Cantikclothing レビュー 24

TrustScore 5段階評価の3

2.8

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Prachtige jas besteld bij Cantik Clothing. Netjes geleverd en top kwaliteit. Artikel net als beschreven. Ik zal zeker nog bestellen.

5つ星のうち1の評価

Jas retour gestuurd, op tracking te zien 10 oktober afgeleverd te zijn bij hun. De verkoper heeft nog steeds niet verwerkt & terugbetaald ondanks meerdere verzoeken via DM en e‑mail. Dit zijn de feite... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Verkopen Super leuke kleding en vooral leuke goede warme winterjassen! Veel bestellingen gedaan en had nu een bestelling gedaan waarvan de trui erg pilde en dat de prijs niet waard vind heb... もっと見る

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Onprofessioneel

Ik had op 7 maart een bestelling geplaatst en het ging om een aantal artikelen met pre orders. Er stond op hun website dat de pre orders binnen 7 dagen worden verstuurd. Nou prima, ik dacht dan heb ik het voor eid binnen. Afgelopen maandag zag ik dat ze live waren op tiktok. Dus ik vroeg een aantal keer wanneer ik mijn bestelling zou ontvangen, omdat ik de kleding voor eid had besteld. Waarop ik de medewerker hoorde zeggen; ja moet vast goed komen dat je je bestelling voor eid binnen krijgt. Ik weer aangeven ik heb mijn bestelling op 7 maart geplaatst blabla. Ik had al het gevoel dat dit niet goed zou komen. Gisteren heb ik dus niks ontvangen. In de avond zie ik dat ze weer live waren op tiktok. Dus ik vraag netjes waar mijn bestelling blijft, en dat ze maandag via de live zei dat het goed zou komen met mijn bestelling VOOR eid. En dat ik al 2 weken op mijn bestelling wacht, TERWIJL er op hun website staat pre orders worden BINNEN 7 dagen verstuurd.

Krijg ik reactie met: ja jou bestelling wordt maandag verstuurd dinsdag heb je het dan in huis??? En ik vroeg weer netjes met waarom staat er dan binnen 7 dagen wordt het verstuurd? Dit is niet binnen 7 dagen want die zijn allang al voorbij! Ik werd hierna gewoon gedempt? Zodat ik geen reacties meer kon plaatsen? 2 min later zag ik ook een andere persoon reageren met: ja jullie zeggen dingen die jullie niet waar maken nu heb ik mijn bestelling niet voor eid binnen!!!!

Je kan ze nergens telefonisch benaderen, via dm reageren ze niet.

Ik wil andere dames hierbij waarschuwen BESTEL NIET BIJ DIT BEDRIJF ALS JE HAAST HEB EN ALS JE JE BESTELLING VOOR EEN FEESTDAG MAAKT NIET UIT EID, VERLOVING BRUILOFT NODIG HEBT WANT ALS JE TE VEEL VRAAGT WORD JE GWN GEDEMPT EN KAN JE NIKS MEER VRAGEN!!!

2026年3月19日
5つ星のうち1の評価

Als opgelicht wil worden, moet je hier zijn. Onbetrouwbare en onverantwoordelijke winkel

Mijn ervaring met deze webwinkel is zeer slecht. Ik heb een bestelling geplaatst die nooit bij mij is aangekomen. Of het pakket nu gestolen is, kwijtgeraakt is of nooit goed is bezorgd, dat is iets wat de winkel zelf hoort uit te zoeken. Als klant heb ik namelijk een overeenkomst met de webwinkel en niet met DHL. Toch verschuilt de winkel zich volledig achter het standpunt van DHL en nemen ze zelf geen enkele verantwoordelijkheid.

De klantenservice maakt het nog erger. Mijn mails worden grotendeels genegeerd en wanneer er wel wordt gereageerd, gebeurt dat op een onbeleefde en onbeschofte manier. Je wordt totaal niet serieus genomen als klant en er wordt geen moeite gedaan om een oplossing te vinden.

Voor mij voelt het alsof de winkel simpelweg weigert om te leveren of verantwoordelijkheid te nemen voor wat er misgaat. Dat geeft weinig vertrouwen en het voelt absoluut niet eerlijk naar klanten toe.

Wat het nog frustrerender maakt, is dat de kleding die hier wordt verkocht ook gewoon bij andere webshops te vinden is. Je kunt dus veel beter ergens anders bestellen waar klanten wél normaal behandeld worden.

Ik schrijf deze review niet om het bedrijf zwart te maken, maar om andere mensen te waarschuwen zodat zij niet dezelfde ervaring hoeven mee te maken als ik.

2026年2月11日

Thank You!

Verkopen Super leuke kleding en vooral leuke goede warme winterjassen!
Veel bestellingen gedaan en had nu een bestelling gedaan waarvan de trui erg pilde en dat de prijs niet waard vind heb dat netjes vermeld via de E mail met foto’s.
Dit kan een fabrieksfout zijn.
Ze zijn mij tegemoet gekomen met dat ik de trui mag houden en het geld terug.

Fijne oplossing dank daar voor👍

Kirsten.

2026年2月19日
5つ星のうち1の評価

I strongly advise against Cantik…

I strongly advise against Cantik Clothing. I paid €128.99 for an item I never received, including €25 shipping. Despite providing proof (from the carrier and my correct address), the seller refuses to refund me, claiming they are “waiting for the return” even though I never received the package. Customer service is non-existent: random replies, deleted public comments, and blocking on Instagram. Very poor experience, not recommended.

2025年11月29日

Jas gekocht in november

Jas gekocht in november. 5x aangetrokken, en schade. Voor een jas van 120 euro moet dit niet gebeuren en als het gebeurd moet het opgelost worden! Maar helaas ze werken niet mee! Oplichters!

2026年1月26日

Zeer teleurstellende ervaring

Zeer teleurstellende ervaring. De trenchcoat kwam binnen met duidelijke productiefouten (ceintuur kapot, naden los, verkeerde binnenvoering). Toen ik dit eerlijk benoemde in de TikTok Live, werd ik meteen gedempt. Kritiek lijkt hier niet welkom. Voor deze prijs absoluut geen aanrader.

2026年1月14日
5つ星のうち1の評価

Ik heb op 22 november een bestelling…

Ik heb op 22 november een bestelling geplaatst, maar tot op heden heb ik mijn pakket nog steeds niet ontvangen. Daarnaast is het erg moeilijk om contact te krijgen met dit bedrijf; berichten blijven onbeantwoord of ik krijg pas na lange tijd reactie. Dit vind ik erg teleurstellend en onprofessioneel. Ik raad dit bedrijf daarom niet aan.

2026年1月20日

Verkeerd item ontvangen

Verkeerd item ontvangen, 2 mails gestuurd en gedmt. Werd erop gereageerd of ik foto’s kon sturen heb ik gedaan en geen reactie. Moest ook best lang wachten op m’n bestelling. Maar hoop dat ze nog reageren en mij het goede item sturen.

2025年12月8日

Returned Item Stuck in Customs and No Response, No Refund

I returned a jacket I purchased in October because it was too small, intending to reorder in another size — but after my experience with this company, I won’t be. My return has been stuck in customs in the Netherlands for over a week.
I have emailed them, called them, and left messages on their social media platforms. They have ignored every one of my calls, emails, and posts asking for support. Both DHL and PayPal have also contacted Cantik Clothing, and the company has still not responded.
This is an extremely unprofessional business that does not appear to prioritise its customers or their concerns.

2025年11月28日
5つ星のうち1の評価

Hoge kosten voor een item wat je niet houdt!

Na het betalen van retourkosten €7,95 krijg ik nog een verrekening voor het te betalen verzendbedrag van tevens €7,95. Voor een item wat ik niet heb gehouden €15 kwijt. Belachelijk! Per mail een standaard reactie gekregen, zeer klant onvriendelijk

2025年12月2日

レビューの対象になっている企業の方へ