Servicen
Virkelig god service og vil klart anbefale at bruge Haslev fritidsbiler, hvis man vil leje autocamper . Servicen og gennemgangen var helt i top og hvis man har problemer undervejs, var man altid velkommen til at ringe. Tak for lejenð
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Vi har lige vÊret en tur i nordkapp, vores fÞrste tur nogensinde i en autocamper. Så der var mange spÞrgsmål.
Vi fik en virkelig en grundig gennemgang af bilen, når man lejer hos dem. Er alt incl. Ingen overraskelser.
Synes tit man hÞrer om folk der får dårlige oplevelser, eller uventede regninger. GÞr man bestemt ikke der.
God pris, hÞj kvalitet og en fantastisk service.ðð
Det betyder virkelig meget.
Vi er klar til nÊste ferie i en af deres vogne. vi lejede en bravia 636.
Kan kun anbefale Fritidsbiler, Haslev.
Fantastisk service, venlighed og imÞdekommenhed.
Vi har nu lejet to forskellige autocampere hos Fritidsbiler og har kun positive oplevelser med bilerne og den service vi er blevet mÞdt af.
Vi kan varmt anbefale Fritidsbiler og vi kommer igen, også når vi beslutter os for at investere i egen camper.
Super service! Gode priser! Fleksibel afhentning og aflevering. Kun ðð herfra
Vi har nu haft fornÞjelsen at starte vores 2 x Autocamper eventyr igennem fritidsbiler.
Alt er super professionelt, hÞj kvalitet af biler og et hÞjt service niveau og venlighed man bliver mÞdt af.
Har man et problem eller spÞrgsmål så bliver man serviceret hele vejen igennem! KÊmpe ros herfra og anbefaling hvis man sÞger en god oplevelse så indfrier fritidsbiler alle forventninger !
Super service altid imÞdekommende og venlige, aftaler der holder ogsÃ¥ efter bilen er betalt ðmange tak
Vi lejede en autocamper hos Haslev Fritidsbiler. Den var helt ny, alt var tip-top, rent og velfungerende. God introduktion til autocamperen og fantastisk og hurtig service, når vi havde spÞrgsmål undervejs. Vi kan på det varmeste anbefale at leje en autocamper hos Haslev Fritidsbiler.
Vi bliver faste kunder fremover.
Generelt en god oplevelse, da det er nye biler, er alt jo ok her. Priserne er absolut fair, og der er god service, man fornemmer der er et brÊndende Þnske om at sikre man får en god oplevelse/tur i deres bil.
De ting der er i bilen, passer fint til ens behov. SÃ¥ alt i alt, stor ros herfra.
Efter for 1œ Ã¥r siden at have kÞbt en autocamper er det pÃ¥ sin plads med et par rosende ord her. Super forlÞb bÃ¥de ved leje (6 mÃ¥neder fÞr kÞb) og ved vejledning og kÞb. Ãrlighed og ligefrem betjening - ogsÃ¥ efterfÞlgende. Klar anbefaling herfra.
Vi har lige haft lejet en autocamper i 14 dage hos jer, og alt har bare vÊret perfekt. Superfin bil, superfin service (også telefonisk udenfor åbningstiden). Dette er vores fÞrste ferie med denne ferieform, og vi håber snart at kunne holde ferie i en af jeres biler igen, da det passer rigtig godt til os.
Vi besÞgte Fritidsbiler med to små bÞrnebÞrn og blev mÞdt med en fantastisk tålmodighed, hvor der var tid til grundig rådgivning og fremvisning af forskellige biler, vi kan helt klart anbefale et besÞg.
Fantastisk serviceminded, utrolig flinke og en dejlig ny Autocamper
Kan stÊrk anbefales
Fremragende service! Dem skal vi helt sikkert benytte os af igen.