レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Super god oplevelse med MR-scanning hos Progardia i Middelfart! Jeg blev mÞdt af et virkelig venligt og kompetent personale. Inden scanningen fik jeg en grundig gennemgang af hele forlÞbet af Kim... もっず芋る

Jeg har for nyligt fÃ¥et lavet to MR scanninger, en af albue og en af skulderen. Disser er gennem min sundhedsforsikring (via arbejde), blev henvist af en ortopÊdkirurg, to dage efter fik jeg e... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har vÊret en kunde hos Progardia, hvor jeg fik lavet en Mr Scanning. Oplevelsen var fantastisk pÃ¥ baggrund af fÞlgende to ting: 1: Medarbejderne var mega flinke. 2: Kort ventetid pÃ¥ svar. Fik... もっず芋る

䌁業が回答したした

Kort ventetid for at komme i en MR-scanner (helkrop). Ingen ventetid da jeg ankom. Masser af parkering ved dÞren. Fantastisk personale. NervÞs pga. klaustrofobi. Spurgte om personalet kunne trÊkke mig... もっず芋る

䌁業情報

1. MRI センタヌ
  2. 蚺断センタヌ
  3. マンモグラフィヌ サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Progardia er specialister indenfor MR helkropsscanning, MR-scanning og mammografi. Du vil have klarhed om dit helbred - og den hjÊlper vi dig med at få. Og vi gÞr os umage: De bedste fagfolk, de fÞrende klinikker og det nyeste udstyr sikrer dig kompetent rådgivning og et klart svar, hvis du fejler noget eller Þnsker ro i maven. Vi tager os tid til dine spÞrgsmål - og tager dig trygt i hånden gennem hele forlÞbet. Vi slipper ikke, fÞr du har fået klarhed. Velkommen til Progardia. HELKROPSSCANNING: Se et detaljeret billede af hele din krop og opdag alvorlige sygdomme tidligt. Det kan betyde alt. MR-SCANNINGER: Få klarhed om sygdom eller tilstande i blÞddele som hjernen og de indre organer eller skader i ryg, knÊ, skuldre og Þvrige led. MAMMOGRAFI: Få et klart billede af, om der er knuder i brystet ved hjÊlp af rÞntgen, klinisk undersÞgelse og ultralydsscanning. Kontakt os på tlf. 70 60 11 60 eller skriv til os på info@progardia.dk LÊs mere på vores hjemmeside: https://progardia.dk/

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

199件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Super god oplevelse

Super god oplevelse med MR-scanning hos Progardia i Middelfart!

Jeg blev mÞdt af et virkelig venligt og kompetent personale. Inden scanningen fik jeg en grundig gennemgang af hele forlÞbet af Kim – det gav en stor tryghed. Desuden gjorde personalets gode humÞr det hele endnu mere afslappet.

Der var ingen stress eller jag, og jeg fÞlte, der var god tid til mig hele vejen igennem. Alt i alt en meget behagelig oplevelse, som jeg klart kan anbefale.

2026幎4月15日

Service service

Super oplevelse henvist til mammograft med knude i bryst. Modtagelse information så positivt og så gå derfra med positiv besked tak

2026幎4月13日

KÊre Esther.

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget for os at hÞre, at du har haft en tryg og positiv oplevelse hos os i forbindelse med din mammografi.

Vi er glade for, at du fÞlte dig godt modtaget og informeret, og at du kunne gå herfra med en positiv besked. Det er netop vores mål at mÞde alle med omsorg, professionalisme og tydelig information i en situation, der for mange kan vÊre bekymrende.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi Þnsker dig alt det bedste fremover.

Mr scanning Top!

Jeg har i dag vÊret til Mr Scanning hvor jeg blev mÞdt af nogle utrolige sÞde og profesionelle medarbejdere. Scanning var nem og gik som den skulle og det takker jeg Kim for, der gjorde det hele meget nemt og godt. Fantastisk sted at blive behandlet!

KÊre Abdul.

Tusind tak for den skÞnne anmeldelse.

Det glÊder os meget at hÞre, at du havde en god oplevelse, og at både MR-scanningen og stemningen levede op til dine forventninger.

En stor tak for de pÊne ord om Kim, dem giver vi straks videre. Du er altid meget velkommen igen.

Super hurtig service

Super hurtig service. Professionel vejledning og imÞdekÞmmende .

KÊre Mads.

Mange tak for din fine anmeldelse.

Vi er glade for at hÞre, at du oplevede hurtig service og professionel, imÞdekommende vejledning. Det betyder meget for os.

Du er altid velkommen igen, hvis du får behov for en MR-scanning.

Progardia

Fantastisk oplevelse i dag!

Fantastisk oplevelse i dag!
Jeg er ikke superfan af MR scanning, det er jeg fra nu af 👍
En scanning pÃ¥ 23 minutter fÞltes som 8-10 minutter. Det hjalp meget at man kan se en skÞn og beroligende naturfilm imens ☀
Enormt venligt personale.

KÊre Gitte.

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse.

Det glÊder os virkelig at hÞre, at du havde en god oplevelse hos os, sÊrligt nÃ¥r MR‑scanning ikke tidligere har vÊret din favorit.

Vi er meget glade for, at naturfilmen gjorde scanningen mere behagelig og fik tiden til at fÞles kortere. Det er prÊcis dét, vi Þnsker: at skabe ro og tryghed igennem hele forlÞbet.

Tak for de fine ord om vores personale, som vi naturligvis sender videre til teamet.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen, hvis du får brug for os i fremtiden.

Progardia

Fik i dag min fÞrste mr scanning hos

Fik i dag min fÞrste mr scanning hos jer.
Kom lidt for tidligt, men kom ind med det samme. Behagelige omgivelser, og god atmosfÊre.
En rigtig god og tryg oplevelse.

2026幎3月6日

KÊre Katrine.

usind tak for din flotte anmeldelse. Det glÊder os virkelig at hÞre, at din fÞrste MR‑scanning hos os blev en god og tryg oplevelse.

Vi gÞr meget ud af at skabe rolige omgivelser og korte ventetider, så det betyder meget, at du har mÊrket det.

Tak fordi du valgte os – og for at dele din oplevelse. Du er altid velkommen hos os igen.

Progardia

Jeg har for nyligt fået lavet to MR

Jeg har for nyligt fået lavet to MR scanninger, en af albue og en af skulderen.

Disser er gennem min sundhedsforsikring (via arbejde), blev henvist af en ortopÊdkirurg, to dage efter fik jeg en tid i samme uge.
Hvilket ikke var muligt for mit vedkommende, tiden Êndres til tre uger senere.
Jeg misser tiden, 15 min efter ringes jeg op fra Progardia (Middelfart afd.), da de vil hÞre om jeg er på vej. Jeg beklager meget. De finder en anden tid samme dag.
MÞder op. Og modtages af venlig kvinde i receptionen. Og yderst professionel og informativ mandelige radiolog.

2026幎3月3日

KÊre Jens Kristian.

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele dine oplevelser hos os. Vi er glade for at hÞre, at du fÞlte dig godt modtaget i receptionen, og at vi kunne hjÊlpe dig med en ny tid samme dag.

Det glÊder os meget at hÞre, at du oplevede vores radiograf som bÃ¥de professionel og informativ – det er prÊcis den standard, vi strÊber efter hver dag.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive. Vi håber, vi kan byde dig velkommen igen, hvis du får brug for os i fremtiden.

Meget uprofessionel oplevelse

Jeg har d 23/2 haft en tid inde hos jer. Jeg har ugen forinden ringet til jer og fortalt at jeg er blevet tilbudt den fulde pakke, da jeg har en knude i armhulen, men at jeg kun skal have en ultralydsscanning. Det siger hende jeg taler med, at hun vil notere. Da jeg ankommer taster jeg mig ind pÃ¥ skÊrmen og sÊtter mig i ventevÊrelset. Der kommer sÃ¥ en og kalder mit navn og jeg fÞlger med. PÃ¥ vejen ned til rummet spÞrger jeg om hun er med pÃ¥ at jeg kun skal have ultralydsscanningen. Det siger hun at det har hun ikke hÞrt noget om, og mÃ¥ sÃ¥ sende mig tilbage til ventevÊrelset, da jeg ikke kan fÃ¥ ultralyden lige nu. Jeg sÊtter mig pÊnt tilbage og venter igen. Da der nu er gÃ¥et omkring 10 min kommer hun tilbage igen og beder mig komme med. Jeg bliver vist ind i et rum og fÃ¥r at vide at jeg skal tage mit tÞj pÃ¥ overkroppen af og lÊgge mig pÃ¥ briksen, og sÃ¥ vil lÊgen komme om et Þjeblik. Jeg tager det af og lÊgger mig, og venter. Da jeg har ligget i omkring 10-15 min kommer hun ind igen fra et rum ved siden af, over mod computeren og siger hurtigt pÃ¥ vejen “vi kommer om lidt” og gÃ¥r ud igen. Der gÃ¥r ydeligere nogle minutter fÞr lÊgen kommer. Da han kommer flyver han nÊrmest ind i lokalet og skynder sig at komme gele pÃ¥ mig. Han siger “du har en knude i armhulen?” Hvortil jeg svarer “det har jeg haft, men den er nu vÊk, men jeg vil stadigvÊk gerne have det tjekket, da jeg har mange smerter”. Han siger “hvor sidder knuden?” Og jeg mÃ¥ igen forklare at den er vÊk, men jeg vil have det tjekket. Han kÞrer hurtigt scanneren hen over og siger “der er ikke noget” og kÞrer hurtigt scanneren over mine bryster og slutter af med “dine implantater har det fint, men du har en bindevÊvsknude pÃ¥ dit venstre bryst som jeg lige tager et billede af, sÃ¥ du ikke kan komme igen om 5 Ã¥r og brokke dig” derefter lÊgger han scanneren og siger “god dag” og gÃ¥r. SÃ¥ lÊgger jeg pÃ¥ briksen alene i det her rum smurt ind i gele uden nogen som helst fÞlelse af at jeg har fÃ¥et tjekket det jeg skulle. Han var inde hos mig i MAKS 2 minutter og havde absolut ikke tid til mig. SÃ¥ ikke nok med at jeg i fÞrste omgang har fÞlelsen af at jeg er blevet glemt inde i rummet, sÃ¥ havde i absolut ikke tid til at tjekke mig, eller snakke med mig om NOGET som helst. Virkelig uproffesionel behandling jeg fik og jeg fÞlte mig meget alene med min bekymring. Jeg gik mildest talt derfra i chok. Det er simpelthen ikke i orden.

2026幎2月23日

KÊre Birgitte.

FÞrst og fremmest vil vi gerne sige dig en stor tak for, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os. Det betyder meget, og vi er virkelig kede af at hÞre, at dit besÞg hos os langt fra levede op til dine forventninger – eller til den standard, vi Þnsker at give alle vores patienter.

Det du beskriver, er bestemt ikke den oplevelse, du skal have hos os. Du skal fÞle dig tryg, lyttet til og grundigt undersÞgt, og det beklager vi dybt, at du ikke gjorde.

Forvirringen omkring din undersÞgelse, fÞlelsen af at blive glemt, og den meget korte og utilstrÊkkelige kontakt med lÊgen er helt uacceptabelt. Vi forstÃ¥r fuldt ud, at du gik herfra med bÃ¥de frustration og bekymring – og det er vi oprigtigt kede af.

Vi vil meget gerne lÊre af forlÞbet og sikre, at noget lignende ikke sker igen. Du er meget velkommen til at kontakte os for at aftale en ny tid, hvor du kan blive tilset af en anden lÊge.

Tak igen for din Êrlige feedback. Vi håber, du vil give os mulighed for at rette op på dit indtryk.

Mr scanning

Jeg har vÊret en kunde hos Progardia, hvor jeg fik lavet en Mr Scanning. Oplevelsen var fantastisk på baggrund af fÞlgende to ting:
1: Medarbejderne var mega flinke.
2: Kort ventetid på svar. Fik svar på min scanning nÊste dag efter jeg foretog scanningen.

Vil klart anbefale at man henvender sig til Progardia, hvis man ikke magter den lang ventetid og har en tilstrÊkkelig Þkonomi :)

2026幎1月14日

KÊre Dua.

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det betyder virkelig meget for os.

Vi er enormt glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at både vores medarbejdere og den korte svartid har gjort en positiv forskel for dig.

Vi arbejder hver dag på at skabe et trygt forlÞb og en god service for vores kunder, så det er dejligt at få en feedback som din.

Tak fordi du vil anbefale os videre – det sÊtter vi stor pris pÃ¥.

Virkelig sÞde og imÞdekommende

Virkelig sÞde og imÞdekommende mennesker, der leder en godt igennem processen, så man er helt tryg ved det hele.

2026幎2月18日

KÊre Kathrine.

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Vi er virkelig glade for at hÞre, at du har fÞlt dig godt taget imod og tryg gennem hele processen. Det betyder meget for os, at vores kunder oplever bÃ¥de venlighed og god guidning – det er prÊcis dét, vi strÊber efter hver dag.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

En behagelig oplevelse

En behagelig oplevelse

2026幎2月12日

KÊre Jacob.

Mange tak for din anmeldelse.
Det glÊder os at hÞre, at du havde en behagelig oplevelse hos os.

Super godt oplevelse

Super godt oplevelse! Jeg fÞlte mig i tygge hÊnder. I scanneren får man hÞretelefoner på med musik, og man kan fÞlge med i en hyggelig film så det ikke fÞles klaustrofobisk.

2026幎2月12日

KÊre Michelle.

Mange tak for din anmeldelse.

Det glÊder os at hÞre, at du fÞlte dig i trygge hÊnder under scanningen. Vi er også glade for, at både hÞretelefoner med musik og muligheden for at se en film gjorde oplevelsen mere behagelig og mindre klaustrofobisk. Det er netop vigtigt for os, at vores patienter kan slappe af og fÞle sig godt tilpas gennem hele forlÞbet.

Tak fordi du tog dig tid til at give os en anmeldelse.

Progardia

MR scanner der både er åben og hurtig

Fik MR scanning af min skulder. Super sÞde mennesker og en dejlig åben og hurtig scanner, der gÞr en kÊmpe forskel når man har klaustrofobi.

2026幎2月7日

KÊre Lone.

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Det glÊder os virkelig at hÞre, at du havde en god oplevelse hos os, og at vores Ã¥bne og hurtige MR‑scanner gjorde en forskel, isÊr nÃ¥r klaustrofobi kan vÊre en udfordring.

Vi sÊtter også stor pris på dine ord om vores personale. Vi gÞr altid vores bedste for at skabe tryghed og give en behagelig oplevelse, så det betyder meget for os, at det blev oplevet sådan.

Tak fordi du valgte os.

Jeg fik en hurtig tid

Jeg fik en hurtig tid, samme dag, til MR-scanning. SÞde, opmÊrksomme, informerende og servicemindet personaler.

2026幎2月6日

KÊre Niels.

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Vi er glade for at hÞre, at du havde en god oplevelse hos os, og at du fik en hurtig tid. Det betyder meget for os at levere en tryg og god service hele vejen igennem.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det sÊtter vi meget stor pris pÃ¥.

Hurtigt og effektivt

Fik en super hurtig tid og blev taget rigtig godt imod, scanningen blev foretaget hurtigt og effektivt af meget kompetent personale, jeg vil til enhver tid anbefale andre at ringe til Progardia, hvis de har brug for en hurtig afklaring af deres smerter

2026幎1月30日

KÊre Anders.

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Vi er rigtig glade for at hÞre, at du fik en hurtig tid og en god oplevelse hos os. Det betyder meget for os, at du fÞlte dig godt modtaget, og at vores personale kunne give dig en effektiv og kompetent scanning.

Tak fordi du vil anbefale Progardia til andre – det sÊtter vi stor pris pÃ¥.

Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis vi kan hjÊlpe dig fremover.

Super imÞdekommende og venlige

Super imÞdekommende og venlige mennesker tak for god behandling til Progardia kan helt bestemt anbefales til alle bedste hilsner Marley

2026幎1月26日

KÊre Marley.

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de varme ord.

Vi er rigtig glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse hos Progardia. Det betyder meget for os, at du fÞler dig godt behandlet, og at du vil anbefale os videre.

Progardia

Har kun rosende ord til stedet.

Har kun rosende ord til stedet.
Det var hurtigt at komme til og personalet var venlige og hjÊlpsomme
Klart et sted jeg vil benytte mig af igen
Mvh
Flemming Nancke

2026幎1月13日

KÊre Flemming.

Tak for din fine anmeldelse.

Vi er glade for at hÞre, at du oplevede hurtig betjening og mÞdte venligt og hjÊlpsomt personale. Det betyder meget for os, at alle fÞler sig godt taget imod hos os.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen, hvis du skulle få behov for en MR-scanning. Ê

Progardia

Super behagelig personale og forhold

Super behagelig personale og forhold. PÊne faciliteter.
Rigtig god oplevelse.

2026幎1月15日

KÊre Torben.

Vi er glade for at hÞre, at du har haft en rigtig god oplevelse hos os, og at både personalet og faciliteterne levede op til dine forventninger. Det betyder meget for os, at vores patienter fÞler sig trygge og godt tilpas.

Progardia

Tryghed og god en god oplevelse.

Var til en MR scanning i dag hos Progardia i Middelfart.
Var nervÞs inden jeg kom.
Men blev mÞdt af en smilende Anne i receptionen der stille og rolig fortalte mig hvad jeg skulle inden selve scanningen.
Det var Kim Jensen der skulle foretage MR scanningen, det gik også rigtig godt forklarede stille og roligt hvad der skulle ske, og havde god tid til at besvare mine spÞrgsmål også bagefter.
Så det var en SUPER god oplevelse, fÞlte sig helt hjemme.
Så hvis der er nogen der bekymrer sig for sygdom eller lign. så vil jeg kun sige at det er med at kontakte Progardia så der kan komme ro i sindet og tankerne.
Er gÞr det super godt !! TAK

2026幎1月14日

KÊre Erik.

Tusind tak for din virkelig flotte anmeldelse.

Det glÊder os rigtig meget at hÞre, at du fÞlte dig tryg og godt informeret gennem hele forlÞbet. Vi er stolte af at have et team, der tager sig tid til at skabe ro og besvare alle spÞrgsmål og sÊtter derfor meget stor pris på dine rosende ord.

Tak fordi du deler din oplevelse og anbefaling, det betyder meget for os. Vi står altid klar, hvis du har brug for os igen.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。