Byzon Buitenzonwering & Rolluiken レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Tijdens ons bezoek aan de showroom in Barneveld hebben we een deskundige uitleg gekregen van Jaap over de verschillende mogelijkheden. Ook het plaatsen van de screens is zeer vakkundig gedaan door... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Heel blij met de strakke rolluiken van Byzon- uiterst efficiënt geplaatst. Kregen van tevoren drie mooie opties met helder de verschillen geduid.

5つ星のうち5の評価

Topservice en supersnel geholpen! Vanmorgen contact opgenomen met Byzon omdat mijn zonnescherm een probleem had en ik op korte termijn iemand zocht die ernaar kon kijken. Ik kreeg heel snel een rea... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Wij wilden onze drie markiezen opnieuw laten bekleden en twee screens laten plaatsen. We hebben met veel leveranciers contact gehad. Maar Byzon zonwering springt er voor ons om drie redenen boven uit... もっと見る

企業情報

1. カーテン ショップ

当該企業による記述

Byzon helpt jou met zonwering of rolluiken. We zijn in Nederland de enige die als groothandel ook een dealernetwerk hebben. Zo profiteer je van 2 voordelen: 1. Scherpe prijzen en snelle levertijden. 2. Altijd een montagepartner in de buurt die inmeet, de spullen levert en monteert en garantie verleent. Neem contact op met Byzon en daar begint je reis. We nemen je mee langs de keuzes die er zijn, we rekenen alles netjes voor je uit en (als je akkoord bent) zorgen we voor een dealer in jouw regio die het thuis verder regelt met jou. Dus ben je op zoek naar rolluiken, screens, knikarm zonneschermen, uitbal zonneschermen of markiezen? Al dan niet met elektrische motoren of stroomloze SOLAR motoren? Wij regelen het voor je. Start vandaag nog!

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 64

レビューを書く

Plaatsing rolluiken

Na het uitkiezen van de rolluiken zijn Etienne en Laurens (van Dyk zonwering) de rolluiken komen inmeten. Na enkele weken hebben ze vakkundig de rolluiken gemonteerd. En nog 2 nieuwe ingemeten. Bovendien zijn het ook nog eens super gezellige monteurs. Dat is ook wat waard. Alleen eet Etienne alle koekjes bij de koffie op 😅😅😅. Ben zeer tevreden en kan iedereen By-zon aanraden!

2026年5月27日

Prettig en bekwaam

Prettig contact. Heldere offerte. Afhandeling exact volgens de afspraken en heel prettig en vakkundig personeel bij het installeren van de zonneschermen.
Kortom: ben er blij mee!

2026年3月23日
5つ星のうち5の評価

Wij waren op zoek naar Screens en…

Wij waren op zoek naar Screens en hebben de site Byzon zonwering bezocht.
Er werd snel contact met ons opgenomen en al gauw een afspraak gemaakt. Jan kwam zelf inmeten en nam voorbeelden van materialen mee, en gaf daarbij goed advies. Dat vonden wij erg prettig.
Wij ontvingen snel een email met een scherpe prijs. De communicatie was duidelijk en transparant. Enkele weken later zijn naar volle tevredenheid de screens door MR Zonweringen geplaatst,
Precies op tijd voor de warme zomermaanden .
Een mooi bedrijf met fijne en vakkundige mensen die hun vak verstaan.
Hartelijk dank Jan, Maarten en Byzon zonwering voor de prettige samenwerking
J. van Hoesel

2026年5月1日
5つ星のうち5の評価

Heel mooi zonnescherm voor een goede…

Heel mooi zonnescherm voor een goede prijs. Fijne vakmensen. Paar kleine dingen die opgelost moesten worden. Prima contact hierover en goed opgelost. Ik raad dit bedrijf zeker aan. Goede service, prima kwaliteit en prijs verhouding

2026年5月5日

Helemaal top!

We hebben snel een offerte ontvangen en kort daarna stond er iemand bij ons op de stoep met de stalen, de situatie te beoordelen en in te meten. Vanaf het moment dat we akkoord gaven tot het moment dat het scherm gemonteerd werd zat 6 weken. Alles is netjes en snel verlopen en we zijn erg blij met het resultaat. Absoluut een aanrader, goede prijs kwaliteit verhouding.

2026年4月17日
5つ星のうち5の評価

Goed advies, kwaliteit en plaatsing

Goed advies, duidelijke en heldere afspraken. Een bezoek aan showroom Barneveld was zeker de moeite waard. Daar Jaap gesproken en goed naar zijn adviezen geluisterd.kon de verschillen in kwaliteiten en geluid duidelijk laten zien en horen..de combinatie met Jeroen Polman als monteur / instalateur is ook meer dan goed. Jeroen heeft alles ingemeten en geplaatst. Meer dan keurig en ook zoals met Jaap besproken. Kom maar tot 1 conclusie...super blij dat wij voor Byzon hebben gekozen als leverancier en adviseur. Meer dan tevreden ...zeker aan te bevelen 👍👍

2026年4月18日

Geen poespas

Recht-toe-recht-aan, geen vervelende bijkomstigheden. Ruime keuze en een snelle reactie op de vragen. Heldere communicatie met wie contact wordt opgenomen voor de installatie van het product. Eerlijk advies en vooral niet gericht op de verkoop van een specifiek product.

Zou het absoluut aanraden.

2026年1月28日

Eerlijk advies rolluiken

Na een eerste offerte voor rolluiken op zonne-energie afgewezen te hebben, werd ik keurig gewezen op pro en Fons van mijn beslissing.

We kwamen tot een betere oplossing tegen een kleine meerprijs.

Ik vond het advies en contact eerlijk en transparant. De uitvoering van de opdracht verliep ook vlekkeloos.

We hebben nu 4 mooie rolluiken aan ons huis.

2026年3月25日
5つ星のうち5の評価

Vervangen doek markiezen en…

Vervangen doek markiezen en zonnescherm.
Byzon middels internet gevonden voor vervanging van doek op markiezen en zonnescherm en hiervoor tevens de motor. Complimenten voor het afgeleverde product en voor het vakmanschap en vriendelijkheid van de medewerkers. Last but not least. Een redelijke prijs.

2026年3月19日
5つ星のうち5の評価

Fijne rolluiken, licht, dicht, zicht.

In Barneveld de showroom bezocht. Fijne uitleg en hulp met keuze maken gehad. Montage door de monteurs ging super snel. S'ochtends hadden ze de levering gehad en s'middags voor einde middag hing alles al op zijn plek. Fijne rolluiken waar ik nog jaren plezier van heb. Blij dat ik voor Byzon gekozen heb.

2026年2月27日
5つ星のうち5の評価

Een goed bedrijf met een goed resultaat

Wij waren op zoek naar nieuwe Rolluiken en hebben via deze site Byzon zonwering gevonden.
Wij ontving snel een email met scherpe prijs. De communicatie was duidelijk en transparant. Enkele weken later zijn de rolluiken geplaatst.
Precies optijd voor het koude weer.
Een fijn bedrijf met fijne mensen.
Hartelijk dank, Byzon zonwering.

2026年2月5日

Trustpilot エクスペリエンス