レビュアーのコメントを見てみましょう
Jeg havde en virkelig god oplevelse hos Restaurant Capa. Stemningen var hyggelig og afslappet, og maden levede fuldt ud op til forventningerne. Jeg bestilte en entrecôte, og den var helt i top... もっと見る
Maden var god til prisen. En 7 retters menu. Tjener Heinz var fantastisk. Voksen, læser sine gæster og giver dem en dejlig oplevelse.
Helt igennem elendig oplevelse. Arrogance og upersonlig betjening. Meget trist oplevelse specielt mår man havde glædet sig til dette sted. Middelmådig forret, halv trist smørbøf, sej ribeye med sjaske... もっと見る
Fantastisk oplevelse på Capa
Fantastisk oplevelse på Capa. Fantastisk personale, som er nærværende omkring gæsterne. Maden smagte så skønt! Alt i alt en skøn oplevelse og vi vil bestemt komme igen! Vores tjener under vores besøg var Cille og hun er den skønneste tjener!
Super tjener, Heinz
Maden var god til prisen. En 7 retters menu.
Dejlig madoplevelse
Dejlig madoplevelse til overkommelige priser. Hyggelig stemning på restauranten og vi fik den skønneste betjening af Rikke, som sørgede for at give os den bedste service. Hun var både sød og professionel. Vi kommer helt klart igen!
Heinz and colleagues did a fantastic job - big thank you from a Copenhagener, who knows her city well.
Knowing a fair deal of restaurants and cafes in Copenhagen (using them for private as well as business purposes), this was my first time visiting CAPA. Which is most-do if you work in Pharma with GMP and quality and knows that CAPA of course means CorrectiveActionPreventiveAction. Really good food, in particular the appetizers and bearnaise sauce. Heinz, the attentive waiter, is also appreciated for a great effort. On the downside, drawing the stars to 4: there is too many tables in the restaurant. A more exclusive and nice atmosphere would be obtained with the removal of some of the tables (of course knowing that there is an economically aspect). However, based on the closeness to nearest dining neighbour, the feeling of cozyness - or best described by the Danish word "hygge" - is missing.
Heinz styrer
Lækker mad, gode vine og overtjener Heinz leverede service og højt humør til aftenen.
Ps. Minds of 99 lavede en klasse koncert igen.
Jeg havde en virkelig god oplevelse hos…
Jeg bestilte en entrecôte, og den var helt i top – utrolig mør, saftig og perfekt tilberedt. Det er tydeligt, at der bliver lagt vægt på kvaliteten af råvarerne og tilberedningen.
Servicen gjorde også en stor forskel for oplevelsen. Vores tjener, Heinz, var både imødekommende, opmærksom og professionel hele aftenen. Han sørgede for, at vi følte os velkomne, og hans gode service løftede besøget til et endnu højere niveau.
Alt i alt en restaurant jeg klart kan anbefale, hvis man er til lækre bøffer og god service.
Andre var en god og hyggelig mis🥰
En skuffende omgang
Vi var rejst langvejs fra for at smage den berømte smørbøf og forventningerne var store. Vi fik oplyst at vi havde bordet i 2 timer fra 17-19. Ifølge tjeneren kunne vi derfor ikke nå en 8 retters men en 3- eller 5 retters. Vi havde en forestilling vi skulle til kl 19.30 og havde derfor en bagkant. Vi valgte at bestille en 5 retters med opgradering til smørbøffen (for et tillæg på 700kr). Forretten blev serveret hurtigt men herefter gik der lang tid mellem serveringerne. Hovedretten blev først serveret 18.35, dvs 25 minutter før vi skulle gå. Vi oplyser tjeneren om at vi har en bagkant så vi er i tvivl om vi kan nå desserten. Tjeneren siger at de skynder sig. Desserten kommer kl 19.15, så vi er nødt til at kaste den indenbords og nærmest løbe ud af døren for at nå vores arrangement kl 19.30.
Dertil kommer - og måske allerværst - smørbøffen var en kæmpe skuffelse. Den var fyldt med sener og var meget sej. Den ene bøf kunne praktisk talt ikke spises og 3/4 af bøffen forblev urørt. Grundet tidspunktet for servering var der heller ikke mulighed for at bede om en ny. En meget skuffende oplevelse. Da tjeneren, en engelsktalende kvinde, kommer og spørger til bøffen, oplyser jeg hende om at bøffen desværre er virkelig sej og senet, hvortil hun svarer “next time you should have said that earlier” hvorefter hun tager tallerkenerne og går, uden yderligere.
Hvidvinen var desværre ikke ordentligt nedkølet, men lunken, hvilket ødelagde oplevelsen lidt for en ellers rigtig god vin. Vinglas blev heller ikke fyldt op undervejs. Det ville man forvente til den pris.
Den ene dessert, en pavlova, var meget svær at spise da marengsen var stenhård. Måtte derfor nøjes med at spise fyldet ovenpå (som dog smagte dejligt).
De øvrige måltider var udmærkede. Kartoffelretten var virkelig lækker.
Retten med kammusling manglede tilsmagning da den var meget smagsneutral. Retten med kylling var OK.
Den samlede oplevelse blev desværre skuffende og ikke små 3000kr værd for 2 personer.
Her kommer vi ikke igen.
Mvh Casper og Mie
Skuffende betjening og mad
Skuffende betjening. Der var ikke nærvær og alt for lang tid mellem serveringer. Lunken bisque. Skuffende bøf, der var senet. Flere fine retter, men alt for dyrt ift. niveau og kvalitet.
Det bærer præg af at de vil tjene penge og ikke har fokus på kvalitets mad og betjening.
Vi var hos CAPA som gave til vores…
Vi var hos CAPA som gave til vores mormor der fyldte 80 i September, vi fik hurtigt et flag og et lille skilt på bordet.
Vi havde bestilt hverdags tilbuddet for februar og fik 8 super lækre retter og hele bordet var yderst tilfreds med maden.
Vores søde tjener Sille sørgede godt for os og anbefalede noget rigtig god vin. Og tjekkede ofte op på os og spurgte til maden og fyldte vand op.
Afslutningsvis fik vores mormor en lille gave.
Dejlig oplevelse som vi og særligt vores mormor vil huske.
Stort tak og 5⭐️
Plastik i maden
Jeg er meget overrasket over at skulle betale 1900,- for den oplevelse vi havde hos CAPA i tirsdags d. 17-2.
Det var min mands 40 års fødselsdag og jeg havde på forhånd kommunikeret med dem på mail omkring dette, så det skulle være styr på bestilling og flag på bordet ved ankomst. Det var der ikke. Jeg måtte selv bede om flag. Vi blev rykket til et “bedre bord med mere plads” som så viste sig at være lige ved køkkenet så vi sad i meget trafik, det var en træls plads.
Jeg synes maden var okay, men taget i betragtning til prisen - ikke noget over middel. Vores højdepunkt var selvfølgelig smørbøffen! Og her må jeg bare sige - at vi blev chokeret. Der var et stykke hårdt plastik i den ene bøf. GUDSKELOV opdagede vi det i munden. Det kunne have endt fatalt hvis vi havde slugt det og det havde skåret hele vejen ned i halsen. Da vi konfronterede personalet omkring dette, tog de tallerken men der kom aldrig noget svar eller respons på dette? Ja - jeg ved stadig ikke hvad jeg skal tænke. Jeg er mildest talt chokeret over at man lader dette glide ud i sandet og istedet efterlader os med en regning på 1900,-.
CAPA levede desværre ikke op til vores forventninger.
En ærgerlig aften
D. 17.02.2026
Vi havde desværre en skuffende oplevelse hos Capa i aften.
Allerede ved ankomst gik det skævt. Vi fik menukort med det samme og blev spurgt, hvad vi ønskede at drikke. Da vi bad om to minutter, gik der efterfølgende ca. 15 minutter, før vi igen fik kontakt med en tjener og kunne bestille. Man kunne tydeligt mærke, at der var travlt, men det satte desværre tonen for resten af aftenen.
Vi havde bestilt deres Black Friday-menu til 1.500 kr., men de første 50 minutter gik udelukkende med snacks. Generelt var maden god, men kyllingenuggetten var en klar skuffelse: den manglede salt og smagte, som om den havde stået klar i meget lang tid inden servering.
Ventetiden gennem hele aftenen var alt for lang, og samlet set sad vi der i omkring 3 timer, hvilket føltes unødigt og hektisk. Da jeg bad om regningen sammen med desserten og nævnte over for tjeneren, at aftenen havde føltes meget lang og stressende, blev det blot mødt med et kort “okay” – uden nogen form for interesse eller undskyldning.
Derudover blev vinen, vi fik serveret på glas, serveret stuetempereret eller varmere, hvilket undrer, da man som minimum forventer let nedkøling.
Alt i alt var oplevelsen skuffende. Hvis servicen og flowet normalt fungerer på denne måde, er det desværre ikke et sted, vi kan anbefale til venner og bekendte. Øv.
Hilsen
Martin Reitz
Dejlig madoplevelse
Dejlig mad, skønt personale og ekstra service med bobler, da vi ikke fik bordet til den aftalte tid, men måtte vente 5 min
Kommer helt sikkert igen 😍
Rude attitude - Mid food
The waiter, Krisztian, had an attitude problem. When we ordered, he asked one of our guests: "You are a adult? You can order yourself? Are you mute?". He forgot an item off our order. When we asked for it, he failed to apoligize. He didn't ask us for drink refills either. There were only 3 other parties in the restaurant. Food was ok - nothing special.
Vores datter fyldte 30
Vores datter fyldte 30, og vennerne havde arrangeret surprise på Capa, super godt valgt, vi kunne pynte op, en fyldt restaurant gav en travl aften for personalet, der konstant var på stikkerne, smilende, fortalte om maden, og sørgede for fødselsdags sang, stor TAK til Heinz og hans team for en vellykket aften, vi alle sent vil glemme.
Nomalt er det et super lækkert sted i…
Nomalt er det et super lækkert sted i fede omgivelser. Men var her den 29/1 vi bilv sagt i rummet ved siden af som på ene måde har den samme hygge og stemning som man er vant til fra capa.og det var ikke på nogen måde den samme lækker betjening som man Nomalt er vant til desværre.
Ik spild jeres penge på det der
Føj en oplevelse
Vi kommer ind og får at vide Vi har 2 timer så altså 3 retter vi bestiller der er lidt bøvl med at tjeneren ikke kunne komme med hvor meget pasta der cirka er da det er ret vigtigt (min lillebror har diabetes type 1) så derfor er det vigtigt at vide hvir meget der er så bliver vi færdige og skal ha dessert så kommer der en meget flabet tjener over og siger vi ikke kan nå at få dessert (klokken var 18:21) og vi havde bordet til 19:00 så ender regningen sku med at være 6000-7000 kroner ik spild jeres penge tjeneren ligner nogen der ikke magter deres arbejde og virker totalt ligeglad med alt ærligt talt bare lad vær med at komme det noget være p!s
Vil kun anbefale for børnemenuen
Vil kun anbefale for børnemenuen, den var virkelig gennemført og man får meget for pengene. Børnene var rigtig glade!
Til gengæld var 3 retters menuen ikke noget at råbe hurra for. Forretten var kedelig og smagsløs. Hovedretten var dog en god bøf, selvom vi ikke blev spurgt hvordan bøffen skulle steges - så jeg endte med en total rå bøf. Fik den stegt igen, dog have køkkenet skåret en del af min bøf af, lidt ærgerligt at mangle fra sådan et godt stykke kød. Tilbehøret var meget småt, en skål med hvad der lignede 10 pommes, en lille skål salat og en lille skål sovs svarende til 3 spsk - alt det til 2 personer! Tjeneren virkede også til at skynde meget på os til sidst, selvom vi stadig havde 25min tilbage af vores booking.
Aldrig har jeg oplevet så dårlig service!!!
Vi er en familie på 7, som havde bestilt bord til kl. 17. Vi fik at vide, at vi havde bordet i 2 timer og derfor kun kunne bestille 3 retter. Ved bestilling af maden blev vi spidst oplyst, at det var nemmere for tjeneren, hvis vi startede med at bestille forretterne og derefter hovedretter. Det gjorde vi så.
I vores selskab er der en 9-årig dreng med diabetes 1, hvor vi venligt spørger tjeneren, om der er mulighed for at få oplyst, ca. hvor mange gram pasta, der er på hans tallerkener. Dette af hensyn til hans dosering af insulin. Dette var ikke muligt (der er åbenbart ikke en vægt i køkkenet).
Vi spiser herefter vores for- og hovedret, og 18:28 kom tjeneren for at rydde bordet og informere os om, at vi ikke kunne nå at bestille dessert, selvom der var en halv time tilbage af vores seating(?) grundet travlhed. Det var så ikke sandt, og vi havde faktisk været færdig med hovedretten de sidste 10 minutter.
Regningen blev 6.100 kr., hvilket ikke er iorden for en restaurant med det renommé og de priser.
Vi følte os til grin for vores penge, og har meget svært ved at forstå, at både kokke og tjener ikke kan strække sig langt mere end tilfældet var.
Det er simpelthen ikke godt nok. Vi kan ikke anbefale stedet!
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。