レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Op mitt h knÀ i mars 2026. Fantastisk upplevelse !! Toppen personal . Bra mottagande av alla Tar vÀl hand om oss patienter . De ringer o berÀttar allt som skall ske . Snabb beh . VÀntad... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Virrar till det med bÃ¥de att jag ej tillhör dem dÃ¥ de tror min adress ligger pÃ¥ andra sidan staden sÃ¥ jag fÃ¥r söka om och sedan har de bokat en tid utan att neddela mig som jag fÃ¥r reda pÃ¥ först nÀr d... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Ringer in och vill ha ett personligt möte med en lÀkare för mina besvÀr, möts av en nonchalant sköterska i telefonen som bedömer att jag behöver inte gÃ¥ till lÀkare. I mitt fall visade det sig att... もっず芋る

䌁業情報

1. 地域医療サヌビス
  2. 医療センタヌ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

VÀlkommen till Capio. Vi erbjuder vård online, primÀrvård, specialistvård, psykiatri och akutvård i hela Sverige. VÀlkommen att söka vård hos oss

• Gothenburg, スりェヌデン

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Uruselt bemötande!

2026幎4月7日

Hej Eva,

Tack för att du delar med dig. Vi Àr verkligen ledsna att du har upplevt ett dÃ¥ligt bemötande – det Àr inte sÃ¥ det ska vara. Vi tar det pÃ¥ stort allvar och vill gÀrna veta mer om vad som hÀnt, sÃ¥ vi kan lÀra oss. Vi vill gÀrna att du tar kontakt med mottagningen du besökte och berÀttar mer. Du hittar alla vÃ¥ra mottagningar hÀr: https://www.capio.se/hitta-mottagning/

5぀星のうち5の評䟡

Op mitt h knÀ i mars 2026.

Op mitt h knÀ i mars 2026.
Fantastisk upplevelse !!
Toppen personal .
Bra mottagande av alla
Tar vÀl hand om oss patienter .
De ringer o berÀttar allt som skall ske .
Snabb beh .
VÀntade bara några veckor istÀllet för flera månader.
Tusen tack alla
🌹🌹🌹

2026幎3月26日

Hej Anna,

Stort tack för ditt fina omdöme. Det glÀder oss att du kÀnner dig vÀl bemött hos oss och vill dela med dig av din upplevelse.

VÀlkommen tillbaka nÀr du behöver!

Sökte prickbedömning på Capio VC Liljeforstorg i februari, blev köad till juni

Ringde dÀrefter en privat hudlÀkare, blev undersökt samma dag och vÀvnadsprovet skickades till labbet för biopsi. Alltså ca 90 gånger snabbare.

2026幎2月12日

Hej Mika,

Vi beklagar att du upplevt lÃ¥nga vÀntetider. TillgÀnglighet Àr en viktig frÃ¥ga i vÃ¥rden och vi arbetar hela tiden pÃ¥ att bli bÀttre – bÃ¥de vad gÀller vÀntetider och Ã¥terkoppling. Vi tar med oss din feedback i vÃ¥rt arbete framÃ¥t.

JÀttenöjd med Capios Gyn i Solna

JÀttenöjd med Capios Gyn i Solna centrum
Båda Elisabeth och Basima Àr bÀsta gynekologer som jag har trÀffat i mitt liv
Stort tack

2026幎3月4日

Capio Sverige からの回答

Stort tack för dina vÀnliga ord och för att du lyfter deras insats. Varmt vÀlkommen tillbaka om du skulle behöva.

5぀星のうち1の評䟡

Virrar till det med både att jag ej

Virrar till det med både att jag ej tillhör dem då de tror min adress ligger på andra sidan staden så jag får söka om och sedan har de bokat en tid utan att neddela mig som jag får reda på först nÀr de stÀller in den via ett sms. Haha, vad Àr detta för ett skojeristÀlle?

2026幎3月23日

Capio Sverige からの回答

Vi beklagar de missförstånd och den otydlighet som uppstått kring din listning och tidsbokning. Det Àr viktigt för oss att alla patienter kÀnner sig trygga och vÀl informerade om sin vård. Dina synpunkter hjÀlper oss att förbÀttra våra rutiner, och vi ser gÀrna att du kontaktar mottagningen direkt så vi kan reda ut vad som blivit fel i just ditt Àrende.

Tack för att du lyfter detta.

5぀星のうち1の評䟡

Patienter uppmanas att inte kontakta

Patienter uppmanas att inte kontakta vårdcentralen direkt utan att avvakta och se om besvÀren går över. I mitt fall har problemen dock funnits i cirka tre månader och dessutom blivit betydligt vÀrre. NÀr jag till slut kontaktar vårdcentralen hÀnvisas jag vidare till sjukgymnast, dÀr vÀntetiden uppges vara omkring fyra veckor.
Under tiden har mina besvÀr blivit så pass allvarliga att jag inte lÀngre kan utföra mina arbetsuppgifter på jobbet. Samtidigt krÀvs lÀkarintyg efter en veckas sjukskrivning, vilket i praktiken blir mycket svårt att ordna nÀr man inte kan få en medicinsk bedömning inom rimlig tid utan först hÀnvisas till sjukgymnast med flera veckors vÀntetid.
Detta skapar en orimlig situation för patienter som behöver vård och bedömning i tid. Jag upplever att tillgÀngligheten och möjligheten att få hjÀlp via Capio VC Àr mycket bristfÀllig, vilket riskerar att försÀmra patienters hÀlsa och arbetsförmåga. Byter VC omedelbart och kommer avråda patienter att ha något med Capio att göra i framtiden.

2026幎3月16日

Hej Johannes,

Tack för att du delar med dig. Vi Àr ledsna att höra om din upplevelse och att du inte kÀnt att du fått den hjÀlp du behövt i tid. TillgÀnglighet och att alla patienter får rÀtt vård vid rÀtt tillfÀlle Àr mycket viktigt för oss.

Dina erfarenheter Àr vÀrdefulla för vårt förbÀttringsarbete och vi uppskattar om du vill kontakta mottagningen och lÀmna dina synpunkter, om du inte redan gjort det.

5぀星のうち1の評䟡

You won't get proper tests, not to mention any treatment

Their only goal is to keep you away from the public healthcare system. They just take the visit fee, tell you that you have no problem and refuse to book any proper tests or treatment for you.

Also, the waiting time is horrible, you get better and cannot reproduce testable symptoms by the time you get to the doctor. They refuse to help you prevent the problem from coming back.

Next time the problem comes back twice as bad, but they give you a first appointment in more than a month. Completely unacceptable.

There is no accessible public healthcare in Sweden. The government took our tax, then we get nothing back for it, only these useless "healthcare" providers and a booking system designed to keep people away.

2026幎3月9日

Hi Viktor,

Thank you for sharing your feedback.

We are sorry to hear about your experience and take your concerns very seriously. Our aim is to provide safe and attentive care, and we would appreciate the opportunity to learn more about your visit so that we can improve. Please feel free to contact our clinic directly so we can look into your case in more detail and see how we can assist you further.

Best regards,

Denna femstjÀrniga recension Àr ENBART

Denna femstjÀrniga recension Àr ENBART till Anki i receptionen på Capio Falkenberg! Hon Àr på helt rÀtt plats , ett leende på lÀpparna alltid och glad o trevlig ! Fixar och donar för att patienterna ska få den bÀsta servicen nÀr inte lÀkare och sjuksköterskor fixar det
Tack Anki , 5 stjÀrnor 🌟 till dig , DU Àr en 🌟

2026幎3月9日

Hej Åsa,

Tusen tack för ditt fina omdöme. Vi uppskattar att du tar dig tid att uppmÀrksamma hennes insats!

Inte ens vÀrda en 1a

Inte ens vÀrda en 1a. Är multisjuk och haft en underbar lÀkare. Ha visste alla mina besvÀr pga mina diagnoser. Ny lÀkare och hon lyssnade inte, skrev inte ner nÃ¥got om mina kramper, domningar, hjÀrndimma, inga tynga lyft, att jag inte kan böja mig eller böja mitt knÀ, inga monotona rörelser mm. Vilket ledde till att fk avslog. Vill jag komplettera spÃ¥ kan jag begÀra att min lÀkare gör det eligt de regler som finns. SÃ¥ inkomst nu 0 kr. Jobba kan jag inte med kronisk smÀrta dygnet runt.

2026幎2月25日

Capio Sverige からの回答

Tack för att du berÀttar om din situation. Vi beklagar att du inte kÀnner dig lyssnad på eller får det stöd du behöver och förstår att detta kan skapa stor oro och frustration. Din återkoppling Àr viktig och vi tar den på allvar i vårt fortsatta förbÀttringsarbete.
Om du vill ta dialogen vidare Àr du vÀlkommen att kontakta mottagningen direkt och berÀtta mer om din upplevelse. HÀr hittar du alla våra mottagningar: www.capio.se/hitta-mottagning/

⭐ Recension Recension – Bemötande och vÃ¥rd pÃ¥ Capio Spins Center i Stockholm

⭐ Recension – Bemötande och vÃ¥rd pÃ¥ Capio Spins Center i Stockholm.

Jag vill ge ett varmt och vÀlförtjÀnt omdöme om personalen, lÀkaren Adrian Elmi Terander och hela nÀrakutteamet på Capio Spins Center i Stockholm. Under mitt besök upplevde jag ett mycket professionellt, vÀnligt och omtÀnksamt bemötande från början till slut.
Hela teamet visade bÃ¥de medmÀnsklighet och hög kompetens i mötet med mina vÃ¥rdbehov – frÃ¥n receptionens noggrannhet, sjuksköterskornas lyhördhet till lÀkarens tydliga förklaringar och engagemang. Jag kÀnde mig sedd, respekterad och trygg genom hela processen, vilket gjorde ett starkt intryck pÃ¥ mig.
Det Àr tydligt att personalen arbetar för att patienten ska få så bra vårdupplevelse som möjligt, och teamkÀnslan mÀrks i hur smidigt och effektivt de samarbetar. Jag vill sÀrskilt lyfta att lÀkaren tog sig tid att förklara min situation och svara på alla frågor, vilket gav mig förtroende och trygghet.
Jag rekommenderar verkligen denna vårdenhet för den som söker professionell vård med positivt bemötande och ett engagerat team!

Mvh Majid

2026幎2月23日

Hej Majid,

Stort tack för dina vÀnliga ord och för att du delar med dig av din upplevelse hos oss. Det glÀder oss verkligen att du kÀnde dig sedd, trygg och professionellt bemött under hela besöket. Dina ord betyder mycket för hela teamet!

Varmt vÀlkommen tillbaka om du skulle behöva oss igen.

5぀星のうち5の評䟡

Detta gÀller capio vÃ¥rdcentral i

Detta gÀller capio vårdcentral i Hallsberg.
Blev uppringd av en mycket trevlig sköterska, tror hon hette Caroline, redogjorde för mitt Àrende och hon skulle ta kontakt med min lÀkare. En timme senare hade jag svar i inkorgen på 1177 vilket jag hade önskat.
Har alltid blivit bra bemött i Hallsberg och Àven vården i övrigt.

2026幎2月12日

Hej Kurt,

Stort tack för ditt omdöme. Det glÀder oss att du kÀnner dig vÀl bemött hos oss och vill dela med dig av din upplevelse.

VÀlkommen tillbaka nÀr du behöver!

5぀星のうち1の評䟡

Ringer in och vill ha ett personligt

Ringer in och vill ha ett personligt möte med en lÀkare för mina besvÀr, möts av en nonchalant sköterska i telefonen som bedömer att jag behöver inte gå till lÀkare.
I mitt fall visade det sig att hade jag fått komma in tidigare så hade allt löst sig.
IfrågasÀtter starkt om dem skall spela lÀkare för att Capio har för få lÀkare anstÀllda.
Avråder alla att söka sig till Capio i Kristianstad.
För vill man trÀffa en lÀkare så skall man få det!

2025幎10月5日

Hej Mike,

Vi Àr ledsna att din upplevelse Àr att du inte fick det bemötande och den hjÀlp du behövde, och vi förstår verkligen att det kan skapa frustration. Vi strÀvar alltid efter att alla ska kÀnna sig lyssnade på och få en vård som utgår från individens behov. Vill du ta dialogen vidare hade vi uppskattat om du ville kontakta verksamheten direkt och berÀtta mer om din upplevelse.

5぀星のうち1の評䟡

Capio SÀvedalen Àr under all kritik!!

Har också mycket dålig erfarenhet av Capio SÀvedalen. Dom vill bara att man anvÀnder deras app så man får prata med en sjuksköterska oavsett vad det gÀller. Sen om man har tur frågar hon en lÀkare som hon sen skriver en eller två meningar vad hen sa, det Àr vad dom tycker Àr "som ett fysiskt lÀkarbesök" och debiterar dig dÀrefter, jo men visst, lÀkaren har inte ens trÀffat mig. Som lÀkare behöver man trÀffa patienten, se hur den ser ut, fråga ut den ordentligt men på Capio SÀvedalen stör man bara, ingen Àr sjuk nog och Àr man det - då ska du åka till akuten (för dit Àr man inte vÀlkommen). Jag har flera kroniska sjukdomar dÀr inget följs upp ordentligt, allt måste jag tjatas och påminna om hela tiden, ingen bryr sig utan du måste verkligen tjata, argumentera, påminna och övertyga i alla steg, urdåligt skött! Kom inte och sÀg "prata med verksamhetschefen" för den håller bara sina anstÀllda om ryggen. Totalt meningslöst. Denna VC bör verkligen granskas, dom som jobbar dÀr bör stÀlla sig frågan om dom verkligen vill hjÀlpa sina patienter eller om dom Àr dÀr av annan anledning. Utan att överdriva, jag tror på fullt allvar att många patienter har blivit lÀmnade i sticket hÀr så lita inte för mycket på dessa klåpare. Varning!

2026幎1月27日

Capio Sverige からの回答

Tack för att du delar dina erfarenheter. Det Àr verkligen tråkigt att höra att du inte kÀnt dig lyssnad på eller fått den hjÀlp du behöver hos oss. Vi förstår att det skapar både frustration och besvikelse, och vi tar dina synpunkter på stort allvar.

Det finns andra vÀgar man kan gå om man inte vill kontakta verksamheten direkt. LÀs mer på vår sida:

5぀星のうち2の評䟡

Capio Uromedical Carlanderska

Capio Uromedical Carlanderska Göteborg, ointresserat och avvisande bemötande av lÀkare

2026幎1月27日

Hej Jan,

Vad tråkigt att du upplevt ditt vårdbesök på det sÀttet. Det du nÀmner Àr inte en Capio-verksamhet men skulle råda dig att höra av dig till aktuell mottagning för att lÀmna dina synpunkter.

Underbar personal

Jag blev inlagd på Capio i Sollentuna Avd 32 Fick jag vÀlja mellan Grand Hotell och ovan, så vinner Capio. Underbar personal. KÀnde mig som en kung. Ompysslad till Max. Tack alla. Kram Hans. (21).

2026幎1月22日

Hej Hans,

Stort tack för ditt fina omdöme! Det glÀder oss att du kÀnt dig vÀl omhÀndertagen hos oss.

VÀlkommen tillbaka om det skulle behövas!

GNÄLLSPIKAR OM CAPIO vårdcentral

Det Àr nÀstan rörande hur vissa tror att Google-recensioner Àr en behandlingsform. Man gÃ¥r till vÃ¥rdcentralen för att man mÃ¥r dÃ¥ligt, fÃ¥r vÀnta lite, blir inte bekrÀftad exakt enligt dagsformen – och vips Àr allt ”katastrof”. Capio Ängelholm? Listad sedan sommaren 2025 och alltid blivit korrekt bemött. Duktiga lÀkare, trevliga receptionister och Henrik Brink Àr definitionen av professionalism. Är du missnöjd pÃ¥ riktigt finns PatientnÀmnden SkÃ¥ne och IVO. Hatrecensioner Àr mest sjÀlvterapi. TÀnk om. Gör rÀtt.

2026幎1月22日

Hej Nils,

Stort tack för dina vÀnliga ord. Det glÀder oss att du kÀnner dig vÀl bemött hos oss och vill dela med dig av din upplevelse.

VÀlkommen tillbaka till oss nÀr du behöver!

5぀星のうち1の評䟡

Jag har haft båda mina åldrande

Jag har haft båda mina åldrande förÀldrar hos VC Capio i SÀvedalen under många år. Det Àr en bedrövlig VC dÀr det Àr svårt att få tid, brist på behandling, dålig uppföljning på provsvar som avviker. Jag avråder starkt att lista sig hos Capio i SÀvedalen.

2025幎11月21日

Hej Cristina,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi Àr ledsna över att du och dina förÀldrar har kÀnt er missnöjda med kontakten hos oss. Sådan återkoppling Àr viktig för vårt förbÀttringsarbete och vi tar era synpunkter på allvar. Med hÀnsyn till patientsekretessen kan vi inte diskutera enskilda Àrenden hÀr, men du Àr alltid vÀlkommen att kontakta oss direkt. Kontaktuppgifterna hittar du på hemsidan: https://www.capio.se/hitta-mottagning/primarvard/vardcentraler/savedalen/

Det gÀller Halmstad citykliniken med

Det gÀller Halmstad citykliniken med en superbra lÀkargÀng! Receptionisten vÀgrar låta mig att bli uppringd av lÀkare och lÀmnar inte meddelande angående remiss till sjukhuset utan vill att jag ska betala engång till för samma undersökning för att jag varit lÀnge sedan hos lÀkare. En receptionist stoppar patienterna!!!

2026幎1月16日

Hej Tomas,
Tack för att du delar dina synpunkter. Vi vill att alla ska kÀnna sig trygga och vÀl bemötta nÀr de kontaktar oss. Vi kan tyvÀrr inte diskutera enskilda Àrenden hÀr av hÀnsyn till patientsekretessen, men vi vill gÀrna hjÀlpa dig vidare. VÀlkommen att kontakta oss direkt – kontaktuppgifter finns pÃ¥ vÃ¥r hemsida.

5぀星のうち5の評䟡

Bra omdöme bara till en lÀkare

Besök: 14/1 2026
VÃ¥rdcentral: Capio VÃ¥rdcentralen Kungsholmen
LÀkare: Karl Lidberg

Jag hade ett lÀkarbesök hos Karl Lidberg och Àr otroligt nöjd. En mycket bra, professionell och vÀnlig lÀkare. Han tog sig tid att förklara allt som rörde mina besvÀr på ett tydligt och lugnt sÀtt, och kommunikationen mellan oss var utmÀrkt.

Jag kÀnde mig verkligen sedd och lyssnad pÃ¥ – han hade fullt fokus och 100 % koncentration pÃ¥ mig som patient under hela besöket. Det gav ett stort förtroende och trygghet.

Jag frågade om möjligheten att ha honom som min fasta lÀkare, men tyvÀrr arbetar han bara kvar till slutet av månaden. Det Àr verkligen synd, för han Àr en lÀkare man gÀrna hade fortsatt hos.

Rekommenderas varmt bara om han kommer att jobba dÀr 😊.

2026幎1月14日

Capio Sverige からの回答

Stort tack för din fina återkoppling. Det glÀder oss verkligen att du haft en så positiv upplevelse och kÀnt dig sedd och trygg under ditt besök hos oss. Varmt vÀlkommen tillbaka till oss nÀr du behöver!

5぀星のうち5の評䟡

Ska ni göra en ögonplastik

Ska ni göra en ögonplastik, gör den på Capio Ögon i Helsingborg 🌞 så proffsig personal🌞 så trygg under operationen och SÅ nöjd med resultatet🌞

2026幎1月8日

Hej Kristina,
Stort tack för dina fina ord och för att du delar med dig av din upplevelse hos oss. Det glÀder oss verkligen att du kÀnde dig trygg och Àr nöjd med resultatet. Varmt vÀlkommen tillbaka om du skulle behöva vår hjÀlp igen!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。