レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg kan varmt anbefale Private Car Selection! Super service, lynhurtig svar/besvar tid, fremragende professionel hjÊlp. Min sÊdvanlige stress og sved pÃ¥ panden nÃ¥r jeg prÞve pÃ¥, at begÃ¥ mig i en for... もっず芋る

Jeg har haft en fantastisk oplevelse med at lease biler gennem Private Car Selection & Kasper. FÞrst en VW Passat CC og senere en Tesla Model S. Begge gange oplevede jeg super god service og s... もっず芋る

Jeg har netop leaset en bil gennem Private Car Selection, og hele forlÞbet har vÊret en super positiv oplevelse. Kasper var professionel fra start til slut, lyttede virkelig til mine behov og Þnsker... もっず芋る

Vi har samlet alle vores erhvervsleasinger hos Kasper - og det spiller bare! Processen er super enkel og nem, og Kasper stÃ¥r klar til at sÞrge for det hele. Det har vÊret et stÞrre arbejde at sk... もっず芋る

䌁業情報

1. カヌ リヌス業

圓該䌁業による蚘述

Hos Private Car Selection specialiserer vi os i leasingaftaler, salg og formidling af biler til et lukket netvÊrk. Med mere end 20 års samlet erfaring i leasingbranchen, har vi opbygget et stort netvÊrk både i indland og udland. Vores tilgang adskiller sig fra traditionelle leasingselskaber og bilforhandlere ved at tilbyde skrÊddersyede lÞsninger til en selektiv kundekreds.

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

74件のレビュヌ

Leasing af bil

Jeg har snart prÞvet en del inden for det at handle med biler

Og det er fÞrste gang jeg har handlet med en der er så god til at hjÊlpe og guide en til hvad man skal og ikke skal

Alle spÞrgsmål bliver svaret og forklaret så man forstår hvad der er rigtigt og forkert

Kan kun anbefale at handle med Kasper

Kun rosende ord herfra

2026幎2月23日
自発的なレビュヌ

God service, hele vejen igennem i mit leasing forlÞb. Altid til at kunne komme i kontakt med, samt de spÞrgsmål man havde er blevet taget godt imod.

Kan anbefales herfra

2025幎9月5日

Rigtig god oplevelse hele vejen igennem

Rigtig god oplevelse hele vejen igennem

Vi har nu flere varevogne kÞrende via PCars, og vi er rigtig tilfredse med både servicen og den måde, de arbejder på.
De er hurtige til at vende tilbage, nemme at snakke med og finder altid en lÞsning, nÃ¥r vi har brug for det. Det hele foregÃ¥r uden bÞvl – og det sÊtter vi stor pris pÃ¥ i en travl hverdag.
Vi kan helt klart anbefale PCars til andre – uanset om man har brug for én bil eller flere. Det fungerer bare.

2025幎7月25日

Verdensklasse service

Har nu haft handlet 3 biler hos Mikkel og hver gang har det bare vÊret en kÊmpe fornÞjelse! De varmeste anbefalinger herfra, og jeg fortsÊtter uden tvivl med at bruge Mikkel og resten af det top professionelle team

2025幎7月11日
自発的なレビュヌ

Fantastisk service fra Kasper og hele

Fantastisk service fra Kasper og hele teamet. Man mÊrker med det samme, at Kasper har fuldstÊndig styr pÃ¥ alle aspekter af flexleasing. Det gav mig ro i maven gennem hele processen – og var en stor grund til, at jeg sagde ja til en bil, jeg hverken havde set eller prÞvet pÃ¥ forhÃ¥nd. Kan kun anbefales!

2025幎6月26日

Jeg har leaset min fÞrste superbil gennem Private Car Selection

Jeg har leaset min fÞrste superbil gennem Private Car Selection, hvor hele dialogen har vÊret Mikkel BergstrÞm. Jeg kunne ikke vÊre mere tilfreds, da processen og dialogen har vÊret i topklasse!

Mikkel har vÊret super hjÊlpsom med at svare på alle mine spÞrgsmål, der gjorde hele processen tryg og overskuelig både i forhold til bilens historik og servicedokumentation samt hele grundlaget for leasingaftalen.

En super professionel og imÞdekommende oplevelse og jeg kan varmt anbefale Mikkel BergstrÞm og Private Car Selection.

2025幎6月20日
自発的なレビュヌ

Jeg har i dag hentet min Tesla hos

Jeg har i dag hentet min Tesla hos Mikkel. Jeg er helt grÞn i El-bil og leasing branchen men Mikkel har virkelig gjort det godt og forklaret mig alting ned til mindste detalje, hvilket gÞr at jeg fÞler mig tryg og har fÞlt mig tryg igennem hele processen.

Det var ikke uden vanskeligheder men her viste Mikkel igen sin kÊmpe hjÊlp. Jeg havde min sÞn med og han var helt hÞj på alle de fede biler der var. Han spurgte Mikkel om en masse spÞrgsmål og Mikkel var bare så rummende og svarede ham på alt hvad han spurgte - der var en stor oplevelse for sin sÞn.

Jeg kan med det aller bedste jeg har helt klart anbefales Private Car Selection. Sikke en service - den var topklasse! KÊmpe tusind tak for at hjÊlpe mig med at realisere min drÞm om at få en Tesla!

2025幎6月24日

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐
FÞrste gang jeg flex-leaser – og jeg kunne ikke have Þnsket mig bedre service!

Jeg har for nyligt leaset min fÞrste super bil gennem Private Car Selection med hjÊlp fra Marc Sundwall, og jeg kunne ikke vÊre mere tilfreds!

Som fÞrstegangs-leaser var jeg usikker på processen, men Marc tog sig virkelig tid til at tage mig i hånden og gennemgå hele kontrakten fra ende til anden. Han skrÊddersyede aftalen, så den passede prÊcis til mine behov, hvilket gjorde mig tryg og godt klÊdt på til at tage beslutningen.

Han var desuden super hjÊlpsom med at prÊsentere mig for en rÊkke gode og relevante forsikringsmuligheder, sÃ¥ jeg kunne finde den lÞsning, der passede bedst til mig – endnu en ting, der gjorde hele processen tryg og overskuelig.

Marc var ogsÃ¥ enormt hjÊlpsom i kommunikationen med den anden forhandler, som havde selve bilen. Og sÞrget for at alt var i orden sÃ¥ som overholdt service og sÃ¥ videre.Han sÞrgede for, at alt gik hurtigt og glat – og han fik mit Þnske opfyldt langt hurtigere, end jeg havde turdet hÃ¥be pÃ¥.

Alt i alt en super professionel og imÞdekommende oplevelse. Jeg har absolut intet at klage over og kan varmt anbefale bÃ¥de Private Car Selection og Marc Sundwall, hvis du overvejer at lease bil – isÊr som fÞrstegangskunde!

2025幎6月20日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。