Jeg bestilte en ring til min kÊreste i gave og da jeg Ã¥bnede den manglede den en sten. Jeg skrev sÃ¥ til deres kundeservice, og fÞr jeg kunne blinke var der sendt en ny. Helt fantastisk kundeservice og... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
God overskuelig hjemmeside med flotte smykker til billige priser. Jeg har kÞbt smykker hos dem 4 gange og har vÊret meget tilfreds alle gangene, specielt de åbne ringe, som er lette at tilpasse
Jeg er dybt imponeret over kundeservicen hos Callisto. Jeg kÞbte nogle produkter, men desvÊrre gik noget galt under leveringen, og pakkefirmaet mistede min forsendelse. Jeg kontaktede Callisto... ãã£ãšèŠã
For det fÞrste er hjemmesiden flot og man fÃ¥r en god fornemmelse for hvordan de forskellige smykker ser ud og hvordan proportionerne er ift. fx. Þret. De Þreringe jeg kÞbte som en gave var super fint... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
Callisto Jewellery ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Kvalitet er vores fÞrste prioritet. For at holde vores lÞfte lÊgger vi stor vÊgt på nÞje udvalgte materialer og streng kvalitetssikring i vores fremstillingsprocesser.
Callisto ure er drevet af Schweiziske Ronda og Japanske Miyota urvÊrk af hÞj kvalitet, ridsefast mineral og safirglas, 316L stainless steel belagt med 14K rosaguld og sÞlvrhodium.
Callisto smykker er fremstillet af S925 sterling sÞlv eller 316L stainless steel med et tykt lag 18 karats forgyldning. Callisto smykker sÊlges udelukkende via vores hjemmeside og autoriserede forhandlere.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fine smykker
Meget fine smykker og hurtig levering. Jeg er tilfreds ð€
Hurtig levering og fine smykker
Hurtig levering og fine smykker
Hurtig levering og gode priser
Simpelthen den bedste service ogâŠ
Simpelthen den bedste service og flottexsmykker til kÊresten.
Vi opdagede en lille fejl på det ur vi havde kÞbt. Skrev derfor til Callisto. De vendte retur samme aften kl 23.54 på en helligdag! Meget behagligt at skrive med dem!
Vi fandt hurtigt en lÞsning og nu har min kÊreste fået et super flot ur som hun er mega glad for!
Tusinde tak for fantastisk kundeservice og hjÊlp!ðð
Det var mega godt
Det var mega godt
Hjemmesiden var godt delt op
Overskueligt med alle smykkerne
SÃ¥ jeg er glad
Hurtig levering og flotte smykker tilâŠ
Hurtig levering og flotte smykker til gode priser. 5/5
Virkelig fin handel
Virkelig fin handel. Super smukke smykker. GlÊder mig til at tage dem i brug.
Hurtig levering.
Wauwww en kundeservice man fÃ¥r hosâŠ
Wauwww en kundeservice man fÃ¥r hos Callisto!!! Hurtig svar og en virkelig god kunde orienteret oplevelse ðªðªðªðª
Hurtig levering - fine varer og fineste indpakning
Smykkerne i sig selv er meget flotte
Smykkerne i sig selv er meget flotte. God kvalitet. Hurtigit levering
Hurtig betjening og hurtig levering altâŠ
Hurtig betjening og hurtig levering alt i alt meget tilfreds
Jeg bestilte et par Þreringe ogâŠ
Jeg bestilte et par Þreringe og halskÊder til julegaver og de ankom mega hurtigt. Virkelig flotter smykker og god kvalitet. Jeg skrev til dem for at hÞre om der var en halskÊde de havde i sÞlv og fik svar allerede samme dag et par timer senere. Vil helt klart bestiller herfra igen :)))
Hurtig levering lige op til jul
Hurtig levering lige op til jul. Smykkerne leverede op til forventningerne i forhold til prisen.
Det var dejlig nemt at bestille ogâŠ
Det var dejlig nemt at bestille og varerne blev leveret hurtigt og til og med inden jul
Hurtigt levering og godt kvalitet
Fine halskÊder og armbånd jeg kÞbte til konen! God kvalitet og go service!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã