レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Jag bestÀllde en vara som jag betalade via Klarna. Efter ett tag ett mejl att de hade mycket att göra, nÃ¥gra dagar senare att varan var annullerad trots att jag inte ville det. De svarar inte pÃ¥ mejl,... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Sjukt svÃ¥rt att fÃ¥ kontakt med. BestÀllde fel mÃ¥tt( sökte pÃ¥ ett mÃ¥tt men det kom tydligen upp ett annat), och Ã¥ngrade mig direkt ca 1 minut effter och ville Àndra bestÀllning. Verkar vara total... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Kan bara instÀmma i senaste omdömena, otroligt lÃ¥ngsamma, i stort sett omöjliga att fÃ¥ kontakt med, skyltar med varor i lager men har troligtvis ingenting i egna lager utan prylarna finns över hela Eu... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Enligt hemsidan 3-5 arbetsdagar att leverera. Verkligheten 14 dagar leverans. FörvÀnta er ingen som helst support verken via mail eller telefon. Hoppas nu att varan inte behövs reklamera för det komm... もっず芋る

䌁業情報

1. キャンプ甚品店
  2. モヌビル ホヌム販売店
  3. RV 販売店

圓該䌁業による蚘述

Sveriges enda och största marknadsplats med campingtillbehör

1.9

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Minus 5 stjÀrnor

Minus 5 stjÀrnor. Handla aldrig hÀr. Ingen respons, ingen leverans, men fakturan kom direkt i Klarna. Jag kan inte förstå hur dom kan samarbeta med Klarna????

2023幎8月30日
5぀星のうち1の評䟡

Det betyder 0 stjÀrnor.Varning bestÀll ej från detta företag.

Det betyder 0 stjÀrnor.
Varning bestÀll inte från denna affÀr nu har jag vÀntat i 7 1/2 vecka på min produkt.Dom lovar den kommer nÀsta vecka vet inte hur många gånger jag har skrivit och ringa Àr hopplöst de har bara en telefonsvaren på och man får inte besked nÀr det kommer.Vad jag ångra att jag inte lÀste recensioner innan då hade jag inte valt detta företag.Jag betalade nÀr jag bestÀllde.
Jag tÀnkte inte skriva något omdöme förrÀn Àn jag fått produkten.Men jag Àr så trött på att inte jag fått det jag bestÀllt som jag skulle haft anvÀndning av i sommar och nu Àr sommaren slut.
11/9
Nu efter 9 veckor har annullerat min bestÀllning.Gjorde det dÀr jag fick min bekrÀftelse.

2023幎8月30日

Handla inte hÀr!

Gjorde bestÀllningen den 10 juli fick paketet idag 24 augusti så alldeles för lång leverans tid. Har ringt två gånger andra gången försökte jag avbestÀlla orden men det gick inte. Fick köpa det jag vÀntade på i annan butik så jag kunde åka på semester. Så nu har jag delar jag inte behöver tack vare usel leverans tid.

2023幎8月28日

Akta er!!

Som någon annan skrev fanns det 0 i betyg då skulle det passa på detta företag eller vad det nu Àr.
Helt omöjliga att få kontakt med samt skickar fel saker och vill ha 199:- i returfrakt.
Fick presentkort på 699:- och då har jag betalat 199 i returfrakt tÀnkte att anvÀnda det så man får nått tillbaka vilket visade sig att nÀr jag anvÀnder presentkort så Àr frakten 258:- och 129 annars!!
STOR VARNING FÖR CAMPINGAFFÄREN.SE

2023幎8月10日
5぀星のうち1の評䟡

Varning Varning vill du bli riktigt

Varning Varning vill du bli riktigt blåst så handla hÀr!
De tar ordrar men kan inte leverera något och precis som andra skrivit så har de en telefonsvarare på under deras öppettider och givetvis går det inte få någon kontakt per epost. Fakturan på det jag bestÀllde kom via Klarna samma dag som bestÀllningen, har nu reklamerat denna till Klarna så Àn en gång varna alla ni kÀnner för detta oseriösa handelsföretag i Varberg.

2023幎8月22日
5぀星のうち1の評䟡

Katastrof från första början.

Katastrof från första början.
Mitt paket ligger pÃ¥ DHL och har sÃ¥ gjort i över tvÃ¥ veckors tid. ”SÀndningsinformation saknas-invÀntar korrekta uppgifter”
Så står det på DHL och nÀr man kontaktar kundtjÀnst på DHL så sÀger dem att dem försökt nå företaget i fråga ett antal gånger utan att lyckas.
Får dem inte kontakt med företaget kan dem inte skicka det vidare till mitt ombud. Och vad det Àr för uppgifter som saknas kan DHL inte delge mig som kund.
Har sjÀlv försökt att både ringa och mejla och Àven skrivit med en sk chat robot.
Ringer man kopplas man direkt till en störande musik och kopplas aldrig fram . Suttit över en timme i telefonkö flertalet gånger men kommer Àndå inte fram.
Skickat åtskilliga mejl men inget svar. Helt omöjligt att få kontakt och fakturan från klarna stÀlls ut direkt vid lagd bestÀllning vilket bara det Àr så oseriöst. Snart förfaller min betalning hos klarna utan att jag fått min bestÀllning och jag ska behöva hålla på krångla med dem om detta.
Jag avråder er att handla från detta företag Àven om dem i många fall Àr billigare Àn sina konkurrenter.
Det Àr inte vÀrt besvÀret.
Kommer anmÀla till ARN och KO.

2023幎7月30日

Hade jag kunna sÀtta 0 stjÀrnor hade jag gjort det

Hade jag kunna sÀtta 0 stjÀrnor hade jag gjort det. Handla INTE hÀr. Det sÀmsta jag har varit med om. Kunde som vÀl var efter flera månaders vÀntan annullera en matta som aldrig kom. Fick en liten vÀska som jag bestÀllt samtidigt men betalar frakt som om jag köpt ett jÀttestort paket.
Det går inte att nå dem någonstans, varken på telefon, mail eller chat.

2023幎6月12日
5぀星のうち1の評䟡

Varning för detta företag!

BestÀllde en vara 30 juli. Fick orderbekrÀftelse och faktura omedelbart. Sedan hÀnde inget mer, dvs ingen leverans. Jag har mailat, chattat med robot och suttit i telefonkö, men det Àr omöjligt att få kontakt, trots automatsvar att de ska återkomma.
Jag har anmÀlt till Konsumentverket 2023-08-22.

2023幎7月30日

En riktigt ruggig butik

En riktigt ruggig butik , borde inte få existera alls. Har bestÀllt grejer v 27 och ingen lev Àn som tur var kunde jag spÀrra fakturan på Klarna. Har försökt få kontakt med dom via mejl /tfn och en gång svarade de att det inte gick att annullera ordern då den var skickad för 3 v sedan , skitsnack. Jag har Àven anmÀlt butiken till KO, Handla absolut inte hÀr !!

2023幎8月12日
5぀星のうち1の評䟡

Likvidera detta bluff bolag från marknaden.

Lade en bestÀllning på 2st Handduk till stol Isabella 2023-07-09. lager saldo sa 156st i Tyskland, idag 2023-08-11 33 st. Men fortfarande efter 1 månad har jag inte fått min bestÀllning. Har skickat 5 mail, 3 av mailen Àr standard svar, och 2 av mailen Àr ett att dom har leveransproblem, och det sista mailet ville jag avbestÀlla ordern, men fick svar att det var för sent att avbestÀlla trots att ordern inte Àr skickad eller behandlad.
Jag vill absolut VARNA ALLA för att handla från detta skrÀp bolag, dom skickar omgående faktura från Klarna så fort du lÀgger din bestÀllning, och inte nÀr dom skickar bestÀllning som seriösa företag gör. Detta bolag borde likvideras från den svenska marknaden omgående, ett mer oseriöst företag har jag aldrig haft med att göra tidigare, att det ens får existera år 2023.

2023幎7月9日

Undvik!

Som så många andra skriver: undvik denna butik! Startade de sin verksamhet med goda avsikter så underskattade de kraftigt arbetet som krÀvs för att driva en verksamhet.

2023幎8月8日

Riktig skitaffÀr

Riktig skitaffÀr, lockar med låga priser men några varor dyker aldrig upp.
Supporten ger inga svar eller hör aldrig av sig, trotts att de lovar att kontakta.
Och de har heller ingen koll på leveransstatus.
Tröttnade efter en månads vÀntan på en produkt som skulle vara skickad inom 4-6dagar.

Vissa ska inte driva företag, detta Àr ett tydligt exempel.

2023幎8月8日
5぀星のうち1の評䟡

Helt vÀrdelösa nÀr jag skall reklamera

Helt vÀrdelösa nÀr jag skall reklamera felaktig produkt.
Svarade på mågot mail men upphörde sedan och inte hört ifrån dom.
Går inte heller att få tag på supporten via telefonen.
Sitter nu med fel produkt som jag inte vill ha och inte blir av med.
Handla någon annan stans från någon seriöst företag.

2023幎5月12日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ