レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Middelfart: Sød personale men tydelig pinlig over den mad der blev serveret. Bestilte en medium/rare bøf, første kom som well done, den ville blive lavet om men køkkenet var i tvivl om den skulle have... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Super lækker mad, dejlige lokaler og sød og venlig betjening. Mauritz Silkeborg er absolut et besøg værd, udsigten spiller maks. Det trækker lidt ind fra vinduespartierne og jeg ville gerne have haft... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Middelfart afdelingen. Efter nogle skuffende madoplevelser i Kolding og Ribe indenfor den sidste uge, var forventningerne ikke alt for høje. Men en fantastisk oplevelse. Nemt at reservere bord... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Middelfart. Rengøring af toiletter er ikke tilfredsstillende. Der lugtede kraftigt af urin på alle 3 toiletter. Restauranten var lidt kold, fremstår sjusket på detaljerne, rengøring mm. og mange plett... もっと見る

企業情報

1. 持ち帰りサービス
  2. レストラン

当該企業による記述

Hos Mauritz kan man tage maden med hjem eller nyde den i en af de 4 caféer – her er der nemlig plads til alle! Uanset om man vil drikke kaffe med veninderne, øl med vennerne, spille spil med børnene eller holde forretningsmøder, så står Mauritz altid til rådighed. Mauritz har fokus på bæredygtighed og kvalitet og derfor handler vi så vidt muligt med lokale leverandører som f.eks. kød fra Grambogård, tomater og salat fra det lokale gartneri og boller fra den lokale bager. Desuden har Mauritz også fokus på fairtrade, økologi og dyrevelfærd, så alle samarbejdspartnere lever op til disse krav. Klik ind på vores hjemmeside og find din nærmeste Mauritz

2.7

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Har kun positivt at sige om vores besøg i Middelfart

Middelfart.
Første gang vi var der. Det er en hyggelig café, og vi kunne godt lide, at den ikke var ens hele vejen igennem, men f.eks. med forskellige lamper. Rart, at musikken var dæmpet. Menukortet er spændende, vi valgte byg selv brunch, og fik på forhånd vist, hvor stor én portion er, og al maden var rigtig god. Der er langt imellem en rigtig god iskaffe på café, men den jeg fik dén her dag var spot on.

2023年12月13日

Kære Helle R,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse af vores café i Middelfart. Vi er utrolig glade for at høre, at dit første besøg hos os var en positiv oplevelse!

Det er dejligt at vide, at du nød caféens hyggelige atmosfære og de unikke detaljer som vores forskellige lamper. Vores team arbejder hårdt for at skabe et indbydende og varieret miljø, så det er skønt at høre, at dette blev bemærket og værdsat.

Vi er også begejstrede for at høre, at du fandt vores menukort spændende og nød din 'byg selv brunch'. Vores kokke lægger stor vægt på at servere frisk og velsmagende mad, og det lyder som om, vi ramte plet med din bestilling.

Og selvfølgelig er det fantastisk at høre, at vores iskaffe var "spot on"! Vi stræber efter at servere de bedste drikkevarer, så det er altid en glæde at høre, når en kunde særligt nyder en af vores specialiteter.

Tak igen for din feedback. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart til flere hyggelige stunder og lækker mad hos os i Middelfart.

NUL i service

Jeg bestilte mad til levering og fik besked om, at orden var accepteret 👌🏻 Fik efterfølgende en række beskeder om, at de var ved at klargøre ordren, at ordren blev leveret om x antal min. - derefter flere beskeder om, at leveringen var “lidt” forsinket. Efter over en time skriver de pludselig, at ordren er annulleret og at de nu har lukket 😂 Tak for…. absolut ingenting 👌🏻 Håber da, at de i det mindste nød min mad selv så 🤗

2023年12月26日

Kære gæst,

Tak for at dele din oplevelse med os på Trustpilot. Vi er dybt beklagelige over de udfordringer, du stødte på med din ordre, og forstår helt din frustration over denne situation. At din ordre blev annulleret efter så lang ventetid er langt fra den standard, vi stræber efter hos Mauritz.

Vi tager din feedback alvorligt og ønsker at rette op på denne fejl. For at vi kan tilbyde en konkret løsning og undersøge, hvad der gik galt, vil vi sætte stor pris på, hvis du kunne sende os en e-mail med detaljer om din ordre. På denne måde kan vi sikre, at en sådan situation ikke gentager sig i fremtiden.

Venligst kontakt os på kontakt@cafemauritz.dk, så vi kan arbejde på en løsning sammen. Din tilfredshed er meget vigtig for os, og vi håber at kunne genoprette din tillid til vores service.

5つ星のうち4の評価

altid en dejlig oplevelse når vi er…

altid en dejlig oplevelse når vi er inde i byen og handle

2023年12月5日

Kære Tina,

Hjertelig tak for din skønne anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du konsekvent nyder dine besøg hos Mauritz, når du er ude i byen.

At skabe en varm og indbydende atmosfære for vores gæster er noget, vi lægger stor vægt på, og det er fantastisk at vide, at vi har opnået dette for dig. Dit positive feedback betyder meget for vores team og er en stor motivation for os alle.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen og sikre, at hvert af dine besøg hos os er lige så mindeværdigt som de foregående. Du er altid velkommen hos Mauritz!

Endnu en gang tak for din venlige tilkendegivelse. Vi ønsker dig en vidunderlig dag!

5つ星のうち2の評価

Vi kommer ikke igen!

Vi kommer ind med vores tvillinger på 8 måneder, får et bord umiddelbart med det samme og der stilles to højstole til rådighed, god start. Derefter går oplevelsen betydeligt ned af bakke. Vi får hurtigt en vibe at vi skal bestille med det samme, selvom vi lige har brug for at give vores tvillinger lidt mad. Stemningen i cafeen virker meget hektisk, på personale siden. Vi bestiller en sandwich til deling, plus drikkevarer (vi er lidt sultne). Da vi får serveret det, er sandwichen ikke delt, hvilket vi efterspurgte og det var til en start tilsyneladende ikke noget problem. Vi gør den unge venlige tjener opmærksom her på, han går i køkkenet, kommer hurtig retur med besked om at det må vi selv klare og uden vi bliver serviceret med en ekstra tallerken.
Ikke en god oplevelse og sandwichen var bestemt heller ikke de 154 kr. værd.

2023年11月4日

Kære Line,

Tak for din feedback. Vi beklager dybt, at jeres oplevelse hos Mauritz ikke levede op til forventningerne. Det er vigtigt for os, at alle vores gæster føler sig velkomne og godt betjent, og det lyder som om, vi ikke har levet op til dette under jeres besøg.

Vi tager jeres kommentarer om servicen og kvaliteten af maden alvorligt og vil bruge dem som en mulighed for at forbedre os. Vi vil gerne have muligheden for at rette op på jeres oplevelse. Venligst kontakt os på kontakt@cafemauritz.dk, så vi kan diskutere, hvordan vi bedst kan gøre det godt igen.

Vi værdsætter, at I tog jer tid til at dele jeres oplevelse, og vi håber på en chance for at vise jer, at det I oplevede, ikke er standarden hos Mauritz.

5つ星のうち4の評価

Fredericia.

Fredericia.
fin mad, men det bedste var personalet, tjeneren/han var super flink og venlig.

2023年10月16日

Kære Randi,

Tusind tak for din positive anmeldelse af dit besøg hos Mauritz i Fredericia. Det er fantastisk at høre, at du nød maden, og at vores personale bidrog positivt til din oplevelse med deres venlighed og gode service.

Vi sætter stor pris på din feedback og ser frem til at byde dig velkommen igen snart.

Oliver fra Mauritz Fredericia

5つ星のうち5の評価

Supersød betjening af dygtige tjenere

Supersød betjening af dygtige tjenere, virkelig dejlig mad med mørt kød, rigtigt gode drinks (halv pris mellem 20-21) - vi er super tilfredse og anbefaler Mauritz i SØNDERBORG ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

2023年10月29日

Kære Annette,

Tusind tak for din strålende anmeldelse og de fem stjerner! Vi er utroligt glade for at høre, at du nød både maden og drinksene hos Mauritz, og at vores tjenere bidrog positivt til din oplevelse.

Din anbefaling betyder meget for os, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart for endnu en dejlig oplevelse.

5つ星のうち1の評価

Pas på med at købe gavekort i denne restaurant.

Havde købt et gavekort i Mauritz svendborg til mine forældre og da de skulle bruge det efter en middag hvor beløbet blev 231 kr. og kortet ved på 300 kr. sagde de det gik lige op. Min mor sagde hvad med de 69 kr. Sagde de at de ikke kunne få restbeløbet.
Meget dårligt service.
Jeg gik der ind og bad om at snakke med en med flere stjerner på skuldrene. Han sagde de troede gavekortet var sådan et Boks gavekort.
Men man skal ikke tro.
Så pas på med at købe gavekort i denne restaurant !!!
Efter meget møj og besvær kunne jeg få et nyt gavekort på de 69 kr.

2023年10月26日

Kære Anette,

Tak for din strålende anmeldelse og de fem stjerner! Vi er utroligt glade for at høre, at du nød både maden og drinksene hos Mauritz i Sønderborg, og at vores tjenere bidrog positivt til din oplevelse.

Oliver fra Mauritz Sønderborg

5つ星のうち1の評価

Cheeseburger med vådt brød og uden ost

Bestilte en klassisk burger med ekstra bøf og en ost/bacon burger uden løg.

Der kom så en klassisk burger almindelig og en ost/bacon uden løg og ost og med ekstra bøf. På kvittering står der uden løg men de har selv skrevet uden løg og bacon(?) på kvitteringen med kuglepen. Bøfferne var stegt til ukendelighed og var nærmest gummi. Bollerne var så våde at de var ligefrem ulækre at få i munden. Salaten var 90% stilke og den smule salat der var, var mørk og våd.

Vi har desværre spædbarn herhjemme og have ikke mulighed for at gå tilbage og brokke os. Men absolut ikke pengene værd! Aldrig har jeg fået så dårlig mad.

2023年10月9日
5つ星のうち1の評価

Har nok aldrig prøvet og få så dårlig…

Har nok aldrig prøvet og få så dårlig et stykke kød, fyldt med fedt, men prisen fejler ikke noget, lille portion, men til en dyr pris. Personalet havde ikke styr på det.
1. Bordet ikke dækket op ingen bestik.
2. Maden havde de glemt lidt af hvert.
3. Kødet var så ringe kvalitet med meget
fedt i.
4. Påtale af de ting gjorde ikke indtryk på
personalet. De havde mere brug for
snakke sammen om noget andet.
5. Da regeringen skulle betales var der
dog ingen problemer.
6. Intet af alle de ting jeg her nævnte
gjord indtryk på personalet.
7. Nok ikke sært at der var fuldstændig
tomt ingen gæster.
Jeg takker for denne gang, sidste
gang jeg kommer der.
8. Stedet som jeg besøge var i
Svendborg.

2023年10月7日
5つ星のうち1の評価

Arrogant personale uden sans for fornuft!

Et besøg til 1500kr som var dårligere end et besøg i en pølsevogn!!
Bestillingen var ikke noteret korrekt så derfor blev halvdelen glemt. Maden var delvis uspiselig da bøfferne var fyldt med fedt!
Pommes fritterne var kolde og salaten slatten.
Personalet havde ikke gidet at gøre bordet rent og lægge bestik frem. Det måtte vi selv bede om da maden endelig kom. De overkom ikke at spørge ind til hvordan maden var og da de blev konfronteret med ovenstående, prellede det af på den som vand. Pisse ligeglade.
De 3 piger havde mere travlt med at snakke og kigge telefoner end at tage sig af kunderne!
Ikke et under at restauranten var mennesketom og naboerne havde fyldt….
Sidste besøg hos Mauritz!

2023年10月7日

Dårlig oplevelse

Lørdag d.30-09 bestiller jeg bord til 2 i Gerritsgade
da vi ankommer kl.12.00 er der ikke booket bord til os betjeningen var faktisk udbehøvlet.Så det er absolut sidste gang vi kommer der vh. Bent Aage Nørregård Faaborg

2023年9月30日

IKKE GODT NOK???

Efter ventetid på 1 time kom vores mad, 2 ud af 4 retter var forkerte. Vi spiste hvad vi fik, pga. ventetiden.
Da maden kom var vore drikkevare tomme og vi bestilte nye, de kom så først da vi var færdige med at spise.
Det er bare IKKE godt nok i Sønderborg.
Så hvis der er flere gæster end 3-4 borde, så find bestemt et andet sted.

2023年9月9日

Cafe Mauritz

Cafe Mauritz - Svendborg:
Vi ventede halvanden time på vores 2x brunchtallerkner, hvor vi af flere omgange blev informeret om at der kun går 5 minutter før maden er klar. Efter halvanden time går jeg indtil kassen og spørger hvor maden bliver af - her bliver man så informeret om at de slet ikke har ordenen liggende. Chefen giver sine ansatte skylden, som qua flere flygtede derfra i forvejen måtte ligge ører til meget. Der var på dagen en helt ualmindelig dårlig stemning på caféen - flere gik og måtte nøjes med kun drikkelse. Hold jer langt væk!!!

2023年9月9日
5つ星のうち1の評価

Mauritz Fredericia - NEJ TAK!

Det blev første og sidste gang, at jeg sætter mine ben der.
Vi kommer en fredag kl. 18.15, bestiller vores mad og drikke. Efter 1 time og 10 min har vi stadig ikke fået mad, hvilket de andre borde heller ikke har. Der er, som I slet ikke fyldt op med gæster, men alligevel er undskyldningen at det er for travlt og for mange bestillinger. Jeg overhører tjeneren sige at køkkenpersonalet er gået til pause!!! Hvordan kan man planlægge pause midt i prime time??? Det er fredag og der er open by night i byen!
Flere gæster udtrykker deres utilfredshed, og vælger at gå uden at få mad. Vi vælger også at gå, en time og 10 min efter vores bestilling, som de ikke engang er gået i gang med at lave. Vi taler om alm. café mad som ikke burde tage lang tid at lave. Det er under alt kritik, og absolut ikke et besøg værd!

2023年9月1日

Svendborg:

Svendborg:
Ikke pengene værd.
Betjening (og “Kok”) der ikke vidste hvad de lavede.
Bøffer der ikke var stegt som ønsket (så flere borde, der sendte deres kød retur).
Præfabrikeret, tør og kedelig Belgisk vaffel til deserten.
IKKE friske råvare - som beskrevet i menu kortet.

2023年8月6日

Mauritz-Sønderborg

Mauritz-Sønderborg
Super hyggeligt sted, med skønt ude areal.
Velsmagende mad og dejlig lækker kaffe.
Imødekommende og søde tjenere, vi har især haft nogle gode oplevelser med tjenerne Louise, Frederikke og Line. Som er dejligt smilende og meget opmærksomme på deres kunder.

2023年8月15日
5つ星のうち5の評価

Lækkert mad og god betjening

Ringede og bestilte take-away fra Mauritz i Middelfart. Mødte en hjælpsom og positiv stemme i den anden ende.
Maden kunne afhentes på ønsket tidspunkt.
Ved afhentning var personalet meget imødekommende og der var ingen ventetid.
Maden var virkelig lækker, og vi blev godt mætte.
Absolut ikke sidste besøg.
Mine varmeste anbefalinger.

2023年8月11日

Mauritz - Fredericia

Maden var lækker, hvis bare man ku ha maden for sig selv. Vi sad der i næsten 3 kvarter. I den tidsrum fik vi dræbt 5 banan fluer. Men der var stadig mange banan fluer. Da ekspedienten kom for at hente vores tallerkner og vi gjorde hende opmærksom på banan fluerne, fortalte hun at det var et typisk problem på caféer. Men de ville gøre noget ved det. Puha, det var liiiige lidt for ulækkert med så mange banan fluer.

2023年8月8日

Trustpilot エクスペリエンス