Wij hebben 9 weken een camper gehuurd bij Campergast. Alles was top, van de eerste kennismaking, ophalen en inleveren. Volgende keer absoluut weer bij campergast.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Al jaren terugkerende klant bij Campergast in de zomer,fijn bedrijf met duidelijke informatie en communicatie zowel online, via de mail als per telefoon altijd te bereiken en deze mannen staan altijd... ãã£ãšèŠã
Vorige week een nieuw garage opberg systeem in laten bouwen in mijn Adria camper. Van tevoren een afspraak gemaakt, en binnen een dag ingebouwd terwijl wij op de fiets in Breda een filmpje zijn gaan k... ãã£ãšèŠã
Bij motorstoring in Belgie, kwam het bedrijf de camper omwisselen op de camping. Geweldige service. De camper die wij kregen Sunlight T68C was een geweldige camper. Mijn man is 2mtr lang en kon... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
CamperGast is een camperverhuurbedrijf dat zorgeloos camperplezier mogelijk wil maken voor zoveel mogelijk mensen. Dit doen we door jonge, compleet ingerichte campers aan te bieden voor de verhuur.
é£çµ¡å
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Dit was onze eerste ervaring met een CamperâŠ
Dit was onze eerste ervaring met een Camper op vakantie.
De eigenaar van Campergast geeft duidelijke uitleg.
Goede service en communicatie.
Zeker voor herhaling vatbaar!
Top vakantie
We hebben een topvakantie gehad met de camper van campergast. De camper gaf voldoende comfort voor ons drieën ( baby van 1 jaar).
Service van campinggast was erg goed, vriendelijk, goede uitleg ( eerste keer met camper op pad) en reageert snel bij vragen. Wij zijn om, gaan zeker nog een keer met een camper weg.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã