Care by Nature レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Den gode oplevelse : at blive taget seriÞs , da pakken ikke kom, som forventet. At Rikke vedblev at sÞge efter pakken. og det lykkedes at finde den og jeg fik den .... もっず芋る

Mod tager en flaske hvor det hele var rendt ud tager kontakt med jer sender billeder og i lovede at i ville sende mig en ny. Det er aldrig sket trods adskillige henvendelser Kan IKKE anbefale dette f... もっず芋る

Jeg havde undersÞgt mange ting ang. produktet forud for, at jeg besluttede mig for at kÞbe det, og jeg mÃ¥ sige, at jeg er meget tilfreds med det. Jeg vasker ogsÃ¥ hvidt med sÊbebÊrene. TilsÊtter natriu... もっず芋る

䌁業が回答したした

KÞbte for fÞrste gang deres produkter for mere end et Ã¥r siden og har lige mÃ¥tte bestille for anden gang nu her da jeg var lÞbet tÞr for bÃ¥de sÊbebÊr og dufte olier..😌👏🏌 Elsker deres produkter o... もっず芋る

䌁業情報

1. 掗浄剀提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Care by Nature er naturlige og skånsomme produkter til din tÞjvask og husholdning, som passer på miljÞ og mennesker. Vores sÊbebÊr er et 100% naturligt og allergivenligt vaskemiddel uden tilsÊtningsstoffer. Du finder både vores produkter på vores hjemmeside carebynature.dk eller i mange af de danske supermarkeder over hele landet.

優良

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 33ä»¶

レビュヌを曞く

Produkter helt i top-👏🏻 afsendelse og

Produkter helt i top-👏🏻 afsendelse og levering ⭐⭐⭐⭐⭐

2023幎5月28日

Hej Helle!

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive den sÞde anmeldelse :)

Det varmer meget at hÞre, du har haft en god oplevelse med både vores produkter og levering.

KH Rikke / Team Care by Nature

Hurtig levering og gode produkter.

Hurtig levering og gode produkter.
Jeg skulle lige vÊnne mig til at bruge dem, men nu er jeg blevet rigtig glad for dem.

2023幎5月24日

Hej Berit!

KH Rikke / Team Care by Nature

Fantastisk produkt!

2023幎4月29日

Hej Kirsten,

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive den sÞde anmeldelse :)

Vi er rigtig glade for at hÞre, at du er tilfreds med det produkt, du har kÞbt. Det varmer bare!

Virker kun delvist

Virker kun delvist. Det fjerner ikke svedlugt fra mine T-shirts. SÃ¥ snart stoffet bliver varmet op af kroppen og begynder de at lugte af gamle sved. Jeg har kun prÞvet at vaske pÃ¥ 40° og 60° men de virker ikke til mit behov. Og har ogsÃ¥ vÊret nÞdsaget til at bruge en form for pletfjerner til blod pletter og fedt, for det kan det heller ikke klare. SÃ¥ desvÊrre 👎 herfra.

2023幎5月13日
自発的なレビュヌ

Hej Jacob,

Tusind tak for din Êrlige og konstruktive anmeldelse.

Det er helt rigtigt, at man skal bruge en pletfjerner på eventuelle pletter, når man vasker med sÊbebÊr. Og det er netop fordi, sÊbebÊr er et 100% rent naturprodukt og ikke indeholder tilsatte stoffer til at lÞfte og oplÞse svÊre pletter som f.eks. blod og fedt.

Problemet med de her tilsÊtningsstoffer til pletfjerning er nemlig, at de desvÊrre for nogle kan vÊre irriterende for huden og give problemer for allergikere.
⁠
Derfor har vi også lavet en super effektiv pletfjerner som supplement til sÊbebÊr, som kan bruges på den enkelte plet i stedet for på hele tÞjet.
⁠
Det krÊver naturligvis lidt mere nÊrvÊr i tÞjvasken ikke at have pletfjerner indbygget i selve vaskemidlet – og det er ikke nÞdvendigvis det rigtige for alle, sÃ¥ al respekt for det. Men vi elsker at kunne tilbyde det mest skÃ¥nsomme og allergivenlige vaskemiddel til den generelle hverdagsvask - og sÃ¥ kan man bruge pletfjerner til de smÃ¥ uheld i hverdagen, nÃ¥r det faktisk er nÞdvendigt.

Ift. din bekymring om svedlugt, så er det faktisk varmen på vandet, der drÊber bakterierne, der f.eks. giver svedlugt. Og det er uanset hvilket vaskemiddel, man bruger. Hvis tÞj skal kunne klassificeres som mikrobiologisk rent, anbefaler Sundhedsstyrelsen vask ved 60°C grader eller derover uanset vaskemiddel. Hvis der er blod, affÞring, diarré eller opkast på vasketÞjet, anbefaler Sundhedsstyrelsen at vasketemperaturen bÞr vÊre mindst 80°C.

Jeg håber meget, du kan bruge mit svar til noget. Og så håber jeg selvfÞlgelig, du finder det vaskemiddel, der passer bedst til dig og dine behov.

Igen tak for feedback :)

Mange hilsner Rikke // Care by Nature

Kendte ikke til sÊbebÊr

Kendte ikke til sÊbebÊr, men så positiv overrasket allerede efter fÞrste vask.

2023幎4月30日

Hej Anne-Kirsten :)

Hvor varmer det bare at hÞre, du har haft en god oplevelse. Det er skÞnt, sÊbebÊr virker for dig.

Hvis der opstår spÞrgsmål til sÊbebÊr undervejs, kan du altid kigge på vores FAQ side - https://carebynature.dk/pages/faq - her har vi samlet en masse svar på de spÞrgsmål vi oftest får :)

KH Rikke // Care by Nature

Hurtig levering og nogle gode

Hurtig levering og nogle gode produkter, som jeg nu har brugt i et halv år
GlÊder mig til at prÞve en ny duft

2023幎5月7日

Hej Jytte :)

Det er virkelig dejligt at hÞre, du har haft en god oplevelse med vores produkter.

Hvis Jeg skal vÊre Êrlig SÃ¥ har

Hvis Jeg skal vÊre Êrlig Så har jeg Ikke afprÞvet deres produkt i nu og kan derfor ikke udtale mig Og derfor ikke Give dem andet Ind for god og hurtig levering

Mv

2023幎5月15日
自発的なレビュヌ

KÊre Mr. Dj Wolfmann

Vi er rigtig glade for at hÞre, at du er tilfreds med en god og hurtig levering fra os. Vi véd, hvor vigtigt det er for vores kunder, at varerne kommer hurtigt og sikkert frem, når man har bestilt.

Vi hÃ¥ber, at du ogsÃ¥ bliver tilfreds med det produkt, du har kÞbt, nÃ¥r du engang fÃ¥r prÞvet det. ForhÃ¥bentlig kan det lÊgge et par stjerner mere oveni din anmeldelse af leveringen her. 😊