レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち3の評価

5つ星のうち5の評価

Top service! Ik ben super geholpen nadat ik per ongeluk een verkeerde bestelling had geplaatst. Ik had namelijk de voorgaande avond een verkeerde bestelling geplaatst en vervolgens de juiste... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Altijd lekker om wat Amerikaans snoep in huis te hebben. Veel keuze op de site, prijzen zijn goed, levering is supersnel en service is supergoed! Kom zeker een volgende keer terug om te bestellen!

企業が回答しました

5つ星のうち1の評価

Een bedrijf dat enkel verkopen denkt. Geen enkele service biedt. Als je vragen hebt om iets te annuleren ben je geen prioriteit en hebben ze hebben ze alles al verpakt soms vroeg????

企業情報

1. 菓子屋

当該企業による記述

Wij verkopen de allerlekkerste snoep en frisdranken vanuit het buitenland. Via tiktok is te zien hoe wij de bestellingen inpakken! Ervaar het zelf! 🍬 Keep your candy safe 🍬

連絡先

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち3の評価

Niet nog een keer....

M'n dochter wilde heel graag hier eens bestellen. Niet heel goedkoop, maar de producten die ze hier aanbieden vind je meestal niet in de supermarkt. Helaas werden 2 artikelen (van nog geen euro per stuk) niet geleverd. Na aanschrijven kreeg ik wel geld terug, maar had liever de artikelen alsnog geleverd willen hebben. Ik snap dat dat veel duurder voor hun is, maar je besteld daar speciaal voor die producten die elders niet te koop zijn. En bij opnieuw bestellen krijg je de verzendkosten er ook altijd weer bij.

2024年5月27日
5つ星のうち1の評価

bijna alles smaakte alsof het over datum was

alles smaakte alsof het over datum was. en wie vraagt er nou 2,50 voor een klein reepje mr beast chocolat. het was ook weer muf. niet overdatum maar alsof het bewaard word in een natte kelder. airheads ook al zo'n rare bijsmaak. gewoon fruitella is 10x lekkerder. alleen de frisdrank en cheez its waren oke. niet de moeite waard.

2024年4月10日
5つ星のうち5の評価

Super leuk mail contact gehad nadat ik…

Super leuk mail contact gehad nadat ik mijn huisnummer vergeten was in de vullen.. Mijn zoontje wou zo graag dat zijn bestelling ingepakt werd en te zien zou zijn op YouTube.. Dit is gebeurd en hij glunderde van oor tot oor.. Heel erg bedankt.. Ow en de levering was super snel.. Nogmaals bedankt.. Tot de volgende bestelling..

2024年3月4日

Tevreden

De bestelling liep soepel. Was snel bezorgd en netjes ingepakt. Leuk dat je iets gratis krijgt als je 15$+ besteld.

2024年2月28日

Love it

Mooi aanbod, snelle levering en goede kwaliteit.

Heel tevreden met mijn bestellingen bij CandyVault. Het enige nadeel is dat er zoveel lekkers te koop is dat je al snel een vol mandje hebt, voordeel is dat je dan een spin aan het rad krijgt.

2024年2月12日

Prima webshop!

Gevarieerd en origineel assortiment, prima website en snelle levering, we konden snel lekker snoepen! Trouwens, de Reese's Puffs zijn ook echt een lekkernij.

2024年1月29日

Trustpilot エクスペリエンス