens

Yndlings garn webshop med alt hvad ens hÊklehjerte kan Þnske. Tydeligt at fornemme ens pakker er pakket med passion og kÊrlighed.
Udover det finder man de mest gennemfÞrte hÊkleopskrifter, der er ikke til at sÊtte en finger på noget, den varmeste anbefaling herfra.

2022幎3月6日
自発的なレビュヌ

Jeg har handlet hos Bysonnenschein et

Jeg har handlet hos Bysonnenschein et par gange og jeg har kun oplevet gode ting. Der er super service og du får et personligt kort med pakken. Det er kvalitet varer hun har og der er lidt til alle prismÊssigt. Jeg skal 100 procent handle hos Christine igen.

2022幎3月6日