Een heel leuk telefoongesprek met Robin gehad, omdat ik vastliep bij het betalen. Dit was bekend helaas en ze waren bezig om t op te lossen. Hij was behulpzaam en heeft de bestelling per mail met mij... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Altijd als ik hier bestel lekkere hits, weet dat het allemaal willekeurig is, maar ook bij losse boosters het geval, zeker niet gewogen dus! Aardige gasten ook achter de website die je graag helpen bi... ãã£ãšèŠã
2e keer bij Cardnation besteld. En weer top geleverd allemaal. Zaterdag verzonden, maandag in huis. Erg zorgvuldig verpakt. Kunnen een hoop webshops nog wat van leren. Ga zo door!!
Snelle verzending, bijzonder goed ingepakt met luchtpakketten. En gratis sleeves en superschattige sticker. Volgende keer gaan we naar de andere kant van NL rijden om er fysiek langs te gaan :) (al... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Wij verkopen TCG aan iedereen die er blij van wordt.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Zeer tevreden!
Scherpe prijzen en altijd alles snel geleverd gekregen!
Ik ben goed geholpen en de communicatieâŠ
Ik ben goed geholpen en de communicatie was top, zeker bestellen.
Goeie snelle service
Top bedrijf
Top bedrijf, goede service en alles ziet er goed uit!
Goede service!
Leuke kaarten gekocht voor mijn zoon. Hij was erg blij, bedankt!
behulpzame gast
behulpzame gast! Cardnation ð³ð±ð³ð±ð³ð±ð³ð±ð³ð±ð³ð±ð³ð±
Hele fijne website en bestellingenâŠ
Hele fijne website en bestellingen komen snel binnen. ik raad iedere liefhebber aan zeker even een kijkje te nemen
Dit bedrijf is groeiende
Dit bedrijf is groeiende, dus vroeg mij na mijn aankoop een review te schrijven. Ik heb alles netjes en op tijd ontvangen, dus dat leek mij geen moeite ik geef 5 sterren en het vertrouwen hier je producten te bestellen !
aanrader snel bestellen allemaal
genoeg keuze word snel verzonden al bij al top service
Hele goede ervaring
Bestelling was goed te volgen, en de producten goed verpakt! De prijzen zijn ook erg sterk, dus ik bestel hier vaker!
Service is top
2 Crown Zenith etbâs gekocht, ontzettend netjes verpakt, duidelijke communicatie en ik kreeg zelfs een losse promo erbij omdat die over was.
Sneller geleverd dan verwacht
Sneller geleverd dan verwacht. Duidelijke communicatie en goede kwaliteit.
Gister de UTB van set 151 gekocht enâŠ
Gister de UTB van set 151 gekocht en vandaag binnengekregen. In de winkels is deze set vrijwel nergens meer te verkrijgen. Vind online bestellen toch altijd spannend maar alles was netjes geseald en verpakt. Bestel zeker weer!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã