レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Middelfart: Sød personale men tydelig pinlig over den mad der blev serveret. Bestilte en medium/rare bøf, første kom som well done, den ville blive lavet om men køkkenet var i tvivl om den skulle have... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Super lækker mad, dejlige lokaler og sød og venlig betjening. Mauritz Silkeborg er absolut et besøg værd, udsigten spiller maks. Det trækker lidt ind fra vinduespartierne og jeg ville gerne have haft... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Middelfart afdelingen. Efter nogle skuffende madoplevelser i Kolding og Ribe indenfor den sidste uge, var forventningerne ikke alt for høje. Men en fantastisk oplevelse. Nemt at reservere bord... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Middelfart. Rengøring af toiletter er ikke tilfredsstillende. Der lugtede kraftigt af urin på alle 3 toiletter. Restauranten var lidt kold, fremstår sjusket på detaljerne, rengøring mm. og mange plett... もっと見る

企業情報

1. 持ち帰りサービス
  2. レストラン

当該企業による記述

Hos Mauritz kan man tage maden med hjem eller nyde den i en af de 4 caféer – her er der nemlig plads til alle! Uanset om man vil drikke kaffe med veninderne, øl med vennerne, spille spil med børnene eller holde forretningsmøder, så står Mauritz altid til rådighed. Mauritz har fokus på bæredygtighed og kvalitet og derfor handler vi så vidt muligt med lokale leverandører som f.eks. kød fra Grambogård, tomater og salat fra det lokale gartneri og boller fra den lokale bager. Desuden har Mauritz også fokus på fairtrade, økologi og dyrevelfærd, så alle samarbejdspartnere lever op til disse krav. Klik ind på vores hjemmeside og find din nærmeste Mauritz

2.7

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Vi betalte 156 kr

Vi betalte 156 kr. for en sandwich med avokado på Mauritz Fredericia. Sandwichen bestod mest af brød, der var svær at skære igennem. Indholdet var en skiveskåret avokado, to tsk. hytteost og en smule grøn pesto, desuden ærteskud. Måske har det taget 1 min. at lave den. Prisen svarer overhovedet ikke til det, man får. Vi bad om mere pesto og hytteost. Det fik vi efter lang tid. Flink tjener. Det er ikke et sted, jeg har lyst til at komme igen. Der findes andre gode caféer, hvor maden har smag til samme pris!

2024年2月26日

Mauritz Svendborg

Vi var på Mauritz Svendborg, til en sen frokost. Vi ventede omkring 30 min. på at bestille og yderlige 45 min. på at få vores mad.
Det er ikke godt nok.

Mauritz からの回答

Tak for at dele din oplevelse med os. Vi beklager dybt den ventetid, du oplevede under dit besøg på Mauritz i Svendborg. Vi stræber altid efter at give vores gæster en behagelig og effektiv service, og det er tydeligt, at vi ikke levede op til vores egne standarder under dit besøg.

Vi vil meget gerne høre mere om din oplevelse og finde en måde at adressere den ventetid, du oplevede. Du er velkommen til at kontakte os på kontakt@cafemauritz.dk, så vi kan diskutere dette nærmere og forhåbentlig give dig en bedre oplevelse næste gang.

Med venligst hilsen,

5つ星のうち1の評価

Vi havde fået et gavekort

Vi havde fået et gavekort, vi kom derfor til Mauritz i Svendborg for at bruge det, vi fik intet hjælp, og vi sad og ventede i 30 minutter på at der endelig kom en tjener ned for at betjene os, meget dårlig oplevelse da det næsten var forsent at få brunch, vi kommer her ikke igen

Kære Liv,
Vi er oprigtigt kede af at høre om din skuffende oplevelse hos os på Mauritz i Svendborg. Det er langt fra den standard for service, som vi stræber efter at opretholde. Det er beklageligt, at du ikke fik den hjælp, du havde brug for, og at ventetiden gjorde det vanskeligt at nyde din brunchoplevelse.

Vi vil gerne have mulighed for at gøre det godt igen og give dig en langt bedre oplevelse næste gang. Hvis du er villig til det, vil vi meget gerne have dig til at kontakte os direkte på kontakt@cafemauritz.dk, så vi kan høre mere om din oplevelse og tage de nødvendige skridt for at forbedre vores service.

Elendig service

Elendig service, vi ventede i 30 min på og bestille, og maden var virkelig dårlig. Kan slet ikke anbefale det. FIND ET ANDET STED OG SPISE!

Kære Lucas,

Det er virkelig beklageligt at høre om din skuffende oplevelse hos os. Vi ønsker, at alle vores gæster skal føle sig velkomne og nyde en lækker madoplevelse, og det lyder desværre ikke tilfældet for dig.

Vi tager din feedback alvorligt, og vi vil undersøge årsagerne til den lang ventetid og kvaliteten af maden, så vi kan forbedre os. Vi håber, at du vil give os en chance for at gøre det bedre næste gang. Skulle du ønske at dele yderligere detaljer om din oplevelse, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@cafemauritz.dk.

5つ星のうち4の評価

Vi besøgte Cafe Mauritz i Svendborg en…

Vi besøgte Cafe Mauritz i Svendborg en lørdag formiddag, tre voksne og to børn for første gang. Der virkede indretningsmæssigt lidt mørkt og rodet, men betjeningen var helt i top! En sød ung pige med mørkt krøllet hår (fik ikke fat i navnet) var så imødekommende og serviceminded, at det blev en rigtig god oplevelse. Kaffen og kagen var også i top. Vi kommer igen.

Har i dag været på Café Mauritz Fredericia

Har i dag været på café Mauritz, sammen med 8 golfveninder, det var en super oplevelse. Meget venlig betjening og fine omgivelser. Vi fik dejlige lune boller med ost og kaffe.👍👍

2024年2月20日

Hey Kve

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for, at du og dine venner nød besøget, bollerne og kaffen hos Café Mauritz. Vi ser frem til jeres næste besøg.

Mvh,

5つ星のうち1の評価

Kunne jeg ha givet -0 stjerner have jeg…

Kunne jeg ha givet -0 stjerner have jeg gjordt det.
Virkelig dårlig burgere, vi fik 2 forskelligt og de var lige dårlig. Det bedst ved oplevelsen var de 2 kolde fadøl vi fik.

Hej Kim,

Vi er kede af at høre om din skuffende oplevelse med vores burgere. Vi stræber altid efter at levere mad af høj kvalitet, og det lyder til, at vi ikke levede op til dine forventninger denne gang.

Din feedback er vigtig for os, og vi vil gerne høre mere om din oplevelse for at kunne forbedre os. Venligst kontakt os på kontakt@cafemauritz.dk, så vi kan tage en snak om din oplevelse.

Tak fordi du tog dig tid til at give os feedback.

5つ星のうち1の評価

Vi havde bestilt bord til kl.12:30 og…

Vi havde bestilt bord til kl.12:30 og venter 15 min for vi selv må bede om menu kort.. og venter derefter igen på at de kommer og tager imod bestilling efter 30 min vælger vi at gå sikke en dårlig oplevelse

Hey Caroline!

Det er med stor beklagelse, vi læser om jeres ventetid og den manglende service, I oplevede hos os. Dette er langt fra den standard, vi ønsker at tilbyde vores gæster.

Vi tager jeres feedback alvorligt og vil undersøge, hvad der gik galt, for at sikre, at det ikke sker igen. Vi værdsætter jeres besøg og håber på muligheden for at vise jer en forbedret oplevelse.

I er velkomne til at kontakte os på kontakt@cafemauritz.dk, så vi kan drøfte jeres oplevelse nærmere.

5つ星のうち1の評価

DÅRLIG KUNDESERVICE!! Vi kom ind på Cafe Mauritz Svendborg…

Vi kom ind på Cafe Mauritz Svendborg kl.12.40. Vi blev henvist til et bord, hvor vi først blev betjent kl.13. Vi ville gerne have en Brunch menu, som kun gælder indtil kl.13, men det kunne ikke lade sig gøre, da klokken var blevet 13. Øhh..undskyld mig; vi kom kl.12.40 og det er da ikke vores skyld, at I ikke kommer hen til os før. Det kunne de ikke, så vi endte med at gå derfra. VIRKELIG DÅRLIG KUNDESERVICE!!
Jeg ville gerne have skrevet direkte til dem i Svendborg og fortalt om oplevelsen (så de kunne gøre npget ved det-hvis de ville), men det kan man åbenbart ikke, derfor denne anmeldelse...

2024年2月16日
5つ星のうち1の評価

Den absolut dårligste kyllingeburger…

Den absolut dårligste kyllingeburger nogensinde! Paneret kylling af den dårligste frosne slags man køber meget billigt: Sammenpressede rester af kyllingekød vendt i rasp! Det hjælper desværre ikke at kalde det ”Happy chicken”…!
Elendige kartoffelsticks/pomme frites lavet af kartoffel-pulver, en halv tomat, halvt salatblad og en lille rund syltet agurk. Løgringe ligeså elendige. Tør bolle og færdiglavet aioli! Til 179,- kr!
Find et andet sted at spise!

2024年2月15日
5つ星のうち3の評価

Blandet oplevelse

Hyggeligt sted med god atmosfære, sød betjening.
Desværre var maden lang tid om at komme og det varme var koldt.
Portionerne afspejler desværre heller ikke prisen.

2024年2月8日
5つ星のうち5の評価

Dejlig aften vi havde hos jer

Dejlig aften vi havde hos jer, var der med mit arbejde 16 personer.
Det gik hurtigt med at få serveret vores mad og tjeneren var venlig og havde godt styr på det hele.
Maden var virkelig lækker.

2024年1月23日

Mauritz からの回答

Mange tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du og dine kolleger nød aftenen hos os. Det er dejligt at vide, at vores service, servering og mad faldt i god smag. Vi sætter pris på dine rosende ord og håber at byde jer velkommen tilbage snart.

Venlig hilsen,
Elísa Jensdóttir
Café Mauritz

5つ星のうち3の評価

Besøg med dårlig afslutning

Jeg besøgte Mauritz i Middelfart den 11 januar med en god veninde.
Vi fik burgeren mexicaneren begge 2, det smagte skønt.

Desværre fik vi begge ondt i maven efter, da vi ville gå en tur , for at slå maver.

Det er svært at sige hvor det stammer fra, men kan aldrig bide sig sikker, men vi blev naturligvis skeptiske, da vi begge havde ondt i maven efter - lignede omgangssyge.

Jeg tog efterfølgende kontakt til Mauritz, hvor vi sammen fandt en passende løsning for begge parter. Meget professionelt og god stil !

Der kan ske uheld, det kender vi sikkert alle. Er derfor sikker på at komme retur en dag og give dem endnu et forsøg!

2024年1月11日

Mauritz からの回答

Tak for din ærlige anmeldelse, og vi sætter pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi beklager dybt, at du og din veninde oplevede ubehag efter jeres besøg hos os. Det er vigtigt for os at sikre, at vores gæster har en behagelig og velsmagende oplevelse hos Mauritz.

Vi er glade for, at du tog kontakt til os, og at vi sammen kunne finde en løsning, der var tilfredsstillende for begge parter. Vi lægger stor vægt på at håndtere situationer som disse professionelt og med god stil.

Vi håber, at I begge har det bedre nu, og vi ser frem til at byde jer velkommen igen en anden dag. Vi vil gøre vores bedste for at sikre, at I får en positiv og problemfri oplevelse.

Endnu engang tak for din feedback, og vi ser frem til at have jer som gæster igen.

Elísa Jensdóttir
Mauritz, Middelfart

5つ星のうち4の評価

Super mad og smuk betjening af Nadja...

Denne anmeldelse gælder for Middelfart:

Super god oplevelse med byg-selv brunch en tilfældig torsdag i anledning af fødselsdag...
Meget smuk og tilfredsstillende betjening af Nadja.

2024年1月11日

Kære gæst,

Tak for at dele din oplevelse hos Mauritz i Middelfart. Vi er begejstrede for at høre, at du havde en super god oplevelse med vores byg-selv brunch, og at Nadja sørgede for smuk og tilfredsstillende betjening på din fødselsdag!

Det er altid vores mål at levere både fremragende mad og service, og det lyder som om, vi har opnået dette for dig. Vi vil sørge for at videregive dine rosende ord til Nadja! ⭐️

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen og ønsker dig alt det bedste!

Oliver fra Mauritz Middelfart

En dejlig aften på Cafe Mauritz i Middelfart

Da min mand og jeg havde kobberbryllup, valgte vi at fejre det ved at gå ud og spise, bare os to. Vi valgte Cafe Mauritz i Middelfart. Vi bliver hjerteligt og varmt modtaget, og bordet er dækket fint med flag, og der er tegnet to små hjerter på reservationskortet - så fint. Dette blev en perfekt start på en super dejlig aften, med sød og venlig og professionel betjening, velsmagende og veltillavet mad, og varm og hyggelig atmosfære. Stor tak til Cafe Mauritz for at have gjort lige netop denne aften til en stjernestund, der vil blive husket.
De varmeste anbefalinger herfra. Vi kommer helt sikkert igen - og vi glæder os allerede.

2024年1月10日

Kære Pia,

Hjertelig tak for at dele jeres oplevelse på jeres kobberbryllupsdag hos Mauritz. Det glæder os dybt at høre, at vi kunne bidrage til at gøre jeres særlige aften mindeværdig med vores varme modtagelse, opmærksomme service, og velsmagende mad.

Detaljerne med flag og de små hjerter på reservationskortet er en del af vores indsats for at skabe en personlig og hyggelig atmosfære, og vi er beærede over, at disse små gestus havde en positiv effekt på jeres fejring.

Tak for jeres varme anbefalinger, og vi ser med stor glæde frem til at byde jer velkommen igen. Vi ønsker jer mange flere lykkelige stunder sammen!

Mauritz Odense på Skibhusvej

Mauritz Odense på Skibhusvej .

Mega gode bøffer de laver , lækre sprøde fritter og god sovs .
Har været på Mash og få bøf , kunne ikke smage forskel .
Anbefaler klart Mauritz på Skibhusvej i Odense .
Den sidste stjerne får i hvis jeres salat bliver bedre , lidt store seje stykker i salaten .

2023年12月30日

Kære Niels,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse af Mauritz Odense på Skibhusvej! Vi er utroligt glade for at høre, at vores bøffer, sprøde fritter og sovs har gjort så stort et indtryk på dig. At blive sammenlignet med Mash og få sådan en positiv feedback er virkelig en ære for os.💪

Din anbefaling betyder utrolig meget, og vi er stolte over at kunne servere mad, der lever op til dine forventninger. Dine kommentarer er en stor motivation for hele vores team, der altid stræber efter at levere mad og service i topklasse.

Hvad angår salaten, sætter vi stor pris på din konstruktive feedback. Vi tager dine kommentarer til efterretning og vil straks se nærmere på, hvordan vi kan forbedre salaten!

Tak igen for din støtte og de venlige ord. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart og forhåbentlig tjene den sidste stjerne! 🌟

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。