Den gode oplevelse : at blive taget seriÞs , da pakken ikke kom, som forventet. At Rikke vedblev at sÞge efter pakken. og det lykkedes at finde den og jeg fik den .... ãã£ãšèŠã
Mod tager en flaske hvor det hele var rendt ud tager kontakt med jer sender billeder og i lovede at i ville sende mig en ny. Det er aldrig sket trods adskillige henvendelser Kan IKKE anbefale dette f... ãã£ãšèŠã
Jeg havde undersÞgt mange ting ang. produktet forud for, at jeg besluttede mig for at kÞbe det, og jeg mÃ¥ sige, at jeg er meget tilfreds med det. Jeg vasker ogsÃ¥ hvidt med sÊbebÊrene. TilsÊtter natriu... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
KÞbte for fÞrste gang deres produkter for mere end et Ã¥r siden og har lige mÃ¥tte bestille for anden gang nu her da jeg var lÞbet tÞr for bÃ¥de sÊbebÊr og dufte olier..ðððŒ Elsker deres produkter o... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Care by Nature er naturlige og skånsomme produkter til din tÞjvask og husholdning, som passer på miljÞ og mennesker. Vores sÊbebÊr er et 100% naturligt og allergivenligt vaskemiddel uden tilsÊtningsstoffer. Du finder både vores produkter på vores hjemmeside carebynature.dk eller i mange af de danske supermarkeder over hele landet.
Jyllandsgade 7 st.th, 9520, SkÞrping, ãã³ããŒã¯
- skriv@carebynature.dk
- carebynature.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
KÊmpe anbefaling
Jeg havde undersÞgt mange ting ang. produktet forud for, at jeg besluttede mig for at kÞbe det, og jeg må sige, at jeg er meget tilfreds med det. Jeg vasker også hvidt med sÊbebÊrene. TilsÊtter natriumbikarbonat og husholdningseddike, og resultatet bliver superfint. Elsker isÊr duften Summer Garden. Jeg har meget vasketÞj, bl.a. ridetÞj, og det bliver rent og dufter godt samtidigt med, at miljÞet ikke belastes unÞdigt. Jeg vil til enhver tid anbefale Care by Nature.

Care by Nature ããã®åç
Super fantastisk service ð¥°
Super fantastisk service ð¥°.
Virkelig hurtig levering

Care by Nature ããã®åç
Super nem hjemmeside og lÊkkert produkt..
Nemt at bestillingen fra hjemmesiden..
Mega lÊkkert produkt
God service hurtig levering
fin service.
Solgt og dybt forelsket med jeres produkter
Lige modtaget min pakke fra Jer af og jeg er dybt forelsket i jeres produkter allerede nu . Det blev taget i brug med det sammen og må sige jeg er imponeret allerede.
KÞbte den store pakke og alt var pakket godt ind og med en personlig tak på
Nu vil jeg prÞve at lave flydende håndsÊbe og mon om man kan lave fast sÊbe skal også prÞves af
Super product
Super product. Med brugs vejledning på hver pose og posen kan genbruges.
Kvalitetsvarer til fine priser og godâŠ
Kvalitetsvarer til fine priser og god karma ððð»
Flot indpakning.
Flot indpakning.
TÞjet ser rent og pÊnt ud og dufter godt, efter vask.
ELSKER deres vaskebÊr og deres dufterâŠ
ELSKER deres vaskebÊr og deres dufter til vaskemaskinen. Jeg har nu brugt deres vaskebÊr i over et år og er fuldt ud tilfreds. Kan klart anbefale deres vaskebÊr og glÊder mig til at prÞve nogle af deres andre produkter :)
Hele vores entré dufter så skÞnt
Jeg modtog min pakke ret hurtigt. Jeg kÞbte de to dufte der, og de dufter så godt! Jeg bruger duftene både til at vaske mit tÞj og nogen gange i tÞrretumbleren. Jeg får altid en positiv kommentar fra duftene, når vi har gÊster på besÞg. Det kan duftes i hele vores entré. SkÞnne dufte. Desuden bruger jeg også sÊbebÊr, og det har givet mig en Þjenåbner for ikke at bruge alt muligt unaturligt sÊbe. Vil fremadrettet benytte sÊbebÊr og dufte. Mange tak!
En god oplevelse nemt st bestille ogâŠ
En god oplevelse nemt st bestille og varen kom hurtig ðž
Det kom hurtigt efter bestilling.
Det kom hurtigt efter bestilling.
Er meget tilfreds med både sÊbebÊr og de 2 dufte, er spÊndt på også at prÞve pletfjerning.
Virkelig godt produkt.
LÊkkert produkt med god vejledning
LÊkkert produkt med god vejledning. Nemt at bruge. Desuden fÞles det så godt at vasketÞj med god samvittighed.
Fremragende sÊbebÊr og duftolie