Niet originele ruit met verkeerde tint gemonteerd. Terug geweest en er werd me gezegd dat het geen verschil was. Bij telefonisch melden van de klacht werd dit toegegeven maar de Gorkumse vestiging... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ruit kapot van mân auto eerste afspraak liep niet goed ruit was er niet maar contact gezocht met hoofdkantoor en tweede afspraak was hij er wel . Super vriendelijke monteur werkte super professionee... ãã£ãšèŠã
Ik had een afspraak gemaakt bij Carglass Langendijk 18 Eindhoven ivm lekkage . Het bleek het glazen dak van mijn Peugeot 2008 te zijn. Ik ben geholpen door een zeer vriendelijke medewerker die met me... ãã£ãšèŠã
In Luxemburg gooide een onverlaat een steen door het achterste raam van mijn Renault Espace. Een zee on-courant ruitje. Carglass Luxemburg kon de ruit niet vinden. Wij door naar Frankrijk, afspraak da... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Top service
De mannen hebben mij fantastisch geholpen, waren meedenkend en attent!!
Service is topð€©
Super snelle service
Super snelle service! Ik werd 15 min van te voren gebeld dat de auto dan klaar zou zijn. Toen ik aan kwam, kon ik meteen weg rijden.
Fijne glaszetter
Fijne glaszetter, hield me gedurende het zetten van de voorruit op de hoogte hoe het ervoor stond en hoe lang het nog zou duren. Auto netjes uitgezogen na afloop.
Blij mee
Klantvriendelijk en snel geholpen
Klantvriendelijk en snel geholpen.
Duidelijke uitleg en alles goed nagekeken betreft verzekering
Makkelijk afspraak gemaakt
Snel afspraak gemaakt nadat steen een ster in de voorruit maakte. Was erg makkelijk. Direct nadat afspraak gemaakt was, kreeg ik van mijn verzekering ook bericht van de schadeafhandeling. Erg praktisch.
Carglass medewerkers staan je vriendelijk te woord
Vriendelijk geholpen, afspraak nagekomen en de ruit prima geplaatst
Perfecte afspraak
Perfecte afspraak, alles naar wens verlopen
Eerst afspraak was verzet ivm metâŠ
Eerst afspraak was verzet ivm met weinig personeel.
De reparatie was goed gegaan maar helaas mijn binnen licht doet het niet meer en mijn automatisch licht is ook niet meer goed.
Gisteren terug naar carglass gegaan kon ze op dat moment niks repareren, moet weer een week wachten voor een afspraak.
Ik werd direct geholpen volgensâŠ
Ik werd direct geholpen volgens afspraak en zeer uitgebreid voorgelicht.
Fijn personeel
Het personeel staat gelijk voor je klaar en zijn heel vriendelijk.
Voorruit stuk
Ik ben erg goed en netjes geholpen. Mijn ruit is keurig gerepareerd.
Het is perfect afgehandeld
Het is snel, heel erg goed en netjes afgewerkt
Snel gepland en snel geholpen.
Snel gepland en snel geholpen.
Alleen de koffie kan wel beter
Snel en goed geholpen
Snel en goed geholpen, kopje koffie tijdens het wachten. Ramen allemaal schoongemaakt en de auto stofgezogen, wat een service!
Goede service vriendelijk personeelâŠ
Goede service vriendelijk personeel alleen lang wachten maar moet gebeuren
Heel erg vriendelijk personeel
Heel erg vriendelijk personeel. Snelle service met een half uur gerepareerd en zelfs mijn auto ramen gewassen en de auto uitgezogen!
Een en al frustratie
Achterruit was kapot, die is vervangen door carglass. Er zit nu allemaal stukjes glas in mijn achterklep die ik hoor als ik hem open en dicht doe. Verder is er iets op de factuur gezet wat er niet op hoorde. Ik heb 8 keer contact moeten hebben met carglass om dit in orde te maken. Ik kreeg op een gegeven moment zelfs een in gebreke stelling, terwijl ze zelf in gebreke bleven met het oplossen van het probleem. Een en al frustratie dus.
Topservice
Ik werd supervriendelijk ontvangen. Aardige jongens en de service was top!
Gastvrij ontvangst en prima binnenâŠ
Gastvrij ontvangst en prima binnen tijdsvak klaar. Kundig en zeer vriendelijk personeel. Genoeg plekken om tijdens het wachten te kunnen werken.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã