Super god oplevelse med MR-scanning hos Progardia i Middelfart! Jeg blev mÞdt af et virkelig venligt og kompetent personale. Inden scanningen fik jeg en grundig gennemgang af hele forlÞbet af Kim... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg har for nyligt fÃ¥et lavet to MR scanninger, en af albue og en af skulderen. Disser er gennem min sundhedsforsikring (via arbejde), blev henvist af en ortopÊdkirurg, to dage efter fik jeg e... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har vÊret en kunde hos Progardia, hvor jeg fik lavet en Mr Scanning. Oplevelsen var fantastisk pÃ¥ baggrund af fÞlgende to ting: 1: Medarbejderne var mega flinke. 2: Kort ventetid pÃ¥ svar. Fik... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Kort ventetid for at komme i en MR-scanner (helkrop). Ingen ventetid da jeg ankom. Masser af parkering ved dÞren. Fantastisk personale. NervÞs pga. klaustrofobi. Spurgte om personalet kunne trÊkke mig... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Progardia er specialister indenfor MR helkropsscanning, MR-scanning og mammografi. Du vil have klarhed om dit helbred - og den hjÊlper vi dig med at få. Og vi gÞr os umage: De bedste fagfolk, de fÞrende klinikker og det nyeste udstyr sikrer dig kompetent rådgivning og et klart svar, hvis du fejler noget eller Þnsker ro i maven. Vi tager os tid til dine spÞrgsmål - og tager dig trygt i hånden gennem hele forlÞbet. Vi slipper ikke, fÞr du har fået klarhed. Velkommen til Progardia. HELKROPSSCANNING: Se et detaljeret billede af hele din krop og opdag alvorlige sygdomme tidligt. Det kan betyde alt. MR-SCANNINGER: Få klarhed om sygdom eller tilstande i blÞddele som hjernen og de indre organer eller skader i ryg, knÊ, skuldre og Þvrige led. MAMMOGRAFI: Få et klart billede af, om der er knuder i brystet ved hjÊlp af rÞntgen, klinisk undersÞgelse og ultralydsscanning. Kontakt os på tlf. 70 60 11 60 eller skriv til os på info@progardia.dk LÊs mere på vores hjemmeside: https://progardia.dk/
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super god oplevelse
Super god oplevelse med MR-scanning hos Progardia i Middelfart!
Jeg blev mÞdt af et virkelig venligt og kompetent personale. Inden scanningen fik jeg en grundig gennemgang af hele forlÞbet af Kim â det gav en stor tryghed. Desuden gjorde personalets gode humÞr det hele endnu mere afslappet.
Der var ingen stress eller jag, og jeg fÞlte, der var god tid til mig hele vejen igennem. Alt i alt en meget behagelig oplevelse, som jeg klart kan anbefale.
Service service
Super oplevelse henvist til mammograft med knude i bryst. Modtagelse information så positivt og så gå derfra med positiv besked tak

Mr scanning Top!
Jeg har i dag vÊret til Mr Scanning hvor jeg blev mÞdt af nogle utrolige sÞde og profesionelle medarbejdere. Scanning var nem og gik som den skulle og det takker jeg Kim for, der gjorde det hele meget nemt og godt. Fantastisk sted at blive behandlet!

Super hurtig service
Super hurtig service. Professionel vejledning og imÞdekÞmmende .

Progardia ããã®åç
Fantastisk oplevelse i dag!
Fantastisk oplevelse i dag!
Jeg er ikke superfan af MR scanning, det er jeg fra nu af ð
En scanning pÃ¥ 23 minutter fÞltes som 8-10 minutter. Det hjalp meget at man kan se en skÞn og beroligende naturfilm imens âïž
Enormt venligt personale.

Progardia ããã®åç
Fik i dag min fÞrste mr scanning hosâŠ
Fik i dag min fÞrste mr scanning hos jer.
Kom lidt for tidligt, men kom ind med det samme. Behagelige omgivelser, og god atmosfÊre.
En rigtig god og tryg oplevelse.

Progardia ããã®åç
Jeg har for nyligt fÃ¥et lavet to MRâŠ
Jeg har for nyligt fået lavet to MR scanninger, en af albue og en af skulderen.
Disser er gennem min sundhedsforsikring (via arbejde), blev henvist af en ortopÊdkirurg, to dage efter fik jeg en tid i samme uge.
Hvilket ikke var muligt for mit vedkommende, tiden Êndres til tre uger senere.
Jeg misser tiden, 15 min efter ringes jeg op fra Progardia (Middelfart afd.), da de vil hÞre om jeg er på vej. Jeg beklager meget. De finder en anden tid samme dag.
MÞder op. Og modtages af venlig kvinde i receptionen. Og yderst professionel og informativ mandelige radiolog.

Meget uprofessionel oplevelse
Jeg har d 23/2 haft en tid inde hos jer. Jeg har ugen forinden ringet til jer og fortalt at jeg er blevet tilbudt den fulde pakke, da jeg har en knude i armhulen, men at jeg kun skal have en ultralydsscanning. Det siger hende jeg taler med, at hun vil notere. Da jeg ankommer taster jeg mig ind pÃ¥ skÊrmen og sÊtter mig i ventevÊrelset. Der kommer sÃ¥ en og kalder mit navn og jeg fÞlger med. PÃ¥ vejen ned til rummet spÞrger jeg om hun er med pÃ¥ at jeg kun skal have ultralydsscanningen. Det siger hun at det har hun ikke hÞrt noget om, og mÃ¥ sÃ¥ sende mig tilbage til ventevÊrelset, da jeg ikke kan fÃ¥ ultralyden lige nu. Jeg sÊtter mig pÊnt tilbage og venter igen. Da der nu er gÃ¥et omkring 10 min kommer hun tilbage igen og beder mig komme med. Jeg bliver vist ind i et rum og fÃ¥r at vide at jeg skal tage mit tÞj pÃ¥ overkroppen af og lÊgge mig pÃ¥ briksen, og sÃ¥ vil lÊgen komme om et Þjeblik. Jeg tager det af og lÊgger mig, og venter. Da jeg har ligget i omkring 10-15 min kommer hun ind igen fra et rum ved siden af, over mod computeren og siger hurtigt pÃ¥ vejen âvi kommer om lidtâ og gÃ¥r ud igen. Der gÃ¥r ydeligere nogle minutter fÞr lÊgen kommer. Da han kommer flyver han nÊrmest ind i lokalet og skynder sig at komme gele pÃ¥ mig. Han siger âdu har en knude i armhulen?â Hvortil jeg svarer âdet har jeg haft, men den er nu vÊk, men jeg vil stadigvÊk gerne have det tjekket, da jeg har mange smerterâ. Han siger âhvor sidder knuden?â Og jeg mÃ¥ igen forklare at den er vÊk, men jeg vil have det tjekket. Han kÞrer hurtigt scanneren hen over og siger âder er ikke nogetâ og kÞrer hurtigt scanneren over mine bryster og slutter af med âdine implantater har det fint, men du har en bindevÊvsknude pÃ¥ dit venstre bryst som jeg lige tager et billede af, sÃ¥ du ikke kan komme igen om 5 Ã¥r og brokke digâ derefter lÊgger han scanneren og siger âgod dagâ og gÃ¥r. SÃ¥ lÊgger jeg pÃ¥ briksen alene i det her rum smurt ind i gele uden nogen som helst fÞlelse af at jeg har fÃ¥et tjekket det jeg skulle. Han var inde hos mig i MAKS 2 minutter og havde absolut ikke tid til mig. SÃ¥ ikke nok med at jeg i fÞrste omgang har fÞlelsen af at jeg er blevet glemt inde i rummet, sÃ¥ havde i absolut ikke tid til at tjekke mig, eller snakke med mig om NOGET som helst. Virkelig uproffesionel behandling jeg fik og jeg fÞlte mig meget alene med min bekymring. Jeg gik mildest talt derfra i chok. Det er simpelthen ikke i orden.

Mr scanning
Jeg har vÊret en kunde hos Progardia, hvor jeg fik lavet en Mr Scanning. Oplevelsen var fantastisk på baggrund af fÞlgende to ting:
1: Medarbejderne var mega flinke.
2: Kort ventetid på svar. Fik svar på min scanning nÊste dag efter jeg foretog scanningen.
Vil klart anbefale at man henvender sig til Progardia, hvis man ikke magter den lang ventetid og har en tilstrÊkkelig Þkonomi :)

Virkelig sÞde og imÞdekommendeâŠ
Virkelig sÞde og imÞdekommende mennesker, der leder en godt igennem processen, så man er helt tryg ved det hele.

Super godt oplevelse
Super godt oplevelse! Jeg fÞlte mig i tygge hÊnder. I scanneren får man hÞretelefoner på med musik, og man kan fÞlge med i en hyggelig film så det ikke fÞles klaustrofobisk.

Progardia ããã®åç
MR scanner der både er åben og hurtig
Fik MR scanning af min skulder. Super sÞde mennesker og en dejlig åben og hurtig scanner, der gÞr en kÊmpe forskel når man har klaustrofobi.

Jeg fik en hurtig tid
Jeg fik en hurtig tid, samme dag, til MR-scanning. SÞde, opmÊrksomme, informerende og servicemindet personaler.

Hurtigt og effektivt
Fik en super hurtig tid og blev taget rigtig godt imod, scanningen blev foretaget hurtigt og effektivt af meget kompetent personale, jeg vil til enhver tid anbefale andre at ringe til Progardia, hvis de har brug for en hurtig afklaring af deres smerter

Super imÞdekommende og venligeâŠ
Super imÞdekommende og venlige mennesker tak for god behandling til Progardia kan helt bestemt anbefales til alle bedste hilsner Marley

Progardia ããã®åç
Har kun rosende ord til stedet.
Har kun rosende ord til stedet.
Det var hurtigt at komme til og personalet var venlige og hjÊlpsomme
Klart et sted jeg vil benytte mig af igen
Mvh
Flemming Nancke

Progardia ããã®åç
Super behagelig personale og forhold
Super behagelig personale og forhold. PÊne faciliteter.
Rigtig god oplevelse.

Progardia ããã®åç
Tryghed og god en god oplevelse.
Var til en MR scanning i dag hos Progardia i Middelfart.
Var nervÞs inden jeg kom.
Men blev mÞdt af en smilende Anne i receptionen der stille og rolig fortalte mig hvad jeg skulle inden selve scanningen.
Det var Kim Jensen der skulle foretage MR scanningen, det gik også rigtig godt forklarede stille og roligt hvad der skulle ske, og havde god tid til at besvare mine spÞrgsmål også bagefter.
Så det var en SUPER god oplevelse, fÞlte sig helt hjemme.
Så hvis der er nogen der bekymrer sig for sygdom eller lign. så vil jeg kun sige at det er med at kontakte Progardia så der kan komme ro i sindet og tankerne.
Er gÞr det super godt !! TAK

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹