レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Goed op de hoogte gehouden. Status van pakket. Zorgvuldig verpakt rekening houdend met niet beschadigen doos funkopop.

5぀星のうち1の評䟡

I want to rate a 000% item looks nothing like what I ordered. It’s not even half as pretty as it was on the picture. Really disappointed and sad because they just took my $35 for nothing in return. Ug... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Perfekt verpakt, echt top! Rap verstuurd en ontvangen. *Aandachtspuntje zou kunnen zijn dat ze het prijsstickertje op de case plakken die vrij lastig te verwijderen is zonder lijmresten achter te lat... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. コレクタヌズ ショップ

圓該䌁業による蚘述

Welkom bij dé webshop voor exclusieve Funko Pops. In onze collectie vind je een groot assortiment aan **hard-to-get**, **limited edition** en **vaulted Pops** die jouw verzameling naar een hoger niveau tillen. Zoek, ontdek en koop de items die je altijd al hebt willen hebben – en maak jouw collectie eindelijk compleet. Naast Funko Pops bieden we ook unieke verzamelitems zoals: * **One Piece TCG** * **TUBBZ Cosplaying Ducks** Of je nu een doorgewinterde verzamelaar bent of net begint met je collectie: bij ons vind je altijd iets bijzonders.

連絡先

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

26 losse OP14 boosters zonder 1 hit

26 losse OP14 boosters gekocht. Geen 1 hit. Lijk me geen toeval.

2026幎2月8日

Pick A Pop からの回答

Hoi Garry, helaas kunnen wij hier niets aan doen. Het is nooit hit gegarandeerd. Voor meer hit garantie adviseren wij altijd om een complete gesealde box te kopen ( maar dan alsnog is het ook geen garantie )

DECEIT

I purchased a top that was supposed to be layered colors and ruffled sleeves. The fabric was too be linen, cotton it was not. I was greatly disappointed!
It was an ugly T shirt made from slippery polyester.

This company is extremely deceitful, knowing their actions, they should not be doing business with the public.
I will be going on social media to expose this company. Hopefully buyers will avoid (Pickallpop)

2026幎1月22日

Hello,
Thank you for your reply. Unfortnuatly you have purchaged something an item we do not sell. I think you made a mistake. Please check the email that is send and hopefully we can help you with the next steps.

5぀星のうち4の評䟡

Prima site

Ik heb 2 matten gekocht maar 1 ontvangen. Wat jammer was. Ze hebben het netjes voor het verzenden aan gegeven dat hij niet meer beschikbaar was. Vorige keer ging alles wel goed en soepel.

2025幎12月22日

Hoi Yvar,

Op 19 december hebben wij je per e-mail geïnformeerd dat er nog maar één playmat op voorraad was. Hierop hebben wij helaas geen reactie van je ontvangen.

In verband met de feestdagen hebben wij besloten om alvast één playmat naar je op te sturen. De tweede playmat is geannuleerd en terugbetaald.
De terugbetaling zal binnen 5 werkdagen op je rekening zichtbaar zijn.

Normaal gesproken is verzending gratis bij bestellingen boven de €100. Met één playmat kwam het bestelbedrag hier net onder. Als service hebben wij de verzendkosten echter voor onze rekening genomen.

Mocht je nog vragen hebben, laat het ons gerust weten.

Team Pick a Pop

5぀星のうち5の評䟡

Had ze op een beurs voor het eerst

Had ze op een beurs voor het eerst gezien verzamel funko's maar daar hadden ze tubbz eendjes ik zag the joker the nun en billy uit saw liggen ik gelijk gekocht wilde nog 2 andere maar hadden ze helaas niet. Online contact genomen en kreeg gelijk een reactie terug. Heel vriendelijke. Ze hebben de 2 tubbz voor mijn geregeld en geb ze nu.

Zeer vriendelijke mensen en goede service.

2025幎12月22日

Hoi Leon! Dank je wel voor je review! En tot snel! Fijne Feestdagen

5぀星のうち1の評䟡

Leggings en maille reçus non conformes aux photos et descriptions du site

J'ai commandé deux leggings en maille douce aspect tricot avec deux têtes de chat (sur les photos de présentation), or à la réception, les deux articles ne correspondent ni dans la matiÚre ni dans les motifs : 1 seule tête de chat, maille plate de qualité trÚs médiocre et aucunement en tricot. Les photos du site ne sont en aucun cas en rapport avec les produits reçus. Le total de la commande est de 59,98$ + 8$ de frais de port .... c'est trÚs trÚs cher pour ce que j'ai reçu. Je leur ai fait un mail de réclamation, j'attends leur retour.

2025幎12月16日
5぀星のうち1の評䟡

Pickallpop ist nicht das selbe wie pick

Pickallpop ist nicht das selbe wie pick a pop. Erste prÀsentieren Kleider sehr schön! Der Kauf geht Ìber China. Die Ware wurde nie geliefert. X Entschuldigen wegen Verzögerungen!?

2025幎11月13日

Pick A Pop からの回答

Hallo, wir sind PICKAPOP.NL, eine Website, die Funko Pops, One Piece-Sammelkarten und Quietscheentchen verkauft. Sie haben die falsche Website bewertet.

Premium protector

Super product! Geen zorgen meer om mijn favo pops.

2025幎11月28日

Pick A Pop からの回答

Hoi Kelly! Goed om te horen dat je Pops nu de beste bescherming hebben! Veel plezier met je bestelling!

Mantel mit Kapuze keltischen Muster

Ich habe einen Mantel mit Kapuze bestellt mit Keltischen Symbolen. Knapp 60 USD bezahlt fÃŒr billigen Stoff und miserabel Druck. Leute spart euer Geld das ist unbeschreiblich schlecht

2025幎11月12日

Pick A Pop からの回答

Hello, I think you've contacted the wrong website. We don't sell clothing, but collectible Funko Pops, one-pieces, and rubber ducks.

5぀星のうち5の評䟡

Prachtige service en top verpakt!

Verzoek om booster box beschermd te verzenden is gehoor aangegeven en deze is prachtig verpakt en keurig binnen enkele dagen aangekomen! Complimenten voor de professionaliteit en excellente service.

2025幎9月22日

Pick A Pop からの回答

Goed om te horen dat de box goed is overgekomen! Geef hem een mooi plekje in je collectie! Tot de volgende keer !

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。