Campingaffären レビュー

TrustScore 5段階評価の2

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Jag beställde en vara som jag betalade via Klarna. Efter ett tag ett mejl att de hade mycket att göra, några dagar senare att varan var annullerad trots att jag inte ville det. De svarar inte på mejl,... もっと見る

5つ星のうち2の評価

Sjukt svårt att få kontakt med. Beställde fel mått( sökte på ett mått men det kom tydligen upp ett annat), och ångrade mig direkt ca 1 minut effter och ville ändra beställning. Verkar vara total... もっと見る

5つ星のうち2の評価

Enligt hemsidan 3-5 arbetsdagar att leverera. Verkligheten 14 dagar leverans. Förvänta er ingen som helst support verken via mail eller telefon. Hoppas nu att varan inte behövs reklamera för det komm... もっと見る

企業情報

1. キャンプ用品店
  2. モービル ホーム販売店
  3. RV 販売店

当該企業による記述

Sveriges enda och största marknadsplats med campingtillbehör

期待以下

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 0

レビューを書く

5つ星のうち2の評価

Dålig kommunikation och felaktig information

Beställde varor som skulle finnas i lager, vilket enligt er webbsida borde innebära en leveranstid på ca 7-9 dagar.
Men då ingen som helst progress på ordern kunde ses i orderportalen så skickade jag ett enkelt mail bara för att kolla att allt stod rätt till. Dock helt utan svar.
Några dagar till gick och jag försökte med ytterligare mail/kontaktformulär men helt utan respons.
Efter ytterligare någon dag så lyckades jag få tag på supporten via telefon som då meddelade att ordern var på väg för ompackning och leverans antingen samma eftermiddag eller morgonen efter.
Jag var nöjd för stunden, men det visade sig inte stämma.

Efter ytterligare dagar utan någon som helst progress på ordern så försökte jag igen. Både med mail och telefon, men utan resultat. Bara telefonsvarare, som jag lämnade meddelande på med kontaktuppgifter, men utan återkoppling.

Efter totalt ca 2,5 veckor så fick jag plötsligt meddelande från Postnord att paketet var på väg.
Jag har nu fått min order levererad, och "endast" med drygt 1v försening vilket skulle vara helt ok om jag fått respons från början och en ärlig kommunikation.

Men all kommunikationen gällande ordern med butiken fungerar alldeles för dåligt!, dvs. Inte alls.

Ett tips till butiken är att kommunicera bättre med era kunder. De flesta kunder kan nog ta leveransförseningar bara de får informationen om varför och ett ärligt svar på när det kan komma att levereras.
Kommunicera inte med ord som "vi jobbar på det", "det är på väg", "skickas imorgon" osv när det inte stämmer och ni i själva verket inte vet eller inte kan påverka det.
Lova inte heller 7-9 dagar leverans när det kanske mer troligt blir 20 dagar. Det gör bara att ni får besvikna och oroliga kunder som mailar och ringer i mängder, utan svar och med irritation och ilska som resultat.
Det ger ett otroligt oseriöst intryck allt som allt.

Nästa gång kommer jag beställa från någon annan butik med bättre kundkommunikation.

Köp inte

Beställde ett vindskydd som skulle levereras inom 4-7 dagar. Detta var 29 Maj. Började ringa och maila 12 Juni då jag inte fått något besked om leverans. Helt omöjligt att få tag på personal och gick endast till telefonsvarare. Mail var det ingen som svarade på förutom en robot. Stoppade betalningen via Klarna och 20 Juni fick jag äntligen tag på personal då jag ringde på försäljning bilar där jag då kunde makulera min order. Tog 1 minut.

2023年6月20日

För dåligt helt enkelt!

Kan bara instämma i senaste omdömena, otroligt långsamma, i stort sett omöjliga att få kontakt med, skyltar med varor i lager men har troligtvis ingenting i egna lager utan prylarna finns över hela Europa vilket innebär att man inte har en susning om när man kan leverera. Undvik, de kronor man säger sig kunna spara hos det här eländet till webbutik är inte i närheten av den irritation och tillkommande kostnad man får på köpet när man får skaffa andra varor på andra ställen.

Lång leveranstid, dålig kundservice

Lång leveranstid. Försökte kontakta företaget 2ggr utan att få svar, ville häva köpet.
Till slut fick jag min vara men dom har fortfarande inte svarat på mina mail. Jag kommer aldrig handla där igen.

2023年5月25日
5つ星のうち1の評価

Ja jag ska vara ärlig vilket ni inte är…

Ja jag ska vara ärlig vilket ni inte är .beställde en cykelhållardel 19 maj 2023 eran hemsida säger ni 9 dagar nu är det den 13 juni .Nä aldrig mera köp hos er på campingaffären + att ni hittar på massa ursäkter en säger si o andra säger så .Nä nu blir det CAMPINGVARUHUSET som gäller dom är åtminstånde ärliga vid kontakt .

2023年5月19日
5つ星のうち1の評価

Varning, varning! för detta företag!

Varning för detta företag!! Otroligt svårt att få kontakt med och bryr sig uppenbarligen inte om sina kunder. Kan inte leverera det som de lovar och det har varit omständigt sen beställning. Tack och lov valde jag att betala via klarna, så betalningen kunde pausas tills företaget väl behagade att leverera en del av min leverans för att senare kunna avskriva den vara de ej kunde leverera och faktura kunde justeras innan jag var tvungen att betala. Aldrig mer detta företag.

2023年6月7日
5つ星のうち1の評価

Vill gärna ge minus 5 stjärnor men går…

Vill gärna ge minus 5 stjärnor men går inte.

STOR VARNING för detta företag!

Beställt därifrån 1/5, inte fått mina varor än, kundservicen är totalt obefintlig, får MINST ett autosvar av dom varje dag efter ha försökt kontaktat dom ända sedan ja läste deras recensioner och försökt avbryta min beställning.

Kommer aldrig handla av dom igen, kommer dessutom åka omvägar runt deras andra bolag dom äger…

2023年5月1日

VARNING!!!!

Vill du bli blåst, då den är bästa butik du kan hitta.
Betalade för vara och nu väntar man evighet. De låvar varje gång man kontaktar de att den blir skickat typ samma dag. Sen så sa jag att jag vill inte ha vara länge, då säger de att jag kan göra retur efter jag har fått vara. Fast de har inte äns skickat den.

2023年5月26日
5つ星のうち1の評価

Efter 17 dagars väntan och dygnsvisa…

Efter 17 dagars väntan och dygnsvisa automatiskt genererade mail, på 2 vattenkranar till en gammal husbil så börjar jag förstå att jag blivit blåst. I och för sig på en mindre summa men ändå….
De svarar inte på Mail och och meddelar när grejerna kommer. Jag skulle så klart ha kollat upp resentionerna på det här blufföretaget. När jag beställde pryttlarna och betalade så skulle de finnas i lager. Oavsett hur det här slutar så rekommenderar jag INGEN att köpa något från företaget. Helt klart så stämmer inget av infon de ger. De har inget lager i Varberg eller i Tyskland utan när du lägger en beställning så beställer de i sin tur från någon annan leverantör OM de ens gör det. Vem vet då ingen info ges ut till kund. Jag misstänker att det här är en snubbe som sitter bakom en dator och försöker göra,snabba klipp så länge det går….

2023年6月4日

Varning handla inte här.

Omöjliga att få kontakt med, svarar sällan på mail, när man får något svar är det ett automatmail, att ringa går inte.
Jag har fått betala frakten på en retur 2 gånger, en till affären och en till Klarna.
Det finns seriösa företag också, handla där.
/Bo Andersson

2023年6月2日

Jag har köpt här 2 gånger

Jag har köpt här 2 gånger, första och sista...
Hade jag läst recensionerna så hade jag inte beställt något.
När jag väl fick produkten så var den inte komplett.
Man blir bara trött...

5つ星のうち1の評価

Venten lenge på en pakke fra de

Ventet lenge på en pakke fra de. Ikke fått den. Har betalt over 2000kr uten å få varen. Svarer ikke på mail lenger. Sendt flere mailer siste 7 dagene uten svar. Står at de har max 48 timer svarfrist. Får kun autosvar. Styr unna dette firmaet. Virker ikke seriøst.

Autogenererade svar

Autogenererade svar - som inte ger svar. Därför behöver man ställa frågor på nytt… De bör fundera på vad detta resulterar i mht arbetsbörda och som i sin tur ger ÄNNU SÄMRE service till sina kunder.
Jag hittade mina varor till bra pris - fått en av två prylar levererade. Snabba med fakturan.
Kampanjar med den saknade varan men kan ändå inte skicka den!
Kommer vända mig till andra leverantörer framöver. Känns inte som en seriös aktör.

2023年5月23日

Ett droppshipping företag

Ett droppshipping företag. Har inget själv hemma omöjligt att få tag i säger att de skall skicka men skickar ingen då de inte tydligen har kontroll över någon ting allas

2023年5月30日
5つ星のうち1の評価

Extremt svårt att kontakta. Välj annan leverantör

Extremt svårt att kontakta, endast automatsvar till svar på mina Mail. Omöjligt att få telefonkontakt med. Långa leveranstider beroende på "fishing" (säljer från andras lager) försäljning. Oseriöst! Väntar fortfarande på mina varor, enda infot (automatsvar) "vi skickar så snart vi kan"!
Känner mig lurad på 1800sek. Handlar på Camping varuhuset hädanefter som jag brukar utan problem, som levererar på utsatt tid och går att kontakta.

2023年5月29日

Uselt företag

Uselt företag, har fått mail dock 2 gånger om försenade leveranser från deras " jättelager i tyskland" de här knickedickarna är inget annat än ett brevlådeföretag som själva beställer delarna från Tyskland. De har nog inget alls lager själva utan försöker tjäna pengar på en bra hemsida med 1000 tals produkter. Som de själva beställer när du köpt. Fakturan från Klarna kom dock på en gång. Köp dina prylar hos någon som verkligen har ett lager.

2023年5月11日

VARNING köp inte härifrån

VARNING köp inte härifrån, om jag kunde sätta minuspoäng så skulle det hamna massor minus här.
Leveranstider existerar inte, dom skriver en sak på orderbekräftelsen men sedan håller dom inget, det tar jättelång tid innan varorna kommer om dom kommer alls, väntar fortfarande på en del varor och snart har det gått en månad sedan beställning, det enda som kommer är automatmail om att det är försenat trots att det enligt lagerstatus finns på lager, har även lyckats få mailkontakt med dom och svaret att det kommer att skickas imorgon eller övermorgon tja det var ju inget värt så igen KÖP INTE HÄRIFRÅN😩

2023年5月7日
5つ星のうち2の評価

Sjukt svårt att få kontakt med

Sjukt svårt att få kontakt med.
Beställde fel mått( sökte på ett mått men det kom tydligen upp ett annat), och ångrade mig direkt ca 1 minut effter och ville ändra beställning. Verkar vara totalt omöjligt.
Chattar med en bot och mailar massa men inget svar.
Varan skickas och man blir skyldig att betala returfrakten garanterat.
Knappt jag känner att jag vill beställa varan i korrekt mått från samma butik.
Gör om gör rätt.

2023年5月29日

Undvik!!

Undvik!!
Missvisande leveranstider på hemsidan.
Endast automatiserade mail om tyskt lager, försening mm. Ingen status efter du beställt...
Fakturan aktiveras direkt i klarna när du beställt.
Svåra att komma I kontakt med när man ville avbryta ordern.
Köpvillkor kring framförallt ångerrätt och avbrytande av order går emot svensk konsumentköplag.
Min annulering löstes, men man de köpvillkor man anger inger inte ett seriöst intryck.

2023年5月15日
5つ星のうち1の評価

Kundsupporten är under all kritik.

Beställt en grill med tillbehör.
Beställning blev sen, fick information på den 9e dagen att de inte kunde leverera i tid.
Fick leveransen på dag 12. Men saknade tillbehören till grillen som jag beställde.
Anmärkte på detta,
Fick en ny leverans 2 dagar senare vilket var väldigt snabbt jobbat.

Fick fortfarande inte allt jag beställt, varav en regulator och en väska till grillen.
Anmärkte på detta. Blev ifrågasatt där de sa att de ska ligga i paketet i första leveransen och bad om bilder.
Gav dem bilder och förklarade att det fanns varken en väska eller en regulator i paketet.
Nu 1v senare så svarar de inte på mina mail. Får ingen kontakt med dem och får ingen leverans med produkterna jag beställt. Nu inväntar jag mina 30 dagar utan svar så jag kan anmäla dem till ARN

2023年4月28日

レビューの対象になっている企業の方へ