Den gode oplevelse : at blive taget seriÞs , da pakken ikke kom, som forventet. At Rikke vedblev at sÞge efter pakken. og det lykkedes at finde den og jeg fik den .... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Mod tager en flaske hvor det hele var rendt ud tager kontakt med jer sender billeder og i lovede at i ville sende mig en ny. Det er aldrig sket trods adskillige henvendelser Kan IKKE anbefale dette f... ãã£ãšèŠã
Jeg havde undersÞgt mange ting ang. produktet forud for, at jeg besluttede mig for at kÞbe det, og jeg mÃ¥ sige, at jeg er meget tilfreds med det. Jeg vasker ogsÃ¥ hvidt med sÊbebÊrene. TilsÊtter natriu... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
KÞbte for fÞrste gang deres produkter for mere end et Ã¥r siden og har lige mÃ¥tte bestille for anden gang nu her da jeg var lÞbet tÞr for bÃ¥de sÊbebÊr og dufte olier..ðððŒ Elsker deres produkter o... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Care by Nature er naturlige og skånsomme produkter til din tÞjvask og husholdning, som passer på miljÞ og mennesker. Vores sÊbebÊr er et 100% naturligt og allergivenligt vaskemiddel uden tilsÊtningsstoffer. Du finder både vores produkter på vores hjemmeside carebynature.dk eller i mange af de danske supermarkeder over hele landet.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Alt er nemt nÃ¥r man bestiller og der erâŠ
Alt er nemt når man bestiller og der er hurtig levering. Produkterne duftvÊske er bare virkelig lÊkre.
Hurtig levering og dejlige produkter
Meget fine produkter til glÊde for migâŠ
Meget fine produkter til glÊde for mig og vores verden
Hurtig og nemt
professionel hÃ¥ndtering af orden fraâŠ
professionel håndtering af orden fra afgivelse til levering. Elsker deres produkter
Jeg kun oplevet at vÊre fuldt ud tilfreds
Jeg kan rigtig godt lide produkterne. Har kun vÊret tilfreds alle de gange jeg har handlet hos Care by Nature, både hvad angår produktet jeg har kÞbt, kvaliteten og service :-)
Hurtig levering og skÞnne produkter.
Hurtig levering og skÞnne produkter.
KÞbte to vaskeduft med de skÞnneste dufte. Dejligt til at friske vasketÞjet op, uden at bruge skyldemiddel.
LÊkre produkter
LÊkre produkter, som vasker mere rent end mit alm. vaskemiddel.
Hurtig forsendelse.
Hel sikkert ikke sidste gang, jeg handler ved firmaet ð
Fantastiske produkter ð±
Produkter helt i top-ðð» afsendelse ogâŠ
Produkter helt i top-ðð» afsendelse og levering âïžâïžâïžâïžâïž

Care by Nature ããã®åç
Hurtig levering og gode produkter.
Hurtig levering og gode produkter.
Jeg skulle lige vÊnne mig til at bruge dem, men nu er jeg blevet rigtig glad for dem.

Virker kun delvist
Virker kun delvist. Det fjerner ikke svedlugt fra mine T-shirts. SÃ¥ snart stoffet bliver varmet op af kroppen og begynder de at lugte af gamle sved. Jeg har kun prÞvet at vaske pÃ¥ 40° og 60° men de virker ikke til mit behov. Og har ogsÃ¥ vÊret nÞdsaget til at bruge en form for pletfjerner til blod pletter og fedt, for det kan det heller ikke klare. SÃ¥ desvÊrre ð herfra.

Kendte ikke til sÊbebÊr
Kendte ikke til sÊbebÊr, men så positiv overrasket allerede efter fÞrste vask.

Care by Nature ããã®åç
Hurtig levering og nogle godeâŠ
Hurtig levering og nogle gode produkter, som jeg nu har brugt i et halv år
GlÊder mig til at prÞve en ny duft

Hvis Jeg skal vÊre Êrlig SÃ¥ har âŠ
Hvis Jeg skal vÊre Êrlig Så har jeg Ikke afprÞvet deres produkt i nu og kan derfor ikke udtale mig Og derfor ikke Give dem andet Ind for god og hurtig levering
Mv

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹