レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Lagade ett stenskott som sprack inom 30 minuter. Carglass bekräftade själva att det var deras ansvar och att åtgärden skulle vara kostnadsfri. När bilen väl är inlämnad för rutbyte ringer de plöts... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Lämnade in min bil för glasbyte förra veckan. Tyvärr så funkade inte sensorn som styr farthållaren och avståndet till bilen framför efteråt. Jag ringde dem och fick en ny tid idag. De behövde konfigur... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Mycket bra information på hemsidan. Det var mycket lätt att boka tid. Kundtjänsten som kontaktade mig för en ändring mycket kunnigt och hjälpsam. Då fick jag besked att man kunde ha lånebilen hela da... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Bytte framrutan hos Carglass igår. De löste problem utan snack eller merkostnad och levererade långt över vad som kunde förväntas. Bytte framruta hos Ryds bilglas tidigare i år. Kommer aldrig göra det... もっと見る

企業情報

1. 自動車ガラス専門店
  2. 自動車修理店

当該企業による記述

Carglass® är en del av Belron - en global koncern som är världsledande experter på lagning och byte av bilglas. Carglass® har över 100 verkstäder i Sverige, här hjälper vi dig att laga och byta bilrutor oberoende av bilmärke eller vilken årsmodell din bil har.

4.3

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Bra Service

Carglass® Sverige からの回答

Hej, Tack för dina vänliga ord! Vi strävar alltid efter att leverera bästa möjliga service, och det är fantastiskt att höra att du är nöjd.

5つ星のうち4の評価

Väldigt lätt att boka tid i Borlänge…

Väldigt lätt att boka tid i Borlänge samma dag. Reparerade stenskott smidigt. Fick gratis bosch torkblad på köpet! De ordnar med försäkringen också.

2025年1月7日

Carglass® Sverige からの回答

Tack för din fantastiska feedback! Det gläder oss att höra att bokningen gick smidigt och att du uppskattade vår snabba service med stenskottet. Bonusen med Bosch torkarblad och hjälp med försäkringen är vår sätt att göra processen ännu enklare för dig. Välkommen tillbaka när du behöver oss.

Tillgängligheten och smidigheten

Carglass® Sverige からの回答

Tack för att du lyfter fram vår tillgänglighet och smidighet! Vi arbetar hårt för att göra det enkelt och bekvämt för våra kunder. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden!

Bra service och trevliga

Bra service och trevliga! Har alltid blivit nöjd😊

Carglass® Sverige からの回答

Tack för dina vänliga ord! Det betyder mycket för oss att höra att du alltid är nöjd med både vår service och bemötande. Vi ser fram emot att välkomna dig igen!

5つ星のうち5の評価

Mycket bra bemötande och proffsigt jobb…

Mycket bra bemötande och proffsigt jobb utfört

Carglass® Sverige からの回答

Stort tack för din fina feedback! Det gläder oss att höra att du uppskattade vårt bemötande och det proffsiga arbete vi utförde. Vi är här för att hjälpa dig när du behöver oss igen!

Rekommenderas

Bra kvalité på utfört arbete, gott bemötande och personlig service. Arbetet utfördes inom rimlig tid. Rekommenderas

Carglass® Sverige からの回答

Tack så mycket för din rekommendation! Vi är glada att du uppskattar vårt kvalitativa arbete, vårt bemötande och den personliga servicen. Det är alltid vårt mål att leverera på hög nivå inom en rimlig tidsram. Välkommen tillbaka!

Snabbt och enkelt

Snabbt och enkelt. Har bara positivt att säga! Tack för hjälpen!

Carglass® Sverige からの回答

Tack för din positiva feedback! Det gläder oss att höra att du upplevde vår service som snabb och enkel. Vi finns här för att hjälpa dig igen när du behöver det!

5つ星のうち5の評価

Superbra pch proffsig service!

Carglass® Sverige からの回答

Tack för ditt fantastiska omdöme! Det gör oss glada att höra att du uppskattar vår superbra och proffsiga service. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen!

5つ星のうち4の評価

Väl bemötande

Vi är nöjda med deras arbete och frågade oss om han ville byta ut vår gamla torkarblad mot nya. Vi tackade men vi kan göra själva för det är inte svårt att fixa.
Han nickade ok. Vi fick också kaffe medan de fixade vår bilrutan unter tiden.

2024年12月27日

Carglass® Sverige からの回答

Tack för att du delar din upplevelse! Vi är glada att höra att ni är nöjda med vårt arbete och servicen runtomkring, inklusive erbjudandet om att byta torkarblad och en kopp kaffe under väntetiden. Det är viktigt för oss att göra besöket så bekvämt som möjligt för våra kunder. Välkomna tillbaka när ni behöver hjälp igen!

Snabb och bra service

Fick snabbt en tid för att laga stenskott på min nyligen bytta vindruta! Extra bra service och så trevlig personal!

Hej Dan
Tusen tack för ditt fina omdöme, det glädjer oss att du blev så nöjd.
Elin

Enkelt boka online

Enkelt boka online. (Stor skada av stenskott)
Carglass kontaktade försäkringsbolaget innan vindrutan och torkarblad byttes.
Fick meddelande på SMS då bilen var färdig att hämta.

2024年12月27日

Hej Monica

Tackar så mycket för din positiva recension, det glädjer att du blev så nöjd.

Snabbt, enkelt och proffsigt

Enligt att boka tid. Supertrevlig personal och snabb och bra service.

2024年12月23日

Hej Helena

Tackar för full pott, & varmt välkommen åter.

Snabb hjälp

Snabb hjälp, bra information om det utförda arbetet , trevligt bemötande, är mycket nöjd med resultatet av lagningen på min ruta

2024年12月30日

Hej Martina

Tusen tack för ditt fina omdöme, det glädjer oss att du blev så nöjd.

Klart på mindre än 2 timmar

Den enda firman som inte behåller bilen hela dagen.
Möjlighet att sitta och jobba under tiden.
Bytet skulle ta 3 timmar ink kalibrering, de var klara efter en timme och 45 minuter!
Glad och trevlig personal.
Mycket nöjd!

Hej Mia

Underbart att du blev så nöjd.
Varmt välkommen tillbaka.

Supertrevlig verkstad

Meddelade om sen ankomst pga väglaget så mottogs jag med ett leende på läpparna ☺️

Hej

Tack för dina ord, & välkommen tillbaka om så skulle behövas.

Proffsigt bemötande

Proffsigt bemötande, moderna lokaler och fri lånebil.

Hej Ante

Tack för dina 5 stjärnor, härligt att du blev så nöjd.

Snabb och bra service

Snabb och bra service. Trevlig personal

2024年12月18日

Carglass® Sverige からの回答

Tack så mycket för din recension! Vi är glada att du upplevde vår service som både snabb och bra, och att du blev bemött av trevlig personal. Det betyder mycket för oss att höra!

Vi ser fram emot att hjälpa dig igen när du behöver oss.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。