䌁業情報

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3

9件のレビュヌ

En skuffelse

Vi var 4 til frokost kl 12. 3 fik forskellige retter med laks, og jeg fik hÞnsesalat. Alle 3 retter med laks var dårlige, isÊr laksetataren, som var uspiselig. Da det blev påpeget til den i Þvrigt venlige tjener, skete der ikke yderligere, og fuld pris blev opkrÊvet ved betaling.
HÞnsesalaten var udemÊrket.
Da det desvÊrre var en meget stor skuffelse at maden var dårlig, og der ikke blev taget hånd om klagen, kommer vi ikke igen, og kan IKKE anbefale stedet.

2022幎9月30日

Maden overrasker positivt!

Da vi fÞrst kom ind her, blev vi egentlig lidt bekymrede.. Der kunne sagtens vÊre hyggeligere her og vi mÃ¥tte selv lige lukke dÞrene ud til, da her var hundekoldt og vi var de eneste. Musikken blev dog slukket og skiftet til noget mere passende med det samme og kort efter kom her flere folk. Vi lÊste anmeldelser der alle var noget dÃ¥rlige og blev endnu mere bekymrede men sÃ¥ kom maden.. Vi havde bestilt to brunch tallerkener og det kan ikke siges at vÊre andet end en meget positiv overraskelse. Æggene kunne have vÊret lidt tÞrrere, men ellers smagte det virkelig godt og var veltillavet og pÊnt anrettet - super god yoghurt og hÞnsesalat. Tommel op til Café Vitus, der dog godt kunne arbejde lidt mere med at gÞre det lille indvendige lokale hyggeligere.

2022幎7月7日

Aldrig spis her.

Aldrig spis her.
Mit råd er ikke at lade sig narre af den lÊkre lokation ved vandet. Cafeen har ikke styr på en skid, og du kan godt forberede dig at vente mindst 30-40 min på en nachos. Lad dig ikke narre at beskrivelserne på menukortet, det er fup.

2022幎5月8日
自発的なレビュヌ

Et råd til alle der overvejer at spise

Et rÃ¥d til alle der overvejer at spise her, som jeg ville Þnske jeg havde fÃ¥et. UndgÃ¥ at lad dig narre af beskrivelsen af deres mad, det er fuldstÊndig skod mad man fÃ¥r. Du kommer ind igennem en bagdÞr til baren nÊrmest bag kassen for at komme ind i en lille trÊng klaustrofobisk hule, som mest af alt virker som en udestue til et fiskerskur. Derefter vil du fÃ¥ beskrevet de retter du ser dig lun pÃ¥, som mÊttende og godt fyldte portioner. Valgte at bestille den mest Êrgelige vÃ¥de klat iceberg med 3-4 strimler kylling og lidt tÞr parmesan ost de kalder for en ceasar salat, bestemt ikke 119 vÊrd nÃ¥r jeg kunne have handlet varerne for 40kr i fakta og lavet det 10x bedre selv, men sÃ¥dan er det. Min kammerat valgte at bestille deres stjerneskud til 159, bestÃ¥ende af et stykke godt oliet frituresteg “fisk” med noget billig “kaviar” og en Êrgelig vandet thousand Island. For slet ikke at komme ind pÃ¥ de 4 smÃ¥ tigerrejer for 89kr med en lille klat ayoli og en tÞr citron med noget hÃ¥rdt franskbrÞd de glemte at give os til vi selv dobbeltjekkede menu kortet og pÃ¥pegede at vi manglede det. Ærgeligt at starte med en kold kaffe for at vente 30 min pÃ¥ noget sÃ¥ ussel mad. Ikke et sted jeg nogensinde ville bruge 501kr pÃ¥ frokost ved igen.
Ved nÊrmere eftertanke ville jeg faktisk ikke engang spise det igen hvis jeg modtog 501kr for det. Øv Þv Þv, stedet skulle have vÊret et bordel som det ligner istedet sÃ¥ havde man da gÃ¥et ud med en god fÞlelse for de 500kr

2022幎4月9日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ