レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Philip fra Cap leasing. Hele processen var overskuelig og professionel fra start til slut og jeg fik virkelig god rÃ¥dgivning omkring mine muligheder. Alt forlÞ... もっず芋る

14-8-2025 fik vi vores Mercedes C300 E Den 15-8-2025 gÃ¥r bilen i stykker det viser sig at vÊre styrerelÊet og en varmepumpe ,der bliver ogsÃ¥ konstateret fejl pÃ¥ ledningsnet.vi forsÞger at trÊkke hand... もっず芋る

䌁業が回答したした

Det er de ansatte i firmaet. De er fantastiske. Har leaset bil igennem CAP-leasing og har efterfÞlgende inviteret dem til fredags bar. De kommer altid, nogen gange udklÊdte i diverse kostumer. Mega... もっず芋る

Jeg har nu vÊret kunde hos Capleasing gennem lÊngere tid. Fra start til nu har jeg oplevet seriÞst rÃ¥dgivning og har der vÊret udfordringer har isÊr Mads gÃ¥et forrest for at fÃ¥ det lÞst profess... もっず芋る

䌁業情報

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞2週間以内に回答

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Super god oplevelse hos Cap Leasing

Super god oplevelse hos Cap Leasing.

Jeg har netop hentet min BMW M340i, og hele processen har vÊret nem, tryg og professionel.
Stor ros til Martin, som har hjulpet mig hele vejen, svaret hurtigt på alle mine spÞrgsmål og sikret, at alt forlÞb gnidningsfrit fra start til slut.

Kan klart anbefales!

2026幎2月11日
自発的なレビュヌ

Jeg har haft en rigtig god oplevelse

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Cap Leasing. Jeg leasede en Audi A4, og hele processen forlÞb professionelt og problemfrit fra start til slut.

Aftalen blev håndteret gennem min kammerat Philip, som gjorde et virkelig stort og grundigt arbejde for mig. Han var hjÊlpsom hele vejen igennem, sÞrgede for at finde den helt rigtige lÞsning og var altid tilgÊngelig, når jeg havde spÞrgsmål. (hurtig på chatten)

Alt i alt en super god oplevelse med både service og kommunikation. Jeg kan varmt anbefale Cap Leasing til andre, der overvejer leasing, hiv fat i Philip det vil i ikke fortryde.
Vh Anders

2026幎1月19日

God oplevelse med Philip

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Philip fra Cap leasing. Hele processen var overskuelig og professionel fra start til slut og jeg fik virkelig god rådgivning omkring mine muligheder. Alt forlÞb som det skulle og aftalen var prÊcis som aftalt. Jeg fÞlte mig tryg gennem det hele og kan helt klart anbefales. Kommer helt sikkert igen!

2026幎2月16日

Hold jer langt vÊk fra Cap Leasing😡

14-8-2025 fik vi vores Mercedes C300 E
Den 15-8-2025 går bilen i stykker det viser sig at vÊre styrerelÊet og en varmepumpe ,der bliver også konstateret fejl på ledningsnet.vi forsÞger at trÊkke handlen tilbage uden held,cap Leasing dÊkker varmepumpen men vi står nu med en regning på 35.686,86 for alt det andet Fdm har givet os med hold i sagen men vi har stadig ikke hÞrt noget utroligt man vil behandle sine kunder på den måde vi har kun haft bilen i 24 timer et Leasing selskab vi bestemt ikke vil anbefale andre

2025幎8月14日

KÊre Cailla

Vi beklager, at du har haft en dårlig oplevelse hos CAP Leasing. Vi har på baggrund af den anmeldelse gennemgået sagen grundigt og vil gerne prÊcisere sagens faktiske forlÞb.

Bilen blev udleveret den 14.08.2025 uden konstaterede fejl, og den fÞrste registrerede fejl opstod efter adskillige kÞrte kilometer i forbindelse med en lÊngere kÞretur til Tyskland dagen efter udlevering. Der var således ingen fejl eller advarsler på bilen på leveringstidspunktet.

Af god pli og hensyn til dig som kunde valgte CAP Leasing at afholde den fÞrste reparation hos Van Mossel, herunder udskiftning af varmepumpen, selvom der ikke forelå dokumentation for, at fejlen var til stede ved levering.

Det efterfÞlgende krav på 35.686,86 kr. vedrÞrer Þvrige forhold, som er konstateret senere i forlÞbet. I denne periode har bilen henstået over lÊngere tid på et autoriseret Mercedes-vÊrksted, mens sagen blev behandlet hos Mercedes Danmark i relation til kulance. Van Mossel har i deres vurdering understreget vigtigheden af, at spÊndingen på bilen opretholdes ved lÊngere vÊrkstedsophold.

Kravet på 35.686,86 kr. kan derfor ikke rettes mod CAP Leasing, da det vedrÞrer forhold, som ikke kan henfÞres til leveringen af bilen. Kravet skal i stedet rettes direkte mod det autoriserede Mercedes-vÊrksted, som efter dit Þnske modtog bilen i dagene efter nedbruddet, og hvor bilen har vÊret opbevaret og håndteret i den relevante periode, indtil den blev flyttet til Van Mossel for CAP Leasings regning.

Vi beklager, at sagen har vÊret frustrerende, men vi kan ikke påtage os ansvar for forhold, der ikke er dokumenteret som vÊrende til stede ved levering. Vi har vÊret i lÞbende dialog og fremsendt al relevant dokumentation i sagen.

CAP Leasing

LÊkker bil

Sådan ca. hvert 3.år har jeg skiftet bil med et tab/afskrivning i str.orden kr. 30-40.000 pr. år. Hos Cap leasing fik jeg et tilbud, der kunne matche samme belÞb + en service og en bil på et hÞjere niveau. Så det er lÞsningen for mine fremtidige bil investeringer.
Bh Palle Gettermann - NB! Min kone har just gjort lige så.

2025幎10月14日
自発的なレビュヌ

CAPLeasing, hvis trovÊrdighed er vigtigt

CAPLeasing kommer til bordet med stor seriÞsitet og en imponerende viden om bÃ¥de leasing, finansiering og det praktiske omkring bilkÞb. Fra fÞrste kontakt oplevede jeg en professionel tilgang, hvor der blev lyttet til mine behov og givet Êrlig, velbegrundet rÃ¥dgivning – uden pres eller salgstricks.

Hele processen var transparent og effektiv, og jeg stod med en lÞsning, der passede prÊcis til mit behov – bÃ¥de Þkonomisk og praktisk. Det er tydeligt, at CAPLeasing prioriterer kvalitet og tillid hÞjt.

Kan varmt anbefales til alle, der Þnsker en professionel leasingpartner, der tager sig tid og leverer på et hÞjt niveau

2025幎9月22日

Jeg har leaset en Skoda Enyaq igennem

Jeg har leaset en Skoda Enyaq igennem Mads fra CAP Leasing, og jeg må bare sige at det helt fra start har vÊret en fornÞjelse.
Fleksibiliteten og forståelsen for mig som kunde var i top, alt fra information omkring bil, til hjÊlp omkring hvordan det hele fungere med leasing har Mads kunne hjÊlpe med.
NÊste gang vi skal have ny bil, starter sÞgning helt sikkert hos CAP leasing igen.
De bedste anbefalinger

2023幎11月30日

Hej Kasper,

Mange tak for den fine anmeldelse. Vi bliver altid varme om hjertet når vi får en sådan anmeldelse. Vi står altid klar, også hvis du skal have ny bil på et tidspunkt. Dine fine ord skal vi nok give videre til Mads.

Endnu engang mange gange tillykke med bilen!

- Team CAP

SuperhjÊlpsom og hurtig ekspedition

SuperhjÊlpsom og hurtig ekspedition. Tusind tak for hjÊlpen, navnlig Frederik ******

2023幎11月28日

Hej Omar,
Tusind tak for din anmeldelse, den sÊtter vi stor pris på!
Vi lader Frederik vide at du har rost ham :-)

- Team CAP

Jeg synes CapLeasing fortjener nogle

Jeg synes CapLeasing fortjener nogle stjerner for et yderst godt samarbejde om genleasing og endda til en endnu bedre pris. Det er dejligt at man mÊrker at de vil en det bedste, bÃ¥de pÃ¥ service og pris og det takker jeg dem for. For mig er leasing en jungle sÃ¥ tak for at tage tiden til mig som uviden kunde og sikre at jeg fÞler mig tryg og godt klÊdt pÃ¥. Det var grunden til at jeg valgte jer. Jeg glÊder mig nu over at skulle kÞre 2 Ã¥r i min Audi A3 🥳

2023幎10月1日

UtrovÊrdigt selskab

UtrovÊrdigt selskab. I mit tilfÊlde sendte de en opkrÊvning efter endt leasingperiode på 37.000 DKK.
Det endte i en retsag som CapLeasing tabte, da den var helt uberettiget. Så kunne man give 0 stjerner, så var det vurderingen herfra.

2023幎10月4日

KÊre NIck,

Vi beklager du har haft en dårlig oplevelse hos Cap Leasing. Vi har kigget nÊrmere på sagen og kan se vi har forsÞgt at bistå dig med gensalg af Audi A7 ved endt leasing, som en hjÊlp til dig som kunde.

Vi bliver gjort opmÊrksom på sagen, da vores finansielle partner, Fleggaard Leasing A/S, tager kontakt til os og oplyser at du har udestående på leasingydelserne. Da vi kommer i kontakt med dig, oplyser du at bilen står hos Bosch Carservice, med en defekt gearkasse og du ikke mener vÊrkstedet har levet op til deres tilbud. Vi afholder mÞde med dig og Bosch Carservice på vores kontor, for at finde en mindelig lÞsning, igen som en hjÊlp til dig sombkunde. Vi bidrager ydermere med betaling til samling af gearkassen.

Det aftales mellem dig og vores kollega, at bilen skal afsÊttes engros og vi understreger at gearkassen skal vÊre funktionel ved levering til auktionshuset. Da bilen afhentes, kan den desvÊrre ikke kÞre og det viser gearkassen fortsat er defekt.

Da leasingkontrakten er opsagt pga. misligeholdte leasingydelser, fastholdes det at sÊlge bilen. Det fremgår af aftalens vilkår dels at leasingtager har ansvar for service, reparationer samt at anvise kÞber til aftalens restvÊrdi ved endt leasing. Skulle dette ikke lykkedes, bliver bilen afsat af leasingselskabet og evt. tab opkrÊves hos leasingtager.

Eftersom Cap Leasing Aps formidlede salget engros og ikke Fleggaard Leasing, vurderede retten at vi derfor ikke havde kravet mod dig og vi må stå tilbage et tab. Vi har taget ved lÊre af dette forlÞb og forsÞgte blot at undgå du skulle opkrÊves den fulde restvÊrdi, igen som en hjÊlp til dig som kunde.
Vi hjÊlper alle vores kunder med gensalg, men er ekstra opmÊrksomme på proceduren fremover.

Med Venlig Hilsen
Cap Leasing

Dejlig handel

En super oplevelse at handle med Frederik, alt gjort til tiden, alle aftaler overholt, jeg kan ikke rose det nok.
Der er nogle auto forhandler man kan stole på.
Mvh. Erik Smith

2023幎6月24日

Hej Erik,

Du skal have mange tak for dine meget rosende ord. Vi har givet din anmeldelse videre til Frederik og rost ham for hans indsats i jeres forlÞb med kÞb og salg af biler.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。