Carglass レビュヌ

2,102
TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Niet originele ruit met verkeerde tint gemonteerd. Terug geweest en er werd me gezegd dat het geen verschil was. Bij telefonisch melden van de klacht werd dit toegegeven maar de Gorkumse vestiging... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ruit kapot van m’n auto eerste afspraak liep niet goed ruit was er niet maar contact gezocht met hoofdkantoor en tweede afspraak was hij er wel . Super vriendelijke monteur werkte super professionee... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik had een afspraak gemaakt bij Carglass Langendijk 18 Eindhoven ivm lekkage . Het bleek het glazen dak van mijn Peugeot 2008 te zijn. Ik ben geholpen door een zeer vriendelijke medewerker die met me... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

In Luxemburg gooide een onverlaat een steen door het achterste raam van mijn Renault Espace. Een zee on-courant ruitje. Carglass Luxemburg kon de ruit niet vinden. Wij door naar Frankrijk, afspraak da... もっず芋る

䌁業情報

(2,102)

過去12か月のレビュヌ数: 71ä»¶

レビュヌを曞く

Zwaar teleur gesteld

Online een afspraak gemaakt voor dinsdag 18-2, bij aankomst bleek dat niet de juiste ruit besteld was.
Dus er moest een nieuwe afspraak gemaakt worden en wel op 20-2.
Op 20-2 is de ruit vervangen en bij de montage is er een scheur in de ruit ontstaan, eerst 1 maar ondertussen zitten er 4 scheuren in. Erg teleurstellend! Weer een nieuw afspraak gemaakt, kost mij en mijn collega extra tijd voor het heen en weer brengen van de auto naar het filiaal in Gorinchem. Als het goed is word morgen 6-3 de auto opgehaald want het is niet mogelijk om het bij ons op locatie uit te voeren!! Ben benieuwd of ik morgen met een tevreden gevoel naar huis rijd. Ga er vanuit dat ook de wisserbladen vervangen worden, kosten Carglass!
Groet Jaap Vis.

2025幎3月5日
5぀星のうち1の評䟡

Zeer dure ruitenwissers bij carglass

Dure ruitenwissers aangesmeerd. Sterretje maken in ruit was prima. Maar klant ‘misleiden’, gebruik makend van zijn of haar onwetendheid over ruitenwissers die 2x zo duur zijn dan wanneer je ze online of in de winkel koopt vind ik wel schandelijk en zeker niet klantvriendelijk.

2025幎3月1日
5぀星のうち3の評䟡

Dr medewerker die mij geholpen heeft

Dr medewerker die mij geholpen heeft was uitermate vriendelijk en behulpzaam,sterretje gemaakt,maar ik zie er nog een gedeelte van,weet niet of dit zo moet of hoort,maar ik heb nou wel mijn rust omdat ik weet dat de ruit niet verder kan scheuren.Wat mij echter mateloos stoort en irriteerde is het feit dat zogauw ik de afspraak via de telefoon online gemaakt had ik op alle media die ik in huis heb,tv,laptop,tablet,pc en telefoon constant reclames van carglass kreeg,hier ben ik echt niet van gediend,de mate waarin vond ik mateloos overdreven dus hopelijk duurt het nog lang voordat ik een sterretje in de ruit krijg maar komt dit ooit nog,ga ik N I E T meer naar carglass.

2025幎3月1日

Positieve ervaring

Ik heb het zeer positief ervaren, een hele mooie voorruit die perfect gekit is geworden. Sensoren goed gekalibreerd.
Ze hebben me nog geholpen met een zijraam die niet geheel vanzelf dicht ging. Gewoon super service!!! Dank jullie wel daarvoor

2025幎2月28日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス